Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kép

Potter,
júj, szegény Kép Szar lehetett az a görcs!
Néha a talpam szokott, úgy utálom. Legutóbb kedves párom pluszban még meg is csikizett hozzá. Kép Kép Kezdem sejteni mire számíthatok tőle a lombikozásnál! Kép Kép

Medvepuszi! Kép

Haga,
torták! Kép Kép Naggyon jól néznek ki!

Hú, nehéz kérdés, nem is tudom, mit tennék... Kép
Az élet szereti produkálni az ilyen helyzeteket...

Julcsi,
remélem eredményes lesz a kezelés! Kép
Nagyon rendes a doki! Kép

Reni,
hogy megy a megtartóztatás? Kép
Gratula a kölökhöz! Kép

angel37

Haga, és lehámlott az arcod egy idő után?
Julcsi2

Angel!Hogy vagy?
Az a baj hogy nekem ugye a párom 2 napot dolgozik 2-őt nem és amikor dolgozik reggel 9-re megy és hajnal 2 körül jön haza.Ekkor lehetetlen akciózni.Ma vagy holnap derül ki.Kép

Kép
breni

Haga, fogalmam sincs hogyan tudod megoldani ezt a helyzetet. Nem könnyű. Nagyon ügyes vagy a süti miatt. Jól meg is kívántam.Kép

Szia Angel.Kép

Én ma vagyok a 19. napon és halvány rózsaszínes világos barnás folyásom van.
???????????????????????????????????????????
Nem is nagyon éreztem ebben a hónapban Pét. Talán még tojásfehérje sem volt . Kép _Vagy csak kevés.

Csinálok gyorsan egy táblát.
Julcsi2

Közben munka volt Kép

Reni,
Ühüm! Kétlem, hogy akkor ma önmegtartóztatás lesz! Kép
Velem semmi, nem is figyelem magam. Tegnap számolgattam, ma 21. napon vagyok, ennyi! Kép

Julcsi,
hát ez meg mi lehet???
Elvadult ötlet, hogy beágyazódás történik esetleg?

angel37

MENNEM KELL.SZIASZTOK.

Kép
breni

Hello Angyal. Kép

Haga,
a medvespuszit nem lehet elmondani, csak átélni. Kép Ha megrúgjéák a combod oldalról, vagy a felkarodat, az már hasonló, de nem az igazi. Jártam karatéra, ezt onnan tudom. Még most is érzem az éjszaka zsibbasztó hatását.

Beszéltem ma a dokimmal, említettem ezt is. Azt mondta, nem nagyon lehet mit kezdeni vele, placebonak szedhetek kalciumot. Kép De így, hogy tudom, csak placebo hatása van, így felesleges is szednem. Kép

Breni,
köszi, tényleg most is nagyon boldog vagyok. Kép

Ma megyünk előadásra meg szülőszoba látogatásra. Férjem kicsit szipog, hogy nem tud elmenni vizilabda mérkőzésre. Kép

Képzeljétek,
mostanában, hogy nagy lett a hasam, és télikabi sem kell, majdnem mindig megkapom a helyet a bkvn. Kép Általában 40 fölöttiektől ugyan, de 2-3x már huszon-harmincvalahány évestől is.

Julcsi,
még jót is jelenthet.
potter_76

Köszi lányok, de én eddig minden hónapban éreztem a Pé-t és nagy mennyiségű tojásfehérje is volt. Most meg nem. Persze amilyen hülye vagyok, most is reménykedek.Kép
Julcsi2

JulcsiKép

Az első alkalom után nem hámlottam, csak az utána következőknél. De nem úgy, mint amikor nagyon leégsz a napon és lepedőkben jön le rólad a bőr. Én inkább ahhoz hasonlítanám, mint amikor nagyon száraz a bőr és azért "hámlik". De mindenkinél más.
Mikor egyszer gyógynövényes mélyhámlasztsáson voltam, azt mondta a csaj, hogy olyan leszek mint a krokodil, majd lehámlik a bőröm. Nos, nem lettem olyan mint a kététű, meg le se hámlottam. Nem ért semmit az a kezelés, csak a pénztárcám bánta. Pedig aztán mindenhol olvastam, hogy mennyire hatásos patti ügyben. 30ezer volt... 5éve.
A másik dolog:
amikor én babás lettem, abban a hónapban nem vettem észre én sem a tojásfehérjét, olyan állaga volt csak, mint a rágógumi. (bocs) Máskor meg... Aztán a 21.napon elkezdtem pecsételgetni, majdnem 1 héten kersztül, de volt hogy volt, volt hogy nem volt. Akkoriban azt hittem, hogy visszatért a régi problémám, ami miatt ősszel megkapartak. Na, aztán egy hét múlva már ott virított a 2 csík a tesztenKép
Kívánom, hogy Te is ilyen cipőben járj most!!!!!!
Vendég

Sziasztok.

Kép
breni

Jó reggelt!

Haga, jó lenne, ha nálam is ez lenne!Kép Kép Kép Kép

Én is voltam bár nem gyógynövényes, hanem gyümölcssavas hámlasztáson. Semmit nem használt, még csak piros sem lettem, nem hogy lehámlottam volna. Pedig egy hónapon kerseztül jártam. Na mindegy.

most viszont foltokban olyan az arcom, mintah megégettem volna. nem nappal, hanem valami forró vassal vagy ilyesmi. Nem hólyagos csak nagyon piros. A férjem azt mondja, olyan mintha jól megvert volnaKép Kép
Ugye ez el fog múlni??? Azt hittem egyenletesen lesz piros az egész arcom, de két oldalt a fülem előtt vérvörös foltok vannak.
Bár a doki megkérdezte, hogy biztos hogy Húsvét előtt akarom e, mert nem lesz túl szép az arcom, ha jönnek a locsolkodók.Hát azok úgysem lesznek, úgyhogy mondtam is, hogy nekem még csak jobb, hogy otthon leszek mikor csúnyas lesz.Most azért nehezen bírom alapozó nélkül. Úgy érzem, mintah rácsodálkoznának az emberek az arcomra. Na mejd elmúlik ez is, nekem megéri, hogy helyrejöjjön. Kép
Julcsi2

<pre>
Nick Mióta próbálkoznak Ciklusnap Ciklus hossza Lakhely Életkor Megjegyzés -
Potter_76 2004.július 34+5 30 nap Budapest 29 év baba érkezése: máj.20 Kép
Betti 73 2005. június 32+0 29 nap Budapest 32 év baba érkezése:június 8. Kép
Banya 2005. febr. 160 28-30 nap Pécs 25 év - Kép
Adi 2005. aug. 21+2 ? Rendszertelen Pécs 28 év baba érkezése: augusztus 20. Kép
Beuka 2004 szept. 11+4 30-34 rendszertelen Bács- Kiskun 25 év 1. baba Kép
Haga 2004.nov 9+5 26-28 nap rendszeres Veszprém környéke 28 év - Kép
Vk Hajni 2003. júl. 32 26-28 nap rendszeres Tatabánya 23 év - -
Ancsa 2003. okt. 29 31 nap rendszertelen Kistarcsa 24 év 2. baba 4.Closty+2.Choragon ciklus
Lara 2005. ápr. 29 24-36 nap Komló 27 év - -
Julcsi 2005. márc. 20 23-27 nap rendszeres Budapest 25 év - -
Reni 2005. szept. 19 32-34 nap rendszeres Debrecen 24 év Esküvő miatt babaproject mellékes -
Móni 2005. márc. 19 28 nap rendszeres Szombathely 31 év 3. Baba *vizsgálatok folyamatban -
O. Kriszti 2005. febr. 12 30-50 nap rendszertelen Salgótarján 29 év 2. baba*3.clostys ciklus -
Kamilla 2005. máj. 6 24-26 nap Budapest 27 év - - </pre>
Julcsi2

Mi lehet Hajnival,Ancsával,Larával,Mónival?????
Olyan régen jelentkeztek már!!!!!!

Lányok, adjatok hírt magatokról!
Julcsi2

Julcsi!Sajnálom hogy így bepirosodtál.Biztos nem valami nagy élmény.Ez szerintem másabb eljárás mint az enyém volt,mert nekem max.fél óráig volt piros.Nekem biztos ezért nem használt.

Kép
breni

Reni Kép
Julcsi2

Julcsi,
kitartás. Kép
A billingset én marha ritkán éreztem, a sikeres hónapban biztos nem. Persze más lehet annak, aki mindig érzi, nemtom.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a máv kh szülészetét. Mintha Európa nyugati részére csöppentem volna. Kép 1 személyes, becsukható, jól szeparált, modern szülőszobák vannak ott. Sosem láttam még ilyet. Kép
potter_76

Ági, örülök, hogy jó helyet találtál! Én is emlékezni fogok a soraidra, mikor szükségem lesz rá! Kép Kép
Julcsi2

Ági!Hol van ez a mávszülészet?Pesten?Te hogy kerültél oda,ott fogsz szülni?

Kép
breni

Breni,
ez Pesten van, igen, a Hősök teréhez közel.
Véletlenül kerültem ide, ebben a kórházban anesztes a barátnőm, és ő ajánlotta a dokiját, aki itt dolgozik.
Ott fogok szülni remélem, nem odafelé menet a taxiban. Kép
potter_76

Ági!Nagyon remélem megvár a picuri hogy beérj a kórházba.Kép
Sajnos az nekem nagyon messze van.Én biztos megszülnék az útközben Kép

Kép
breni

Jó reggelt!

Kép
breni

Sziasztok csajok!!!!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk,és sok-sok locsolót!!!!!

Nálunk minden rendben,voltunk orvosnál,növögetünk szépen,kicsit visszavett a drágám lehet nem lesz óriási,persze Én nem bánnám,megelégszünk egy 3 kg-s leányzóval is.Sajna kedden temetésre megyünk,meghalt a férjem nagypapája.

Puszi mindenkinek!!!!!

(29+2)Húúúúúúú!!!
csanita

Sziasztok!

Nagy újság van: reggel küldött Maminti sms-t, hogy hajnal óta bent vannak a szülőszobán, nyolckor már 4-5 perces fájásai voltak! KépKép
Ma szorítson Neki mindenki!

Egyébként nagyon rendes babájuk van, már egy hónapja kinézték ezt a mai napot és ő tartja is magát a megállapodáshoz. (Úgy volt, hogy együtt szülünk. De a mi kicsi lányunk nem igazán igyekszik kifelé, pedig már nagyon várjukKép)

Ha kapok majd SMS-t a Babóka születéséről, mindenképp megírom.
Anita, gondoltam, hogy valami gond van, olyan rég írtál. Ha tudsz, majd írjál mailt!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Szia Anita!
Amint látod senki nem volt,biztos mindenki vagy szabin van vagy a húsvétra készülődik.
Örülök hogy jól vagytok és szerintem sem baj ha nem 5 kilós a baba.Úgy van jól ahogy most van.Sajnálom a papát.Idős volt már nagyon?

Kép
breni

Mamintinak szorít-szorít! Kép
Zafír, hát úgyis kijön. Kép
Csanita, sajnálom. De örülök, hogy egyébként minden okés. A súlyt még behozhatja. Az csak egy hosszúsági paraméterekből számolt átlag, plusz minusz 10 %.

Mindenkinek kellemes húsvétot kívánok!
Viszlát a jövő héten.

Ági
potter_76

Sziasztok!

Julcsi!
Koszi hogy hianyolsz!KépMegvagyok,de csak olvasgatok mostanaban!Tegnap mar elkezdtem verezni,de meg mindig nagyon keves ahhoz hogy elso napnak vegyem!

Reni!
Koszonom hogy gondoltal ram!KépKuldtem en is mailt!

Agi!
Hogy eltelt az ido!Nemsokara meglesz a babuci!Van mar neve a kisfiunak?Babakocsi ugyben sikerult donteni?

Anita!
Reszvetem a nagypapa miatt!Kép

En sem ertem hogy miert van mindenki ennyire eltunve!

Kellemes Husveti unnepeket kivanok mindenkinek!Kép
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Kellemes Ünnepeket.Kedden jövök.

Kép
breni

Szia Reni!Jo pihenest!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Maminti! Kép

Drukk, hogy simán menjen minden!Kép

Zafír! Kép

Türelem, türelem! Hamar eljön a ti időtök is!
Biztos még egy kicsit határozatlan a kislányod azért nem mer kijönni. Kép
Természetesen nektek is szorítok, hogy minden simán menjen nálatok is!!!!!

Kép
lara26

Kellemes Nyuszis Ünnepeket Mindenkinek! Kép

Maminti,
nagy-nagy drukk nektek! Kép

angel37

Nagyon kellemes húsvétolást mindenkinek!!! Kép

Apa itthon van, ezért nem tudok jönni, mert ügyeket intézünk.

Puszi
Betti
32+2

Betti
betti73

DRUKK Mamintinak!!!

Betti
betti73

[color=#aa00aa]

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Megvagyok, semmi extra. A mostani témákhoz nem nagyon tudtam hozzászólni azért nem irtam, csak olvastam.

Kellemes húsvétot kivánok mindenkinek!

moni

Mamintiről tud v.ki v.mit?

moni

Igen csak tegnap délután nem működött a babanet.

Szóval tegnap 11.20-kor megszületett Mamintiék kislánya, Kinga 55 cm, 3180 kg. KépKép

Kép
Kép
zafír

HATALMAS GRAT MAMINTINEK!

Mamintinek nyugodt éjszakákat,Kinga babának pedig sok-sok tejcsit kívánok!!

KépKép

KépKép
okr

Zafir!
Köszi az infot, és add át Mamintinek, hogy nagyon sok boldogságot sok tejecskét kivánok nekik. És persze gratulálok!

moni

Sziasztok!

Julcsi!Kép
Ma vagyok a 2. cn-n!
Annyira örülök neki!
Végre elkezdhetjük már élesben.

Mamintiéknek minden jót kivánok!
Gratulálok Kinga babának!

Móni! Kép

Örülök, hogy jöttél és annak is hogy minden rendben van!

Holnapra sok locsolót kivánok mindenkinek!

Kép
lara26

Mára sok locsolót kivánok mindenkinek! Kép

Kép
lara26

Sziasztok!
Egyik barátnőm ajánlotta a babanetes társalgót, így kerültem ide. Remélem, nem zavartam meg egy zártkörű társaságot /fogalmam sincs, hogy hogy "működik" ez az egész/!
Réka vagyok /27 leszek/, és nagyon szeretnék már kisbabát! A párommal nemsokára tervezzük az esküvőt, de én már akár most is szívesen szülnék! Ez az első hónap, amikor már tényleg "időre" ment minden, aztán ki tudja, hogy mi lesz... Most nagyon feszül a mellem, sokat járok pisilni az elmúlt 2 hétben, de az a helyzet, hogy kb. 2 nap múlva kell megjöjjön, úgyhogy lehet, hogy csak ezért vannak a tünetek. Szerintetek mennyi az esélye, hogy a mellfeszülés nem a mensi miatt van? Elég buta kérdés /főleg, hogy biológiát tanítok/, de olyan jó reménykedni!
További kellemes Húsvétolást!
Vendég

Sziasztok.

Egy kicsit fáradtan írok most nektek.
Kezdem az elején:
Már az előző hónapok is egyre rövidültek, 28-27-26 napos volt az előző 3 ciklusom. Na, gondoltam, legkésőbb 27.-en megjön. Végig izgultam az egész 27. cn-ot, mert semmi mensi tünetem nem volt, hányingerem viszont annál inkább. Próbáltam nem törődni vele, mert tudtam, hogy csak hiszti az egész, de ha szarul voltam, hát szarul voltam. Az tök mindegy, mitől van. Aztán éjjel semmit nem aludtam, óránként felébredtem és örömmel konstatáltam, hogy még mindig semmi. Reggel se. Egész nap se. Éjjel megint nem aludtam. Hajnalban (már a 29.cn hajnalán) elsütöttem az otthon lévő egyetlen tesztemet, hogy legalább aludni tudjak, mert tuti biztos vltam benne, hogy ha van is valami, semmit nem fog még mutatni (One Step). De legalább el tudtam aludni.
Reggel az uram elment szolgálatba, én meg otthon maradtam egyedül a "nagy dilemmámmal". Délelőtt felhívott Anyu, hogy mennek Zalavárra (300Km) nem-e elmegyek velük. Nekem pont kapóra jött, így legalább nem otthon bolondulok meg.Kép
Reggel volt egy kis görcs, meg egy pici barna, de aztán semmi. Én hozzá vagyok szokva, hogy ha elkezd barnázni, legkésőbb 2 óra múlva beindul, és ömlik(bocs). Hát ez nem. Se görcs, se mensi.
Egész nap jól elvoltunk az ismerőseinknél, megnéztük a Zalát, stb. Szép volt jó volt, én meg egész nap maszatoltam(ismét bocs). Nem értettem az egészet. Hogy lehet ez??? Már kezdtem reménykedni, hogy tényleg nem jön meg, és ez csak a "mensi helye". Aztán a kocsiban hazafelé este éreztem, hogy elindul. Még továbbra is görcs nélkül!!!!
Lefeküdtem, és ma reggel baromi rosszul ébredtem. Hányingerem volt és ömlött belőlem a cucc. De most már a hasam is fályt. Ma lettem volna a 30.cn-on.
De én ezt már 2.-nak veszem, mert tegnap is volt piri este.
Szóval ne értem az egészet. Marhára belefáradtam. Pedig nem is érdekelt az egész hónap, az egész téma, középidőben nem is szexeltünk, meg egyébként is...
Szóval most nem érzek mást csak nagy-nagy fáradtságot.
Bocsi, hogy rátok zúdítottam a hülyeségemet, de most nincs más aki megértene.

Mamintinek hatalmas Gratula a Picikéhez, aki nem is olyan picike!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt!
Vica!Nagyon sajnállak,de tényleg.Együtt tudok érezni veled most,kurva szar érzés ez az egész.Hidd el jobb lesz így hogy kiöntötted a szíved,hátha megkönnyebbülsz egy kicsit.Belefáradtál,nem csodálom,lassan én is.Bár mi most elvileg megszakítva lennénk együtt ,de nem megy,de nem is érdekel.

Kép
breni

Reni!
Tényleg jobb, volt, hogy elmondhattam, már kicsit könnyebb.
Az a legszarabb, hogy nem tudom most mi legyen. Eddig is letojtam az egészet, és mégis ez az eredmény. Nem birom ki ha megint ilyen lesz, úgyhogy ebben a hónapban azt hiszem gumizunk. Rendbe kell tennem a lelkem mert így tényleg nem lesz jó.
Elhiszem hogy nem megy a megszakítás. Neme se ment sosem. Ha tényleg nem akarjátok, akkor inkább óvszer,nem?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!Igazán csak az esküvő miatt nem akarjuk,vagyis akarjuk csak addig 5 hónap van,és megbeszéltük hogy 2 hónap megszakítás lesz,mert ha sikerül akkor is csak 3 hónapos leszek és az még nem látszik.A gumi nálunk nem működik mivel begyulladok ahogy hozzám ér.

Kép
breni

Reni!
Gumi:Kép
Biztos jó lesz az esküvő akkor is ha lesz baba, akkor is ha nem.Kép
Na megyek melózni, azt is kell néha.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

SZiasztok! Kép

Maminti,
Óriási gratuáció Neked és Kinga babának! Kép Kép Kép

Vica,
sajnálom Kép Olyan disznó dolog ez! Végre egy "tényleg más" hónap, aztán mire ez ember maga is merne reménykedni, jön a pofon.
Ha a gumit látod jó megoldásnak...
Úgy gondolom, ha ez ember lánya megszakít, akkor titkon reménykedik, mert ott az esély...

Reni,
végülis minek ez a megszakítás egyáltalán? Kép

Ja, tegnap megjött, de ugye az lett volna meglepő, ha nem! Kép Kép

angel37

Réka, üdv itt! Kép
Van valami fejlemény? Kép
A cicifesz sajnos normál ciklustól is lehet.

angel37

Angel!Hát ez nem igaz.Ez a menszesz is csak azért van hogy megőrjítsen minket.
Azért gondoltunk a megszakításra hogy ne 5 hónapos terhesen menjek férjhez.De a 2-3 hónapos sem valami jó mivel mi van ha hányós leszek,csak nem kéne az esküvőt a WC-n tölteni.Kép

Kép
breni

Gyors bekukk, ma van az uccsó tanulós napom, holnap pihi, csüt. írásbeli, péntek szóbeli.

Mamintinak és Kinga babának gratulálok!

Szia Betti, Móni! Kép

Vica,
a p-be! Kép

Réka, ez volt a megválaszolhatatlan kérdés...10 pont. Kép

Breni,
az 5. hónapban is kicsi a poci még. Kép

Ancsa,
nevenincs még a gyerkőc, babakocsit jövő héten veszünk. Sztem a 30 ezer HUF alatti PC-t.

Ági
35+3 szétdurranok Kép
potter_76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?