Bocs csajok, hogy eltűntem, de ez nem a mi hetünk. Még egy hete pénteken be akartam nézni többször, de szerintem döglődött a bnet, aztán leléptünk Szolnokra - hát nem mondom, hogy túl jól éreztük magunkat. Jöttünk, mentünk, hogy mindenkinél legyünk, mindenki lássa a piciket, szegények a végére jól lefáradtak. Apámékkal (főleg a Bettivel) volt egy kis nézeteltérés - elkezdődött a beledumálás, okoskodás, jótanács, hogy mit is és hogyan is kellene csinálnom, mi miért nem jó és persze ők a frankót is megmondák. A tököm tele volt. Mindegy. Próbálok tartani (majd) bizonyos szabályokat, általam jónak ítélt elveket, de már most ütközöm. Wazze.
Na és persze hétfőre a Panci betaknyosodott, azóta szívunk, mert hát persze a Zsombi is elkapta - ez asszem elkerülhetetlen. Doki, orrszívás, üvöltés, egész napos nyafi, de valamilyen csoda folytán, az éjszakát simán végigalusszák. Szóval nem volt túl jó, percem nem volt semmire. Az iwiw-ig jutottam csak el a neten, mert e-mailben mindig jelez. De ott is csak konstatálom a dolgokat, meg meghívtam az uram, akit azóta nem lehet levakarni
. (cukik vagytok, hogy bejelöltétek
)
Talán most már könnyebb lesz, ugye hétvége és van Bazsa!!! Ki is csábítottam a Kismama börzére holnap - megnézem mi újság van játék fronton, lassan a csörgők ideje is lejár és horror áron mérik ezeket a cuccokat. Esetleg pelus eksön, meg ilyenek. De csak minimál időre, mert még beruccannék az Árkádba is. Anyós jön és megtízóraiztatja őket - már megmutattam hogy kell, talán menni fog
. Szopcsit meg bepótoljuk utána. Még mindig van tejcsi elég, szóval hepi vagyok - a testem még mindig sertés, ettől már kevésbé
Mondjuk a Panci most nem hízott - szegénykém alig eszik, inkább csak cicizni akar egész nap.
Serfi
Már a Zsombi is kutyázik úgy 3 napja. Anniyra édes, hogy beszarás. Hasra még nem fordul, de szerintem tudna. Brutál ereje van, csapkodja a játékokat a járóka aljához - néha faszán fejbecsapja magát
is, tépi a hajam, vigyorog eszeveszettül, az ágy fölött a zenélőkét már csak rángatja elégedett nyögések közepette. A Panci teper hátra, próbál felülni, de ebből nagy tanya van mindig, ömlik a nyála, vigyorog - kábé ennyi. Hannáról szuperek a képek, alegjobb a lépcsőnél!!! Megint adják a Jóbarátokat?? Hány bőrt lehet lenyúzni még egy sorozatról??? Mondjuk inkább mint a tropé
Eszti
Ez a hét nem jött össze, jövő hét??? Az uram persze megint lelép szerdától péntekig!!! A Tisza brutál. Benyó szupi, hogy ilyen jó és hagy titeket is élni az életeteket. Kafi lesz az esküvő. Mi is megyünk 6-án, de szerintem rám semmilyen ruha nem lesz jó... mi a szart veszek fel??? Előtte meg osztálytali 16 év után 29-én. Szörnyűűűűűű!!!!
Katus kispocaklakójának rugdalózását volt szerencsém érezni!!
A Peti nagyon törődő volt a bébikkel, ez még jól jöhet!!! És persze szuper dögös ingben volt mint mindig!! Jó utat nektek!!!
Pussykám
A motoros kép a favorit. Jövő hét???
Edó
, Ancsa
Pussz.
mentem
(csak így zárójelben: a múltkori képeken az elsőn Zsomborunk van...)
ma megkérdezték, hogy ikrek-e a gyermekeim