Jó reggelt mindenkinek!!
Első sorban elnézést, amiért napok óta nem írok. Minden nap olvastalak, de nem volt időm írni. Hét elején nagyon furán éreztem magam és olvastam itt is, hogy nagyon sokat keményedtetek. Amint írtam a vasárnapi agárdi út sem tett jót, de utána egy-két napig nagyon feszült a pocim. Kedden szinte nem is mozgott Mayácska, így este nekikezdtem megböködni (Györfi Mátyástól tanultam), hogy legyen már szíves jelt adni magáról. Így este lefekvés után mocorgott egy keveset, de totál be voltam parázva, már-már azon voltam, hogy hívom a dokim. NO, a következő napokban bepótolta a mulesztását. Szerdán még volt egy pont a köldökömtől jobbra, kb akkora, mint egy teniszlabda, ami fájt egy picit, de nem tudom, hogy miért. Ötlet? Szóval most már jobban vagyunk, és remélem, hogy így is lesz. Csak hétfőtől egy hétre megyek dokihoz, és addig remélem nem fog ez megismétlődni. Jövő héten valamikor kell menjek terheléses cukorvizsgálatra, meg a háziorvosom elküldött EKG-ra is, mert még nem volt. Ezen a héten két napot dolgoztam is, mert van egy tervem, amit át kell tervezni. A fiók csak néztek rám, amikor megjelentem nagy pocakkal az építkezésen, amikor kimentem a terepszemlére. Jövő héten is bent leszek 1-2 napot, amig befejezem.
Bundás kenyér: annyit mondogattátok, hogy én is azt ettem ma reggelire.
Krumpli leves: én a sasanyó változatát szeretem, de férjem nem, így leszavazott, bár kedden azt akartam főzni.
Pilchard: Írtad, hogy változó a hangulatod. Nekem nem változó, hanem kb egy hete folyamatosan sírás rohamom van. Nem sírok, de ha valaki csak csúnyán néz rám, már gyűlik a könny a szememben. Iszonyatosan idegesítő, főleg, hogy soha nem voltam egy sírós alkat, de ezt nem tudom szabályozni.
Babakocsi: képzeljétek, tegnap vettem egy anyáknak szóló újságot, amiben van Brendon kupon, és azt a babakocsit amit kinéztünk, most iszonyatosan leértékelve osztogatják kupon ellenében. Szóval eldöntöttük, hogy meg is vesszük. Legfeljebb, még pótol bele a család. Mi még nem vettünk meg semmit, de hát a ház felújítása sincs még sehol, így nem kapkodjuk el. Majd szokásunkhoz híven elmegyünk és megveszünk mindent egyszerre.
Alvás: én nagyon jól alszok, mostanában már 9 órakor ragad le a szemem és reggel óra nélkül 8 órakor kipattan. Én mindig is nagyalvó voltam, de amióta dolgoztam, soha nem bírtam 8.30 után aludni, mert akkor az egész napom el van rontva. Babó engem soha nem zavar az alvásban. Ha mozog is, nem érzem, csak amikor felkelek és lustizok még 5 percet az ágyban, akkor kezd el mocorogni.
Pilchard: nagyon sajnálom, hogy mostanában ilyen zaklatott éjszakáid és napjaid vannak. Próbálj meg tényleg lazítani egy kicsit. Nem fizikailag, hanem lelkileg és szellemileg. Hátha akkor jobban fogsz aludni.
Szoptatás: amint írtam, nekem álmomban is nagy élmény volt a szoptatás, és ezután az álmom után még jobban várom, hogy magamhoz ölelhessem Mayát és babusgathassam. Szóval mindenképpen szeretnék szoptatni, és meg is fogok harcolni érte, hogy legyen tejem, ha majd ez kell.
Korházi pakk: nekem még sok van addig…. (remélhetőleg).
Korházi csecsemősök: nekem elég ronda szám van, ha a szeretteimről van szó, így hamar helyre lesznek téve, ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan azt én szeretném. No meg aztán a férjemet sem kell félteni.
Petra: ha jól emléxem te írtad, hogy a babód neve Áron Béla lesz. Ha nem akkor bocsi. Amit írtál akár én is írhattam volna, mármint a babó névadásáról, de nálunk végül mégis el lett vetve az Áron, de még nem találtunk ki helyette másikat.
Kisvirág: őszinte elismerésem, hogy volt még lelkierőd tanulni...
Gratula a sikerhez
Nos, most írtam jó sokat, ha valaki, valami kimaradt, bocsi.
Pusza mindenkinek
Megyek pakolászni, mert a mosogatáshoz elfogyott a melegvíz