Sziasztok!
Jelentem rendberaktam a spajzot,nem is pörögtem és tök elfáradtam,meg szakad rólam a viz.Mondjuk amúgy is hőhullámaim vannak mostanában.
Kari:nekem + 4.25-ös a szemem,de végül is nem is a dioptria számit,én elmegyek a héten szemészetre annak ellenére hogy a dokim nem küldött.Inkább minthogy utána gond legyen.
Mi már petivel teljesen be vagyunk zsongva,már ő is állandóan azt kérdezi hogy mikor akar már kijönni Ameli?
A 36.héten van még vérvétel,mert a szüléshez kell 4 hétnél nem régebbi ellenanyagszűrés is.
És ne felejtsétek el,hogy a 36. héten kenetet is kell csinálniuk,ezt nemtudom biztosra,azt hiszem streptococcust nézik,mert ha ez pozitiv antibiotikumot kell szedni,és a szüléskor is adnak antibiotikumot.
Satuk:nem semmi izgalmak éjszakára!!Még jó hogy jók a megérzéseid.Vagy ez most csak véletlen volt?
Kanyin:igen ,én irtam a pici babát,de persze kinek mi a pici
Egy olyan 3 kiló körülivel én is kiegyezek,bár a szülésznőm szerint jó nagy baba lesz.
ezt hasról szerintetek meg lehet állapitani?
Azt nem csodálom hogy odavoltak a lányodért,mint irtam én megtaláltam a képet róla,nekem annyira tetszett!
Szilvi:"versenyben" vagyunk rendesen!!
Vagy mehetünk egyszerre,és akkor az Évinek megspórolunk egy bejövést
Ja,azt mondta a dokim hogy volt egy kis nézeteltérés a vezetőségben,és most minden kórterem babás lett.
Pogi:jó mosást,de azért pihenni is.
Nem vagyok babonás,ölöm is a pókicákat rendesen.
ma még nem jött egy sem,de nézek vmi vegyszert rájuk.tegnap este hirtelen a cilit bang akadt kezembe,azt sem szeretik
Zsu:ez ismerős,még jó hogy ott vannak a párjaink és kis szeretgetés után mindent szebbenk lát az ember.
másik dolog:
nekem szerencsére mindennap van,de nagyon nehezen
Tök gáz,de én mindennap ugyanazt ennék ebédre legszivesebben,a kis diétás meggyszószómat főtt krumplival!Nem valami változatos,de annyira imádom.Ma azt csinálok,az tuti,megyek is oda teszem a krumplit.
puszi