Sziasztok!!
Adi:
Oké!!! Igaz nem tudom egyelőre, hogy mikor megyünk Pécsre, mert az nagyban függ attól, hogy Balázs hogy kap szabadságot. DE majd amikor időszerű lesz akkor egyeztetünk
.
Előtej:
Nekem spec. Tomival abszolúte nem volt, most kb. két hete sikerült kemény fél cseppnek elcsöppennie, és annyi. De pl. emlékszem a sógornőmnek már terhesen folyt a teje. Sebaj, nekem ne is legyen, csak akkor, amikor kell, de akkor legyen!!!!!!
Szgoron:
Fincsi a süti!! Amikor elolvastam, tök megkívántam és nyomban megsütöttem, és nyammi!!!
Csibemanó:
Formás a pocid!!
És tündéri a lányod!! Tényleg rájöttél, hogy ő ette meg a kakaós-bigát? ;)
Norwell:
Engem is érdekel a süti recept.
Petra:
Érezd jól magad köztünk, és írj sokat.
Katus:
Ez aztán pocak!! Szép kerek!!!
Juca:
Neked is szép formás pocak szerkezeted van! ;)
És erről jut eszembe, hogy ugye a babáspocin van középen az a csík. Háááát nekem ohne csík, Tommal se volt, meg most se.
Selejtes vagyok?
Banya:
Ha ennyire nagyon feszült a helyzet a munkahelyeden akkor tényleg lépjél, mert esetleg többet árt mint használ. Mert a pénz se minden. Jó persze ez sablon dumának tűnhet,de akkor is.
Alvás:
Én most így a vége felé már nem ébredek, éjjel vagyis, az elején Adél nyomta a hólyagomat, és akkor keltem, de ahogy nagyobb lett és kikerült a kismedencémből teljsen azóta nincs vele ilyen gondom. Azt máskérdés, hogy néha nem bírok elaludni. Mert ált. elalszom este a TV-előtt a díványon, és aztán ha Balázs később megy aludni akkor betessékel a hálóba. No akkor van hogy nem bírok visszaszunnyadni, de azért sokszor összejön. Viszont kb. 2 hónapja van az, hogy reggel 7-8 körül felébredek(azért is tudok itt neketek írogatni ;) )és ha tovább fekszem iszonyatos fejfájás jön rám. Bezzeg régebben, még 11 kor is horpasztottunk Tomival.
Névadás:
Igaz nálunk már lejátszott kérdés ez, de múlthéten amikor az anyakönyvi hivatalban voltunk, felvilágosítottak minket, hogy nana ha nem vagyunk házasok, akkor nem lehet két vezetékneve a gyereknek kötöjellel. Néztünk is nagy értetlenül a nőcire, mivel Tomit Bayer-Vargának hívják. És akkor se voltunk házasok. Mondjuk állítása szerint akkor se lehetett, erre mondtam, de hát maga adta ki a papírt is róla. De nem hitt nekem, felütötte az anyakönyvet, és jéééé tényleg. Vigyorogtam is ezerre, hogy talán akkor így megadja az engedélyt, de nem.
Csak azt mondta, hogy ha mindenképpen így akarjuk akkor majdha meg van Adél, akkor menjünk be és kérvényezzük a BM-i névváltoztatást( jelzem ezért már fizetni kell)
No aztán ahogy lógó orral battyogtunk haza, apának mondtam, hogy azért ez kicseszés, és vígasztalás képpen bele egyezett abba, hogy jó jó nem lesz Bayer-Varga, de hogy bele megy abba, hogy a már általam jó régen kiszemelt Anemona, legyen a második keresztneve a lánynak. De mivel ez nincs utónévkönyvben így a MTA-tól kéne igényelni. Ahhoz meg visszakéne battyogni az anyakönyvvezetőhöz, és kérvényezni.És hát szerintem már ebben az 5 hétben nem is kapunk rá engedélyt.
Szóval jóóóól kiszúrt velem a nőci. Mert alapból Balázs azért nem ment bele, mert akkor már szegény gyereknek milyen hosszú lenne a neve. De remélem utólag még meglehet kérvényezni, mert ezért fizetek, de azért, amit az első gyereknél még ajánlgatott is a nő, és most meg hülyét tetet és nem enged, azért nem.
No mentem, mert mára hívtak be minket Tomival 2 éves vizsgálatra. Kivi vagyok mennyit nőtt!!
Ja és naná, hogy szakad az eső, és a könnyű babakocsinkhoz nincs esővédő fóliánk. Gyalog meg nem lenne ésszerű neki indulni, mert ha haladni akarunk és nem csak összevissza rohangászni, akkor cipelni kéne a fiút, és az nekem már nem megy.
Szép napot!!!
Blackrose(35+1)