Új privát üzeneted érkezett!

Hello lányok!

Újra itt. Annyi minden történt velünk, hogy azt sem tudom, hol kezdjem. Jók is, rosszak is.
Na, kezdem a rosszakkal:
Megműtötték a férjemet a múlt héten egy tályoggal a debreceni klinikán. A barátnőm férje csinálta, úgyhogy protkosok voltunk, de így is halálra izgultuk magunkat. Főleg, mert altatásban ment. Már jobban van, 2 naponta megy kötözésre és dolgozni is újra elkezdett.
A barátaink válnak és bennünket is eléggé megvisel, főleg hogy a férj az én férjem legjobb barátja. Gyerek még nincs, hála istennek.
A barátnőmet elhagyta a pasija egy régi barátnő visszatérése miatt, most 2 gyerekkel és törlesztőrészletekkel, meg egy nagy családi házzal maradt egyedül.
Egy másik barántőm kórházban van a kislányával, mert fullad.
Flórának az arca kirepedezett, kiszáradt. Még nemmvoltunk orvosnál vele, de félek, hogy vmi allergia. Krémezés hatására majdnem teljesen elmúlt,de olyan fura, mintha mégsem szimpla száradtság lenne.
Meghalt a világ legdrágább, leghűségesebb kutyusa. Nagyon öreg volt, de úgy a szívemhez nőtt. Szerencsére csak elaludt reggelre, nem szenvedett. Még előző este evett, kiment ugatni egy utolsót és hajnalra meghalt. Kép
És a jók:
Készen vagyok a szakvizsgára beadandó dogámmal, már tegnap postára adtuk. Nem vagyok vele megelégedve, nem elég jó a vezérfonal, nem megfelelő a strukturáltsága, de már nem izgat. Lányok, én komolyan nem ajánlom senkinek, hogy gyerek mellett újabb fősuliba vagy egyetembe kezdjetek. Én nem csinálnám újra. Pedig folyamatosan volt segítségem. És persze folyton gyötört a lelkifurdalás, hogy nincs velem a bébi.Tünde! Külön szeretném neked megköszönni, hogy számtalanszor felkínáltad a segítséged. Kedves tőled. A PAD irtó sokat segített.
Szuper volt a hétvégénk. Itt voltak a férjem pesti barátai és egész idő alatt a szabadban voltunk, Sóstó, Állatkert. A gyerek is nagyon élvezte. És most hétvégén újabb felvonás az itteni barátokkal és bébikkel: grillezés, szalonnasütés vasárnap, ha az idő is őgy akarja.
Hétfőn nagymami 80 éves, családi buuuulliii!
Kész a nyári tervünk: Németo., Inzell,Alpenhotel Bayerischer Hof. Kicsit drága, de már régóta vágyunk Ausztriába vagy Németországba, most úgy néz ki, összejön. Mindjárt teszek fel róla képet, mert a tesóm most jött haza onnan.

Ildi!
Küld a mail címed és küldök meghívót. Vagy lehet, hogy benne vagy a címlistámban? Mindjárt megnézem.

Ági!
Milyen volt a lakás, nem írtál róla?


Tündi!
Mikor érdemes abba a turiba menni? Hány körül?
Egyébként a Bocskai úton is nyílt egy, vannak benne márkás dolgok is bőven. És nem drága. Anyukám egy halom gyönyörű, elegáns ruhát vett Flórának és magának 1200 huf-ért.


Ki mit tervez húsvétra? Hová mentek? Maradtok? Mit főztök?

Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Kép

Kép
nycsilla
 
 


Kép

Kép
nycsilla
 
 

 
 

Az első a falu, a második a hotel.

Kép
nycsilla
 
 


HAllottátok, hogy körözést adtak ki a tavasz ellen??! Kép
Mi mégis kimozdultunk, mert a bolt nem jött be a lakásunkba!Joghurttortát sütök hmmmmmmmm,(holnap vendégünk jön), és nem volt itthon hozzávaló.Így aztán szakadó esőben babakocsival elindultunk, még jó h. 2percre van tőlünk a bolt.Így is minden járókelő totál hülyének nézett!Dea ygereket csak nem hagyhatom itthon egyedül,nem?
Peti el is aludt, nagyon fárdt volt már, azóta kint alszik a teraszon.

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit elvagyok havazva, tele munkával, meg aztán kicsi édes lányom 5 éves lett kedden, és szülinapoztunk, és még fogunk... A nagymamim nekem is most volt 80 éves, és szombaton tartjuk a bulit.
Képzeljétek el, megérkezett az eredményem a terheléses cukorról. A vérképem tök jó, de az éhgyomri cukor 5,0 lett, amikor pedig megittam ezt a tömény löttyöt a terheléses 3,4 lett!!!! Meg is csillagozták, hogy alacsony. Szóval ezt nem igazán értem, hogy miért alacsonyabb a terheléses, mint az éhgyomri. De inkább legyen ilyen, mint magas.

Sajnos az időjárás nem nagyon akar jóra fordulni. Annyira hideg van és ezek a váltakozó frontok jól meg is viselnek. Ráadásul úgy bedagadt tegnap a lábam, hogy a papucsba is alig akart beleférni. De reggel már nem volt semmi.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!!

Kép

Kép
jurem
 
 


Mesi!
Mizújs Heniékkel? És akkor te T. Krisztát is ismered? neki van a Lilije.
Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Sziasztok!

Nektek bejön az iwiw? Egész nap nem tudok bejelentkezni. Nem tudom, mi lehet a baj.

Ádi nagyon jól bírta tegap a bp-i utat, bár mivel kicsit későn értünk haza (8-kor), a végére már nyügi volt, úgyhogy énekeltem meg bohóckodtam neki a kocsiban, hogy felviduljon. Férjem rokonai most látták először, teljesen odáig voltak Kép Persze jobb lett volna, ha nem egy temetés apropójából találkozunk Kép

Csilla, teljesen együtt érzek veled, nálunk is sok rossz történt mostanság. Azt mondják, ezek után már csak jó jöhet. Reménykedjünk.

Mesi, én azt hittem, csak az a gáz, ha magas a cukor.

Ádi tegnapelőtt átfordult. Kép Kép a profilomban.

Annamari

Ádimama
 
 


sziasztok!

Annamari!
Az iwiwre én sem tudok belépni, de én úgy oldottam meg, hogy a küldött üzenetekről... kapok mail értesítőt, ezen keresztül lépek be.Kép
Bejelöltelek ismerősnek, az értesítőt már biztos meg is kaptad, azon belül klikkelj a kattints ide linkre, így már bent is vagy az iwiw-ben.Kép

CSilla!
Jó sok minden történt veletek. Flóra hogy van? Voltatok dokinál? Na és a párod, hogy viseli?
Nagyon szép helyre mentek. Túrázni is fogtok a hegyekben, v. mivel ütitek majd el az időt?
Eddig úgy néz ki itthon maradunk, főleg ha az idő is ilyen marad. Szilvásváradot elvetettük, ott csak sétálnák, ezt itthon is csinálhatjuk és még Manót sem törjük odáig.
Kaja: Fogalmam sincs. Sonka, szendvics biztos lesz, meg valami hidegtálféleség. Talán csinálok kaszinótojást, fasírtot, sült csirkecombot. Anyutól kaptam most egy vendégváró falatok nevezetű receptet, lehet, hogy kipróbálom, a sültekhez köretnek jó megy (sonka, tojás, l.hagyma, paprika, s.uborka kockára vágni, majonéz húslé és zselépor ezeket összeönteni, majd hűteni, pl. őzgerincformában, majd szelni). Édesség nem kell, mert itt lesz Manónak 3 tortája is. Kép Nagyik is hoznak.
A miénket még nem tudtam megrendelni, ebbe az időben még nem jutottunk ki, állandóan esik, és messze is van. Na majd apára bízom, biztos díjazza majd.

Ági!
Mi apartmanba megyünk. Fejenkét egy hétre 36eft,kaja pedig kb. 25eft erre jön még a kb2500ft üdülésiadó(azt hiszem így hívják), majd a benzin, autópálya...Még szerencse, hogy Manóért nem kell fizetni.
Nagyon becsapósak a katalógusok, mert valahol az apartman/éj v. fő/7 éj írják. Mi is beleestünk ebbe a hibába. Az egyik katalógusba 25eft volt egy apartman, na meg mi azt hittük fejenként lenne. Végül is teljesen mindegy fejenként úgyis u.a, csak az ember nagyon megörül először a kisebb összegnek.

Ildi!
Mi aug. 05-től megyünk. Sajna mindig főszezonba, Zolkonak csak ilyenkor van szabi.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Börze Máj. 14.-én. Szerintem sem volt nagy szám a legutóbbi. Azt mondják, a debreceni jobb. Ott még nem voltam. Csak a pesti kismama-börzén. Na, oda érdemes elmenni, nagyon jól be tudtam vásárolni. Kár, hogy messze van.

Anita2 !
A "lényeget" nem írtad! HOL vettétek a bringát? Nagyon jó kis bicaj.(Bence azt mondja:-nekem is kell ilyen) Ott, T.vasváriban vettétek? Kb. ennyit szánnék én is rá, pont azért, amit te is írtál. Tökéletes egy gyereknek, 1-2 évre. Igaz, most néztem a tesco katalógusban, jövő héten lesz bicikli, kicsi, nagy, a 16-os 10.490.-ft, ez se rossz ár. Igaz, nekünk kell összeszerelni, de az nálam nem akadály. Csak venni kell szerszámot is, mert a mieink tavaly ott maradtak anyukámnál.

Csilla!
Nagyon köszönöm, ha küldesz meghívót!! nem vagyok a címlistában szerintem, itt az email címem: simsi01@citromail.hu

Hétvégén eladtuk az autónkat. Azt hittem, hogy már jó idő lesz, majd járunk biciklivel. Na, persze. Csak hétfőn volt jó idő, azóta meg...
Ha tudom előre, nem is adom oda az autót. Ráadásul egy bevásárlás, húsvét előtt...Úgy meg volt pakolva a bringa, alig bírtam tolni, és még a szél is szembe fújt.

Amúgy a szívem fájdítottad a képekkel Kép Mi 2001-ben voltunk utoljára Németországban, Passauban. Gyönyörű a környezet, hangulatos városok, rend, és tisztaság, annyira tetszik Németo. Bayer-ben már elég sok helyen jártam, de bármikor viszamennék. Arról nem is beszélve, hogy gyerekkel is élmény az utazás. (pelenkázók, babakocsifeljárók, lift, játszóhelyek, stb)

Húsvétkor szerintem maradunk otthon. Pláne, ha ilyen vacak idő lesz, akkor én nem is vágyom ki. Ha jobb idő lenne, akkor szívesen kimennénk sóstóra, a vadasparkba, de nem húsvétkor, mert akkor a fél város ott lesz.

KépKép
simsi
 
 


Sziasztok!

Tényleg szörnyű ez az idő, mi sem tudtunk sétálni menni. SZerencsére a teraszon elaludt Bence.
Mi is takarítunk, meg hasonlók, így húsvét előtt, bár ablakot pucolni pl. nem valami jó az idő.
Javában folyik nálunk az ismerkedés ízekkel, Bence nagyon szereti az almát, a sárgarépát és a banánt. Utóbbit ma kapott először, de nagyon szerette.

Csilla!
Nagyon szép helyre mentek, biztos nagyon jó lesz. Gratulálok a dolgozatodhoz! A sok rossz után már csak jó jöhet, reméljük, Flórának sem lesz komoly a bőrszárazság.

Emese!
Boldog szülinapot kívánok a kislányodnak. Érdekes, hogy kevesebb lett a cukorszinted a második méréskor.

Jolka!
Márknak boldog szülinapot kívánok!

Annamari!
Nagyon ügyes Ádi! Mostmár aztán nem lehet otthagyni egy pillanatra sem.

Tünde!
Végül nem volt tortája Bencének, de így is kapott ajándékokat a féléves szülinapjára. Zalán hogy van?

Petra

Kép
ppetra
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaj ez az idő......kibírhatatlan! Nálunk itt a szomszédságokban van olyan belvíz?! Az összes kert víz alatt, úgy néz ki innen e tetőről, mintha saját tavunk volna. Az életben nem fog kiszáradni. Nagyon szeretnék már napocskát!!!!!!! Kezdek teljesen befordulni ettől az időtől.

Simsi!
Itt vettük a bicajt Tvasváriban. Bár nem tudom, hogy van-e belőle másik. Ugyanis nem kifejezetten bicikli bolt ez, hanem dvd kölcsönző, meg műszaki cikkekkel is foglalkozik az ürge, meg vannak bicajok. Csak mostanság voltunk egy párszor kölcsönözni DVD-t és akkor figyeltünk fel rá. Mert szándékoztunk mi már venni neki, de anyós mindig azzal jött, hgoy majd lesz a tirkálóba. Csak ugye ott úgysem az van amit venni akar az ember, lehet lett volna ősz is, mire hoznak. Így inkább befektettünk, 10e ft nem a világ. Na meg Kornélnak is jó lesz.

Amúgy elég jól vagyunk. Kicsit még takonykórosak a gyerkőcök, de nem vészes. Kép Kornél az utóbbi 1 hónapban megint kel éjszaka, nem tudom miért. De csak eszik és már alszik is. Lehet kevés volna neki a tej?! Nem tudom. Van bőven, szerintem nappal is normálisan eszik. Kép

Csilla!
Irigyellek ám a nyaralásért! MEg mindenkit, aki megy. Mi nászúton voltunk utoljára, hát nem tudom mikor megyünk megint valahová. Gondolkozunk, hogy jövőre ki kellene használni az az üdülési csekket, amit lehet igényelni......na majd meglátjuk. Már akkor Kornél is 1,5 éves lesz, el lehet vele indulni. Kép Az idén csak kisebb kirándulásokat próbálok majd beszervezni. Még nem tudom, hogy hová. Egybiztos, Egerbe elmegyünk. Dominik nagy kard és vár mániás, megígértem neki, hogy elviszem egy igazi várba. Kép Bár lehet Sárospatak se lenne rossz? Nem is emlékszem voltam-e abba a várba. Na majd megnézem a neten. De mindenesetre az egrinek nagyobb híre van. Kép

Lányok! Ha vannak jó ötleteitek így egy max 2 napos kirándulásra, ami nincs is túl messze, várom az ötleteket!

Na megyek, mert Kornél óhajt!

Hú! Kérdezte valamelyikőtök a gyes utáni szabit, vagy valami hasonlót. Sajna már nem vagyok naprakész infóval ezekkel kapcsolatban, azért itthon vagyok már.....hú mióta is?! 4 éve........hülyeséget meg nem akarok mondani, úgyhogy azt mondom inkább, hogy nem tudom. Kép

puszi Nektek!
Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Szép Jó reggelt mindenkinek!!
Itt végre nem esik az eső! Kép
Kész a joghurttortám, jól sikerült!!!!!!!Alig várom, h. felvágjuk, de a vendégség csak du. jön!ma szerencsére már a férjemsem dolgozik, lehet h. felmegyünk a városba,lenne 1-2 dolgom.(bár nélküle is megoldanám, csak már az idő engedné a kimozdulást!) Este megyünkanyáékhoz, és ott ünnepelünk! Lehet h. hülyének tartottok, de én imádom a húsvétot!Csak falun!!!Persze ha azidő is húsvéti!A sok finom kaját meg pláne! Kép)Én semmi pénzért nem mennnék el ilyenkor több napra, és eltökélt szándékom, h. a fiam is amilyen hamar lehet,megy locsolódni!Már idén is lezs 1-2 hely, ahová apja elviszi, talán én is velük tartok!! Meg kell őrizni a hagyományokat!!!!!!!!!

Kép
dora1980
 
 


Hú! Azt lehet nem is írtam, megint nagy munkában leszünk. Kb 1 hónap múlva, úgy május első heteiben jönnek kőműves emberkék kicsit dolgozgatni nálunk. Kép Vank 6 oszlopunk, ami a lépcsőt, meg a teraszt tartja, na azok lesznek terméskővel kirakva, és úgy döntöttünk Miklóssal, hogy az olyan szép, hogy kirakatjuk idefent az egész terasznak a falát is vele. Már alig várom, hogy készen legyen, pedig még el sem kezdték. Utána pedig még leburkolják kint ateraszt és a lépcsőpihenőt. Majd ha készen lesz, rakok fel fetókat. De ez még olyan soká lesz, nem bánnám, ha már készen is lenne.
Valószínű, hogy egy napot lent kellesz töltenünk anyóséknál, mert míg a teraszt burkolják, vagy 8-10 óráig nem szabad rámenni. De majd megoldjuk valahogy.
De még anyósék is burkoltatják az első és hátsó teraszt (megbeszéltük, hogy egyforma burkolót veszünk, hogy kicsit összhangban legyen a ház Kép ), a konyhát és a folyosót.
Igaz, egy kicsit a termésköves terasszal, ki fogunk lógni a sorból, de egy kicsit mégis tűnjön ki, hogy az külön bejárat. Kép Egy kicsit rossz, hogy hátul van a feljáró, szóval az utcáról senki sem gondolja, hogy ez két ház. Na mindegy.
Jó kis melónak és kiadásnak nézünk elébe. :|

puszi
anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Szia Dóra!

Mi is megyünk locsolkódni a fiúkkal. De nálunk az úgy szokott lenni, hogy együtt megy a család, mármint megyek én is. Kép Elmegyün ilyenkor a nagyszülőkhőz, a dédiszülőkhöz, meg esetleg 1-2 baráthoz. Tavaly Dodi nem volt hajlandó sehol elmondani a locsolóverset, remélem az idén elregéli. És remélhetőleg összelocsolják a fiúk a bicaj árát. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Bár Dodi most kapott anyóséktól egy talicskát, az a mindene, csak ami volt, már kinőtte. A Lidl-be vették 3e ft volt. De fémből van, úgyhogy időtálló lesz, esetleg majd festeni kell, ha leveri a festéket. Vagány kis talicska. Igaz, azt nem mondták, hogy ezt már húsvétra kapja. Kép

na megyek, mert Dodi is felkelt
puszi
anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Boldog Húsvétot, jó pihenést mindenkinek!
Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk mindenkinek!!!!!!!
(képzeljétek pénteken megszületett a bátyámék kisfiaKépKépKépKép,olyan fura volt visszamenni a kórházba)

ÁgiKép
csagi
 
 


MI IS MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!

Kép

JOLKA ÉS MÁRKÓ

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Mi is nagyon kellemes húsvétot, jó pihenést kívánunk mindenkinek!
Bence és Petra

Kép
ppetra
 
 


Kellemes Húsvétot és jó pihenést Mindenkinek!
Ne dolgozzátok agyonra magatokat!

Puszi, Anita2 és Családja

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Kedves Márk,

Isten éltessen sokáig és sok boldogságot kívánunk első születésnapod alkalmából.
Tünde és Zalán

KépKép
tuzal
 
 


Szóval újabb szülinapot ülünk, itt a babaneten.
Márkó bébi, legyen hosszú, szép és egészséges életed! Isten éltessen!
Szeretettel: Flóra és anyukája

Kép
nycsilla
 
 


Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Márknak!
Bence és Petra

Kép
ppetra
 
 


Köszönöm szépen a szülinapi jó kívánságokat!!!

Kép

Márkó

Ha lesz egy kis időm akkor még teszek fel képet a fotóalbumba. Kép
Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Bár elkéstem...de remélem, mindenkinek kellemesen teltek a Húsvéti Ünnepek!

Márkó!

Sok szeretettel köszöntünk mi is születésnapod alkalmából! Nagy szép, boldog, hosszú életet kívánunk!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Nagyon szép a fénykép! Biztos fincsi volt a tortaKép
Hogy tetszett Márkónak a nap?

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Jolka!
Mi is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk drága kicsi MárkónakKépKépKép
(látod,még jó hogy előre köszöntöttem,mert most meg elkéstemKép)
Anita!
Ezt hogy csináltad?(vonal+aláírás)


Ági
csagi
 
 


Ági!

Bal oldalon fenn - Segégletek - profil (itt belépsz:azonosító, jelszó), és be lehet állítani az aláírást). Az aláírás formázása pedig ugyanúgy, mint a szöveg formázása!

Nem jövök túl gyakran közétek, mert még mindig annyira eltelnek a napok! Sétálunk sokat, illetve a kertben vagyunk! Botond sokat mosolyog, gagyarászik, bár a múlt heti szeles idő eléggé kibabrált velünk: nagyon megviselte. Ma voltam bevásárlókörúton a legénynek, mert kinő lassan mindenét. Rugikat nem nagyon hordunk, mert felül 68 (bodyból lassan 74-es) méret kell, alul 62: így marad jórészt a nadrág+felső kombináció!

Hogy öltöztessem a bébit ebben a jó időben? A múltkorában is túlöltöztettem, 3 napig szipogott, szívtuk az orrát! Nem akarom, hogy vagy ezért, vagy azért megfázzon! Köszi előre is!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Tettem fel egy pár képet a Megyesi Márk nevezetű fotóalbumba.

Bocsi, de most nincs több időm.

Anita!
Én Manót rétegesen öltöztettem, ha melegebb van kint mint gondoltam, akkor leveszek róla v.mit. Takaró mindig van nálunk, de már lecseréltem nyárira. Csak akkor használjuk, ha lengedezik a szél. Ha hasónlóan vagytok felöltözve, éls te nem fázzol, akkor ő sem fog.
Ellestem az aláírásodat. Kép

Sziasztok Jolka

Mégegyszer köszönöm nektek a szülinapi jó kívánságokat!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Én mindig egyel több réteget adtam a gyermekre, mint ami rajtam volt. Ez legtöbbször bejött.

És Boldog szülinapot kívánunk Márkónak!!!

Ildi és Bencus

KépKép
simsi
 
 


Jolka,

Láthattalak benneteket dél körül a Kossuth téren? Volt rajtad narancssárga (már nem tudom, h. a szoknya v. a felső)? Én a padon épp tömtem magamba kaját. Nem mertelek nagyon bámulni, meg integetni sem, mert mi van ha mégse te vagy. Pedig v.melyik nap végignéztem a fotókat az albumotokban, de nem sikerült annyira az arcod megjegyeznem, na meg a fénykép más.

Tegnap óta mi egyfolytában kint vagyunk, mivel kertünk nincs hát az utcán csövezünk. Remélem még sokáig marad a jó idő.

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


sziasztok!
Imádom ezt a jó időt, így egyre ritkábban ülök gép elé!Peti szinte mindig kint van, jókat alszik a tavaszi levegőn.Az arca és a keze már tök barna Kép .Eddig egy vékony pamut sapit adtam rá, de már tegnap+ ma abban is melege volt.beízzadt, ezért vettem neki egy vásznat, ami azért a fülét takarja.(hacsak ki nem ficergi magát belőle, utálja a sapkát!) Már dzseki sincs rajta, csak body+ pulcsi+mellény.(na meg egy nadrág+harisnya)Aharisnya azért, mert a zoknit lekapálózza a lábáról.Így alszik jókat, és nyugodtan van, mert nem szereti a nagyon meleget!
Mi az ünnepen anyáéknál voltunk, tegnap jöttünk haza, nagyon szép húsvétunk volt! Kép

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok!

Tünde!
Kép
De, mi voltunk. Én is pont ezt akartam írni, és emiatt mi sem mentünk oda, mi van, ha még sem Ti vagytok azok. Kép Na majd legközelebb. Ugyan most csak egy tiszteletkört mentünk, mert siettünk a tanácsadásra. De délután 4 és 5 óra után megint kint leszünk. Kép
Pedig gondoltam, hogy visszafordulok, és oda megyek, de....mi van, ha még sem.

Manó 12,5kg, 81cm hosszú 50cm a mellkas és 47cm a fejtérfogat 1 évesen,
meg 4x-tük a születési súlyunkat. Kép

CSilla!
Ugyan nem találkoztunk ma a klubba, de a tanácsadáson bepótoltuk. Két klubos babával is találkoztunk ott. A Dórival jó el volt Manó a rendelőbe. Jó nagyokat kiabált neki és néha egy kis taslit is adott szegénynek, simi helyet. Kép
Ma már voltatok a bölcsibe is? Milyen? Flóra szeret ott lenni?

Túl vagyunk a nagy ünnepi hajtáson. 1 hétig takarítottam előtte, most pedig utána is fogok. Ugyan most mi is kihasználjuk a jó időt és sokat vagyunk kint.
Manó nagyon jó fiú, segít nekem takarítani. Ugyan a tiszta üveget a bútorápolós ronggyal takarította meg, tehát újra kellett mosnom. De legalább segít. Kép
Imádja a savanyú uborkát, hisztizik, ha meglátja, és nem adunk neki azonnal. Kép
A gyümit még mindig nem eszi, csak a szőlő és az alma néha.
Járni még nem járunk, pedig nagyon szaladna már a lányok után.

Most ennyi megyek, összerámolok és utána séta....

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Ezt nem tudtam kihagyni...Itt a nagyfiú az új biciklivel. Még nagy, de már nagyon érdekli, főleg, hogy ezt látja a nagyoktól. Kép

Kép

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!
Balu épp tömi magába a húsvéti kinder tojástKép
Szépen beosztottam neki és 1 nap csak 1-et ehet meg,semmi más édességet nem.Muszály bekeményítenem egy kicsit hogy jobban egyen(nem mintha eddig annyira evett volna rudin kívül más édességetKép)
Jolka!
Nagyon édes Márk az összes képen!!!Szépek voltak a tortái nagyonKépSzupi a bicaj is!!!Ezt lehet tolni hátulról?mert ugye Balu sem tud még bicajozni,de toljuk hátulról és nagyon élvezi!Kép
Jajjj,hát a súlyára nagyon "irigy" vagyokKépBalu csak 11 kg és 86 cm,még mindíg szerintemKépDe majd 1 hónap múlva kiderül.1 évesen amúgy 9020gr és 74 cm volt!(gyorsan megnéztem)
Csilla!
Flóra már jár bölcsibe?Azt hittem az még messzebb van!

Most csak ennyire volt időm,megyünk még ki egy kicsit motorozni.Holnap matekból próbaérettségit írok,egy kis pozitív energiát sugározhatnátok Rakamaz felé nekemKépKépKép
Szép napokat mindenkinek!!!!!!!!!!
csagi
 
 


Sziasztok!

Mi is egész nap kint vagyunk, míg Bence aludt, én napoztam. Érzem is az arcomon, hogy megfogta a nap. Jaj, de élvezem ezt a jó időt!
Bence nagyon szívesen eszik mindent, amit adok neki, almát, babánt, krumplit magában vagy sóskával, sárgarépát. A sütőtököt még nem próbáltuk, de mostmár lassan az következik.

Ági!
Szorítok neked a próbaérettségire, küldöm a pozitív energiát!

Jolka!
Nagyon jók a képek!

Tünde!
Tényleg rossz lehet, hogy nincs kertetek, nagyszülőknél sincs?
Sziasztok: Petra

Kép
ppetra
 
 


Jolka,

Bingo!!!!!!!! Na akkor majd legközelebb már leszólitjuk egymást és netrandizunk. Csak olyan ciki bámulni a babakocsis anyukákat, h. vajon ki fórumos? Nekem nagyon távolinak tűnik még, h. Zalus is igy üljön a bicajon, mégha nem is tekeri, pedig csak 5 hónap van közöttük .... na kivárjuk, h. lustikám mikor fog már nagyobb mozgásokra vetemedni. Bejárja ő már a szőnyeget, az ágyunkat is, de nem kúszik, csak pörög-forog.
Délután is voltunk sétálni, most jöttek velünk barátnőmék is, ők is babakocsisok. Most nem láttál?
Amúgy Klári nektek is a gyerekorvosotok? Mert szerdán koradélután nála van tanácsadás és még abba az irányba is mentetek.

Dóra,
Én ettől többet adok Zalusra, de mi ugye napon, árnyékban, szeles helyeken is megfordulunk, ugyhogy pamut sapka, alatta body+polo+pulóver+polárbéléses mellény, legalul pedig hariny+zokni+cipő.

Petra,
Bence már kúszik, netalán mászik?
Védőnéni szerint nálunk ez lehet kimarad, de semmi baj ezzel - szerinte. Fogunk most felül jön mind a négy, de azon kívül, h. literszámra jön ki Zalus szájából a nyál, nem lett zizi, ugyhogy remélem nem fáj neki.

Csilla,
Gratulálok a szakdogához. Annak örültem, h. megerősítettél abban az elhatározásomban, h. egyelőre nem tanulok tovább. Az egyszem gyerekemtől nem veszem el az időt.
A turi szerintem nagyon messze van tőlünk, ugyhogy nem szerepel a potenciális lehetőségeink között.

Ági,
A Balázs súlyán te aggódsz, vagy a dokitok is? Ha ránézel és azt látod, h. nem egy vékonyka és láthatólag ő igy jól érzi magát, akkor szerintem felesleges rágódnod ezen, mondom ezt én, aki inkább eddig csak azért aggódtam, h. nem evett-e már megint túl sokat a gyerekem? Annyit eszik amennyit lát, mint egy kiskutya.

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!

Ági!
Ügyes legyél holnap! Egy Kárpát medencével.Kép
Küldöm a pozitív energiákat:++++++++++++++++Kép
Ja a bicikli tolható.
Tünde!
Voltunk mi is kint, 5-6 között, de nem láttalak beneteket.

Köszönöm a képekről a dicséretet.
sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Miis voltunk biciklit nézni a tescoban, persze, már egy darab sem volt az akciósból Kép
De nem is érdekel, mert benéztünk a bodába is, és ott is vannak bicajok, jó áron. Rá is ült Bencus az egyikre, de nem tudta tekerni, mert kontrafékes, az övén, ami itthon van, azon meg hátrafelé is megy a pedál. Mindig visszatekerte, hogy ha nem volt megfelelő a pedálállás az induláshoz. A nagyon meg ilyet nem lehet. Tanulhatunk majd újra biciklizni :-)))
Nem vettük meg, mert nem tudtuk hogy hazahozni. Ugye tekerés még nem ment. Na, majd megoldjuk valahogy.

1-2 napos kiránduláshoz Eger tökéletes. Közelében van még Sirok, de ott még nem jártam. Más várat nem tudok a közelben, esetleg Füzérradvány, de oda nagyon nehéz felmászni, mert meredek. Bár, mi a kétéves Bencével felmentünk pár éve. Akkor még újították, azóta biztosan szebb lett a vár.

KépKép
simsi
 
 


Sziasztok!
Elnézést, hogy így ismeretlenül, de egy Gryllus Vilmos koncertet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Daloskönyv koncert a Kodály iskolában 04.22. 11:00. 800 ft/fő (egy év alatt ingyenes).Jegyrendeles: 06-30-9142513 v. jegyrendeles@vipmail.hu
GAm
gam
 
 


Nézzétek milyen jót találtam, csak sajna Pesten csinálják!!Megint a fővárosiak előnyben!! Kép
Vmi hasonlót én is szeretnék petiről.Láttam vhol készletet ehhez, itt a neten.Nem tudjátok lehet e kapni errefelé ilyet??még nem néztem, de jövőhéten utánajárok!!

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok!

Húsvét:
Nagyon kellemes volt a hétvégénk, igazi ünneplős.Vasárnap anyósoméknál voltunk és Flóra kedvéért tojást festettünk és matricáztunk. Aranyos volt, tetzsett neki. 10-15 percig bírt koncentrálni, de hát többet nem vártunk el, mert még picurka.Szeretném, ha ismerné a szokásokat, az ünnepeket, úgyhogy örültem, hogy anyósom kitalálta. Anyu nem volt itthon, mert nagyi meg 80 éves lett, úgyhogy az ő buliját készítette elő. Ott voltunk hétfőn. Na, az tutira jó volt. Az én gyerekem majd megőrült, hogy egész nap kint lehet, szinte egy percet sem volt a házban, csak míg evett. Még falufarkázni is elment a nagynénémmel, nem is keresett, nem is sírt. Örültem neki, hogy ilyen barátságos és senkitől nem félt. Búcsúzkodáskor mindenkinek osztogatta a puszikat. Hát ezért sajnálom nagyon, hogy nincs családi házunk, csak ezért (mert amúgy utálnám takarítani, meg a kert is, meg hideg is, stb.).
Egyébként érdekes ez a húsvét. Vidéken még sokkal jobban tartják, és olyan szuper a hangulat. A városiak meg mind kirándulni mennek, ami persze érthető is, hisz legalább ilyenkor együtt az egész család. És ami tényleg megörvendeztetett, hogy kezd kimenni az a hülye szokás, hogy pénzért locsonak. Tényleg, szerintem ez akkora trógerség. Főleg, hogy a gyerkőcöket is erre szokatják. Biztosan sokan vagytok más véleményen, nem is akarok vele senkit megbántani, mert mintha vki írta is volna, hogy náluk ez így szokott történni. Úgyhogy bocs az ellenvéleményért.

Bölcsi:
Végül csak júl első hetében kezdünk,mert volt egy kis kavar, úgyhogy így álapodtunk meg a vezetővel. Egyre szimpibb a bölcsi, tegnap is kimehettünk a csoportunkhoz az udvarra. Flóra jött-ment, csak még senki nem adott neki oda játékot, dehát azért tényleg meg kell majd küzdenie.Persze így is izgulni fogok, hogy mennyi sírással fog beszokni. És én hányszor fogok sírva menni dolgozni.
Annyira jó fej a vezető és a szakmai vezető is, csak hiperlatívuszokban tudok róluk beszélni. Megengedték, hogy hetente 1-2 órára bemenjünk Flórával, úgyhogy minden héten 1 délelőttöt kint fogunk tölteni velük a szabadban. Biztosan csak előnyére válik a gyereknek a szoktatás szemszögéből.

Alvás:
Nem változott az alvás senkinél, mióta jó idő van? Az én gyerekem elalszik este 8-kor és felkel 5-6 között enni, de már nem alszik vissza. Tanácstalan vagyok és hulla. Mert én nem tudok 20-kor lefeküdni, de ezt nem kell nektek bemutatni.

Jolka!
Tegnap tök jó volt a klub, voltunk vagy 10x2-en. Újak is jöttek, az egyiket ismerem is.
Nagyon jó képek vannak Márkóról és a bicaja is csúcs. (Mi most veszünk a bébinek triciklit, mert anyósék adtak 10e huf-ot. Adj már tanácsot, hol keressem? Játékboltabn?)

Tündi!
Nem vesztesz semmit, ha nem mégy el tanulni, legalábbis nem gyerek mellett. Én komolyan nem fogom senkinek tanácsolni,ingyenesség ide vagy oda.
Ja, és én tutira megismerlek a városban, úgyhogy ha fent vagyunk mi is, akkor ugye leszólíthatlak?
Amúgy meg nem beszélünk meg egy délutáni netes randit úgy kompletten mind?

Anita2!
Te olyan profi vagy ilyen ügyekben, segíts már nekem légy szíves: ha visszamegy az ember 8 órába dolgozni, milyen feltételek mellett jár a gyes is? És apósom nem igényelheti meg, hogy ne vonjanak adót, mert ő nyugdíjas?
Előre is köszi.

Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Csilla!
Hát akkor mi is jó nagy trógerek vagyunk!!!
Én örülök neki ha kap a gyerek egy kis pénzt,mert máskor úgysem kap az évben senkitől!
Persze akinek sok pénze van,az ezt nem értheti.Most nem panaszkodni akarok,mert az enyémnek is meg van mindene,de jó érzés ha veszünk neki valamit,és ezt is úgyis az utolsó fillérig rá fogjuk költeni!
Mindegy..........
Dóra!
Mit is kéne látni????
Néztem a profilodat,de nincs új kép.Lehet én bénázok valami!?

Na megyek enni,aztán suli.
Ági
csagi
 
 


Sziasztok!


Tünde!
Tegnap elfelejtettem írni, a mi dokink a Toldin van. Csak tettünk egy kört és mentünk is hazafelé. Mikor még elindultunk rengeteg idő volt a tanácsadásig, így mentünk nézelődni. Kép

Dóri!
Én is kerestem v.mi kép félét, de biztos nem sikerült fel tenni.

CSilla!
Tegnap mondta a Dóri anyukája, hogy nagyon jó volt a klub. Kár, hogy kihagytuk.
Én sem szeretem a pénzért locsolást, de családon belül nem zavar/zavart. Gyerekkoromba én is imádtam a húsvétot, de most már hidegen hagy. Akik jártak anno, azok már felnőttek, a családból csak az uncsitesók jönnek. Manó csak a nagyszülőket locsolta meg. Anyós és Zolko nagyija adott neki pénzt, mint mindig megint túlzásokba estek. Mifelőlünk csokinyuszit kapott, doszt elég egy 1 éves gyereknek.
Ha lesz egy kislányom mi is biztos jobban foglalkozunk majd a húsvéttal.

Ági!
Én is örülök, ha kap Manó pénzt, mi is ráköltjük. Csak én nem szeretem, ha nagyik túlzásba esnek. Ezt már beszéltük. Kép

Tényleg találkozhatnánk már mi fórumosok. Míg Ágiék is itt vannak.

Állítólag a héten jön az elefánt a vadasparkba.

Szép időnk van, játszótér mára kilőve. Manó imád lejárni.

Petra!
Megnéztem az iwiw-s képeid. Nagyon jó a pocakos képed. Kép Tisztára irigyelek, hogy kint lehetsz az udvaron.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Csilla,
Téged szerintem megismerlek, ha más nem Flórát szinte biztos, csak ne húzz a fejébe sapkát. Ezt azért írom, mert a mai sétánk másról sem szólt, csak a sapkahúzogatásról. Olyan ciki volt, h. bementem a Kossuth utcai pékségbe (itt akkor egy kis ingyenreklám nekik, aki arra jár menjen be, mert utána visszajáró kuncsaft lesz) és jövök ki a férjem fodrásza épp azon szórakozott a boltba bejövet, h. kint a babakocsiban ülő gyereknek hogy a fejébe van húzva a sapka, ki sem lát. Ó szegény. Majd bementem a méterárushoz és jövök ki, az eladó velem együtt kijött prüntyögni a gyereknek, már indulnék, mire mondja a csaj nem adom rá a sapkát? Szaranya! Akkor meg épp leszedte a fejéről. Ráadásul a szembejövők is hol azt látták, h. nem lát ki a gyerek, hol meg, h. szinte nincs a fején semmi, pedig én mindent megtettem. Felmerült bennem, h. létezik-e használható sapka, ami praktikus és emelett még néz is ki valahogy. Ha valaki tud ilyenről írjon.
Topictali engem érdekel. Akár a jövő héten? Alsópáhokot eltettük 1 héttel későbbre, mert akkor volt hely 4 napra. A 3 nagyon kevés lett volna, túl messze van, annyiért nem érte volna meg utazni.
Én is nagyon utálom a locsokodásért adott pénzt (bocsi, aki más véleményen van), de nekem hétfő óta azon fő a fejem hogyan adjuk vissza (milyen szöveggel), amit kaptunk, ugyanis csak hazafelé jövet vettük észre, h. a zsebbe nyomott v.mi pénz ... ráadásul nagyon sok.

Petra,
A férjemnek van egy nagy telke Kistelekiszőlőben, de nem tudom miért valahogy nem a szívünk csücske, pedig egyszer lehet még oda fogunk építkezni. Anyósomék kertes házban (nagy kerttel) laknak a belvárosban, Anyukáméknak Debiben nagy kert, de nem akarok részletekbe belemenni egyik sem az igazi, ilyen-olyan okból kifolyólag. Majd ha egyszer lesz saját házunk kerttel ..... na az lesz az igazi, mert ha akarok tartok kutyát, ha akarok nem .... és ott én leszek, a ház úra (úrnője:-)))). Addig meg marad az utca.

Jolka,
Ma délelőtt voltunk kint, de benneteket nem láttalak. És ti bennünket?

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


JOlka,
Akkor ez tényleg szép nagy tiszteletkör lett, mert épp a mi gyerekdokink felé tartottál (Pirosház) amikor láttuk egymást.

Dóra,
Én is kerestem miről írsz. Egyelőre nem találom.

Ági,
Azt hiszem hozzátok kellene alkalmazkodnunk, ti vagytok a legmesszebb. Esélyesek vagytok egy randira? Jó lenne.

Anita2,
Ti is messze vagytok te esetleg kimozdulsz a fiúkkal a tali kedvéért?

Na mentem, mert az én Rongyom ma nem bajnok alvásban, ami rá nagyon nem jellemző.
Tünde

KépKép
tuzal
 
 


ja, bocs az oldal címe lemaradt: www.babatapi.hu
egyébként a locsolkódós pénzt én is utálom!!Petike is kapott a sógpornőmtől(4 hónapos gyerek?!)de mi visszaadtuk, amikor észrevettük mi van a nyuszi mellett!Mondtam neki ezt ne kezdjük el, a húsvét ne a pénzről szóljon már!remélem megfogadja!!És nem sértődik meg!!

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok!
Kicsit régen jártam erre, de remélem, még megismertek Kép

Csilla!
Mondta Irénke néni, hogy voltatok a bölcsiben, és hogy Flóra milyen édes volt Kép Szerintem, ha kinn vannak az udvaron, jó idő van, könnyebb beszokatni, szívesebben fog járni a gyerkőc...

Jolka!
Nagyon édesek a képek Márkról, utólag is boldog szülinapot neki!

A húsvéti locsolópénzt én is nagyon utálom, nem azért, mert olyan jól állunk anyagilag, hanem megalázónak érzem. Nálunk nem divat hál'istennek a családban, a párom részéről vártunk ilyesmit, előre megbeszéltük, hogy nem fogadjuk el... persze eszük ágában sem volt adni Kép

Dóra!
Nagyon aranyos a 3D- kép, de nekem eröltetett ez az aranyra meg ezüstre festés... az ötlet jó!! (szerintem otthon is kivitelezhető, gipszből)

Tünde!
Kistelekiszőlő egyre felkapottabb, ha lenne rendes, aszfaltos út, másabb lenne...

Ági!
Hogy sikerült a próbaérettségi? Ti már az új rendszer szerint érettségiztek?

Anita!
Hogy tudnánk leboltolni a félretett ruhákat?

Ebben a rossz időben semmihez nincs kedvem... ti hogy vagytok ezzel?
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Köszönöm az öltöztetésre vonatkozó válaszokat!Kép

Én sem szeretem, ha "pénzért locsolnak meg", és úgy gondolom, arra fogom kérni a rokonságot, hogy ez Botondnál se legyen másképp! Tényleg bocsi, aki nem így gondolja, de a hagyomány nem erről szól!
Mondjuk más kérdés, hogy mi nem is igazán húsvétolunk (bár húsvéti tálat mindig készítek, és van süti is, meg ilyesmi), sőt azt hiszem, jövő évtől már a bébivel is kirándulni megyünk majd. (Persze a nagyikat és a mamiját biztos meglocsoljaKép) A falusi ünneplés azonban nagyon tetszik, és egyszer szívesen részt vennék benne!

Remélem, ez az eső csak átmeneti voltKép

Jolka: Zolkó nem unja még, hogy elmaradnak a meccsek? Vagy nekik nem maradt el? Férj már tisztára menne meccsezniKépKépKép
Nagyon vagány Márkó a bicóvalKép

Ági: Próbaérettségi?

Tünde: Zalán, hátha bepótolja éjszaka a napközbeni nem alvást. Botond sem aludt ma túl sokat, kb. másfél-két órát összesen. Ráadásul ő sokkal kisebb, így eléggé kibukott estéreKép

Szép éjszakát mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Dóra, nekem valamiért nem tetszenek ezek a "levágott" kezek, meg lábak. Az biztos, hogy én nem szeretnék ilyet nézegetni otthon. Ráadásul jó drága szerintem. Sokkal többe nézem az otthon elkészített kéz és talplenyomatot. Egyszerűen be kell kenni temperával, és papírra nyomdázni. Persze, nem könnyű, mert ha kicsi a baba, akkor reflexből ökölbe szorítja a kezét, de nem lehetetlen megcsinálni. És ezt a lenyomatot be lehet keretezni, és kész az örök emlék. Olcsó, és egyedi.
Én csináltam ilyet az 5 hónapos gyermekemről. Ajánlom nektek is!

KépKép
simsi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?