Sziasztok!
Picit aludtam
De nem nagyon mertem, mert várom a szippantyúst.
Húsvét: jól sikerült, bár a takarítás az a végére eléggé bedurvult. Volt ablakpucolás, bútorelhúzás meg minden. A taknő csinálta, én meg tisztítottam előtte a terepet, pakoltam el a kacatokat, mütyüröket, papírokat, számlákat, feljegyzéseket, izébizéket, amikkel ő nemt ud mit kezdeni. Meg szétválogattam Miksa járókáját, a hatféle összerakóst, mert már semmit nem talált meg, és akkor még nagyobb rendetlenséget csinált. Tiszta hulla voltam, mire pénteken estefelé végeztünk, aztán nekiugrottam a kalácsnak meg később az ünnepi asztalnak, és háát a kalács még sült, amikor megjöttek anyuék. De több kellett neki, mint ami a receptben volt
Jó lett különben. Miksa annyira izgatottan várta őket, hogy ezerrel terített, kért abroszt a kisztalára, meg kispoharat, meg minden kellékért reklamált, még mielőtt odatettem volna. Majd tolta ide-oda az egész kisasztalt, hogy itt fognak ülni, nem, mégse, inkább amott, aztán az Anna ideül, vagy amoda? És átrakta százszor a terítékeket. Töltött Annának és magának is, mire ideértek a tesómék a kiscsajjal, Miksa megivott egy halom jegesteát a nagy töltögetésben
Együtt fürödtek és majdnem éjfél volt, mire elaludt, őrület, hogy fölpörgött. Másnap megsütöttem életem első rozmaringos báránysültjét, tuti lett, úgyhogy este meg kellett ismételni, mert az uramnak nem maradt (dolgozott), meg báránymájat sütöttünk hozzá. Anyuék vasárnap (kacsasült) mentek el, tegnap pedig báránypaprikás főtt itt az udvaron 9 vendéggel. Kicsit el is "fáradtunk", én különösen, szóval erre nem vagyok büszke. De az uram ügyesen megfürdett a 3 gyereket meg beágyazott, mert én estefelé szundítottam kicsit
A srác és a két gyerek, akik gyakori vendégek nálunk, maradtak is, ők mentek el ma délután. Úgyhogy nem voltunk zenebölcsiben sem, de Miksa imádja a két gyereket, volt homokozás, bicaj, mindem, ami kell.
Fogyókúra viszont nem volt, mérlegelni nem volt időm és erőm, majd holnap reggel. Gyanítom, hogy adatot kell javítani
Anikó! Klassz, hogy jól éreztétek magatokat! Megesküdtem volna, hogy ráhúztok egy napot legalább
Rita! nem hivalkodó az aláírás
A babakocsin nem volt garancia? Én is kíváncsi leszek az árára.
Ildi! Már egyszer megdicsértelek, de mégeccer megteszem
Nagyon kis figyelmes Natasa, te meg tök jól nézel ki!
Miksa jól van, ma beszéltem a dokival, még az esti adag antibigyót meg kell kapnia, aztán vége. Csak a vitamint hagyom, meg kap majd bélflóra javítót, mert az étvágya a gyógyszerek miatt katasztrofális. Meg egyébként is vitatkozik mindenen, úgyhogy mostanában nem könnyű a táplálása. Ma hiába ettek a gyerekek nutellás palacsintát, amit szerntem minden gyerek szeret, ő minden kenhetőtől meg van rettenve (ketchup, majonéz, vaj, egyik se megy)és nyekergett, majd azért sírt, hogy tekerjem ki a palacsintát, végül egy kakaóst hajlandó volt enni, meg egyet üresen.
Keresek nektek bicajos képet
Nem bírja még tekerni, majd délután gyakorolunk. Képkeresés elmarad, felébredt, majd még jövök.