Sziszike
Van egy táblink, amit én szoktam (vagyis mostanában nem szoktam
) feltenni és frissiteni. Felteszek egy régebbi táblit, nem tudom, mikor frissitettem, de igy tudod,milyen adatokat irj meg.
Csikok: nekem 1 csikom sem volt, szerintem ez alkati kérdés. Igazábol engem biztos zavarna, de nem csináltatnám meg, mert több gyermeket tervezünk. a 3. után viszont, ha anyagilag is ugy állnánk, akkor megcsináltatnám. Bár fogalmam sincs,mennyibe kerül egy ilyen plasztika...
Húsvét: Nándi elött kirándulni mentünk a szüleimmel, Csabi meg locsolkodott (már mikor házasok voltunk akkor is) Tavaly én is mentem vele locsolkodni nagypocival. Idén is elkisérem öket, Csabi nem biztos, hogy boldogulna egész nap Nándival. Pirostojást valszeg festek és azt viszek kis kosárban, hátha valaki engem is meglocsol
Nyaralás: mi nem nagyon szoktunk nyaralni, tokaji hegyalja-fesztiválra viszont minden évben megyünk (nekem tavaly kimaradt), idén viszont megyünk 3 napra, ilyenkor általában elmegyünk kirándulni is (Kopaszhegy, Tállya, Szerencs, idén Sárospatak lesz a célpont) És 1 napra lenézünk a Balcsira is, mert 4 évig egy iskolával táboroztattam gyerekeket Bogláron, tavaly is hivtak, de nem mentem 1 teljes hétre, most sem megyek, de lenézünk hozzájuk.
Hrk
Abban az értelemben magától hagyta abba, hogy szépen lassanIgen, bár ez relativ ugye, mert 5 hósan elkezdtük a hozzátápit, szépen lassan. Volt olyan szopi, amit én váltottam ki ugye kanalasra, aztán ö már nem akarta az esti szopit stb, végül már csak napi 1 szopi volt, általában délelött, aztán már csak 2 naponta. Végül január elején Zuram meg én elkaptunk valami fosós-hányós (bocsi) virust, akkor 2 napra teljesen elkülönültünk Nánditól (mi anyóséknál, Nándi meg anyuméknál), nehogy elkapja, mert minket nagyon leteritett, utána még 1-2 napig nem mertem szopiztatni a gyógyszerk miatt, ez pedig épp elég volt ahhoz, hogy már ne szokjon vissza. Lehet, hogy ha nagyon eröltettem volna, vissza tudtam volna édesgetni, de én nem akartam eröltetni a dolgot, mert ha próbáltam, akkor rugdosott, harapott, kapálozott...
De én ennek is örültem, hogy szépen fokozatosan szokott le a szopiról.
Más: a babybellcipöt hol vettétek?
Egyébként azt elfelejtettem irni, hogy van egy supergear (asszem) szandink is, de azt majd csak nyáron fogjuk bevetni, ha extra jóidö lesz.
Huuuu, jó sokat irtam
pusza