Sziasztok!!!
Pár napos babanet-megvonás után ma délelőtt végigolvastam a terméseket. Viszont úgy néz ki, hogy írni már nem maradt időm, mert megyek át anyáékhoz ebédre. A húsvét mellett összevont névnapot és szülinapot is tartunk.
Holnap reggel megyek a kórházba a dokimhoz, megint lesz fájásvizsgálat meg uh. is, így majd azután beszámolok. Már várom nagyon, rég láttam Julcsikát.
Érezni viszont annál gyakrabban! Már elneveztem dudorbajnoknak, akkorákat tud produkálni az oldalamra. És néha még aludni sem hagy, meg ha olyan kaját eszem, ami neki nem tetszik, azt szinte kirúgja belőlem. Ma éjjel is arra keltem, hogy ki kell dobnom a vacsit, mert nem fér el bennem. Szerencsére ilyen eddig csak kétszer volt, és most már megpróbálok odafigyelni, hogy vascira csak keveset egyek.
Szerencsére egész jó időnk volt itt Félegyházán, tegnap délután még egy kirándulást is beiktattunk, elmentünk Csongrádra megnézni a Tiszát. Csináltunk képeket, majd ha előhívatom és bescannelem, akkor teszek fel belőle, nem semmi látvány volt a hatalmas víz! Ja, és én vezettem, pedig már azt hittem, hogy nem férek be a kormánytól, de még épp hogy.
A hajam csak magamhoz képest lett rövid, meg elég világos is. 4 órát dekkoltam a fodrásznál, mire végzett, vágott, melírozott, majd színezett, nagyon tutkós lett, csak én már a halálomon voltam... A végén még azt is megkérdezte, hogy berakja, vagy csak szárítsuk, mire én legszívesebben vizes hajjal hazarohantam volna. Még szerencse, hogy az eredmény nagyon bejött mindenkinek. Tök odavannak a színétől, nagyon hasonlít az eredetihez.
Jelentem, már szinte az összes babacuccom megvan!
Tök megnyugtató! A héten áthurcoltunk mindent tesómtól, a kiságytól kezdve a hordozón meg babakocsin át az összes ruciig. 2 éves korig van ruhánk, egy napig csak azt válogattam, az újszülöttre valókat meg jövő héten kimossuk.
Ex, nagyon aranyos az uh kép, és szerintem nem is olyan morci!
Pogi, Csandy babája még inkubátorban van, és szerintem még most is csak egy kiló körül lehet a súlya, így nem hiszem, hogy tenne fel képet...
Pilchard, nagyon jópofa lett a pocakkép összeállítás!
Kisvirág, hatalmas gratula a nyelvvizsgához!
Bocsi, hogy most csak ennyi hozzáfűzni valóra futotta, de már rohannom kell! Még a végén nem marad nekem az ebédből, ami most különösen kihagyhatatlan, anya rántott barit csinált! Nyami!
Jó zabbantást Mindenkinek, szerintem az ünnepek idejére még a diétázók is lazíthatnak egy picit!
Puszi, Gombi