Új privát üzeneted érkezett!

Dóri79!

Meg tudnád írni a bőrgyógyász pontos címét? Érdekelne a dolog bennünket is. Árakat esetleg tudsz? Előre is köszi.
böbe79

Böbe!

Cím:
XI. kerület Fegyvernek utca 52 (a Fehévári vagy a Szerémi útról lehet megközelíteni azokkal párhuzamos utca)
telószám: 203-6797
A doki neve: Dr. Kádár László

Árat sajnos nem tudok, nekem nem volt ilyen kezelésem, mással voltam nála, de nagyon profi volt és azért a műtétért nem kért sokat.
Hívd fel van recepció, ott meg tudják mondani, mivel sok doki van ezért szinte bármikor hívható.

Üdv: Dóri
Vendég

Dóri! Miért jártok bőrgyógyászhoz? Nekünk állandó gond a ki-kiújuló ekcéma.

Sidney!
A nagylányom majdnem 6 éves volt, mire leszokott a cumiról. Elvesztettük a kertben, de tényleg, és nagyon szorongott, hogy nem tud nélküle aludni. Az első éj nehéz volt, gyakran ébredt, a 2. már simán ment. A fiam viszont 2 évesen magától abbahagyta a cumizást. Hogy Emma és a szopi hogy alakul, azt nem tudom, de nem úgy tűnik mint aki egyhamar végig akarja aludni az éjjeleket...
nyeste

Dóri!

Köszönöm a gyors választ. Én is megkérdezném, ha nem gond, hogy ti miért jártok bőrgyógyászhoz? Nálunk is az ekcéma a gond.
böbe79

Böbe!

Mi járunk a lányommal atópiás ekcéma miatt a Kádár doktorhoz, 5000 Ft volt a vizsgálat.

KépKép
tibicsoki75

Az előző hsz nem ment átKép

Én járok hozzá és nem Ági, Ekcéma, fibróma, szemölcs, anyajegy és ételallergia miatti kiütések.
DE már jól vagyok.

Sajnos a bőrgyógyászok között elég sok a kókler, akik nem igazán tudják kezelni az embert.
Ezért örültem ennek a doki, ő utánajár a dolgoknak.

Vendég

Csajok!
Nálunk Bencén szoktak megjelenni kiütések, és nem tudom miért. Mindig ugyanazon a helyen, valahogy ott, ahogy a hóna alatt elkapjuk, és emeljük, majdhogynem tökéletesen, ahogy az ujjaink meg a tenyerünk ott van a kis testénél-remélem érthető volt Kép
Úgy néz ki, hogy akkor látszik csak, ha víz éri, kicsikét szárazabb ott a bőre, és vannak "rücskök" rajta. Ezek pedig foltokban jelentkeznek és van hogy teljesen elmúlik, van hogy egyik pillanatról a másikra előjönnek.
Ezt csak azért írtam le, mert próbáltunk már több féle krémet, eddig csak egyik segített, de az szteroidos, nem igazán szívesen használom Kép
Ehhez a dokihoz akit írtatok, be lehet menni csak úgy, bejelentkezésre, semmi beutaló?

Előre is köszi: Eszti

Kép Kép
fricky

Fricky, nem kell beutaló, mivel magánrendelő.
Csak a fenti telefonszámon be kell jelentkezni.
Fanninak is szteroidos krémet írt, de azt csak akkor kell használni ha rondább lesz a bőre és csak vékonyan.

KépKép
tibicsoki75

Dóri, FannishowKépKép-lehet, h fog könyvet írni- a horoszkópja alapján van művészi vénája, de majd ha aktuális lesz jelzemKép

KépKép
tibicsoki75

Fricky

Szerintem a Bencén megjelenő kiütés is ekcéma. Ahogy leírod...annyira tipikus.

Az atópiás ekcéma leghatásosabb ellenszere a megfelelő étrend, igazán csak azzal lehet kordában tartani. És pláne, hogy ne jelenjen meg később szövődményként az asztma. Nem szabad csokit, kakaót enni/inni, tejszínes készítményeket, így sajtot is csak módjával, a Danonino és társai, ezek a kis gyerek puding meg joghurtszerű nasik egyenesen olaj a tűzre. A kakaó meg a csoki egyenesen tilos. Sajnos Lucának is atópiás ekcémája van, egy nagyon jó doktornőhöz járunk, azt mondta, hogy ha ezt a "diétát" betartjuk, akkor nagy eséllyel kinövi kamaszkorára, ill. arra is van esély, hogy nem lesz asztmás. Szerintem a körzeti gyerekdokikkal az a baj, hogy csak felírják a krémeket, de életmódtanácsokat nem adnak, és a fennálló veszélyekre sem figyelmeztetik a szülőket. És sok gyerkőc már csak akkor kerül el egy megfelelő orvoshoz, mikor már esetleg elfertőződött, begyulladt a bőre.

Ha vkit esetleg érdekel, ez a doktornő a Nyugatinál van, igaz kicsit drágább, 6 eft/vizsgálat.

marq
Kép
Kép
marqueza

Dóri!
Kedves kérésednek eleget téve küldök két képet. Úgy jött össze, hogy egyszer ünnepeltünk anyóséknál, egyszer meg itthon. Tőlünk végül kis bevásárló kocsit kapott, aminek nagyon örült, hangosan sikitozott és nevetett.
Ne haragudj, de most nincs valami jókedvem, nem is írok többet, inkább beszéljenek a képek.

Kép
Kép

Ui.: Csemegeubit eszik a tortához! Kép

kizsó

Lányok!

Azt hittem szinte egyedül vagyunk az ekcémával, szörnyű dolog, komolyan. Marqueza! Egyetértek, a diéta sokat segíthet, de mégsem megoldás. Szintentartásra jó, minél kevesebb mesterséges anyag, vegyszer, illat, aroma, stb. állati fehérje csak módjával, csoki, kakaó, hal sokat ronthat. Több orvosnál is jártunk, sok krémet próbáltunk 6 és 10 hónapos kora között szteroidosra is rákényszerültünk. De nem segített, csak néhány napra, aztán már egyáltalán nem. Volt egy jobb időszak, most megint elég borzasztó. Nem tudtok olyat mondani, amit ne próbáltam volna. Legrosszabb a folytonos vakarózás, mert a látszólag ép bőrt is pillanatok alatt tönkreteszi. Én már nem használok Emmának szteroidot, a házi gyerekorvos homeopátiás kezelése mellett kitartok. Csak azt remélem, kinövi, ahogy a fiaim is, de nekik nem volt ennyire durva. De a bőrgyógyászokban már nem hiszek, bár erről nem ők tehetnek, hanem sajnos az ekcéma ilyen, hogy csak ideig-óráig tartó tüneti kezelést tudnak. Fricky, nem akarlak elkeseríteni, de elég jellegzetes ekcéma tünetekről írtál.Azért ha tudtok valami bíztatót, szóljatok, most eléggé el vagyok keseredve.
nyeste

Ja és mizujs az esküvővel?

Ja, és BOLDOG SZÜLINAPOT az egyéves nagylányoknak.
nyeste

Sziasztok!

Nyeste! Köszi a cumi infót. Nem túl biztató. JOhanna azt mondta, hogy 66 éves koráig fog cumizni. Remélem nem.
MOst éppen beteg. KÖhög és ha nagyon köhög akkor hány is. Úgy utálom ezt. Szegényt sajnálom, hog ynem tudja megfogni és mindig kijön. MÁr azt hittem kinőtte. Sajna mégsem.
Johannának a térdén van egy nagyobb anyajegy, ami világosbarna színű. Férjem nagyon mondja, hog ynézessük meg bőrgyógyásszal, mert nehogy megsérüljön egy nagyobb esés alkalmával. Csak az a baj hog ynincs bőrgyógyászunk. Akiről írtok az ebben a témában is otthon van? Valakinek van ilyesmi tapasztalata?
KÖszi Edina

Szülinaposokat Isten éltesse sokáig.
Nagyon szép volt Zsófi tortája és ajándéka.

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Úgy látom nem csak mi szenvedünk ekcémától. Gergőn is most jött ki megint. Előtte kb. 1 hónapja vettem észre, hogy az egész felsőteste és a könyöke száraz, érdes, és piros. Kaptunk rá vmi gyógyszertári kencét, el is mulasztotta pár nap alatt, de most megint előjött. :-( Most kenegetem, viszont most már a térdhajlatban is találtam. Ma megyek a dokihoz, hogy nézze meg, mert elég ronda.
Tegnap volt 8 hónapos. :-)
Képek nagyon jók, édes minden gyerkőc.
Kép

jucus1

Elsőre sosem sikerül képet feltennem.Kép

Ja, Eper. Örülök, hogy megvettétek a Concordot. Mi szombaton megyünk pestre, akkor mi is megvesszük.
Kép

jucus1

Lányok!
Én is attól tartok, hogy ekcéma lesz (a családban mindenki allergiás - párom, én, nagyszülők). Viszont Bence sosem vakarózik....
Azt mondjátok, ne adjak neki kakaót?
Csokit nem igazán kap (a kakaón kívül), mostanában a joghurt sem megy nála. Az egyetlen amit imád (most Kép) a Nesquick gabonagolyócskák Kép De az is csokis Kép
Ja, és miért van az, hogy pl. semmit nem változtatok az ételein, és elmúlik, akkor mondjuk van úgy, hogy hetekig semmi, utána előjön? Mitől jön elő amikor semmi mást nem kap mint addig?

Boldog szülinapot így utólag is Minden kedves szülinaposnak Kép

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Boldog Nyuszit MINDENKINEK!!!!Kép
picipocak19

Csajok!

Ekcéma és allergia ügyben sajnos van pár év tapasztalatomKép
Szóval diéta jó, csak nem segít....
Én majdnem éhenhaltam szó szerint, mert egy bőrgyógyász anno kitalálta, hogy fehérjeallergiám van, és no kaja, meg pia,csak víz, alma és zsíros kenyér. Ezt egy hétig ettem, amikor már szinte nem tudtam lábra állni olyan alacsony volt a cukorszintem, de a kiütések száma csak nem akart elmúlni (sőt megduplázódott), na ekkor visszamentem, hogy tessék és közölte, hogy akkor mégsem ez, hanem amaz...
Alapvető gond, hogy nagyon sok E-betűs kaját fogyasztunk (szoptatós anyák!), mivel ez mindenben benne van, nem csak a kakaóban, csokiban, hanem mindenben.
A bio zöldségről is annyit, ha a termesztés melletti kertben a szomszéd az udvaron mossa a kocsit, akkor a földbe jutó anyagokat szépen elfogyasztjuk.
Mindent lehet (kivéve gumicukor és hasonló természetes kaják...Kép), csak mértékkel, ugyanis az egyoldalú táplálkozás sokkal rosszabb.

A másik ez a sok génmanipulált zöldség- gyümölcs sem tesz túl sok jót, tehát ha lehet kerülni az almánál is nagyobb méretekben pompázó paradicsomokat és társaitKép

Szóval gyermekeket nem kínozni, ha van pénz kis szigetre elköltözni a jó levegőre, ott tuti nincs ekcéma.Kép

A másik, hogy a mosó és mosakodó szerek is ludasak lehetnek, aki teheti ne használjon semmit a kicsihez.

Én amúgy nem foglalkozom vele, tavasszal és ősszel mindig előjön télen és nyáron nem, pedig ugyanazokat eszem...
Amíg nincs nagyobb bajom, csak a kiütés addig maradhat, sima testápolóval kenem.

A másik, hogy mindeki másban hisz, ezért ne adjátok fel, mivel mindenki más és minden allergia is más ezért hátha nektek bejön valamelyik módszer...

Ami még fontos, hogy aki szoptat annak ugyanúgy nem szabad mesterséges kajákat enni-inni!

Dóri
Vendég

Fricky!

Nekem sem mindig viszket...
Vendég

Sid!

Anyajegy, a formája a lényeg, ha szabályos, akkor elvileg nincs gond, én már két anyajegyemet is levágtam borovával véletlenül, és egy másikba belekaptam, de nem belőle baj, igaz mindig rohantam az orvoshoz.
Nézessétek meg mindenképpen.
Habár Johanna még pici, nem hiszem, hogy bántják.

Ha mégis le kellene szedni, csak lézeresen engedjétek az eltávolítást, sokkal előbb és jobban gyógyul.

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Dóri! KÖszi a tanácsot. Igazából nem kitüremkedő, szabályos körformájú, kb.fél cm átmérőjű világosbarna színű. GYerekorvosnak még anno mutattam, de hát ő ugye nem bőrgyógyász.
Férjem azért tart tőle, mert a nővérének a combján volt egy nagy sötétbarna anyajegy és az iskolában a padsarkával megsértette. Szülei elvitték orvoshoz még pont időben mert már megindult a burjánzás. Kivágták neki. Szerencsére jól végződött.

Döbbenten olvasom, hogy milyen sokan vagytok ekcémásak. Ez szörnyű. Szegény kicsik.
Nekem szénanáthám van de hát az semmi ehhez képest.
Mindenkinek mihamarabbi kigyógyulást.
Edina

Kép
Kép
sidney

Ekcéma:

Nálunk csak a Domalos baby mosószert használhatjuk a mosáshoz, öblítő nélkül és vasalás ezerrel.
Gyógyszertári mosakodókrém a fürdéshez, babaúszást elfelejthettük stb...
kaja: mi most kezdtük nemrég a hozzátáplálást, de ha valamiből is egy picivel többet adok, mert látom rajta, h ízlik neki már jönnek a kiütések. Sárgarápára is kijött.
A déligyümölcsöt, tojást, tejterméket csak 1 éves kora után kaphatja.

Az tény, h az ekcéma civilizációs betegség, Afrikában, Romániában alig van ilyen probléma.
Ha olyan kaját eszünk, amiben van vegeta vagy másfajta ételízesítő, rögtön csúnya lesz a kiscsaj bőre.
De ettől függetlenül szerencse, h csak ennyi a baja.

Mindenkinek szép-vidám nyuszi ünnepeket kívánunk:
Fanni&Timi

KépKép
tibicsoki75

Mindenkinek Kellemes nyuszit kívánok!!

Jucus és Gergő

jucus1

Boldog nyuszti mindenkienk!

Judit és Danca

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Áldott, békés húsvétot kívánunk mindenkinek!

Edina, JOhanna és Bulcsú

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Kellem húsvéti ünnepeket!

Kép

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mi is:

Maja és Györgyi

üdv: Györgyi
eper8

Kép

üdv: Györgyi
eper8

Sziasztok!

Eper! Nagyon szép a kiscsajszi. HOlnap bizti lesz sok locsolója. És az a harisnya. nagyon dögös.
Üdv Edina

Kép
Kép
sidney

Kellemes Húsvétot Mindenkinek, és a Csajsziknak sok locsolót KépKép
Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Szia Tibicsoki!

Velünk minden rendben.
VAN MÁR 2-t FOGUNK ALUL.
Nagyon tudunk dumcsizni és vigyorogni.
Felfedeztük magunkat a tükörben és jót kacagtunk rajta.
Sokat kirándultunk a húsvét alatt.

Kép
Mindenkinek további szép napokat kívánunk.
Marcell(125 napos),Inci, Apa

Kép
Kép
incike

Incike!

Gratula Marci bébi fogaihoz. Hogy bírta? Nem volt nyűgös?
Nagyon aranyos baba ám!
Fanninak még nincs, de gondolom útban van, mert folyik a nyála, iszonyú erősen tömi a szájába a kemény dolgokat(telefon, távirányító.
Próbál mászni, ott tart,h négykézlábra áll és hintázik előre-hátra.
Tükör: hajajjjjjj, az itt is nagyon megy, vigyorog, csapkodja és sikítozik közben.

KépKép
tibicsoki75

Tibicsoki

Nem volt nyűgös egyáltalán.Észrevétlenűl jött ki mind a 2-t foga, se hiszti se semmi csak a rengeteg nyál(na az volt bőven).Most a 4hós oltásnál, ahogy belenézett a dokinő akkor mutatta, hogy van már 2-t fogunk.
Szerencsére sem az oltásokkor, sem a fogánál
nem volt semmi sírás és egyéb nyalánkságk.
Kép
Marcell.Inci,Pityu

Kép
Kép
incike

Edina,

A te csemetéid fotója van az áprilisi Kismama újságban? Mostanában már nem szokta mmegvenni, mert egy csomó dolog idegesít benne, de egy baraátnőmnél a kezembe került...

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Szia Judit!

Igen ők azok. Sajnos ide nem tudok feltenni képet. Próbáltam de nem sikerült.
Egyébként régen még előfizető is voltam és alig vártam hogy jöjjön az újság. aztán egyszer csak arra lettem figyelmes hogy abszolút nem köt le. Mindig ugyanazt a témát járják körbe százszor. Szóval ráuntam. Egyébként az ápr-i újság sztem egész tartalmas sok érdekes cikkel.
Egyből gondoltad hogy ilyen nevekkel csak a te internetes barátnőd gyerekei lehetnek azok.

Samonyo! ide találtál? Remélem igen. Jelentkezz!!!

Üdv Edina

Kép
Kép
sidney

Edina,

Sejtettem, hogy csak ők lehetnek azok. Nagyon édesek! Én azért nem szeretem a Kismamát, mert nagyon egyoldalú. Aki nem teljesen természetesen szül (lehetőleg otthon), és nem igény szerint szoptat, az szerintük, ássa el magát. Mindegy, ez csak az én véleményem.
Danca is benne volt az egyik számban, még tavaly, sógornőm küldte be a képet. Emléknek tök jó:-)

Üdv,

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Judit!

Igeeeeeeeeeennn!
Nekem is eza véleményem a lapról.
CSodálatos szülésem volt, gátmetszéssel és oxitocinnal...
De ez ma nem menő.

És a szoptatás is dettó, nekem nem jött össze, ez van, majd legközelebb.

A barátnőmnél olvastam egy számot, amiben iker szülés volt, gátvédelemmel stb...
Az unokatesóm neje is megpróbálta és újra kellett éleszeteni a 2. babát, mert leállt a szíve, elakadt stb...

Otthonszülés pedig nevettséges, nagyon veszélyes és köhög a bolha, évi 300 szülés van ezért nem értem miért erről írnak...

És szerintem a császárt is meg lehet élni csodálatosan, szóval nem ez a lényeg.
A természetesség hangoztatásával olyan elvárásokat támasztanak a nőkkel szemben a mi túlzott és ha valakinek nem jön össze akkor kirekesztettnek érzi magát.

Persze ez csak az én elfogult véleményem....

Judit!
Mi van veletek, hogy bírod?
? hetes vagy?

Üdv :Dóri
Vendég

Dóri,

Mindenesetre örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel. Én természetesen nem ítélek el senkit, aki pl. igény szerint szoptat, de nálunk nem jött be. Dancának és nekem is jobb volt, hogy 4 óránként. Így is 10 hónapig szopizott. Persze cserébe elvárnám azt is, hogy senki ne vessem rám követ, mert én így látom jónak. Boldog, kiegynesúlyozott kislegény, semmilyen hátrányt nem szenvedett.

Nekem meggyőződésem, hogy sokaknak azért nem jön össze a szoptatás, mert agyonstresszelik magukat. Mindenhonnan azt hallani, hogy ez mindenkinek megy, mert ez így természetes. És ez persze nem így van. Fizikálisan biztosan majdnem minden nő képes rá, de nem vagyunk kőből, azért belül is van valami.
Még annyit, hogy Danca valószínűleg meghalt volna, ha én önző módon otthon szülök....

Hát, teljesen másképp élem meg, mint Dancával. Sokszor lelkiismeret-furdalásom van, mert csak délben jut eszembe, hoy van valaki a pocakomba, annyira lefoglal a kislegény. Most tartunk a 11. héten, remélem, lassan a hányinger is megszűnik, mindenesetre már javul a helyzet. Jövő héten megyünk ultrahangra, tarkóredőt mérni. Látszani még nem látszik semmi, sőt fogytam is 1-1,5 kg-t. Nem igazán tudok enni. Inni viszont megiszom 2-3 litert egy nap. Estére viszont teljesen kipurcanok. Remélem, a második trimeszterben majd elönt az energia:-)

Üdv,

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok:-)

2006.04.18-án megszületett a kisfiam:-)Itt még nem jártam, lesz mit visszaolvasni:-)
Kép
rhoney

Sziasztok!

Judit és Dóri!

Egyetértek én is a Kismáról alkotott véleményetekkel, én fölösleges pénzkidobásnak tartom, hogy az ember vegye ezt a lapot, főleg mikor már van net és sok mindent el lehet ott is olvasni.

Judit!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de én nagyon élveztem a terhességet, jó újra terhesnek lenni, vagy a másodiknár már ezt nem érzi az ember?

Rhoney!

Nagyon édes a kisfiad, gratulálok.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Rhooney,

Sok boldogságot a kisemberhez! Gratulálok!

Tücsök,

Most még nem tudok nyilatkozni arról, hogy élvezem-e a terhességet. A hányingeren kívül még semmilyen más jele nincs a kis jövevénynek. A biztos, hgo más lesz, mint az első. Egyrészt sokkal fáradtabb vagyok, főleg esténként, másrészt viszont nem dolgozom napközben, így több időm van magamra, gondolkodni (persze csak sokszor rövid idő). Néha kicsit ijesztő begondolni, hogy nemsokára már ketten lesznek. Fogom-e tudni úgy szeretni a tesót is, ahogyan Dancát. Ilyen költői kérdések foglalkoztatnak. Egy csomó dolog ismerős lesz a terhességgel kapcsolatban. A szüléstől már most jobban félek. Most másképp, mát nem az ismeretlentől, hanem az ismerőstől. Szóval kicsit össze vagyok kavarodva, most össze-vissza irogatok minden zagyvaságot. Várok még néhány hetet, és újra nyilatkozom a témáról.
Nehogy félre értsen bárki is: nagyon örülök a babának!!!!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Rhoney!
Gratulálok!Elérzékenyültem a kép láttán, mivel Fannit is pont ilyen ruhában hozták ki egyik nap, asszem szombatonKép.Ez volt a kórházi rucijai közül a kedvencem.

Marq!

Te írtad egyszer a bébikomppal kapcsolatos azon infot, h nem igazán tesz jót a járásfejlődésnek?

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Rhoney! Gratulálok és örülök hogy már itt vagy köztünk. Szóval ezér t is nem írtál mostanában. Nagyon szép a kisfiad.

Osztom a véleményeteket a favorizált szülésmóddal kapcsolatban. Én még azt sem szerettem hogy állandóan a Mávot dícsérték ÁÁÁÁ!!! MOst ezt felváltottta az István imádatt. Brrrr.
Otthonszülés témától meg egyenesen rosszul vagyok. Meg szülj széken csöndben dúlával úgy ahogy te akarsz és választod gátmetszés nélkül beöntéstől isten őrizz stb stb. Ja és a borotválás!!! Ez szerintük mind szörnyen megalázó!!! Megkérdezném tőlük hog yvolt e már valamelyikük aranyérrel sebészeten? Mert az a vizsgálat sztem sokkal megalázóbb. Persze erről sem a doki tehet.
Ja és szülés után egyből mellre kell tenni a babát és éjjel nappal veled legyen mert ha nem akkor szörnyű truma éri szegény gyereket. Soha többé nem fog kötödni az anyukájához. És ezzel tömik a kismamák fejét és szegények el is hiszik.
Szóval ettől a témától én is hányok. Emiatt nem is köt le.

Esküvősök! hogy sikerült a buli és a többi. Mindenkinek sok boldogságot kívánok.

Judit! Kitartás émelygésileg. MOst már mindjárt vége ennek a fejezetnek. A szeretet dolog meg pont most írta az egyik uncsitesóm hogy kíváncsi milyen lesz kettőt szeretni. Én is így voltam vele. Aztán ugyanolyan természetes lesz minden mint az első után. Két legfontosabb lesz az életedben. Akik között nemm tudsz majd különbséget tenni. És egy csomó mindenben hasonlítgatod őket akaratlanul is. Jaj de jó Neked. úgy lennék megint terhes az olyan jó. Tudjuk hogy örülsz a babának, de hát kérdések akkor is vannak. Meg félelmek is . Viszont sokkal nagyobb rutinnal leszel már.
Szüléstől ne félj!!! Tudod ki lehet bírni!!!

Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Először is Rhooney-nak és Ilvidinek nagy gratula nagyon édesek a babók.

Dettyke és Fricky!
Fotókat kérünk a nagy naprólKép

Judit!
Én nem vagyok terhes estére mégis hulla...Ági most tanul járni és egész nap vezetni kellKép
már nem hajlandó ölben lenni, az elsőre is ő lépdel fel, uszkve 5 perc alattKép
Miért félsz a szüléstől?
Ez is csaszi lesz, vagy megpróbáljátok simán?

Vendég

Szia Dóri,

Azt hiszem, most megpróbálom "simán". EDA szerintem fogok kérni. Ha mégis császár lenne a vége valamilyen okból, nem szeretném, ha migint elaltatnának amiatt, hogy gyorsan ki kell kapni a kismanót.
Dancánál is féltem egy kicsit a szüléstől, de akkor még nem tudtam, hogy mitől is félek. Most félek egy kicsit a fájdalomtól, de inkább inkább attól, hogy most ne történjen semmi komplikáció.
Illetve ezt remélem...

Danca is egyedül hajlandó csak lépcsőzni, sétálni. Persze arra megy, amerre ő akar. Ma délelőtt úgy szedtem le az egyik ketrecről az Állatkertben....

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Szia Judit!

Nem akarok itt nagyon okoskodosnak tűni, csak azt akartam neked mondani, hogy nekünk az egyik ismerösünk - más kórházban - császárral szülte az első babáját, a másodikat viszont természetes úton akarta és sikerült is neki, de EDA-t semmi féle képpen nem kaphatot, mert állítólag a méhsebre amit az előző császár okozott nem tudnak annyira odafigyelni, hogy ne nyíljon szét. Na ez a mondat elég furcsa lett, de már nem írom át. Kíváncsi vagyok, hogy a mi kedvenc orvosunknak - mert, hogy mi egyhez járunk - mi erről a véleménye, mert ugye ahány orvos/kórház annyi féle szülés?!

Mi még soha nem voltunk az Állat kertben, bár készülünk a kis drágánknak biztos nagyon tetszene.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Tücsök,

Most jól megijesztettél:-( Már kezdtem örülni, hogy eldöntöttem, mit akarok, erre lehet, hogy gondolkozhatom tovább... Meg is fogom kérdezni a már említett, és tényleg kedvenc doktorunkat.

Az állatkertet csak ajánlani tudom mindenkinek. Ráadásul van egy szuper játszóház is. Nem a legolcsóbb szórakozás, de igazi pihi a mamiknak. Annyi mindent találnak ott a lurkók, hogy teljesen elvannak egyedül. Anyucik pedig nyugodtan kávézhatnak addig:-)

Most megyek gondolkodni.....

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Lányok!
Íme néhány kép az esküvőmről!
DettyKépKépKépKép
dettyke78

Judit!

Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni.

Kép

Amíg nem kérdezed meg és nem mondja ő is ugyan ezt addig szerintem semmi képpen ne félj, hiszen ezt nem kell készpénznek venni.

Kép

Kép
mtücsök

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?