Helló Lányok!
Nap Hőse, drága Mandula!
Nem csak a tavasz van itt, hanem a BABA is!
Nagyon örülök
!
Én is imádom a csokit, (látszik is rajtam
), és tudom, nem egyszerű, de most előre a babóért, rengeteg gyümölccsel!
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz Apukám iránt! Most találtam másik orvost, másik kórházat neki, de nagyon nem akar befeküdni még egy kivizsgálásra sem - ugyanis most kutya baja sincs. De nagyon kemény a diétája, nem tudom, meddig bírja tartani. És valami magyarázat is kéne a történtekre...
Kedves Majonéz!
Amit a párod és a lányod kapcsolatáról írtál - mintha én írtam volna István és Dorka kapcsolatáról...
Nálunk azóta normalizálódott a helyzet, mióta koleszos a kisasszony, sokkal kevesebb lehetőségük van konfrontálódni. Dorka soha nem is fogja őt szeretni, már nem is vágyom rá, csak normális, egymást tiszteletben tartó egy fedél alatt élésre. Érdekes módon ez eddig a lányomnak jobban ment, István sokat provokálja őt, nehezen tolerálja a kamaszkorát, a másként gondolkodását. Ezért várom kissé szorongva a nyári szünetet
Bár az utóbbi időben István mintha valami különleges tisztelettel tekintene Dorkára: nem hitte, hogy ennyire önállóan, talpraesetten rendezi az életét tkp. egyedül. Azóta viszont Lucával van több összetűzésük
Dorka 9, Luca 6 éves volt, amikor István "belépett" az életünkbe - azóta nagyon sok minden megváltozott körülöttünk, és sajnos nem csak előnyére.
Ami az apjukkal való kapcsolatukat illeti, teljesen normális viszony az övék: mennek, amikor menni akarnak, nyaralni hordja őket, de nem az istenük! Dorka teljesen reálisan látja az apjukat, hibáival és erényeivel együtt, olykor keményen kiosztja őt. Luca emocionálisabban közelít az élet dolgaihoz, és mivel tiszta apja, a szétszórtságával, az állatimádatával együtt, köztük még nem voltak konfliktusok.
Persze én megint perben állok vele, de ez más kérdés...
Melcsi és Icus!
Bocsánat, hogy hülyeségnek tituláltam egy publikált, tudományosnak tűnő feltételezést!Remélem, semmi alapja nincs!
Én 15 éves, Dorkával egyidős, nagyon okos és szép "lombikbabát" is ismerek. És elő a pozitív gondolatokat!
Melcsi!
Fiadnak jobbulást! Szegény, pont a jó idő beköszöntekor
Mondjuk inkább most, mint nyáron...
Icus!
Suli
, így, pocakkal - nem semmi!
Szándékosan nem írsz a babócáról? (lehet, nem figyeltem, akkor bocs) Ha nem, akkor engem mondjuk érdekelne, hogy mekkora, miket művel, milyen a napirendje, hogyan viseled? Tudjátok-e már a nemét, nevét?
Ha valamilyen okból nem akarsz róla beszélni, akkor bocsánat a kíváncsiságomért!
Paga!
Meló ügyben én is úgy gondolom, jól döntöttél! Egy beszélgetés semmire nem kötelez, de sok minden lehet belőle... Mellesleg pillanatnyilag én még a pályát is otthagynám egy jó ajánlatért - és elsősorban nem anyagi okok miatt!
Ancsi!
Az én Lucám szemüvege is közel 30 ezer Ft volt. Semmi extra, bár nem is SZTK-keret. Ráadásul ő olykor ráül, a Megasztár után abban-azon aludt, úgyhogy elég gyakran kell cserélni
Jó döntés, hogy óvónénit, és nem óvodát választottatok, én az iskolával kapcsolatban is ezt szoktam javasolni!
Druszám, kedves Nyanya!
Állva pisilés ügyben sajna nem tudok hozzászólni, de örülök, hogy megvagy! Írj magatokról, Balázsról és Blankáról is!
Kedves Melinda!
Nekem is kamasz a két nagyobb lányom, de minket elkerült ez a márka-imádat/őrület. Szerintem ebben is, mint oly sok másban, a kortárs csoport a meghatározó... Nekünk eddig szerencsénk volt
Sőt, ahogy Dorkát olykor elnézem, és hallgatom, ő éppen a "trendiség" ellen lázad...
Kedves Regina!
A "késői" gyermekvállalással kapcsolatos megfigyeléseiddel teljes mértékben egyet értek!
Én speciel nagyon büszke lennék, sőt, leszek magamra, ha összejön a 4.! Azt hiszem, már eljutottam odáig, hogy ha nem is értem meg (mert nem akarom megérteni), de elfogadom, ha valaki, pl. a szüleim másként gondolkodik erről, sőt, a rosszindulatú megjegyzéseken is képes vagyok egy mosollyal túltenni magam - de nekem belül még fáj, engem még megérint!
Nekem eü-küretem volt, utána kevés vérzés, és mindent úgy csináltam, ahogy a szervezetem engedte - gyorsan túljutottam rajta. Neked inkább lelkileg kell túljutnod rajta, de azt hiszem, jó úton jársz!
A hipochondriáról: Lucus állandóan "beteg" volt 1-2 évvel ezelőtt. Kivizsgálások, rengeteg, hányással, ájulással kísért vérvétel - minden negatív. Akkor leültünk vele beszélgetni, mert egyrészt talán ez hiányzott neki leginkább, másrészt tudnia kellett a pásztorról, aki farkast kiáltott... Azóta csak akkor szól, ha tényleg van valami gond.
Most Lilivel van gond
. Éjszaka gyakran belázasodik, de reggelre általában semmi baja. Most azonban reggel se ment le a láza, ráadásul ma az órarend szerinti két órám helyett öt volt, úgyhogy be kellett mennem. Apával volt itthon, most megyünk a dokihoz, mert most ébredt fel, és úgy érzem, most is lázas. Azt mondja, mindene fáj, bár a kedve szerencsére nem ezt mutatja.
Szép napot nektek, még jövök!
R.Kriszta