Sziasztok Lányok!
Végre én is jelentkezem, próbáltam mindent visszaolvasni, nem is tudok mindenkire reagálni, de azért látom, hogy zajlik az élet.
Sajnos apukámat megműtötték bőrrákkal, igaz, hogy rosszindulatú volt, de izolált és nincs áttét. Borzasztó érzés akkor is, ha beteg valaki, akit szeretünk.
Pénteken kimentem az újpalotai temetőbe, de sajnos nem találtam meg Lau sírját az urnatemetőben. Ott jöttem rá, hogy nem is tudom a teljes nevét :-( Jó ötletnek tartom, hogy elmenjünk együtt valamikor egy találkozó keretében. Nem szentségtörés talán, ha utána a gyerekekkel lepihenünk kicsit a Pólus játszóházban. Ezt biztos Lau is így gondolná.
Mit gondoltok a jövő hétről?
24-25 vagy 27 jó Nektek?
Eszty,részvétem az apósod miatt. Beteg volt?
Gabi, hogy van Bence? Hidd el, hogy jobb injekcióban adni az antibiotikumot, mert nem teszi tönkre a gyomrot, nem kell utána két hétig joghurtozni, és nem lesz hasmenése stb. Én kifejezetten úgy szoktam kérni az orvostól. Ráadásul, viktor elég hányós, és így garantáltan felszívódik. Érdekes, amit a doki mondott a Bethesdában, hogy miért kell öt napig adni a gyógyszert, hiszen az antibiotikum csak úgy használ, ha legalább öt napig tart a kezelés. Én most elbizonytalanodva direkt meg is kérdeztem a gyerekorvosunktól. Talán még emlékeztek, hogy mennyi gondunk volt a régi gyerekorvossal, és az új egyszerűen szuper! Gabi, kérdezhetsz tőle mailen is, nézd meg a
www.medped.hu oldalt. Akkor is válaszol, ha nem hozzá tartoztok.
Jobbulást Bencének!
Mi húsvétkor Balatonon voltunk anyuéknál, és csodák csodájára Marcell átaludta az éjszakát! Aztán itthon persze megint nem, sőt hatszor keltem ma éjjel. Jaj-jaj...
Viktort kentem be tegnap este Luuf balzsammal, mert kicsit náthás, erre miután végeztem a mellkasával, így szólt: "Anya, kend be a hátsó mellkasomat is." :-) Imádom!
Krisz, jó utat, én lemaradtam, hogy nyaralni mentek Bécsbe, vagy más ügyben. Én oda jártam egyetemre, imádtam és azóta is sokszor visszamentünk hosszú hétvégékre. Kedvencem a Hundertwasser ház, de Te mint német-szakos biztos ismered.
De jó lesz Nektek! És gyönyörű idő lesz hétvégén, úgyhogy pár tipp Nektek, mi most minden vasárnap megyünk kirándulni a gyerekekkel, garantáltan kipróbált gyerekbarát ötletek.
Esztergom: bazilika, kisvonatozás, Duna-part.
Sukoró: arborétum, óriási biojátszótérrel, favárral, Velencei-tó mellett az agárdi lehajtónál, közelben Szúnyog-szigeti halászcsárda.
Hollókő: vár, ófalu, környéken gyönyörű erdők.
Most hétvégén viszont visz a férjecském Eros Ramazotti koncertre,ez volt a szülinapi ajándékom, már nagyon várom!
Puszi mindenkinek!
Dóri