Helló LÁnyok!
Csak gyorsan benéztem, mert a csajok itt állnak a hátam mögött, várnak a gépre...
Kicsit én is padlón vagyok
Tegnap este Lili bejött utánam a fürdőszobába, és megkérdezte, hogy mikor találkozunk azokkal, akik meghaltak... Csak úgy, minden előzmény nélkül, komoly arccal...
Nem szoktunk erről beszélgetni. Látszott a kiscsajon, hogy nagyon felzaklatta, egész este csak szopta az ujját és hallgatott, amikor meséltünk neki, nem úgy reagált, ahogy szokott. Én hülye meg elkezdtem bőgni, erre sírt ő is, de csak pityeregve, csendben, akkor meg már azért sírtam, hogy ő miért sír, meg mit gondolhat...
Mi a fenét mondjak erről egy négyéves sincs gyereknek? Ma reggel is ezzel kelt
Aztán délelőtt visszamentünk a fülészetre, minden rendben, de bementem a szemészetre is, mert mindent olyan furcsán közel emel a szeméhez... Holnap, pupillatágítás után mehetünk vissza, mert a műszeres vizsgálat szerint van valami probléma, de majd holnap okosabb leszek. Addig meg idegeskedek
Paga!
Nagyon tetszik, ahogy a ház-kérdésekhez állsz! Látszik, hopgy tényleg értesz hozzá! Majd én is kérdezek, ha lehet! (pl. kell-e építési engedély a terasz beépítéséhez és új terasz kialakításához?)
Az iwiw-re engem is ma hívott meg a Lucus, ha lesz nekem is meghívóm, gondolok rád!
KrisztaNyanya!
Kezdem megérteni, miért nem örömteli várakozás neked ez a 9 hónap! Minden elismerésem Neked, és a hasonló problémákkal küzdőknek! Az "eredmény" miatt akkor is irigyellek
!!!
Fanny!
Eddig tart a kamaszkor? Ne idegesíts!
Melcsi!
Dorka közölte, hogy utál engem, mert én nem engedem a haját rasztázni... A fiad teljesen elnyerte tetszését, engem meg le akar cserélni - Rád
(37 éves, alig használt anyámat elcserélem...
)
Érdekli őt a fodrász címe is...
Engem meg az érdekel, hogy mi van, ha megunja? Le kell vágatni? Tényleg nem szabad mosni? Nem viszket, nem zsírosodik? Bocs a hülye kérdésekért, de ha Dorkát kérdezem, még azt hiszi, nyert ügye van... (De nem, fiam, ha olvasol! Ill. majd megbeszéljük... Na jó, ...
)
Nagyon helyes kis család vagytok, egyébként
Na, majd még jövök, mert Lili ébredezik, Luca meg az Apjával akar msn-ezni - állítólag lesz egy lovunk is (
vagy
)
Sziasztok!
R.Kriszta