Sziasztok.
Egy kicsit fáradtan írok most nektek.
Kezdem az elején:
Már az előző hónapok is egyre rövidültek, 28-27-26 napos volt az előző 3 ciklusom. Na, gondoltam, legkésőbb 27.-en megjön. Végig izgultam az egész 27. cn-ot, mert semmi mensi tünetem nem volt, hányingerem viszont annál inkább. Próbáltam nem törődni vele, mert tudtam, hogy csak hiszti az egész, de ha szarul voltam, hát szarul voltam. Az tök mindegy, mitől van. Aztán éjjel semmit nem aludtam, óránként felébredtem és örömmel konstatáltam, hogy még mindig semmi. Reggel se. Egész nap se. Éjjel megint nem aludtam. Hajnalban (már a 29.cn hajnalán) elsütöttem az otthon lévő egyetlen tesztemet, hogy legalább aludni tudjak, mert tuti biztos vltam benne, hogy ha van is valami, semmit nem fog még mutatni (One Step). De legalább el tudtam aludni.
Reggel az uram elment szolgálatba, én meg otthon maradtam egyedül a "nagy dilemmámmal". Délelőtt felhívott Anyu, hogy mennek Zalavárra (300Km) nem-e elmegyek velük. Nekem pont kapóra jött, így legalább nem otthon bolondulok meg.
Reggel volt egy kis görcs, meg egy pici barna, de aztán semmi. Én hozzá vagyok szokva, hogy ha elkezd barnázni, legkésőbb 2 óra múlva beindul, és ömlik(bocs). Hát ez nem. Se görcs, se mensi.
Egész nap jól elvoltunk az ismerőseinknél, megnéztük a Zalát, stb. Szép volt jó volt, én meg egész nap maszatoltam(ismét bocs). Nem értettem az egészet. Hogy lehet ez??? Már kezdtem reménykedni, hogy tényleg nem jön meg, és ez csak a "mensi helye". Aztán a kocsiban hazafelé este éreztem, hogy elindul. Még továbbra is görcs nélkül!!!!
Lefeküdtem, és ma reggel baromi rosszul ébredtem. Hányingerem volt és ömlött belőlem a cucc. De most már a hasam is fályt. Ma lettem volna a 30.cn-on.
De én ezt már 2.-nak veszem, mert tegnap is volt piri este.
Szóval ne értem az egészet. Marhára belefáradtam. Pedig nem is érdekelt az egész hónap, az egész téma, középidőben nem is szexeltünk, meg egyébként is...
Szóval most nem érzek mást csak nagy-nagy fáradtságot.
Bocsi, hogy rátok zúdítottam a hülyeségemet, de most nincs más aki megértene.
Mamintinek hatalmas Gratula a Picikéhez, aki nem is olyan picike!