Hello lányok!
Újra itt. Annyi minden történt velünk, hogy azt sem tudom, hol kezdjem. Jók is, rosszak is.
Na, kezdem a rosszakkal:
Megműtötték a férjemet a múlt héten egy tályoggal a debreceni klinikán. A barátnőm férje csinálta, úgyhogy protkosok voltunk, de így is halálra izgultuk magunkat. Főleg, mert altatásban ment. Már jobban van, 2 naponta megy kötözésre és dolgozni is újra elkezdett.
A barátaink válnak és bennünket is eléggé megvisel, főleg hogy a férj az én férjem legjobb barátja. Gyerek még nincs, hála istennek.
A barátnőmet elhagyta a pasija egy régi barátnő visszatérése miatt, most 2 gyerekkel és törlesztőrészletekkel, meg egy nagy családi házzal maradt egyedül.
Egy másik barántőm kórházban van a kislányával, mert fullad.
Flórának az arca kirepedezett, kiszáradt. Még nemmvoltunk orvosnál vele, de félek, hogy vmi allergia. Krémezés hatására majdnem teljesen elmúlt,de olyan fura, mintha mégsem szimpla száradtság lenne.
Meghalt a világ legdrágább, leghűségesebb kutyusa. Nagyon öreg volt, de úgy a szívemhez nőtt. Szerencsére csak elaludt reggelre, nem szenvedett. Még előző este evett, kiment ugatni egy utolsót és hajnalra meghalt.
És a jók:
Készen vagyok a szakvizsgára beadandó dogámmal, már tegnap postára adtuk. Nem vagyok vele megelégedve, nem elég jó a vezérfonal, nem megfelelő a strukturáltsága, de már nem izgat. Lányok, én komolyan nem ajánlom senkinek, hogy gyerek mellett újabb fősuliba vagy egyetembe kezdjetek. Én nem csinálnám újra. Pedig folyamatosan volt segítségem. És persze folyton gyötört a lelkifurdalás, hogy nincs velem a bébi.Tünde! Külön szeretném neked megköszönni, hogy számtalanszor felkínáltad a segítséged. Kedves tőled. A PAD irtó sokat segített.
Szuper volt a hétvégénk. Itt voltak a férjem pesti barátai és egész idő alatt a szabadban voltunk, Sóstó, Állatkert. A gyerek is nagyon élvezte. És most hétvégén újabb felvonás az itteni barátokkal és bébikkel: grillezés, szalonnasütés vasárnap, ha az idő is őgy akarja.
Hétfőn nagymami 80 éves, családi buuuulliii!
Kész a nyári tervünk: Németo., Inzell,Alpenhotel Bayerischer Hof. Kicsit drága, de már régóta vágyunk Ausztriába vagy Németországba, most úgy néz ki, összejön. Mindjárt teszek fel róla képet, mert a tesóm most jött haza onnan.
Ildi!
Küld a mail címed és küldök meghívót. Vagy lehet, hogy benne vagy a címlistámban? Mindjárt megnézem.
Ági!
Milyen volt a lakás, nem írtál róla?
Tündi!
Mikor érdemes abba a turiba menni? Hány körül?
Egyébként a Bocskai úton is nyílt egy, vannak benne márkás dolgok is bőven. És nem drága. Anyukám egy halom gyönyörű, elegáns ruhát vett Flórának és magának 1200 huf-ért.
Ki mit tervez húsvétra? Hová mentek? Maradtok? Mit főztök?
Cs.