Új privát üzeneted érkezett!

Szia Prücsök!

Én csak szombaton (ápr. 15.-én) megyek a Praxisba, elöbb te írd meg, hogy milyen volt ;)
dóri80
 
 


Gabek!

Írtad, hogy voltál a Mária Nagykerben. Nem tudod véletlenül, hogy Peg Perego Venezia babakocsit árulnak-e? Vagy tudsz egy telefonszámot adni nekem, ahol érdeklődnék?
dóri80
 
 


Sziasztok!

Utánajártam én is az AFP eredményemnek. Az AFP 31,6, a MOM 2,3 volt és erre mind a doki, mind a védőnő azt mondta, hogy okés. No para, Brigi, minden oké, csak ezt a vizsgálatot nálunk tényleg túldramatizálják. Olvastam, hogy kiváltható spéci vérvizsgálatokkal, csak az egyelőre nálunk fizetős és drága. De a lényeg, hogy fő a nyugalom és nyugtasd meg a babát is, hogy minden oké. Kép Neki is kellenek a pozitív gondolatok. Kép

Az Istenhegyit azért én nem húznám le, szerintem korrekt hely, max az anyagiakat és hogy genetikai vagy sima 4D-re megy az ember, nem árt előre tisztázni. Hogy a kettő között mi a különbség, annak azért utánajárok.

Bogar,
Üdv a fedélzeten és jó pocakosodást! Kép
Én is úgy tudom, van doki, akinek csak magánrendelése van és van aki a Klinikán rendel. Ha orvost választasz és netán van magánrendelője + a Klinikán is rendel, akkor szerintem te döntöd el, hova jársz hozzá. Előbbinek ára van, utóbbi díjmentes. Elárulod miért az UH-os szaktudás a mérvadó a döntésedben? Csak mert engem más szempontok vezéreltek.
Az én dokimnál van UH a rendelőben és ez benne van a vizsgálati árban. Csak a citológiáért kell pluszban fizetni, de ez máshol is így van tapasztalataim szerint.
A magánrendelés információim szerint 6000-9000.-/alkalom. Hogy genetikai UH-ra hova küldik az embert, azt orvosa válogatja. CTG úgy tudom, csak a kórházban van és ha a klinikára jár valaki rendelésre, akkor az UH rendelőben kerülhet mindig máshoz.

Én Milupa krémet használok. Az 1200 Ft/75 ml körül van és nekem nagyon bejött, bár én is úgy tudom, hogy ez hajlam kérdése főleg. Azért én szorgalmasan használom, mert anyu és a tesóm is csíkosodott,én egyelőre nem. A sógornőm pedig szülés után kezdett csíkosodni, pedig császárral szült.

Dóri,
Milyen volt a Praxisban és mit mutatott a picur? Kép

Anid,
Kitartás! A pihenés biztos jót tesz. Ha normálisan eszel és nem chipset colával Kép, akkor biztos neked ezt a súlygyarapodást diktálja a szervezeted és majd feldolgozza a problémát. Úgy tűnik mindig akad valami apróság.

Én holnap megyek laborba vizelet vizsgálatra. Kíváncsi leszek eltűnt-e a koraszülés fellege a fejünk fölül... Bízom benne!

Mindenkinek szép napot és pihenést! Nálunk még legalább 2 nap a festés Kép. És az asztalos sem biztos, hogy elkészül jövő hétre a bababútorral. KépKép (Megőrülök...)

Prücsök

prucsok
 
 

 
 

Oké Dóri, akkor én írom meg milyen volt. Kép Úgy tűnik eltájoltam magam időpontilag. Kép

prucsok
 
 


Szia Prücsök!

Nem tudom te, hogy vele, de én már nagyon várom a 4D uh-ot Kép Kép Kép
Számolom a napokat! Tudod én a 6.-héten voltam a klinikán az alagsorban amikor még csak petezsákot láttam, aztán a 12.-héten Dr. Bakosnál ahol semmit sem láttam mert a monitort csak a doki látja Kép
Most már 18-hetesek leszünk és még nem láttam a babámat, mert ugyebár a petezsák az még egy nagy semmi volt Kép Ezért kicsit haragszom a klinikára, legalább Bakos mutatta volna meg a 12-hetesen Kép Az nlc-n a szeptemberi topicban a lányok meg mind arról regélnek, hogy már mennyi fényképük és videójuk van Kép
UH-terén komoly hiányosságai vannak a klinikának. Ha most nem mennék a Praxisba, mert teszem azt anyagilag nem engedhetem meg magamnak, akkor csak a 24.-hét tájékán látnám a babát???!!!
dóri80
 
 


Szia Dóri,
Mi szerencsére nagyon sokat láttuk, látjuk a babót. Mivel a 7. héten bevéreztem, így az elején 3 hétig hetente jártam UH-ra a dokimhoz, aztán havonta és a rendelőjében a kismama is látja a monitort + fel is vettük videóra. Képzeld, egyszer (talán a 24. héten) nyitogatta a kis tenyerét Kép! Képünk csak a hátáról van, de nekem az is igazi kincs.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a 4D-n mit mutat így a 34. héten és utána elrohanok fülbevalót venni az én kicsi lányomnak! Kép
Te nem tudsz szólni a dokidnak, hogy mutassa meg a babót, amikor mész UH-ra? Ez nagyon szomorú. Kép Olyan jó látni, ahogy dobog a kis szíve és ficereg a pocakban.

prucsok
 
 


Sziasztok!

Anid: Azért döbbenetes, hogy egyáltalán hogy mertek veled kiabálni??? Hihetetlen számomra, hogy egy ember ilyet megenged magának egy másik emberrel kapcsolatban, aki ráadásul kismama, tehát még több figyelemre is lenne szüksége alapból.
Ne aggódj a kilók miatt, és pláne ne csinálj butaságot, hogy nem eszel. Magaddal cseszel ki. Mert a Baba elveszi magának, amire szüksége van, de Neked mi marad?
Nem is biztos, hogy a kaja miatt van rajtad a plusz 10 kiló, lehet, hogy víz, az meg úgyis lemegy majd, és úgyse tudsz ellene tenni. Tehát egyél bátran, jó kis salikat, grillezett husikat, meg ilyen kis light-os kajákat. Kép
Van elég bajod a lábad miatt, ne gyötörd magad feleslegesen!

Prücsök: Nem irigyellek a festés rumli miatt. Kép Vigyázz Magadra, nehogy túlhajtsd Magad!

Sára: Köszi a drukkot, nagyon rám fér. Iszonyatosan hisztis vagyok már, amikor nem alszom, akkor hisztizek Kép Idegesít, hogy egyre tehetetlenebb vagyok.
Szegény Vince, puszi a kis combijaira. Szerintem nem kóros, hogy majdnem elsírtad Magad, hasonlóképp leszek majd én is, ha a gyerekemet sírni látom.

Dóri: Bár nem tőlem kérdezted, de én a Máriában egyáltalán nem láttam Peg Perego kocsikat. A Minimanóban viszont van többféle Peg Perego kocsi, www.minimano.hu itt megtalálod az üzlet paramétereit.

60*120-as kókuszmatrac, teljesen új, bontatlan, 6000Ft-ért, továbbra sem érdekel senkit?

Szép napot!
Lilló

lilló
 
 


Prucsok, a dokim rendelőjében nincs uh Kép így vagy az alagsorba kell mennem (1x ott voltam) vagy Bakoshoz az emeletre.

Lilló köszi az infót Kép
dóri80
 
 


Sziasztok!!

Ma voltam az AFP miatt UH-on a klinikán és nagy élményben volt részem!!!!!:-)) Mindent tudok a babámról egészséges, mint a makk épp mindene, még az ujjai is meg lettek számlálva!! Lintner doki vizsgált meg!! Medikusok is voltak bent és olyan jó volt hogy mondott mindenről valamit.

Prucsok nem húzom le a klinikát, én többre számítottam, ha ez genetikai volt. Én kétszer beszéltem le hogy sima UH. És mégis. De már nem érdekel, boldog vagyok!! Nagyon boldog!!!

Mindenkinek köszi a nyugtatást!!!:-)
Jól esett és segített!!

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Kedves Brikkancs!
HA megnyugtat, nekem a MOM 2,9 volt, es jelenleg egy tok egeszseges, jol fejlodo 15 honapos gyerkoc anyukaja vagyok... Az AFP nem egy korszeru vizsgalat, nagyon nagy a hibaszazaleka. Kulfoldon nagyon keves helyen csinaljak emiatt. A gen. UH-n nagyon alaposan meg fogjak nezni a babadat, akar egymas utan tobbszor is (nekem 3X kellett menni egymas utani heteken, es voltam fent BAkosnal is). Biztosan megnyugtato eredmenyt fogsz kapni! Minden jot! Es ne izgulj, mert csak artasz Magadnak, a babadnak es a csaladodnak...

dorye
dory
 
 


Hali Brikancs!
Epp nem olvastam a leveled, mert kozben irtam! Kép
Minden jot!
dory
 
 


Sziasztok!

Gabek
Sajna az időpontot nem tudom átrakni, mert apa csak csütörtökre tette szabaddá magát, nem tud máskor elszabadulni a melóból. Legfeljebb mielőtt elkezdené a doki az uh-ot, ahogy tanácsoltad megmondom neki, hogy már megcsinálták a genetikait. Pedig nagyon kiváncsi lettem volna arra a bizonyos Lintner dokira, akiről annyit beszéltetek.
Mindenképp viszek csokit, köszi.

Haskrémre már én is gondoltam. Köszi a tippet, én is elugrom a Baby Outletbe. Szerintetek szombaton még nyitva van?

Anid
Örülök, hogy nem történt komolyabb baj, azért vigyázz magadra és pihentesd a lábad. Nekem akkor volt ilyen, amikor ráestem a lábamra és megnyúlt az ínszalagom. Tényleg kell neki 2 hét, míg felszívódik. Jó fej lehet a körzetis ápolónőd! Azért enni csak kell valamit! Nyugodj meg és jobbulást!

Lilló
Sok-sok ++++++++ energiát küldök neked,
kitartás:-)) Pihenj sokat.

Puszi: Évi

KépKép
ranpo
 
 


Szia Brigi!

Nagyon örülök, hogy minden rendben van:-)))

Puszi: Évi

KépKép
ranpo
 
 


Dóri 80
Sajna, még nem nyomom fejből a babakocsik különböző típusait, mert még nincs olyan, amibe beleszerettem volna.De kérdezd meg, biztosan segítenek: a Mária babanagyker száma 340-23-92, a weboldaluk www.bebibolt.hu

Bogarkis
Az én dokimnak a magánrendelőjében van UH, ha ott vizetsz (ha jól emlékszem) plusz 2-3.000 Ft-ot akkor megzéz ott, ha pedig nem akarsz ezért fizetni akkor elküld a Klinikára. Megmondja, hogy mikor menj, amikor ő is ott van, így ő néz meg és nem kell iszonyat sokat várnod.
De azt hiszem a genetikait mindenképp a Klinikán csinálják.


Valaki közületek csinált a gyerek szobájába olyan falfestét, ahol valami figurák vannak? Küldenétek róla képet?? és hogy mennyibe került, mert most nagyon ezen töröm a fejem.

Köszi,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok lányok! Először írok nektek. 6 hetes terhes vagyok és a Forgács Intézetbe jártam és ott is dolgozik a Sipos dr. Láttam a táblázatotokban, hogy páran hozzá jártok. Megszeretném kérdezni mi a tapasztalatotok és véleményetek róla. A rendelőbe vagy a Klinikára szokott berendelni vizsgálatra? Köszönöm előre is.
Boldog babavárást nektek!
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


SziasztokKép

Most csak egy képet dobok fel a manófejüekről, mert felébredt Petya és már kéri is a jussát, délután megprobálok majd jönni és irni isKép

Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Brigi,
Gratulálok a jókedvedhez és a jó UH eredményhez! KépKépKép Csak így tovább!

Ranpo,
A Baby Outlet nyitva van szommat-vasárnap is 9-től 6-is az'szem. Mi is most voltunk hétvégén.

Gabek,
A tesóm szokott falat festeni, de ő sajnos vidéki és az árait sem tudom. Megkérdezzem azért? Van egy "falravaló" rész a http://gyerekszoba.lap.hu/-n belül, ott nézegettem egyszer képeket, de árak nem voltak fent.

Gyöngyi,
Én a Sipos dokihoz járok, de ő a Klinikán nem rendel, csak a magánrendelőjében a Múzeum utcában. Én egyszerűen imádom! Kép Szerintem mindenkivel tök kedves és rendes. Ha több kérdésed van, írj a pagica@biatv.hu-ra.

Prücsök

prucsok
 
 


Szia Prücsök!

Köszi az infót. Gondolom szombaton még rendes nyitvatartás van, mivel vasárnap lesz csak húsvét.
Egyébként jó hely? Vettetek valamit?

Évi

KépKép
ranpo
 
 


Sziasztok!
Anid, Prücsök, Gabek,
köszönöm gyors válaszotokat. Valóban fontos a sebésezti vonal, hiszen nekem is császár volt a első. Azért gondoltam UH-s dokira, mert a korábbi nem UH-zott egyáltalán, és szívesen vettem volna, ha időnként Õ is megnézi. Különös fontosága azért volt a dolognak, mert több terhességm is elhalt korában és az előző terhesség alatt állandóan attól féltem, hogy váratlanul elhal a magzat megint. Ezért szerettem volna, ha többször megnéz, különösen a kritikus időszakban. Meg azt is szeretném, ha a klinikán is/ vagy csak ott rendelne, mert akkor sürgős esetben is meg tudna mindjárt nézni, és nem csak akkor amikor történetesen rendel valahol.

Gabek, Prücsök, a fentie miatt szimpatikusnak tünnek a dokijaitok. Hogyan lehet Õker elérni?
Köszi előre is.

A krémről:
Valószínüleg valóben egyedi lehet repedezik-e vagy sem. Én eleinte nem is kentem, utána pedig egy általános hidratálóval, ha ne felejtettem el, és egyáltalán nem repedezett. Sőt, fekete csík sem volt az alhasamon az utolsó néhány hétig.

4D: Én a Praxisban voltam a 29. héten, és magyom meg voltam elégedve. Az ár attól függ hogy VHS-t DVD-t vagy CD-n kérsz álló képeket. Azt hiszem 9000 volt 2 évvel ezelőtt a VHS + CD ( előbbit én vittem).

Egy új témával is előállnék:
Korábban genetikai vizsgálatot végeztek nálam ( korioboly mintavétel szerint), most azt hallottam, hogy vérből is csinálják az Istenhegyi Klinikán. Esetleg valaki volt közületek? Kielégítette a vizsgálat pontossága?

Anid, remélem gyorsan javul a lábad. Sokat pihentesd!

Brikkancs,
Örülök, higy minden Ok a picivel!
bogarkis
 
 


Sziasztok!

Agi, Te smiley guru, aruld mar el hogyan csinalod a röhögö smiley-kat Kép!
A fiacskaid nagyon édik és hasonlitanak is egymasra szerintem Kép

Lanyok, mi ez a genetikai UH a klinikan??? Engem ilyenre nem is küldött a dokim, ez kötelezö amugy?? vagy vmi ujdonsag?

Brik, de jo! Akkor most orias nyugi van Kép! Megértelek titeket, tényleg olyan meghato Uhval megnézni a piciket Kép

Anid, most bebizonyosodott, hogy nem normalisak a körzetis apolonök! Engem is szivatott egy... A kilokkal tényleg ne foglakozz most, böven raérsz utana Kép Tényleg lerepülnek midenkiröl sik-suk a szoptatas miatt. Csak rolam nem Kép, de a kivétel erösiti a szabalyt Kép

Bogarkis szia! Szerintem az összes dokiknak van maganrendelöje, de a klinikara is mehetsz dokihoz /csak ott sokat kell varni ugye, de elvileg ingyenes.../. Ha maganrendelöbe jarsz az utolso honapban a klinikan vizsgal meg a dokid CTG utan. Ilyenkor mar nem kell fizetni és idöpontot is lehet egyeztetni a dokival.
UHs dokit nem tudok és CTG szerintem is csak a klinikan csinalnak.

Jutka, én is kimasoltam, amit irtal Kép lehet majd inkabb itt teszem fel a kérdéseket, hogy mindenki tudjon okosodni Kép

Lillo, megy a mai adag drukk és +++++, és nyugi! Nem szervezel talalkakat baratnökkel v ilyesmit az lefoglal, vagy süssél az uradnak, biztos örül neki Kép

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Ranpo,
Hát én többet vártam a Baby Outlettől, de csak babakocsi nézőbe mentünk és nem vettünk semmit. Nekem kicsit rendetlen és azt nem szeretem egy boltban. Kép

Bogar,
Az, hogy a klinikán rendel a doki, szerintem nem garantálja, hogy éppen bent is van, amikor sürgősnek érzed. Ha megírod a mail címed, megírom a dokim számát + pár dolgot még. Kép

Most lepihenek kicsit. Kép Mára végzett a festő, végre csend és nyugalom van.

prucsok
 
 


Évi (Ranpo)!
Az Outlet szombaton is 6-ig nyitva van (ahogy Prücsök is írta). De az áraikkal vigyázzatok, mert bár lehet, hogy a haskrém olcsóbb, én sok mindent többszörös árért láttam, mint máshol. Például szoptatós párnát 12 ezerért (máshol 4-5 ezer), illetve ugyanaz a mellszívó az Outletben 20 ezer, a Minimanóban 14 ezer.

Apropó haskrém: én egy Pragnecare nevűt használok (ennek tetszett a csomagolása Kép - mondhatni ésszerű döntés), de eddig bejött. Csak azt nem tudtam, hogy a cicire is kell kenni, és mire észrevettem, már repedtem is. A hasam egyelőre bírja a strapát. Nektek is szakad a cicitek?

Anid! Én is fel vagyok háborodva, hogy kiabált veled az az ápolónő! Ne hagyd magad! És tényleg muszáj enni, fontos, hogy jó közérzeted legyen. Inkább figyelj jobban oda a minőségre, meg sétálj többet, ha teheted.

Brik!
Örülök, hogy minden rendben a babáddal!

Bogarkis!
Úgy rémlik, hogy Gabek és Lilló orvosa csinál UH-t a rendelésén, vagy legalábbis a Klinikán maga csinálja. Az én dokim csak a 12. heti UH-ot csinálta maga, a többit a Klinika hírhedt alagsorában ismeretlen (és sokszor nem a kedvességükről híres) orvosok vagy szonológusok csinálták. (Kivétel Pongó Katalin, akinek keretezze arany a nevét, olyan kedves volt velünk a 28. héten.) A tarifa egyébként az én dokimnál is a fenti sávban mozog, és havi egyszer kell tiszteletedet valamint borítékodat tenni illetve letenni a magánrendelőjében. De legalább szimpatikus és kedves, legalábbis szerintem. És állítólag ő is azon kevesek közé tartozik, aki meglátogat a Klinikán naponta, ha esetleg befektetnek valamiért.

Bocs, most olvastam Gabek hozzászólását, szóval jól rémlik, hogy az ő dokijuk maga csinálja az uh-t.

A Klinikán állítólag bevezettek egy vérvételből történő genetekai vizsgálatot, és azt hiszem, ingyenes. Nem tudok róla sokat, mert kicsit később vezették be, mint ahogy nekem aktuális lett volna. Máshol, úgy tudom, tízezreket kell érte fizetni - elképzelhető, hogy ez az, amit az Istenhegyi Klinikán is csinálnak. Szerintem érdemes utánajárni azoknál, akik most ebben a "korban" lévő kismamik a Klinikán. Lehet, hogy csak azoknál csinálják, akiknek kiugró az AFP-jük, vagy ilyesmi.

Gabek! Lilló bordűrös tapétát ragasztatott a gyerekszobába, amin aranyos mackók vannak (ha jól emlékszem). Ez lehet megoldás a problémádra?

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam ma. Ja, még egy kérdés gyakorló anyukákhoz babakocsi témában: a Peg Perego-n, a Pierre Cardin-en és a Bergonon kívül milyen márkák vannak még? Az uram a fejébe vette, hogy előbb feltérképezzük a teljes piaci kínálatot, mielőtt döntenénk...

Köszi,
Rita

Kép

Kép
rita81
 
 


Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék , hogy tudjátok -e , hogy hány ágyasak a szobák a SOTE II.-n. Én úgy hallottam 5. Igaz, ez?
A babák ott lehetnek a mamákkal?

És esetleg van e olyan fiezetős szoba ahol kevesebben vannak?

Köszi
lambada
 
 


Helló lányok!
Köszi a biztató szavakat! A uri kajálásba, hogy most eszem normálisan, tehát napi 3 szor és csak normális kaját, semmi csoki, süti kóla stb.Na mindegy. Lassan túlvagyok az ápolónő hülyeségén, ma már ebédeltem rendesen. A lábam meg majd szépen belilul, zöldül sárgul, tehát kitavaszodik!Kép
Rita!

Mi is ezt tettük, s az a következtetés: vigyáznak az árakra, nagyon egyformmán dolgoznak!Én csináltam egy listát, de közel egy árban van minden!
Prücsök!
Az Outlet nekem sem jött be, s mellesleg drága is.
Lambada!
A szobák valóban öt ágyasak, a babák ottléte eléggé variálhatók, az egy ágyas szobák ára nem derült ki a tanfolyamon. Szerintem inkább a csecsemős nővérekkel kell jóban lenni "rásegítés a nagyobb figyelem elérésére érdekében".

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Bogarkis: Bocs, de lement a függöny, vagy nem tudom mi van, de nem láttam a hozzászólásodat, most visszaolvastam, most igen... Szóval Ritának igaza van, nekem is ugyanaz a dokim, mint Gabeknak, és nekem minden UH-t ő csinált személyesen a Klinikán, de van a magánrendelőjében is UH. Szerintem nem bánod meg, ha őt választod, mert én nagyon elégedett vagyok vele eddig. Egyébként ő sebész szakorvos is. Ha írsz egy e-mail címet elküldöm az elérhetőségét.

Ági: Nagyon jó pasijaid vannak Kép)

Sára: Az a baj, hogy ha sokat mászkálok, akkor bedagad a lábam, és kitöri a cipő, szóval nem nagyon tudok hosszabb túrákat tenni, így bajos a találka a barátnőkkel. Ide meg tavaly ősszel költöztünk, tehát senkit nem ismerek Kép Próbálom magam lekötni, de már igazán semmi nem érdekel. Anyukámék, hugomék, barátnők jönnek amikor tudnak, de ők is dolgoznak sajnos hétköznap, ugyanúgy mint a párom is.De hát majd csak eltelik ez a pár nap...
A genetikai UH az, amit a 18-20. hét környékén csinálnak. Állítólag ez alaposabb, mint a többi, mert itt ellenőrzik, hogy minden megvan-e, működik-e rendesen.

Köszi a drukkokat, meg a sok pozitív energiát Mindenkinek!

Jutka: Olyan jó, hogy ha felnéztek Ti tapasztaltak ide néha, és írtok jótanácsokat Kép Elteszem későbbre, mert biztos hasznos lesz. Nem hiszem, hogy a Baba mellett lesz időm netezni. Úgyhogy most tartalékolok későbbre Kép

Lambada: 5 ágyasak a szobák, a Baba ott lehet Veled. Állítólag vannak egyágyasak is, de azok egy emelettel feljebb, és ezért nem nagyon ajánlják először szülő kismamáknak. Pedig én is nagyon elgondolkodtam ezen a 6 ágyas terhes pathologiás túrám után, ahol alig aludtam a 1,5 hét alatt.

Rita: Én is a Pregnacare-t használom most már, eleinte az Avonost használtam, de a vége felé elkezdtem ezt, mert ez "zsírosabb" krémnek tűnik. És bizony a jobb mellemen van két lila csík, de nincs berepedve hál'Istennek, szóval már azt is kenem ezerrel.
De szerintem ez a repedés is alkati kérdés. A barátnőmnek, akivel egy időre vagyok kiírva most a 38. héten repedt be a hasa.
Holnap megpróbálok keddre időpontot kérni.

Lilló

lilló
 
 


Sziasztok!!!

Olyan jól esik hogy velem örültök!!!!:-)) Annyira jó érzés!!

Nem tudtok egy jó szülsznőt és hogy hogyan lehet megismerni őket?
Aki a gyerekágynál van Ica néni, ő az aki a vérvételen is van mostanában? Ha igen akkor őt tudom ki, ha nem akkor rosszul gondoltam!!!:-))

Ági köszi a leveled megkaptam, holnap válaszolok rá és ha nem baj nem a levél miatt de felveszlek msn-re:-)) Köszi!! És holnap megpróbálok válaszolni:-))

Puszi!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!

Saara, szerintem jó ötlet várni még egy kicsit, ilyen súllyal nyugodtan ráérsz kóstoltatni! KépKép Igen, Dorka sokszor cicizik, de napközben ezt sokszor csak úgy "futtában" teszi, mert minden annyira érdekes, hogy egy perc alatt elintézi a dolgot és már piszkál is tovább. Kép Persze éjszaka bepótol mindent... KépKép Oltás: hát igen, ez mindig az anyukáknak a legrosszabb; nyugi, ez normális.Kép

Ági, hű de gyönyörűek és nagyon nagyot nőttek a gyerkőcök!!! Hogy tudod rávenni Danit a finomabb mozdulatokra? Vagy a jól bevált "százszor ugyanazt nyugodt hangon"-t alkalmazod? Kép Azért is érdekelne, mert úgy néz ki, lassan nálunk is aktuális lesz ez a téma (Dorka eléri Bence játékait...)Kép

Anid, ez az érelpattanás nem hangzik jól, de örülök, hogy csak a hangzása rossz!! Ja, és egyél ügyesen! Az ápolónő mennyit hízott a terhessége alatt? Vagy még nem volt neki olyan és igazából fogalma sincs az egészről? Na, ezért ne idegeskedj miatta. Kép

Brik, KépKépKépKép, hát csak ennyi.

Lilló, nagyon kedves vagy! Nem vagyok én azért akkora guru... Különben kitartás! Nekem az utolsó hetekben nagyon bejöttek a fanyar humorú filmek; ez a pár hét amúgy is olyan fura. Pl. nagyon sok Woody Allen filmet néztem, amit amúgyis imádok.Kép

A hozzátáplálással kapcsolatban még akartam írni Saarának (meg mindenkinek), hogy vannak még pici praktikák, amikkel meg lehet könnyíteni a saját dolgodat. Pl. nem kell mindig kicsi adagokkal bíbelődni, ha a nagyobb mennyiségű megpárolt, leturmixolt zöldségeket (kivéve a krumplit) kis adagokban lefagyasztod. Én a jégkockatartóba szoktam kiadagolni, így később csak a megfelelő számú "kockát" kell csak kivenni.Kép Az elején egyébként nem igényelnek még a babák nagy változatosságot, nyugodtan lehet nekik többször ugyanazt adni. A zöldségeket nyugodtan lehet gyümölccsel is keverni, imádják pl. az almás/körtés krumplit, vagy a szilvás répát Kép Dorkának amúgy a sima krumpli helyett édesburgonyát adok, mert azt sokkal szívesebben megeszi. (Alapos mosás után sütőben sütöm meg héjastól). A főzés-üveges kaja általános vitában pedig szerintem mindkettő jó; én ált. főzök neki, de télen pl. szerintem kifejezetten káros olyan zöldség-gyümölcsöt adni a babáknak, ami tele van különböző szerekkel. A kapható babakajákban, és a natur mirelit dolgokban pedig nyugodtan meg lehet bízni. (Érdemes nyár végén elraktározni télre, már aki ilyen eltevős típus)Kép

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


SziasztokKép

Nagyon szépen köszönöm a dicséreteket a fiaim nevében. Hu de fura igy leirni hogy fiaimKépKép látszik hogy szokni kell még a dolgot Kép

SáraKép
Nem vagyok én akkora smile guru, de természetesen nagyon szivesen segitek ám:
A babanet újított és lehet késziteni saját aláirást, ami a hozzászólásunk alatt egy vonallal elválasztva jelenik meg. Ennek a beállitási lehetősége a profilunkban van, eléggé a vége felé lent (szal csak görgetni görgetniKép)
Ami meg a formázását illeti, hogy ne csak feketén és szimplán jelenjen meg azt meg a dokumentumoknál lehet megkukkolni. Mikor feljön a topic akkor baloldalt van egy legördithető ablak sor fent társalgó cimmel, amiben van olyan hogy társalgás; dokumentáció;segédletek. A dokumentáciban le irták hogy hogyan lehet formázni azt amit irunk: szinessé tenni, kiemelté, és ott van olyan hogy képek, mellékletek jelzések alcim, amiben megtalálható egy olyan parancs hogy cilpart, annak a sorában van egy index kékkel kiemelve, ha arra rákattintunk akkor előjönnek hogy melyik figurának mi a parancskaraktersorozata.
Mivel mindegyik parancsot egy a megnevezése és { zárójel kezdi, igy ha mondjuk piros és kövér betüt szeretnétek az ugy oldható meg: b { red { szöveg } } Vagyis a zárójelen belül kell a következő parancsot megadni, de ne hagyjatok ki közte közt, én azért tettem hogy láthatóvá tegyem nektek.
Nah azt hiszem ennyi az oktatásból mára elég is voltKépKép

Légyszi tegyél már fel ide is fürdetős képet VincécskérőlKép

LillóKép
Elhiszem hogy szeretnél már utcsó lenni a másik táblában, de még élvezd egy kicsit a pocakosságot, ne sietesd a dolgokat, higgy egy tapasztalt vén rókának KépKép

Anid Kép
Hu nem éppen jól hangzik ez az érelpattanás, tessék pihentetni a lábad. AMi meg a lökött tyuk nővérkét illeti tegyél rá magasról, ugy szeretem amikor okoskodnak. Anno nekem is folyton kérdezték hogy kismama mennyit hizott (mindehez elég aggasztó és korholó képet vágtak), na de mikor megmondtam hogy mennyit FOGYTAM akkor leesett az álluk. Elég sok plusszal indultam mindkét terhességemnek neki, igy volt miből leadnom és elég sokat sikerült is KépKép

Jutka Kép
Ami a finom mozdulatokat illeti még elég hadilábon állunk vele. Probálom a százszor vagy inkább ezerszer elmondomot neki, de annyira kis szeleburdi hogy sokszor van hogy fel kell vennem Petit, mert annyira szekálja. Imádja puszilgatni, de van amikor már nem is puszit kap szegény öcsi hanem újraélesztéstKépKép

Hozzátápinál én is ugy voltam vele, hogy ha föztem és olyat akkor mindig alkottam Daninak valamit, ha meg nem volt éppen időm akkor kapott üveges kajcsit. A fagyasztott gyümik is nagyon jók ám, pl most ugye nincs őszibarack még, de mirelitt kiválóan alkalmas a baba etetéséhez.

BrikKép
Nagyon örülök hogy minden rendben van és ne izgulj, ahogy Lilló is irta az 1,8 MOM nem vészes egyáltalán, és mivel a genetikai uhán mindent rendben találtak igy ne is foglalkozz vele többet. (zárójelben jegyzem meg hogy a magas MOM érték mögött csontosodási problémák léphetnek fel, és a tul alacsonynál lehetséges a downkór, ezt is a szülésfelkészitőn mondták el)

Ami meg a szülésznőt illeti tudok neked ajánlani egy csodálatosat, itt a topicban már többen is szültünk nála,utoljára éppen Annácska volt, aki Etával szült és nagyon hálás neki. Ha gondolod akkor MSN en kitárgyaljuk majd a dolgot és megadom az elérhetőségét.

LAmbadaKép
Az első emeleti gyerekágyas szobák valóban 5 ágyasak, a korteremben van bent a fürdő és a wc is, igy nem kell kimenni a folyosóra. A babók választásod szerint veled lehetnek, vagy kérheted magad olyan szobába ahova csak szoptatni hozzák ki. A látogatók nem jöhetnek be a szobába és a babát se viheted ki hozzájuk, csak a folyósó üvegfala mögött mutathatod meg.
A másodikon vannak egy ágyas alapitványi szobák, ha jól tudom 8 ezer Ft egy éjszaka az ára, de jó előre meg kell beszélni az orvosoddal hogy oda szeretnél menni, oda bejöhetnek a látógatók is. Viszont mivel a másodikon van, ezért ha a csecsemősökre van szükséged neked kell lemenned hozzájuk az elsőre.

BogarkisKép
Üdv a fedélzetenKép
Magam részéről a dokimat nem ajánlom, mert nem uházik a klinikán, bár a magánrendelőjében van uhá, nekem csak egyszer nézte meg a végén hogy fejvégű vagy sem már a baba.

Viszont tavaly november óta, bevezették az összetett szűrést, ugyanazt mint amit az Istenhegyi útiban csinálnak, csak itt ingyen. A 12. héten vesznek vért és csinálnak uhát, majd ebből készitenek egy rizikó számitást, amit a 18. hetin uhával és az AFP eredményével tovább finomitanak.

RitaKép
Hu jó nagy fába akarja vágni a párod a fejszét, van vagy ezer fajta babakocsi márka mostmár, sőt van több olyan is ami csak vidéken kapható, mert nincs Budapesten márkakereskedése.
Ami meg a krémezés és repedés kérdést illeti,abban tényleg nagyon nagy sulya van a hajlamnak, a nagy tapasztalat szerint, aki repedős fajta az hiába keni, sőt még tovább puhitja a hasbőrét ami igy könnyebben reped... szal egyéntől függ nagyon.

PrücsökKép
Irigyellek hogy ilyen jól haladtok, képzeld nálunk hétfőn odaadtam a pasinak én balga az előzőheti melójáért a manit, nah azóta se jött melozni, igy a fele van csak kész a munkánakKépKép
Nem tudom hogy lesz ebből végre egysezr kész lakás, de hogy ezt a pasit nem engedem be többet az tuti, jah meg tanulva a dolgokból soha többet részfizetés, még ha elvégezte is azt a melót, csak is a legvégén.

Nah most mennem kell mert felébredt PEti és követeli a jogos jusát a drágám: tejcsi tejcsi tejcsi. Ma nem nagyon leszek napközben, mert megyünk csipőszürésre, utána meg be a klinikára délután, meglátogatom a sogornőmet és talizom egyet Etával, megmutatom neki mekkorát nőt PEti.

sok puszi

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!!

Úgy megnyugodtam!!! Boldog vagyok!!!:-)És tényleg köszi, köszi mindenkinek!!

Ági egy körül érek haza felveszlek msn-re:-)) Előre is köszi!!

Indigó lenne egy kérdésem, átírnád a táblázatban a Brikancs név mellett hogy nem 19, hanem 18 hét a napok az maradt:-))Köszönöm!!


Puszi!!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Ági gyönyörűű gyermekeid vannak!! Nagyon édesek!! Közben bejött a fönököm és hirtelen elfelejtettem leírni ezt az előző hozzászólásomhoz!! Bocsánat!!

Puszi!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!

Igen, én is attól tartok, hogy hajlam kérdése a repedés, úgyhogy én alapból úgy indultam neki, hogy kis-zebra leszek a végére. Ehhez képest csoda, hogy a hasam még szinte alig csíkos.

Ági! Tényleg tök büszke lehetsz a fiaidra! Kép Kép Ami a babkocsimárkákat illeti: hát mi tényleg olyanok vagyunk, hogy szeretjük megismerni az összes lehetőséget, ettől a szüleink szoktak leginkább hülyét kapni (például az esküvőszervezéskor, meg a lakás bebútorozásakor..). Azt hiszem, a babakocsinál az "összes"-ről lemondunk, és csak a fő márkák megismerését célozzuk meg. Különben érettségizik a gyerek, mire babakocsija lesz. Kép

Lilla! Bocs, hogy tegnap sem írtam mailt, nem tudom, mi volt tegnap, de egész nap aludtam volna, szívem szerint - és hát nagyrészt azt is tettem. Kép Na, de most már mindjárt írok.

Bogarkis!
Én is arra a szűrésre gondoltam, amit Ági leírt!

Sára!
Szerintem is tegyél fel légyszi fürdős képet Vincéről!

Anid!
Köszi az infót, ezek szerint árban nem nagyon különböznek a babakocsik, bolttól függően. Minket az is érdekelne, hogy tulajdonságokban mennyire mások. Az a helyzet ugyanis, hogy a múltkor más eladó volt a Minimanóban, mint tegnap, és kicsit máshogy állt hozzá a dolgokhoz. Na, mindegy, majd kiderül...
Üdv,
Rita

Kép

Kép
rita81
 
 


Sziasztok!

Jöttem egy kis panaszkodásra, egy kis vigaszért, gondolom már unjátok a nyavalygásaimat...

Voltam ma ctg-n, ami alapjában véve jól sikerült, de megint az a nyavalyás vérnyomás. Magas lett, na nem annyira, mint a múltkor, de sajnos magas. A dokim kért egy labort, amit meg is csináltattam, és holnap lesz eredmény, ami ha nem jó, akkor hurcolkodhatok be a kórházba.
Hát mit ne mondjak remek lenne a kórházban húsvétolni, meg úgy egyáltalán, nekem az a másfél hét bőven elég volt a pathologiából. Hát...nagyon reménykedem, hogy jó lesz a laborom, mert most nagyon magam alatt vagyok. De azt se bánnám, ha ma vagy holnap még az eredményig megindulna Bálint... Végülis már a 38. hetet betöltöttük, mi baj lehet.

Rita: Ugyan, semmi gond. Én is folyton alszom. Nem is értem, hogy mi a franctól megy fel a vérnyomásom...

Szebb napot Mindenkinek!
Lilló Kép

lilló
 
 


Sziasztok!

Gabek!nem akarok senkit elkeseríteni,de tök mindegy,hogy mivel kened a hasad.ha hajlamos vagy a repedésre, úgy is megreped a pocid, ha meg nem,nem.ez saját tapasztalat.én kipróbáltam mindent.28 hétig semmi nem volt, utána egyik napról a másikra repedtem.nem az a lényeg,hogy a legdrágábbal kenje valaki.

Bogarkis
Nekem is fogadott dokim volt.Két rendelési ideje volt az egyik TB-s, a másik fizetős. Csak a fizetősön tudott ultrahangot készíteni. Egy vizsgálat+uh az 8eft volt.Egyébként 4,-4eft.
Ctg-re a Klinikára kellett bejárni, azt nem a doki csinálta.

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Hello!

CSak egy gyors bejelentkezés, ma "nem alszom anya szorakoztass" nap van...

Lillo! hüje vérnyomas! Mit ne mondjak, megértelek...... Azért még ne kenödj el teljesen Kép Milyen labort csinaltak? Mit néznek meg? és nem lehet beszélni a dokival, hogy ne kelljen befeküdnöd.... ha nagyon könyörögsz neki??
Amugy megvizsgalt mostanaban? Tagulas vagy ilyesmi??
Esetleg mondogasd Balintkanak, hogy mar indulhatna kifelé, azt mondjak müködik Kép
és nyavalyogj csak nekünk, ha jol esik Kép

Puszi

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!!

Lillo az a fránya vérnyomás, ne idegeskedj szerintem nem lesz gond a vérvétellel kapcsolatban:-)) És egyetértek Saaraval, hogy mondogasd Bálintkának, hátha elindul kifelé:-)) Szoritok, hogy minden rendben legyen:-)))

Puszi neked!!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!

Ági,
Részvétem a festő miatt. Nekünk ismerős csinálja, de pénzt ő is csak a végén kap. Kép És mára szabadnapot kértünk tőle, mert kellett egy nap pihi. Holnap jön befejezni, de szavam nem lehet rá, nagyon szépen dolgozik. Kép Azért remélem hamarosan a tiéd is ismét előpkerül és befejezi,a mit elkezdett.

Lillo,
Szorítok, hogy ne legyen gond a vérnyomásoddal! Meg azért Húsvétra csak nem fektetnek be... Mondd meg a dokinak, hogy akkor elhervadsz. Kép

Ma voltunk a Praxisban 4D-n, ami igazából csak 3D lett, mert kicsi lányomnak esze ágában sem volt megfordulni az elmúlt 2 hétben. Kép Ráadásul úgy fekszik, hogy a hátam felé néz, így az arcából semmit nem mutatott. Pedig én mondogattam neki, hogy forduljon meg. Csak azt tudta megnézni a doki, hogy mije mekkora és hogy minden oké. Ez legalább jó hír. Kép Meg hallgattunk egy kis szívhangotés amúgy most kb. 2130 g.

Dóri,
A UH-os doki, bizonyos Győrfi Mátyás irtó kedves. Nagyon igyekezett fogást találni a babón, de a drágám nagyon hülyén fekszik, így nem is a 4D-s vizsgálat árát kellett fizetnem, csak egy normál UH vizsgálatot. Szóval nekem nagyon szimpi volt, sokat beszél közben, mondja amit lát/tud és nyugodtan lehet tőle kérdezni. Remélem a te picid fotogénebb lesz és sikerrel jártok! Kép Nekem ismondta, hogy a 36-38. héten még nyugodtan lehet próbálkozni, mert akkor is nagyon jó képeket lehet róluk még csinálni, ha jól fordulnak.

Szóval most kicsit el vagyok kenődve Kép, de azért bízom benne, hogy megfordul időben.

Babakocsi ügyben ma kicsit kiakadtam. Nekem ugyanis a Graco Quattro Tour jött be, ami itthon (mózessel) kb. 67000 Ft. Ehhez képest megnéztem a gyártó honlapját (amerikai) és kevesebb, mint a fele! Úgyhogy most összes külföldi ismerősömet ráugrasztom a típusra és megnézem mennyiért adják határainkon kívül, mert arcátlanul sok ez az árkülönbség. Szerintem még DHL-lel behozatva is olcsóbb.

Amúgy ma egy csomó mindent megvettünk, ami még hiányzott és jövő héten kész a bababútor is! Kép

Üdv mindenkinek,
Prücsök

prucsok
 
 


Hellóka!
MA vettem magamnak hajnali játékot! Egy 1500 db-os puzzle-t. Ezzel elszórakoztatom magam hajnalonta. A babakocsiknál szerintem azt kell megnézni, hogy mire akarom használni: menyit kell esetleg vele tömegközlekedni, tehát hány kilós; milyen terepen fogom használni, tehát a kerék fixálható legyen; tágas belsőtér; 3 ülésfázis, rugózás, anyaga mennyire tisztítható, mekkora a túlélő táskája; ja és hány gyerekre tervezed. Árkategóriák a súly alpján vannak, szerintem.
Prücsök! Nyugi, mi már 28 hetesek vagyunk lassan és még nem tudjuk, hogy ki lakik a pocakban, az biztos, hogy örökmozgó, remélem így is marad. Húsvét után megyünk Uh-ra, eldöntöttem, ha kell fejenállok, hogy hátulról is meg tudják nézni.KépEzért nem csináltattam 4D-st, minek, ha háttel van, egyébkén szerintem még így van, mert esténként kinyomja a hasam és a múltkor le tudtuk volna mérni, hogy hány centi, olyan szépen látszott a hátacskája!
Lilló, ne spanold magad, mert mire meglesz a laboreredmény tutira eléred, hogy befektessenek, néz rajzfilmet, vagy vicces filmet!

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Holnap elutazunk, hétfö este jövünk haza, most csomagolok ezerrel Kép!

Lillo, nem leszek internetközelben, de ettöl függetlenül sokat fogok rad gondolni, remélem minden rendben lesz a laborral és nem a pathologian kell varnod majd a nyuszit... Kép
Küldök sok drukkmanot és sok-sok ++++++!

Kellemes nyuszivarrast mindenkinek!

Sara

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


SziasztokKép

LillóKép
Hatalmas drukk hogy minden rendben legyen, és hogy a locsolók garmadájának ne a pathologián kelljen téged keresnie. Amugy pont tegnap voltam bent és elég teltházas volt, mond a dokidnak hogy ugy sincs hely bent ahova tehetnének tégedKépKépKép

Sára Kép
Nagyon kellemes pihenést nektek Kép

Prücsök Kép
Sajnálom hogy a gyerköc ennyire utálja az uházást hogy csak a hátát volt hajlandó megmutatni, viszont nagyon rendes volt a Győrfitől hogy csak sima uhá árát kérte el, le a kalappal elöttük.
Decemberben én teljes árat fizettem máshol, pedig szinte semmit nem tudott megmutatni a doki amit szerettünk volna a gyerköcből (arcocskája, neme), mert keresztben feküdt a drágám. Még képet se kaptam normálisat, hanem egy olyat amire azt mondta hogy kicsit szokni kell és akkor mindent látunk rajta, na elég úfósra sikerült, igy akinek eddig mutattam az mindenki mást látott rajta.

Ami a babakocsikat illeti, sajnos nagyon nagyon sokszor kint olcsóbb jóval, mint itthon. Valahogy azt vettem észre hogy ami babához vagy kismamához köthető az kapásból háromszor többe kerül, mint normál esetben. Minden kereskedő azt hiszi hogy hú msot lesz milliómos majd...

Brigi Kép
Visszaigazoltalak én is MSN enKép

RitaKép
aludj csak amig még teheted, kár hogy ebből nem lehet tartalékolni a későbbi időkre.
Teljesen egyettértek veled hogy meg akarod ismerni a kinálatot és úgy dönteni a lehető legjobbról. Mi is ugy szoktunk vásárolni nagyobb fogyasztási cikkeket hogy utánajárunk, milyen márkák, milyen tulajdonsággal rendelkezve, hol mennyiért kaphatóak.

Tegnap voltunk csipőszürésen, minden rendben volt minimanóval, nagyon megdicsérte a dokinéni, hogy szépen fejlett és milyen jó izmos kiskölök.
Délután beugrottunk még a klinikára is, egy jót beszélegettem Etával is, neki is nagyon tetszett Peti, jól megdajkálta.
Ma hozom haza a nagyitól Danit, igy lejár a pihenőm, de bevallom már nagyon hiányzik, pihenés ide vagy odaKép

Egy kép Daniról még, három hete voltunk Visegrádon egy nagyon jó kis fajátszóteres részen, fából készitett különböző épitményekkel van tele egy nagy rét.

Kép

puszi

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Szia Prucsok!

Akkor nem is kaptál 4D felvételt?
De rendes a Győrfitől, hogy sima árat kellett fizetned. Mondhatta volna azt is, hogy így jártatok. Remélem az én kisbabám nem lesz szégyenlős Kép
Drukkoljatok csajok holnap reggel 9-re megyünk a Praxisba.
dóri80
 
 


SziasztokKép

Lányok!!!

Jelöljétek a szülésznőtöket az év Bábája címre ha ugy gondoljátok megérdemli.

A www.babaszovetseg.hu oldalon van egy letölthető nyomtatvány, amit ha kitöltötök elküldhettek emailban a szövegsének.

Szakitsatok 5 percet rá, ha gondoljátokKép


Puszi

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Ági, mi az a tejnövelő Topjoy kétdecis, amit szoktál írni? Egy barátnőmnek lenne rá égető szüksége! Dani borzalmasan aranyos!!!

Lilló, Dóri, mindkettőtöknek nagyon szurkolok, hogy jól alakuljanak a dogok!

Saara jó utat!
Anid, jó rakosgatást!

Mi is elutazunk délután, úgyhogy mindenkinek kellemes ünneplést kívánok és mértékletes evéseket!

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


De jó, mindenki utazik! Mi is!KépKép: Már alig várom! Jó pihenést nektek!!!!

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Nem, nem is kaptam 4D-s fotót, mert nem volt mit kinyomtatni. (A hátáról már van képem. Kép) Szóval a Győrfi nagyon rendes volt, még ülve is próbálkoztunk.

Ági,
Dani egy igazi fiú! Látszik, ahogy ott bújkál a szemében a zsiványság és ez olyan jól áll nekik szerintem. Kép Remélem nekem is lesz majd fiam.
Tényleg, a festőd előkerült már? A miénk jövő héttől felszabadul nálunk, ha kell egy másik. Kép

Mi is elutazunk hétvégére. Szerintem szülés előtt utoljára megyünk haza, de aztán pár hétig azt hiszem senkire sem vágyom a heti nyüzsi után. Kép Kimostuk, kivasaltuk az összes babaruhát anyósommal, már csak a nagytakarítás lesz hátra, de azt most elnapolom.
A párom is + én is csak arra vágyunk, hogy újra kettesben legyünk.

Mindenkinek sok locsolót, vagy legalábbis annyit, hogy el ne hervadjunk Kép és jó pihenést a hétvégére. Remélem észhez tér az időjárás és kisüt a nap végre!

Prücsök

prucsok
 
 


JutkaKép

Birs és alma duo az ital és nem két decis hanem literes kiszerelésKép
Sárgás narancssárgás, hosszúkás téglatest formájú a dobozaKép

Minden utazónak kellemes kikapcsolódást kívánok.

PrücsökKép
Az igazság az, hogy nem csak a szemében bujkál a zsiványság, hanem igazi kiszsiványKépKépKép
Festő nem került előKép mondjuk a ruhái még itt vannak, talán azért még lesz képe idedugni az orrát. A meszelést hála hétvégén sogor megcsinálja viszont mázolni is kéne. Megkérdeznéd a tiedet, hogy mennyiért vállalna 5 félig üveges és egy tele ajtó mázolását?? (félig üvegesek 90esek, a tele egy 70es ajtó) festéket meg az alapozót már megvettük hozzá.

Mindenkinek kellemes ünnepeket és kívánsága szerinti mennyiségű locsolót kívánunkKép

Kép

puszi

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Én is szeretnék mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánni és SOk locsolót!
Kép

Brik és családja

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok,

Az utazóknak jó utat, de sok locsolót azért én nem kívánnék, hiszen az elég fárasztó dolog így terhesen, mert ugye takarítás, főzés, sütés stb. én erről idén inkább lemondok.
Részemről a takarítás az ok, ma még virágokat is ültettem az erkélyre, de nem fogok vendégeket hívni.

Rita
Ha megvan a babakocsis piacfelmérés, légyszi írj nekem egy összefoglalót, mert én egyre nehezebben mozdulok ki a lakásból, egy egész napos nézelődést meg azt hiszem ki sem bírnék.

Lilló
Beszéld meg Bálinttal a dolgokat, mondja meg mikor akar kijönni, ne húzza már sokáig az időt, mert akkor nem nagyon láthatja az Apukáját.

Szép napsütést ahétvégére,

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek kellemes húsvétot, jó pihenést, az utazóknak kellemes utazást és jó kikapcsolódást!

Huncut

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok!

Délután már írtam egyszer, aztán rossz gombot nyomtam meg, és elszállt az egész... Szóval, most újra.

Gabek!
Tájékoztatlak a piackutatási eredményekről, de jó lenne tudni, hogy nektek milyen szepmontjaitok vannak. Ha nektek is könnyű, többfunkciós kocsi kellene, akkor a Peg Perego Pramette tényleg szuper (ez van a Lilláéknak). Csak az a bibi vele, hogy elég húzós az ára, 76 e Ftért adják a Minimanóban. Ehhez képest a Pierre Cardin 822-es modellje 30 e Ft körül van, 2,5 kg-val nehezebb, és nem lehet olyan frankón esernyő alakra csukni, de egyébként ugyanolyan tartós (külföldön állítólag a Pierre Cardin is magasabb kategóriás, tehát drágább, csak Magyarországon van az elosztóbázisuk, ezért tudják jobb árban adni). A többi márka általában nehezebb, 12-15 kg körül vannak átlagban. Nekünk azok azért ki is esnek. Péládul a Bergonok nagyon nagy batár kocsik, de ha nem kell cipelned lépcsőn fel/le, akkor jó is lehet.
A Peg Peregonak vannak egyéb kocsijai is, itt van egy leírás:
http://poppet.hu/sportkocsi.html
Csak a Pramette az egyetlen (ha jól tudom), ami tényleg vízszintesig dönthető.
A Graco kocsik is jók lehetnek, de azokban még nem mélyedtem el. A fenti oldalon több márkát is bemutatnak, érdemes megnézegetni.

Gyakorló anyukáktól szívesen vennék minden hozzászólást a témában! Kinek milyen van, és bevált-e? Kimásoltam annak idején, egy pár hete, amikor erről volt szó, de márkákat nem nagyon említetek benne. Úgy tudom, hogy az újszülött csak vízszintesen fekhet, ezért a Peg P. Pliko nem jó, mert van egy kis dőlése. Ha veszünk bele egy külön mózeskosarat, az akár megoldás is lehet.
Na jó, most már befejezem a témát, mert még megunjátok.

Képzeljétek, Lillát befektették sajnos megint, pedig a labor eredménye, meg a vérnyomása is jó volt, csak elkapott valami betegséget, és rázza a hideg, lázas. Gondoljatok rá!

Ági! Nagyon aranyos Danid, és a nyulambulamok is fanatasztikusak! Kép Kép Kép

Kép

Kép
rita81
 
 


KISMAMÁK:

<pre>
NÉV SZÜLÉS IDEJE TERHESSÉGI HÉT BABA BABA NEME/NEVE ORVOS SZÜLÉSZNÕ ÉLETKOR
Lilló 2006.04.25 38+4 Első Bálint Dr. Bánhidy Gönczi Katalin 30
Pöttöm_Panna 2006.05.18 35+2 Második Patrik Dr. Bánhidy ? 30
Rita81 2006.05.19 35+1 Első Máté (Dalma) Dr. Valent Zsoldosné Eta 25
Gabek 2006.05.24 34+3 Első Gergő Dr. Bánhidy ? 30
Indigo 2006.05.27 34 Második Áron Dr. Vermes(Máv kórház) ? 29
Prucsok 2006.05.28 33+6 Első Blanka Dr. Sipos Zsoldosné Eta 29
Anid 2006.07.11 27+4 Első Kata/Kolos Dr. Melczer ? 33
Timici 2006.07.21 26+1 Második ? Dr. Radványi ? 31
Brikancs 2006.09.06 20+3 Második ? Dr. Valent ? 27</pre>

ANYUKÁK:

<pre>
NÉV GYEREK(EK) NEVE;KORA ÉLETKOR ORVOS SZÜLÉSZNÕ SZÜLÉSI MÓD KISTESÓ PROJEKT
Brikancs Lili (1999.04.30) 27 Dr. Valent Nem volt Hüvelyi Pocakban
Maszat <table>
Péter (2001.10.17)
Anna (2004.02.29)</pre> 29 Dr. Bánhidy Tóth Anna Császár Nem
Muter(Annamari) Balázs (2002.03.20) 30 Dr. Vermes Nem volt Hüvelyi Nem
Terika <table>
Botond (2002.05.31)
Zalán (2005.08.09)</pre> 32 Dr. Valent Dömötör Margit Hüvelyi Nem
Tjutka <table>
Bence (2002.09.22)
Dorka (2005.07.13)</pre> 28 Dr. Ács Nem volt Hüvelyi Nem
Krizsi Panna Krisztina (2002.10.16) 33 Dr. Vermes Nem volt (Bagóné Annamária) Hüvelyi Jövőre
Picus Andrea (2002.11.14) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Nem
Orsoly <table>
Lackó (2002.12.30)
Botond (2004.09.23)</pre> 30 Dr. Radványi <table>
Tóth Anna
Dömötör Margit</pre> Hüvelyi Nem
Hivett <table>
Klaudia (2003.01.03)
Emma (2005.02.28)</pre> 29 Dr.Gidai ? Hüvelyi Nem
Indigo Fanni (2003.01.21) 29 Dr. Vermes Nem volt Császár Pocakban
Timici Bence (2003.01.22) 31 Dr. Szendei(Sote I.) Nem volt Császár Pocakban
Piroska <table>
Zsombor (2003.01.23)
Szabolcs (2006.01.15)</pre> 30 Dr. Mericli Dömötör Margit Hüvelyi Nem
Fülescsacsi Szabolcs (2003.11.06) 26 Dr. Várbíró Nem volt Császár Nem
Ágiboszi <table>
Dani (2003.12.09)
Péter (2006.02.24)</pre> 39 Dr. Matányi/Dr. Szabó Zsoldosné Eta Császár Nem
Nedinabp <table>
Bálint (2004.03.08)
Bence (2005.09.06)</pre> 28 Dr. Kazy Nem volt Császár Nem
K_gabi Beni (2004.05.29) 30 Dr. Bánhidy Nem volt Császár Igen
Shine <table>
Ádám (2004.06.04)
Zétény Pál (2006.02.08)</pre> 29 Dr. Vermes Dömötör Margit/? Császár/Hüvelyi Nem
Repa Anna(2004.07.29) 34 Dr. Vermes Ismeretlen Hüvelyi Idővel
Pöttöm_Panna Flóra (2004.08.02) 30 Dr. Bánhidy Berényi Gyöngyi Hüvelyi Pocakban
Icsilya Levente;Máté (2004.10.20) 25 Dr. Ujvári Nem volt Császár(35+0) Idővel
Emma8 Balázs (2005.04.28) 29 Dr. Ács Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem
Aysegül37 Aysegül (2005.05.11) 38 Prof. Asztalos Nem volt Császár Nem
Titti Klaudia Kitti (2005.05.12) 28 Dr. Radványi Tigyi Zsuzsi Hüvelyi Nem
Szilvi8 Virág (2005.05.23) 29 Dr. Sipos Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem
Akinorev Gergely (2005.05.24) 22 Dr. Gimes Dömötör Margit Császár Nem
Lini Lacika (2005.06.24) 30 Dr. Valent Hüvelyi Nem
Recece(Eszter) Virág (2005.07.02) 34 Dr. Valent Császár Nem
Anitq Zsófi (2005.07.12) 32 Dr. Radványi Tóth Anna Hüvelyi Nem
Dorka34 Benedek (2005.07.21) 34 Dr. Radványi Tóth Anna Hüvelyi Nem
Kgk Botond Olivér (2005.08.09) 26 Dr. Patai Gönczi Katalin Császár Idővel
Mea Lívia (2005.09.06) 26 Dr. Valent Nem volt Császár Nem
Szofec Balázs (2005.10.11) 34 Dr. Ács Zsoldosné Eta ? Nem
Vanília Ádám (2005.12.10) 25 Dr. Várbíró ? Hüvelyi Nem
Hatos Flóra (2005.12.12) 26 Dr. Takács Dömötör Margit Hüvelyi Nem
Osyne Fanni Noémi (2005.12.12) 30 Dr. Bánhidy ? Császár Nem
Joe Botond (2006.01.18) 24 Dr. Ács Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem
Mesa Luca (2006.01.18) 24 Dr. Ács ? Császár Nem
Kgiulia Dorina Ilona és Lívia Mária (2006.01.28) 24 Dr. Ács Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem
Dorka24 Norbert (2006.03.11) 24 Dr. Mericli ? ? Nem
Huncut Sanyi (2006.03.26) 27 Dr. Tahy ? Hüvelyi Nem
Annácska Péter Donát (2006.03.31) 25 Dr. Várbíró Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem</pre>


Ha a táblába szeretnél bekerülni, küldj egy e-mail-t az adataiddal a profilomban levő címemre

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?