Sziasztok!
Frusi, én megpróbálok mindenképp elmenni az első előadásokra, tényleg 26-án kezdődik. Ha találkozunk később szívesen elmesélem az elsőket. Bár én úgy gondoltam, csak arra megyek el majd, ami érdekel. Az én párom is készülget, hogy egy-kettőt majd meghallgat, pl. együtt szülés témáját, na meg megnézzük a szülőszobát.
Amúgy, ha épp bent vagytok az Uzsokiban vizsgálaton, rá lehet kérdezni, mert ha nincs bent senki, akkor megmutatják állítólag szívesen. Mi egyszer próbálkoztunk párommal, de akkor nem engedtek be minket, de azért még majd megpróbáljuk.
Adri: veled is találkozom az előadásokon? 4D-re mi holnap délután megyünk - nagyon várom - mert jó lesz látni a kis pöttömöt, hogy minden rendben van-e vele, és hogy tényleg kislány-e?
Nekünk is kislányt mondtak eddig, de hát ahogy eddig olvastam, hallottam vannak csodák. Mi a Shöpf-Mereibe megyünk, be lehet jelentkezni a
www.mamakalauz.hu oldalon. Elég húzós az ára, de adnak 4 képet, DVD vagy VHS filmet, 20 perc a vizsgálat. Én úgy hallottam 20. hét előtt nem nagyon javasolják, amikor felhívtam a Shöpf-Merei-t (21 hetesen), ők is azt mondták még picike, soványka, érdemes várni még 1-2 hetet. Mi most a 24. hétben vagyunk, hát majd elmesélem milyen. Viszont nagyon a végére sem érdemes hagyni (30. hét után), mert akkor már olyan "nagy", hogy nem fér bele a képbe
meg zavarosabb a magzatvíz és ezért homályosabb lesz a kép.
Szép napot mindenkinek!
Üdv.
Ildi