Helló Lányok!
A tegnapi mélyponton túljutva, újult erővel...
Remélem, tényleg vége, mert rémálom volt. Ágyneműcsere négyszer - egyetlen éjszaka alatt
Ildikó
rendes tanító néni
Ráadásul még csak nem is vagyok az, mert nálunk a jövő héten lesz szünet...
Ez egyébként őrület: Dorkának mától jövő hét végéig, Lucának tegnaptól jövő keddig, nálunk meg jövő héten van tavaszi szünet...
Ráadásul Luca, amilyen kelekótya, kedden leckét írt, tanult, aztán leült msn-ezni, és így valamelyik osztálytársától megtudta, hogy másnap már nincs is suli... Gyors telefon szülő-társnak - és tényleg!
Megőrjít a szétszórtságával - de így imádom!
Icus, Kriszta, és most már Mandula is!
Írjatok, mert mint látjátok, szívesen olvasunk pocakos-híreket! Tudom, vannak a topicon nehezebb-szomorúbb pillanatok is, de úgy gondolom, mindannyian tudjuk, miről és mikor kell hallgatni. Egyéb helyzetekben azonban inkább erőt és reményt ad a példátok - talán nem csak nekem!
Icus!
UH!
Én még soha nem ittam ilyen cukros löttyöt, csak hazaküldtek reggelizni. Miért jobb ez a lötyi?
Anna - néhány éve a kedvenc nevem, sőt, tkp. Lili is (elsősorban) Anna
Bea!
Kagylóhomokozó és pancsoló az Auchanban 2.590Ft! (Persze kettőt kell venni, hogy le lehessen fedni.)
Ancsa!
Azt írtad, hogy a legkisebb lányod születése óta egyre jobban bízol, hiszel magadban. Én mindhárommal ezt éreztem: hitet, erőt, önbizalmat adnak!
Fanny!
Le a kalappal Anyukád előtt, de akkor is: ismerned kell a gyökereidet! Fantasztikus, hogy felnevelt, de mégis, tudnod kell legalább azt, amit Õ tud! Gyermekkorban, így megtudni - talán ez a legnehezebb. Nehezebb, mint első pillanattól tudni, és nehezebb, mint felnőttként megtudni.
Pedig titkolni, szerintem, nem szabad - rengeteg buktatója lehet annak, ha nem ismered a múltadat! Persze az is eszembe jut, hogy olykor jobb hülyének lenni, de ha már így alakult... Annyira fél Anyukád, hogy arra sem hajlandó, hogy leírja, amit tud, hogy aztán később elolvashasd? Nagyon nehéz...
Falfirka - nálunk még cipőpaszta-graffity is van az egyik pulton! Nyáron festünk, remélem, két év múlva újra össze lesz firkálva
LÁnyok! A down-kóros cikket én is olvastam, de én úgy értelmeztem, hogy a mi leendő unokáink a veszélyeztetettek - vagy Ti is így értettétek? Vagy én értelmeztem rosszul?
Kórház-keresőknek - csatlakozom a Tétényit (Szt. Imrét) javaslók táborához! Mindhárom csajszi ott született, csak jót tudok mondani róluk!
Ma lejöttek Anyuék, "kölcsönkérték" Lucust.
Dorka az előbb Lilivel bújócskázott. Ez a lökött, 175 cm magas nőszemély befeküdt a fürdőkádba, aztán amikor a húga megtalálta, visított, mert Lili lezuhanyozta Õt.
Holnap lesz 15 éves!
Melinda!
Jó pihenést nektek!
Mi is lelépünk, bár csak húsvét hétfőn, de most még nem tudjuk, hova megyünk. Majd meglátjuk, mit enged az időjárás, mert a család, gyerekek közelébe még nem szívesen mennénk.
Sziasztok!
R.Kriszta