Sziasztok
Nagyon szépen köszönöm a dicséreteket a fiaim nevében. Hu de fura igy leirni hogy fiaim
látszik hogy szokni kell még a dolgot
Sára
Nem vagyok én akkora smile guru, de természetesen nagyon szivesen segitek ám:
A babanet újított és lehet késziteni saját aláirást, ami a hozzászólásunk alatt egy vonallal elválasztva jelenik meg. Ennek a beállitási lehetősége a profilunkban van, eléggé a vége felé lent (szal csak görgetni görgetni
)
Ami meg a formázását illeti, hogy ne csak feketén és szimplán jelenjen meg azt meg a dokumentumoknál lehet megkukkolni. Mikor feljön a topic akkor baloldalt van egy legördithető ablak sor fent társalgó cimmel, amiben van olyan hogy társalgás; dokumentáció;segédletek. A dokumentáciban le irták hogy hogyan lehet formázni azt amit irunk: szinessé tenni, kiemelté, és ott van olyan hogy képek, mellékletek jelzések alcim, amiben megtalálható egy olyan parancs hogy cilpart, annak a sorában van egy index kékkel kiemelve, ha arra rákattintunk akkor előjönnek hogy melyik figurának mi a parancskaraktersorozata.
Mivel mindegyik parancsot egy a megnevezése és { zárójel kezdi, igy ha mondjuk piros és kövér betüt szeretnétek az ugy oldható meg: b { red { szöveg } } Vagyis a zárójelen belül kell a következő parancsot megadni, de ne hagyjatok ki közte közt, én azért tettem hogy láthatóvá tegyem nektek.
Nah azt hiszem ennyi az oktatásból mára elég is volt
Légyszi tegyél már fel ide is fürdetős képet Vincécskéről
Lilló
Elhiszem hogy szeretnél már utcsó lenni a másik táblában, de még élvezd egy kicsit a pocakosságot, ne sietesd a dolgokat, higgy egy tapasztalt vén rókának
Anid
Hu nem éppen jól hangzik ez az érelpattanás, tessék pihentetni a lábad. AMi meg a lökött tyuk nővérkét illeti tegyél rá magasról, ugy szeretem amikor okoskodnak. Anno nekem is folyton kérdezték hogy kismama mennyit hizott (mindehez elég aggasztó és korholó képet vágtak), na de mikor megmondtam hogy mennyit FOGYTAM akkor leesett az álluk. Elég sok plusszal indultam mindkét terhességemnek neki, igy volt miből leadnom és elég sokat sikerült is
Jutka
Ami a finom mozdulatokat illeti még elég hadilábon állunk vele. Probálom a százszor vagy inkább ezerszer elmondomot neki, de annyira kis szeleburdi hogy sokszor van hogy fel kell vennem Petit, mert annyira szekálja. Imádja puszilgatni, de van amikor már nem is puszit kap szegény öcsi hanem újraélesztést
Hozzátápinál én is ugy voltam vele, hogy ha föztem és olyat akkor mindig alkottam Daninak valamit, ha meg nem volt éppen időm akkor kapott üveges kajcsit. A fagyasztott gyümik is nagyon jók ám, pl most ugye nincs őszibarack még, de mirelitt kiválóan alkalmas a baba etetéséhez.
Brik
Nagyon örülök hogy minden rendben van és ne izgulj, ahogy Lilló is irta az 1,8 MOM nem vészes egyáltalán, és mivel a genetikai uhán mindent rendben találtak igy ne is foglalkozz vele többet. (zárójelben jegyzem meg hogy a magas MOM érték mögött csontosodási problémák léphetnek fel, és a tul alacsonynál lehetséges a downkór, ezt is a szülésfelkészitőn mondták el)
Ami meg a szülésznőt illeti tudok neked ajánlani egy csodálatosat, itt a topicban már többen is szültünk nála,utoljára éppen Annácska volt, aki Etával szült és nagyon hálás neki. Ha gondolod akkor MSN en kitárgyaljuk majd a dolgot és megadom az elérhetőségét.
LAmbada
Az első emeleti gyerekágyas szobák valóban 5 ágyasak, a korteremben van bent a fürdő és a wc is, igy nem kell kimenni a folyosóra. A babók választásod szerint veled lehetnek, vagy kérheted magad olyan szobába ahova csak szoptatni hozzák ki. A látogatók nem jöhetnek be a szobába és a babát se viheted ki hozzájuk, csak a folyósó üvegfala mögött mutathatod meg.
A másodikon vannak egy ágyas alapitványi szobák, ha jól tudom 8 ezer Ft egy éjszaka az ára, de jó előre meg kell beszélni az orvosoddal hogy oda szeretnél menni, oda bejöhetnek a látógatók is. Viszont mivel a másodikon van, ezért ha a csecsemősökre van szükséged neked kell lemenned hozzájuk az elsőre.
Bogarkis
Üdv a fedélzeten
Magam részéről a dokimat nem ajánlom, mert nem uházik a klinikán, bár a magánrendelőjében van uhá, nekem csak egyszer nézte meg a végén hogy fejvégű vagy sem már a baba.
Viszont tavaly november óta, bevezették az összetett szűrést, ugyanazt mint amit az Istenhegyi útiban csinálnak, csak itt ingyen. A 12. héten vesznek vért és csinálnak uhát, majd ebből készitenek egy rizikó számitást, amit a 18. hetin uhával és az AFP eredményével tovább finomitanak.
Rita
Hu jó nagy fába akarja vágni a párod a fejszét, van vagy ezer fajta babakocsi márka mostmár, sőt van több olyan is ami csak vidéken kapható, mert nincs Budapesten márkakereskedése.
Ami meg a krémezés és repedés kérdést illeti,abban tényleg nagyon nagy sulya van a hajlamnak, a nagy tapasztalat szerint, aki repedős fajta az hiába keni, sőt még tovább puhitja a hasbőrét ami igy könnyebben reped... szal egyéntől függ nagyon.
Prücsök
Irigyellek hogy ilyen jól haladtok, képzeld nálunk hétfőn odaadtam a pasinak én balga az előzőheti melójáért a manit, nah azóta se jött melozni, igy a fele van csak kész a munkának
Nem tudom hogy lesz ebből végre egysezr kész lakás, de hogy ezt a pasit nem engedem be többet az tuti, jah meg tanulva a dolgokból soha többet részfizetés, még ha elvégezte is azt a melót, csak is a legvégén.
Nah most mennem kell mert felébredt PEti és követeli a jogos jusát a drágám: tejcsi tejcsi tejcsi. Ma nem nagyon leszek napközben, mert megyünk csipőszürésre, utána meg be a klinikára délután, meglátogatom a sogornőmet és talizom egyet Etával, megmutatom neki mekkorát nőt PEti.
sok puszi