Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anita: Kiss Csabához azzal kerültem, hogy sohasem volt rendszeres és 28 napos a menstruációm, ráadásul, amikor 1,5 éve abbahagytam a fogamzásgátlót 3-4 hónapokra is kimaradt. Az akkori nőgyógyászom azt mondta szedjek újból fogamzásgátlót és majd attól rendbe jövök Kép. Ezt nem akartam, mert a fogamzásgátlótól is - mint utólag kiderült - elég sok bajom volt. A barátnőm meg nyaggatott, hogy menjek el hozzá, mert neki is ajánlották ismerősei. Kiderült, hogy túl magas volt a prolaktin szintem, de mire épp elkezdett kezelni, (a jó isten tudja hogyan Kép de sikerült terhesnek lennem, ugyanis előtte is már több mint 2 hónapja nem volt menszeszem és a terhességi teszt is negatív lett (kettő is!). Mindenesetre tényleg nagyon kedves és rendes orvos, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Frusi: hát én nem tudom mikor fogok szülni, pont azért, mert nem tudják az utolsó menszeszemhez számolni. Kép Most augusztus 7. körül mondja a dokim, de lehet, hogy júli vége lesz, meg az is lehet, hogy aug. 10. Kép Azért remélem összefutunk Kép Te jársz vagy mész majd a felkészítőre?

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

Hűű, jó régen jártam már erre...

Anita, én is megyek csütörtökön TR-re, meg előtte szerdán UH-ra. Te mikor jössz?
Szerdán lesz az első CTG-m is...
Jól besűrűsödik így a vége felé a program:-)

Tündi, szerintem élvezni fogod az otthonlétet, rád fér már egy kis lazítás szülés előtt!!!

Így hárman egy-egy héttel követjük egymást, kíváncsi leszek, hogy betartják-e a babócák a "követési távolságot" :-)

Kész vagytok már a vásárlásokkal?
Én ma álltam neki a babacucc mosásnak, annyi minden van, hogy már kezdtem aggódni, hogy nem lesz renben minden, mire jön a nagyfiú...

Tündi, neked mikor kell Csapóhoz menned?

Jó pocaknövesztést mindenkinek!

Üdv
Kinga
kinga75
 
 


Sziasztok!

Van abban valami felemelo erzes, mikor az ember az elso babajahoz tartozo hordozot, babakocsit, kisagyat, stb... "megszerzi"! Maga a tulajdonlasa a dolgoknak eltolt egyfajta buszkeseggel, pedig meg ki sem bujt a baboca! Legalabbis ma ezt ereztem, amikor jottem reggel dolgozni! Nem is tudom hogy jutott eszembe, lehet hogy arrol, hogy ma hazaviszem az elso fontos szerzemenyt?!Kép
Remelem tetszeni fog magunknak! Meg foleg hasznos lesz a bebinek!
Ma reggel meg azt is eldontottem, hogy majus vegeig vagyok hajlando dolgozni. Tovabb nem szeretnek, persze ez meg rengeteg dologtol fugg! De legalabb hataroztam valamit!
Bocs a kozlekenysegert, csak meg akartam osztani valakivel ezeket a gondolatokat!
Szep napot mindenkinek a rosszido ellenere!

udv: Nikike

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 

 
 

Sziasztok!

Kinga: Én is csütörtökön megyek Csapóhoz, 13.10-re. Te mikor?
Mi még majdnem sehogy nem állunk a vásárlással. Babakocsit, bébiőrös légzésfigyelőt meg kiskádat (állványt még nem) már vettünk, meg megrendeltük a kiságyat és a pelenkázót. Ruhaféleség meg egyéb kiegészítők még semmi, de legalább tegnap összeírtam egy listát és az elkövetkező hetekben beszerzem a dolgokat - a ruha kivételével, mert azt Tibi fogja megvenni, ha már tudjuk, hogy mekkora kell. Még magamnak is vásárolnom kell, ugyanis egy szem hálóingem sincs, a pizsamát részesítem előnybe.

Üdv mindenkinek: Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Sziasztok !

Niki: Igazad van , nagyon jó érzés amikor meg van az első fontosabb , nagyobb dolog, ami kell majd a babának ! Talán azért is mer ez már most egy kézzel fogható bizonyítéka annak, hogy nemsokára egyel többen lesztek ! De nem árultad el mi az ?? Mit vettél meg ?

Lányok : Senki nincs kezdő cipőbe? Október végére csak Én vagyok kiírva ?

Lenne még egy buta kérdésem, az uh-n a Herminára is vihetek DVD-t ? Mindenhol felveszik ? Még egy kérdés (ez a butábbik része) mindíg egy új DVD-t visztek, vagy már feltaláltak olyat amire többször folytatólagosan is fellehet venni ??

Puszi, Kati

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

De jó annak, aki már közel van. Én néha úgy érzem nem is bírom kivárni augusztusig...

Niki: tényleg jó érzés, mi is megvettük az első komoly szerzeményt, ami a babakocsi volt, mert épp nagyon jót és kedvező áron találtam az Interneten. Azóta, ha ránézek én is úgy érzem, tényleg érkezik itt valaki Kép Ti mikorra várjátok a kis pocaklakót? Én is május végéig dolgozom, aztán ráérek készülődni aug. elejéig, legalábbis remélem.

Kati: bár én már 23.hetemet kezdem mégis egyfolytában kezdő cipőben érzem magam, mint első bébis Kép folyton csak gyűjtögetem az infókat. Mi amúgy sehová sem vittünk dvd-t, az uh-n fotókat kaptunk az Uzsokiban, a legutóbbin pedig annyira el voltunk bűvölve a látványtól, hogy még fényképet is elfelejtettünk kérni Kép De készülünk 4D-re, ott biztosan kapunk DVD-t, meg fényképet és majd azt mutogatjuk a családnak. DVD-t úgy tudom, ha úgy vesznek fel rá filmet, hogy nem zárják le, akkor lehet folytatni, de ebben nem vagyok tudós...

Üdv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Köszi Ildi !

Ti tudjátok már , hogy fiú vagy lány lesz ??

Vagy, most fog kiderülni , (ha szerencsések lesztek) ?

4D-re mikor mentek a jövőhéten ?

Az igazán izgi lesz, gondolom !

Üdv.: Kati

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Tündi, én 12-re megyek csütörtökön, így nem valószínű, hogy összefutunk...
A legutóbbi TR-en Anitával sikerült megismerkednem, kár, hogy veled most nem fog sikerülni:-(
Na, de biztosan lesz még rá alkalom...

Azért én nem bírtam ki, hogy ne vegyek pár kisruhát... Szerintem az 56-os mérettel nem nagyon lehet melléfogni. Barátnőm kislánya 4500 grammal született és ő is tudta hordani egy darabig ezt a méretet. Márpedig szerintem Ádám nem lesz ilyen hatalmas baba...
Meg olyan jó dolog vásárolgatni a mazsolának:-)


Üdv
Kinga
kinga75
 
 


Hali!
Kinga: Én 12.20-ra megyek, ha nem pont 12-kor kezd a Csapó, akkor mi akár össze is futhatunk.
17-kor lesz csütörökön az utolsó előadás, erre sem tudsz eljönni? Egyébként hogyan telik a nagy szabadság? Gondolom Te is mész ide-oda, mint én. Bár még egy-két dolgot meg kell vennem, az utolsó 2 hétben már nem megyon akarok semmere sem menni.

Tündi: az 56-os méret még egy 58 cm-es babának is jó, azzal tényleg nem fogsz mellé. Ne hagyd ki azt az élményt, hogy Te is veszel ruhát a Babónak.

Ildi: nálunk úgy volt, hogy ha nem zárattuk volna le a DVD-t, akkor nem tudtuk volna otthon megnézni. Viszont így a következő felvételnél újra ki kellett fizetni a DVD árát. Ebben ez a " biznisz". Kép

Anita
ani20
 
 


Sziasztok!

Kati! A Herminan szerintem DVD-t tutira nem csinal, talan
normal VHS kazettara felveszik, de az Uzsokiban biztos a VHS
kazetta megoldas! A DVD inkabb maganrendelesre jellemzo,
marmint a 4D-s.
Ja babakocsit vettem. Meg nem fizettem ki, mert ferjem is
megnezi, de amilyen marha vagyok a neten talaltam ugyan
olyat, meg olcsobban, szoval most megprobalok tozsdezni!Kép)

Ildi!

A Manonk Julius 7-15 kozott erkezik, kisfiu lesz.
Kisruhakat parat en is vettem, de mostmar vissza kell fognom
magamat! Fogalmam sincs mekkora lesz ez a baba. Egyelore
csak 1 kg koruli! Nem sok!

üdv: Niki

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


SZiasztok !

Niki : Köszi az infót, akkor nem viszek DVD-t előbb felmérem a lehetősegeket, fényképet viszont talán kapok !?

A babakocsi vásárlásból szerintem vissza táncolhatsz, még talán akkor is ha adtál rá foglalót! Mindent a babáért !! Vedd meg ott ahol olcsóbb !!!
A neten hol találtál ilyen cucokat?

Puszi, Kati

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Kati: eddigi állítások szerint kislány lesz Kép de remélem a 4D-n megmutatja magát. Jövő héten megyünk csütörtökön, úgyhogy már nagyon várom. Aninak igaza volt, ha nem zárják le a DVD-t, akkor meg nem tudod megnézni otthon a filmet, ebben tényleg ez a biznisz.

Nem tudjátok 4D-re egyébként vinni kell DVD-t, vagy adnak? Nem is tudtam, hogy az Uzsokiban készítenek VHS-t, na mindegy, majd a következőnél Kép

Jó készülődést mindenkinek!
Üdv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

Kati! Fenykepet Lukács mindig szokott nekem adni, tok rendes! Az olcsobbik babakocsi termeszetesen eladva, ugyhogy marad a mar meglevo, egyebkent jo allapotu!
Google-ba beirtam, hogy Graco babakocsi, vagy barmit, igy talaltam!

Ildi! Nehogy vigyel DVD-t, az anyjukat, elkernek igy is egy csomo penzt! Nekik meg az anyag ktg. 170FT (ennyi egy jobb DVD ara). Jo tudom benne van a tudomany, meg az ido, meg a gepek, de szerintem igy is draga! Mindegy az elmeny miatt megeri, ha szerencsed van es megmutatja magat a baba!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Helóka!

Anita, akkor biztosan fogunk találkozni holnap, gondolom, te is hamarabb szoktál kicsivel odaérni.
Úgy tűnik, hogy ez az előadás sorozat már nélkülem fog véget érni... A legnagyobb délutáni forgalomban nem sok türelmem van átmenni miatta a városon:-(

De ma megnéztük UH előtt a szülőszobát, így az már nem lesz ismeretlen, ha eljön a nagy nap:-)
Egész barátságos, de azért remélem, minél kevesebb időt kell majd ott töltenem...

Babóca 2700g, úgyhogy kicsi már nem lesz:-)
CTG-n először aludt, majd Vera felébresztette, azóta "hálából" rugdossa a bordáimat:-)

Nekem is nagyon gyorsan eltelnek a napjaim, pedig most már igyekszem figyelni arra, hogy kicsit pihenjek is... De nem bírom ki, hogy itthon üljek...
Már nekem is csak pár dolog maradt, amit még be kell szereznem, mielőtt megérkezik a csöppség:-)

Ti felvettétek már a kapcsolatot a gyerekorvossal?
Magatoktól kerestek vagy a védőnő ajánlott valakit nektek is?

Szép napot mindenkinek:-)
Üdv
Kinga
kinga75
 
 


Sziasztok!

Az utolsó pillantban én is csatlakoznék hozzátok egy kérdés erejéig.
Én április végén fogok szülni és azt szeretném tőletek kérdezni, hogy milyen szobába érdemes menni? Azt hallottam, hogy mindenképp olyanba, ahol van fürdőszoba, de fizetősbe vagy nem fizetősbe?
Lehet, hogy korábban már írtátok, de sajnos nincs időm végigolvasni az egész topicot.
A baba előtt én is Kiss Csabához jártam kb. 15 éven keresztül, bár nekem nem volt semmilyen meddőségi gondom, de akkor is mindenkinek csak ajánlani tudom.
üdv. Emese
mse72
 
 


Sziasztok !

Ildi : Hát kiváncsi leszek a 4D-re ! Történtek már csodák ott !

Úgy látom a csütörtöki napokon vannak inkább a történések .

Niki : Köszi az infót. A babakocsit azthittem valami netes áruházban találtad.
De nézhetel még a Babázó-ban + a Babaszoba.hu-n is, vannak apróhírdetések .Kilehet fogni nagyon jó állapotban lévőt.

Lányok! Nektek otthon is van internet ?
Mert mi lesz ,ha szabira mentek ?
Hogyan dumcsizunk ??

Puszi , Kati

Kép


Kép
kati16
 
 


Hi!

Ildi: a mi 4D-nk is egy csoda volt. Bementunk egy kislannyal es kijottunk 20 perc mulva egy futyissel!Kép
Kati nekunk van! Kivaltsag ma Magyarorszagon!Kép)

udv

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Emese: tapasztalatom ugyan nincs, de én személy szerint nem akarok fizetős szobába menni. Egyrészt azért nem mert rohadt drága, másrészt meg azért, mert sose baj, ha vannak az ember körül esetleg tapasztaltabb anyukák.
Hányadikára vagy kiírva?

Kinga: mivel egy szem gyerekorvos ismerősünk sincs, ezért mi a körzet szerintihez fogunk menni. Nekem a védőnő azt javasolta, hogy mostanában valamikor menjek le a dokibácsihoz. Úgy döntöttem, hogy ez két hét múlva lesz esedékes.

Csajok! Amióta szabin vagyok, kevesebbet vagyok otthon, mint előtte. Reggel ugyanúgy elhúzok otthonról és csak késő este érek haza. Meg is van az eredménye: minden estére felpoccad a bokám. :-)

Kati: nekünk még nincs otthon net, de már rajta vagyunk a projekten.

Üdv.: Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


hali!
Kinga: remélem odaérek időben, szerintem mire Te kijössz, én ott leszek. Jó nagy a kisfiad, bár az enyém sem lesz kicsi!
A védőnő ajánlotta a gyerekorvost, én már találkoztam vele, egy kedves nő, majd meglátjuk, mennyire leszek vele megelégedve.

Kati: nekünk van itthon internet Kép

sziasztok! szép napot!
Anita
ani20
 
 


Sziasztok!

Niki: köszi az infót, akkor nem viszek DVD-t, mert tényleg elég húzós az ára. Vicces lesz, ha nálunk is kiderül hogy valami nőtt odalenn Kép de igazából akár kisfiú, akár kislány mindkettőnek nagyon fogunk örülni. Mi is Graco kocsit vettünk, remélem nem azt, amelyiket Te is néztél Kép

Kati: hát a 4D-re én is kíváncsi leszek, mindenképp beszámolok utána! Internetünk szerencsére van otthon, úgyhogy nem fogok eltűnni augusztus elejéig biztosan Kép aztán majd meglátjuk mennyi időt hagy a bébi ;)

Tündi: én gondolkodom a fizetős szobán, ha van valami infód róla, kérlek írj! Mennyi az a "rohadt drága"?

Szép napot!
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok !

Ildi : Megtaláltam! Március 05.-én Kinga75 tök jól leírta a szobákat ! Olvasd el !

Tündi : dolgozzatok azon a projekten, nehogy eltünj nekünk !

Lányok : Örülök,hogy azért a többségeteknek van otthon is internet !!

Én is otthonról írok ,szerencsére ,bár hozzáteszem soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ekkora hasznát veszem !!

Sziasztok , vigyázzatok magatokra !

Üdv.: Kati

Kép


Kép
kati16
 
 


Szia Kati!

Köszönöm szépen a keresgélést! Tényleg elviszik éjszakára a piciket? És ha én szeretném, maradhat?

Üdv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

Ildi:úgy tudom,hogy az egy ágyas fizetős szoba az 12000/nap,abban van fürdő.
Van még két fizetős szoba,azok 6-7000/éjszaka,annak a kettőnek közös a fürdője úgy tudom.
A nem fizetősök közül az 5 ágyasban van fürdő,wc.
A 4 ágyasból és abból a szobából,ahová csak három óránként viszik ki a babákat,ki kell menni a fürdőbe,és az sajnos ott van kint ahol az uh-ra szoktunk várni.
Én csak akkor mennék fizetősbe,ha csak abban a szobában lenne hely,ahová három óránként hozzák a babákat,mert ott nem bírnám ki.

Úgy tudom most már kint lehetnek éjjelre is a babák,mert eddig nem lehettek.

Én tegnap voltam uh-on,1,5kg körül van a baba,minden rendben,de még nem fordult be fejvégű fekvésbe.

Kati:szerencsére nekünk is van itthon internetünk.

Üdv:Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi az infót mindenkinek szoba ügyben. Tényleg elég húzós a fizetős, én nem is akarok egyedül lenni első babával. Ezek szerint az 5 ágyas nem fizetősre kell pályázni.

Tündi: szülési időpontra van egy ápr. 28 és egy máj.2-es becslésem 2 különböző dokitól. Szül esetleg valaki ennek környékén?

üdv. Emese
mse72
 
 


Sziasztok!
Mi a héten tudtuk meg véletlenül, hogy kisfiúnk lesz, nem szerettük volna ha kiderül, de a doki véletlenül elszólta magát, pedig eddig mindig emlékezett, hogy mi nem szeretnénk a születése előtt megtudni. Azóta nagyon furán érzem magam, volt így ezzel más is vagy csak én vagyok/leszek rossz anya?

Arról van valakinek infója, hogy az új tanfolyam melyik előadással kezdődik, mert lemaradtam a szülésznős részről.
Üdv mindenkinek: Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Sziasztok !

Még egy kérdés ,ha már a szobáknál tartunk !
A szobák ára naponként értendő ??

Ityko : Én például pont ezért szerettem volna tudni, a nemét ,hogy lelkileg ráhangolódjak !
Én kislányt szerettem volna nagyon ,tehát ha azt mondták volna, hogy fiú nekem szükségem lett volna időre, hogy hozzászokjak a gondollathoz !
Dehogy leszel ettől rossz anya !! Sőt !!

Puszi mindenkinek ! Kati

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Kati:igen naponként értendő,Sajnos.
Nem tudom ki tudja ezt megfizetni.Én csak akkor lennék hajlandó ennyit fizetni,ha semmi esély nem lenne a nem fizetős babaszobába menni.

Itykó:én is mindegyiknél szerettem volna tudni,hogy kisfiú,vagy kislány.De nem mindenki van ezzel így.Ettől még nem leszel rossz anya.

Üdv:Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Itykó: Az előadás-sorozat 2 hét múlva (szerdán) nagy valószínüséggel a dietetikussal fog kezdődni - legalábbis ma ezt mondta a pszichológus csaj. (Ma volt a záró előadás)

Ildi: maradhat a Kicsi éjszakára, sőt, hogyha bent vannak a csecsemősszobán a babák és éjszaka a csecsemős nővérnek menni kell (pl. szülészetre), akkor az összes babát kiviszik az anyjának.

Csajok! Valakinek van arról információja, hogy mennyi a tarifája egy megfogadott szülésznőnek?

Üdv.: Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 


Sziasztok!

Köszönöm én is az infókat mindenkinek.

Itykó: egyáltalán nem vagy rossz anya! Csak hagyj időt magadnak, hogy megszokd a gondolatot. Most egy kicsit én is izgulok, mert mi akartuk tudni, és megtippelték, hogy kislány, de ahogy Nikinél is kiderült a 4D-n, hogy kisfiú, bármi történhet... és akkor biztosan nekem is furcsa lesz, mert én már eléggé beleéltem magam, hogy kislány Kép

Jó hétvégét mindenkinek!
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

Ityko: Már mi is beleeltuk magunkat a kislanyba, de mikor kiderult, hogy fiu, engem elontott valami hatartalan boldogsag es buszkeseg, pedig elotte azt gondoltam tuti dolog lesz a lanyommal menni vasarolgatni, meg oltoztetni a buksi fejet.
Igy rajottem, meg tutibb lesz a fiammal! MAjd azt jatszuk, hogy amig anya vasarol, meg probal, Õ ul a kocsiban, aztan elhuzom a fuggonyt es biral, feltartja a 10-es tablat amikor csak meglat!Kép)) Es imadjuk egymast.
Aztan amikor apja eloszor buszken mondta, hogy fia lesz, akkor ereztem vegkepp, hogy tuti dolog lesz ez a GYEREK! (Persze a lanyara is buszke volt, de valahogy az a nagy gyengedseg, amivel a pocakomat puszilgatta, nem Ra vallott, kicsit szinjatek szeru volt.) MAjd masodszorra, ha lesz!
Szoval ne bankodj! Legalabb a szinekkel nem lesz problemad. kek-rozsaszin? dilemma

udv: Nikike

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Szia Tündi! Nekem az egyik barátnőm szülésznő az Uzsokiban,ő azt mondta 25. és 30. ezer között szoktak kapni,de nem ők mondják meg a tarifát,az teljesen tőled függ mennyit adsz neki.

Üdv: Noémi
nono27
 
 


Sziasztok!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Tündi:az uzsokiban nem lehet szülésznőt fogadni,mi 10eFt-ot adtunk,és édességet meg kávét,ez 2004-ben volt.

Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Ha megengeditek, hosszabb "vendég-olvasgatás" után most végre csatlakoznék én is. Lehet? :-) Ezzel egyben erősíteném a Járányi doktornő rajongó-klubot: nála fogok szülni június közepén. Remélem... Szóval most kezdem a 32. hetet, és végre valahára a munkát is befejeztem (nagyjából...) húsvét előtt.
Van egy-két kérdésem is majd rögtön, de csak szép sorjában.

Üdv mindenkinek addig is ebben a szép tavaszban:

Zsolka

Kép

Kép
zsolka
 
 


Sziasztok!

Zsolka:Örülök,hogy csatlakoztál!
Én június 20-ra vagyok kiírva,és a Csapónál fogok szülni.

Nyugodtan tedd fel a kérdéseidet,amire tudunk válaszolunk.

Üdv:Niki
Vendég
 


Sziasztok!

üdv zsolka!Kép
én is a doktornőnél vagyok,végre nem egyedül.Kép
én júni 3-ra vagyok kiírva.most a 34. hetet "taposom".
első babád?

üdv:lufi
lufi
 
 


Szerbusztok Júniusi kismamák !
És persze mindenki !

Remélem jól teltek az ünnepek, mindenkinek !

Üdv. az Uzsokisok között Zsolka !

Helló, 13.-hét körül még mindíg nincs senki ???
Irjatok !! Ne csak olvasgassatok !!

Hát még mindíg csak én fogok szülni október végén !!??

Üdv.: Kati

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Eddig én is csak olvasgattam ezeket a fórumokat, de most akkor én is csatlakozom hozzátok: ha már paramétereket ad meg mindenki :-) én a 18 héten járok, tehát Katinak üzenem, hogy ugyan én sem októberben fogok szülni, de erősítem a korai "stádiumban" lévők táborát.
Lenne nekem is néhány kérdésem, és egy ideje tart a dilemmám, h vajon mit várjak el az orvosomtól, de ezidáig senki sem beszélt Mecsér doktorról. Nem teljesen tudatosan választottam őt, de eddig semmi gondom vele, igaz, teljesen problémamentesen vészeltem át a hónapokat. Senki sem szült még nála? Vagy ismeritek? Persze ha valaki negatívumot ír, attól sem megyek a falnak, csak furcsa, h őt még senki sem említette.
Szóval üdv mindenkinek.
Adri

Adri és

Kép
adri29
 
 


Szia Adri !!

Köszi-köszi , hogy jelentkeztél ! Haladunk !

Sajnos , nem ismerem a dokidat , de neagódj az Uzsokiban csak jó dokik vannak !

Biztos vagyok benne , hogy még rengeteg dokiról nem hallottunk !

Mert nem írnak ,csak olvasgatnak a kismamák !

Üdv.: Kati

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok Lányok! Kép

Akkor írok én is egy kicsit. Mi most 25 hetesek vagyunk. Kép

Én eleinte szinte csak kisfiút tudtam elképzelni, aztán amikor a 18. héten megtudtam, hogy kislány, azóta teljesen beleéltem magam... Kép Már nagyon meglepődnék, ha egy következő uh-n kijelentenék, hogy mégis kisfiú. :D

Adri, én egyszer voltam véletlenül Mecsér doktornál, még a legelején, nem volt semmi különös, szóval sem különösebben pozitív, sem különösebben negatív tapasztalatom nem volt vele, korrekt volt. Dehát Te biztos jobban ismered. Kép Én amúgy Hajduhoz járok, de róla sem sokat hallok itt a topikban.

Lányok, ez a szülőszoba megnézés hogy megy? Csak odamegyek valamikor, és megkérdezek egy nővérkét, hogy elnézést, szeretném megnézni a szülőszobát?! Kép Vagy hogy van ez?

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

legyetek udvozolve "uj lanyok" Zsolka és Adri!
Egy ismeros szul vagy szult mar talan Mecsernel, majd ha talalkozom vele rakerdezek!
Kepzeljetek most jottem a dokitol, minden rendben. Raalltam a merlegre es a legnagyobb meglepetesemre megint nem hiztam semmit. Az elejetol kezdve osszesen 4 kilot, mondjuk nem 60-rol kezdtem. Azert orulok, de nem hittem volna magamrol! Azt hittem mar balna leszek a 28. heten minimum, de mar korabban is!
most mennem kell tanulni!

udv Mindenkinek
Nikike

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Ildi, most olvastam csak vissza! Szóval, én is akarok menni majd a szerdai tanfolyamokra, de csak májustól tudok menni. Még most és a következő héten dolgozok, és aztán már nem. Kép De akkor lehet, hogy majd ott találkozunk! Kép

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek aki reagált a kétségemre. Hétvégén megvettük a babakocsit és az első fiús ruhát:-)
Mi a 33. hétben járunk.

Frusi:A szülőszoba megnézésről én annyit tudok, hogy hétfőnként van kismama torna, illetve szerdánként felkészítő és ott 2-3 hetente szerveznek "kirándulást", persze csak ha nincs éppen szülés. akkor lehet vinni az apukákat is vagy akit szeretnél hogy veled legyen.
Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Jó reggelt!
Azt én is csak megerősíteni tudom, hogy 26-án kezd a felkészítő tanfolyam, délután 5-től, és ennek keretében is megmutatják a szülőszobákat, stb. Szerintem egyébként is hasznos egy ilyen felkészítés - én szükségét érzem, így első kisbabát várva - sőt rákérdeztem, apukák is szoktak járni, ha nem is sokan. Pl. az én férjem - tapasztalatok híján- szintén érez némi késztetést, h időnként majd elkísérjen és nem bánom:-)Frusi, ott összefutunk majd biztos:-)
Niki: ha találkozol azzal az ismerősöddel, aki Mecsérnél szül(t), légyszi faggasd ki. Persze nem váltanék orvost, csak ha nekem személyesen gondom lenne vele, de ezt nem tartom valószínűnek.
Amúgy reagálva a "kislányt mondtak és a 4D után kiderült, hogy kisfiú" élményekre, nálunk is kislányt jósol az orvos a 18. heti UH óta. Én már rég beleéltem magam, h kislány lesz az első, valahogy biztos vagyok benne:-) Persze mivel több gyerkőcöt tervezünk, így cseppet sem bánnám, ha kiderülne, nem lesz fésülgetős, csatolgatós kis hajasbabám elsőre.
Akik már voltak 4D-n, a Kárpáti utcában voltatok? Hány hetesen érdemes menni?
Jó munkát a dolgozóknak, és pihenést a már pihenőknek:-)
Adri

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Frusi, én megpróbálok mindenképp elmenni az első előadásokra, tényleg 26-án kezdődik. Ha találkozunk később szívesen elmesélem az elsőket. Bár én úgy gondoltam, csak arra megyek el majd, ami érdekel. Az én párom is készülget, hogy egy-kettőt majd meghallgat, pl. együtt szülés témáját, na meg megnézzük a szülőszobát.

Amúgy, ha épp bent vagytok az Uzsokiban vizsgálaton, rá lehet kérdezni, mert ha nincs bent senki, akkor megmutatják állítólag szívesen. Mi egyszer próbálkoztunk párommal, de akkor nem engedtek be minket, de azért még majd megpróbáljuk.

Adri: veled is találkozom az előadásokon? 4D-re mi holnap délután megyünk - nagyon várom - mert jó lesz látni a kis pöttömöt, hogy minden rendben van-e vele, és hogy tényleg kislány-e? Kép Nekünk is kislányt mondtak eddig, de hát ahogy eddig olvastam, hallottam vannak csodák. Mi a Shöpf-Mereibe megyünk, be lehet jelentkezni a www.mamakalauz.hu oldalon. Elég húzós az ára, de adnak 4 képet, DVD vagy VHS filmet, 20 perc a vizsgálat. Én úgy hallottam 20. hét előtt nem nagyon javasolják, amikor felhívtam a Shöpf-Merei-t (21 hetesen), ők is azt mondták még picike, soványka, érdemes várni még 1-2 hetet. Mi most a 24. hétben vagyunk, hát majd elmesélem milyen. Viszont nagyon a végére sem érdemes hagyni (30. hét után), mert akkor már olyan "nagy", hogy nem fér bele a képbe Kép meg zavarosabb a magzatvíz és ezért homályosabb lesz a kép.

Szép napot mindenkinek!

Üdv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Ildinek: köszi az infót a 4D-ről. Holnapra jó "mozizást", biztos minden rendben lesz, és kiderül, h milyen szépen fejlődik. Várjuk az élménybeszámolót is!
Igyekszem ott lenni az előadásokon, bár a főnökömnek még nem szóltam, h szerdánként előbb akarok lelépni munkából:-)
Üdv mindenkinek:
Adri

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!
Adri!

Sztem a 18. het meg kicsit korai. 27-28. het optimalais. En a 26-on voltam, de meg varhattunk volna, raadasul alig mutatta az arcat, de azert neha felbukkant!Kép
Karpat utca szuper, kellemes kornyezet, noci aranyos, emberem azt mondta, azert a nevunket 20 percre megjegyezhett volna, csak hogy ne apuka meg anyuka legyunk! Nekem mindegy volt, ugysem jarunk oda allandoan! Babamat akartam latni csak! Es nagyon orultem!

udv

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!
Hát nagyon köszi a kedves fogadtatást! Az egyik kérdésem rögtön az lenne, hogy járt-e valaki a Bartók B. úton 4D-n. Mi oda akarnánk menni, bár ezek szerint lehet, hogy így a 32. héten már pont csak egyenként fogjuk látni a lábujjait a kis huncutnak? :-)Aki állítólag fiatalember. Aminek én örülök, és a párom is egyre jobban: látni, ahogy hétről hétre "büszkül". Azért kikötötte, hogy előbb-utóbb legyen lányunk is... No, ez nem rajtam múlik, ha jól emlékszem a biosz-órákra! :-)
A másik kérdésem aggódós: egy pár hete időnként elkezd fájni a szeméremcsontom (vagy mi van ott). Szóval kifejezetten a csont. Dokinéni azt mondta, ez lehetne rossz, de semmi rosszat nem lát, úgyhogy semmi... Volt már valakinek ilyen? Ennyire tud nyomni egy baba? (Ja, igen: az elsőt várom...)
Na hát első nekifutásra ennyi kérdésem van.

Nikike: pofátlanság a +4 kilód! :-) (Gratula.)

Üdv: Zsolka

Kép

Kép
zsolka
 
 


Sziasztok !

De jó már nektek ! Mentek 4D-re !

Én meg még csak az elkövetkező pár hét után, izgulhatok az AFP miatt.

A 4D-re mikorra kaptok időpontot , párhét vagy mennyi a várakozási idő ? Gondolom sokan vannak.

Udv.: Kati

Kép


Kép
kati16
 
 


Hahó Venczkone! Én júni 18-ra kaptam "időpontot", úgyhogy esélyesek vagyunk élesben találkozni :-) Majd együtt visítunk, rendben?
Lufi, Te meg várhatsz egy kicsit, és akkor pont találkozunk, ha belehúzok. Vagy szépen elmeséled utána, hogy milyen volt a dokinéni bevetés közben. Annak is fogok örülni. :-)Erre nagyon kiváncsi vagyok. Eddig csak jót hallottam róla, de hát mégis csak ott derül ki, hogy passzolunk össze!
Üdv: Zsolka

Kép

Kép
zsolka
 
 


Hahó Venczkone! Én júni 18-ra kaptam "időpontot", úgyhogy esélyesek vagyunk élesben találkozni :-) Majd együtt visítunk, rendben?
Lufi, Te meg várhatsz egy kicsit, és akkor pont találkozunk, ha belehúzok. Vagy szépen elmeséled utána, hogy milyen volt a dokinéni bevetés közben. Annak is fogok örülni. :-)Erre nagyon kiváncsi vagyok. Eddig csak jót hallottam róla, de hát mégis csak ott derül ki, hogy passzolunk össze!
Üdv: Zsolka

Kép

Kép
zsolka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?