Új privát üzeneted érkezett!

Üdv!
Encus, nekünk is mindegy a tali, de asszem ez már tényleg csak őszi tali lesz a részünkről, mert ebben a hónapban bizti nem érünk rá (hol mi megyünk köszönteni, hol a rokonok jönnek), jövő hónap elején festés, utána meg fészekrakás ezerrel. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


sziasztok! Nekem se ment ma a bnet Kép

Fazon: Hát, én is epilláltam, amíg lehetett, már amennyire lehetett, de mostmár képtelenség... maradt nekem is a borotva, és minél ritkábban, hogy ne nőjjön hamar vissza... kb dokik előtt...
A lábamról kb hasonlóképp... bár Ákosnak volt egy olyan ötlete, h szereljük valahogy az asztal lábához az epillálót, és akkor csak a lábam kell huzogatni mellette, hahaha Kép

Tali: hát nem tom, szülésig elvileg fexem, utána meg kitudja még mi lesz... de reménykedem!!!

Pogi

pogacsa
 
 


Sziasztok!
Jó régen voltam erre. Bocsi.
Voltunk ma 4 D uh-n.

Sajnos az uh alatt majdnem végig hátat fodított nekünk, alig alig forgott csak szembe, de azért a kb. 45 perc alatt sok mindent csinált. Mozgatta kezét lábát, ide oda mozgott, csak velünk szemben nem. Fogta az orrát, meg a kezét a szájába dugta álandóan.

A doki annyit mondott, hogy minden ok, elég nagyok a méretei. A felső határnál van,
és hogy lehetne kicsit több a magzatvíz. Nem kevés, de pihenjek többet ha lehet vizszintesben, a computer előtt ülés az nem pihenés.

Próbálok visszaolvasni amennyit csak tudok.

Közben felteszek ide 2 fotót. Az egyiken az arca látszik a másikon az, hogy fiú. :-)))

Edina

<!--attachment: kuki_1-402803.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*160.9**kuki+1%2ejpg --><center><pre>
Kép
kuki 1.jpg (160.9 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: Mil_n_1-402804.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*157.3**Mil%e1n+1%2ejpg --><center><pre>
Kép
Milán 1.jpg (157.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
edina77
 
 

 
 

Hoppá!
Ez miért így sikerült???
edina77
 
 


Hallo lányok!

Ex!
Orosz István az orvos akihez járok az első babát is nála szültem nagyon meg voltam vele elégedve.

Örülök, hogy elmentek szavazni.

Na megyek mert megyünk a nyaralónkba egy kicsit pihenni remélem lebarnulok egy kicsit nagyon kéne a d vitamin.
Puszi: Katus

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Elkiabáltam tegnap:olyan szar éjszakám volt....!Kép
Alig tudtam egyben kb.3órát aludni!6x biztosan voltam pisilni!Szerintetek ez a baba miatt van?!

Katus:mi is megyünk szavazni!
Szőrtelenítés:elég érdekes!KépÉn sem látom már,de láthatatlanba művelek valamit,vagy Sanyi navigál!Kép
Én még nem próbáltam az epilálót,anyu azt mondja nekem nem is kell mert,hála nem vagyok egy szőrös alkat!Pl.a lábamat letolom nem kell csak 2hónap múlva újra borotválni,mert lassan nő,és nem is erősödik!Kép

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Andrea: én is borostásodok rendesen, és megy a vakaródzás, de ez van. Most nem bírnám a fazongyantát. A barátnőm fazonon és hónaljban is gépet használ, ami szerintem 2x olyan gáz, mint a gyanta, de ez van, neki megy, nekem már a látványa is fáj&#8230;

Ejnye-bejnye, de &#8222;rossz&#8221; kislány vagy&#8230;

Tali: Ahogy így elnézem a csajócákat, mindenki vonakodik a tavaszi talitól. Nekem jó bárhol Pesten de szívesen látlak nálam is, jó nagy az udvar és nem olyan zajos, mint Pest, mégsincs messze és igazából bármikor.

Pogi: férjed zseniális és frappáns, de mond meg neki, hogy akkor ezennel felkérjük, hogy dolgozza ki egy továbbfejlesztett epilláló tervét, ami asztalba integrált, mert ez a kötözős módszer macerás.

Fexel? Te? No olvassunk csak vissza 1-2 napot Kép ,de egyébként igazad van&#8230;pihenjél amennyit csak tudsz, semmi nem éri meg a rizikót.

Másik barátném ikreket vár. Kétpetéjűt. Az elején nem is vették észre az egyiket oszt mikor igen, azt mondták nem fog megmaradni. Most a 18 dik hétben van és egyformán nagyok. Voltak 4 D, állítólag folyik a szumó és a &#8222;Pici&#8221; veszettűl karakán&#8230;hihi. Modtam, hogy nekem is ilyen kiscsaj kell. Õ a másik, bújósabbat kedveli&#8230;Szóval neki is volt gerincműtéte és végig kell feküdje a terhességet. Holnap mennek méhszájzárásra, mert állítólag az ikreseknél ezt dívik...

Edina: én a fütyis képből nem bírtam kivenni semmit, de az én hozzánemértő szemeimmel&#8230;ez nem csoda. A másik cukorfalat... Kép

Katus: jó pihikét. Nincs még hideg kint a napozáshoz?? Nekem amíg kimegyek teregetni, lefagy az orrom ... Kép

No megyek is...kipróbálom ezt a teregetős balhét Kép

Enci

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok!!

Kisvirág:
Api is ugyanígy volt a fiával, hogy amikor látta 4D-n és főleg hogy tuti kukis, akkor mindenkinek a videót mutogatta... és tök profin magyarázta, hogy éppen mit is látunk.

Exdeus:
Kép Én se!! Érdekes, hogy azóta mióta Balázs itt lakik, talán egyszer chateltem, vagyis persze IRC, meg MSN-en kívül. Mert azért azok megvannak, de csak arra, hogy a messzebb lakó barátaimmal tartsam a kapcsolatot.

Kép Ismerős!! Mármint az hogy arra ébredek, hogy Balázs ahogy fordul az ágyba fejbe könyököl, meg lerúg. Akkor úgy látom nem egyedi esetről van szó.

Csibemanó:
Én hallottam, mivel nekem 4,8 ill. 3,3 volt az eredményem. Szóval ettől is lehettél múltkor rosszul. Mert én magam is erre vezetem vissza, hogy folyton rám tör a rosszullét, és ha gyorsan eszek valami édeset akkor egy félóra múlva minden OK.

Szex eltiltás:
Háát mi sem vagyunk eltiltva, vagyis a védőnő azt mondta, hogy igen,de a dokik egyik se így nem. Pedig megvan rövidülve a méhnyak, meg a külső méhszáj is nyitva van egy kicsit(2100). De hát nem is változik szóval Kép.
Tomival sem voltunk letiltva, pedig 36 héten már meg volt nyílva kicsit a belső méhszáj. De gondolom akkor már úgy volt vele a doki, hogy akkor már ha megindul is jöjjön. Kép
Amúgy eltiltásnak két oka van: Egyrészt az orgazmus miatti méhösszehúzódás, meg a spermában található prosztaglandin ami természetes szülés indítószer. (Jó nem magamtól vagyok azért ennyire okos, csak olvasgatom a Bába válaszol c. könyvet Kép )
Nekünk csak az amniocentézis után volt tiltás kb egy hónapig. Bár azt is nehéz volt kibírni szóval, le a kalappal mindenki előtt.

Pilchard:
Amikor 2 napja volt még csak itthon Tomi, én is mondtam apinak, hogy de hogy fogjuk mi ezt kibírni. És minden este úgy feküdtem le hogy jaj de jó ezt a napot is túléltük, de hogy fogom kibírni addig amíg 4 hetes lesz, amíg 6 hetes, amíg 3 hónapos, amíg fél éves... arra hogy maholnap 2 éves lesz gondolni se mertem, hogy addig épp ésszel kibírom. Aztán? Itt vagyunk. Igaz éjjel pl. már éppen elaludtam amikor rosszat álmodott és sírni kezdett, fel vettem, megharcoltam a hisztijével, és egy fél óra múlva már vissza is bújtam az ágyba és ott folytattam az alvást ahol abba hagytam.

Én is szeretem a kiflit így megértem!!! Kép

Pogácsa:
Kép Aranyos a pocid!!!

Norwell:
Amúgy a belső varratok is olyan szupira sikeredtek nálam, hogy háááát ha már úgy is témánál vagyunk, szóval szeretkezés közben is zavaróak a hegek, más pozitúrában, magánál a gát vágásnál húzódik, szóval szülés után kísérletezni kellett, hogy rájöjjünk hogyan is lehetne ez után. Bááár most meg már a benga nagy pocim is bejátszik szóval, nem lehet azt mondani, hogy nem változatos a dolog.

Melinda:
Köszi a tippet, majd kipróbálom ezt is!!!
Aranyos a babó!
Szép nagy a pocid!!!

Pocakcsíkok:
Kép Nekem már késő. Tomival is kenegettem, már azt hittem megúszom, de szülés előtt egy héttel szépen kicsíkosodtam, nem is akármennyire. Aztán most is kentegetem, eddig csak 4-5 kb 1-1,5 cm csíkocska van, de nem áltatom magam. Ilyen alkat vagyok és kész.

Mézgombi:
KépNeked is csini pocid van!!!
OEP-es nyanyának meg #&@#Đđ Oda!!! Bár nem tudom még ezt is megérdemli-e.

Colett:
Kép Aranyos lehetett a fiad!!
Ez a vizsgálós dolog változó szerintem, mivel engem a dokim minden terhesgondozáson megvizsgál. A számok amúgy a méhnyak méhszáj állapotát mutatják. Viszont pl. amikor Pesten voltam a Boros doktornőnél, akkor ő is ugyan megvizsgált, de azért mert először voltam nála, de előtte megkérdezte, hogy megvizsgálhat-e. Az itteni doki meg nem kérdez csak mondja, hogy vetkőzzek le és feküdjek fel.

Hello:
Ez valóban remek hír, hogy visszament a külső méhszájad.

Mensi fájdalmak:
Kb.16-17 évesen nekem is az a bizonyos falkaparós(vagyis hánytam-fostam egybe, és nem bírtam megmoccani) volt a dolog, meg hol 18 hol 36 napra jött és 6-7 napot maradt, de mondjuk ez ciklikus volt szóval tudtam mire számítsak. És érdekes, hogy előtte 3 évig normálisan jött. Végül az segített, hogy a nőgyógyász felírt fogamzásgátlót amitől rövidebb lett és 28 naponta jött(annyira, hogy tudtam szombat 9.10 perc Komolyan!!!) Aztán amikor beteg lettem akkor nem szedtem a bogyót, de akkor is már normi volt. Meg utána is, csak Tomi születése után lett megint kicsit fájósabb, de csak az első napon, de fele annyira se mint régen.
Amúgy a barátnőim pár hónapja azon szenvedtek, hogy milyen rossz nekik, és nekem milyen jó. De mondtam, hogy addig rendben van, hogy nekem most nincs meg, de én májusban egy összegben fizetek, mert hát a szülési fájások, meg aztán a gyermekágyi folyás, plusz utófájások. Szóval nem tudom kinek jobb. Mondjuk persze, hogy élvezem, hogy nincs meg, de tudom meg lesz még ennek a böjtje. ;)

Kanyin:
Lépcsőzni már én se nagyon bírok. Kép
Édesek a kis nacik Kép!!!

Szavazás:
Én majd még meglátom, hogy megyek-e szavazni. Mert nálunk a családban a szavazni menés egyet jelent azzal, hogy egy bizonyos pártra KELL szavazni, de nekem is meg a Balázsnak is elegünk van mind a politikából mind az politikusokból.(mert lehet arra szavaznánk, magunktól is, de így nem valami jó száj ízzel teszi az ember) Így egy pocikám se kívánja.(Éljen a demokrácia!! Hajrá Magyarország!) Mivel a tesóm annyira elvakult és fanatikus, hogy amikor a kettős állampolgárságról meg a kórházakról volt népszavazás, még azzal is megfenyegetett, hogy ránk gyújtja a házat, mert ilyenek-olyanok vagyunk ha nem úgy szavazunk ahogy kell. Sőőt volt hogy olyan maflást kaptam, csak azért mert valamiben más volt a véleményem és nem a kedvenc pártnak adtam igazat, hogy úgy neki estem Tomi kiságyának, hogy beszakadt az oldala. Szóval nálunk a napi politika meghatározza a családi életet és nekem ebből annyira elegem van, hogy nem nagyon szeretnék részt venni. Max. ha hétfőn nem jelentkezünk akkor meg lettünk lincselve. Bocsi!! Majd az adott pillanat eldönti.

Szőrtelenítés:
Én múlt héten dokihoz menetel előtt leborotváltam a lábikóm. Szenvedtem is vele nagyon.
Fazonilag itt is a kislányos lenne a divat, de mivel nem látom így nehézkes, tükörrel meg nem nagyon tudok tájékozódni. Asszem, majd apai segítséget fogok kérni. A borotvától vakaródzom, de gyantát, vagy epilátort bevetni se merek ott.

Tali:
Háááát nekem inkább a már megbabásodott állapotban lévő tali tetszik vagyis, hogy Adél már kívül van. Ha nem változtak volna a tervek, akkor mondanám azt, hogy május 9-től bárkivel szívesen taliznék Pesten, de így.

Ja mert igen anyukám megcsinálta a nagy balhét(éhség sztrájk, meg öngyilkász fenyegetőzés), amiatt, hogy én milyen vagyok, hogy az ő édes drága Tomikáját nem hagyom itthon neki amíg szülni megyünk vagyis május 9-től kiindulva míg meg nem szülök, és haza nem hozom Adélt vagyis, ha május 15-ös kiírásra 2 hetet húzok akkor is(15+14=29 + 3 , 4, 5 vagy passz ameddig nem jöhetünk haza). Vagyis akár június elejéig. Mert hogy ő már semmit nem ér, és hogy én egy utolsó senki vagyok, hogy nem bízom meg benne stb. Így aztán Balázzsal megbeszéltük, és persze előtte a dúlámmal is (hiszen rá is hárul így nem kis feladat), hogy akkor szépen akkor megyünk fel Pestre amikor megindul a szülés (igaz így sokkal veszélyesebb, de ha neki ennyit számít az én vagy Adél élete akkor legyen, csak már erre az utolsó pár hétre hagyjon békén ezzel) Mert ami a legszínesebb az egészben, hogy amióta tudja, hogy babát várok folyton kitalál valamit ami miatt cseszegethet, vagy oda bökhet valamit ami szarul esik. Pl. Tominak ilyeneket dumál, hogy azért lesz tesója mert mi már nem szeretjük, meg hogy majd ha meg lesz az Adél akkor már az ő kis babája lesz teljesen, mert nekem nem lesz rá időm, meg amikor tök rosszul voltam akkor is ilyeneket mondott, hogy ne játszam meg az agyam úgy is tudja, hogy nincs semmi bajom, csak lusta vagyok mint a bűn és nem akarok semmit csinálni, pedig lenne munka a ház körül is. Aztán amióta tudja, hogy Pesten szeretnénk szülni, azóta meg azon megy a hacáré, már azt is megkaptam, hogy neki mindegy hol döglöm bele a szülésbe, csak Tomit ne vigyem el. Pedig hát akkor is mi így vagyunk egy család hárman, aztán majd négyen. De ezt valahogy nem fogja fel.
De mostanra telt be a pohár, és inkább választom ezt a megoldást, mint azt hogy kitartok és közben idegileg rámegyek, meg Adélnak is valami baja esik abból, hogy én állandóan bőgök, meg ki vagyok.

Na jó hosszú lettem és jól kipanaszkodtam magam!!

Szép napot!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Blackrose, Jesszus! Nem semmi anyukád van! Kép Én tuti másik városba költöznék, ha ilyen lenne! Kép Hogy lehet ilyeneket mondani egy kisgyereknek??????!!!!!

Képzeljétek, minden függöny megvarrva!!!! Kép Már csak fel kéne fúrni a karnist, csak tudnám, honnan szerzünk fúrógépet...

Encus, az ikres "azonnalméhszájzárás"-ról van egy kis ellenvélemény itt: www.borbolya.hu (plusz van hétről hétre terhességkövetés is).

Na megyek, visszafexem!

pogacsa
 
 


Kedves Éva!

Először is jól tetted, hogy kibeszélted egy kicsit magadból a gondokat. Én nem hiszem, hogy nekem vagy bárki másnak a fórumon beleszólása lenne a ti életetekbe, de én fűzök egy- két szót a leírtakhoz és remélem, hogy nem veszed rossznéven. Tudom, hogy nem ismerjük egymást rég óta, és azt is tudom, hogy én úgy vagyok vele, hogy én szidhatom a családomat, de ha más teszi akkor azt rossz néven veszem. Szóval megkockáztatom, hogy többet nem szólsz hozzám...és belevágok. Engem nagyon kiakasztott amiket írtál a mamádról. Én anya nélkül nőttem fel, mert elváltak a szüleim, de tudom azt, hogy bárki (az anyám meg főleg) ha ilyet mondana nekem, mint bármelyik a felsoroltak közül, jó ideig nem hallana felőlem. Sokan nem mernek visszaszólni a mamának, mert "mégiscsak az anyám". Én azt mondom, hogy ha valaki ilyet mond a saját lányának, akkor nem érdemli meg a tiszteletet. Egy dolgot NE feledj. NEKED most már SAJÁT családod van, amiért most TE vagy a felelős. Teljesen mindegy, hogy az anyuci mit szól, mert ha a gyerekednek vagy neked bármi baja lesz akkor hiába mondod azt, hogy "ez miattad volt". Most csak a TE gyerkőcidet kell szem előtt tartsd és csak velük foglalkozz. Ha a muti megharagszik, majd megbékül, ha tényleg annyira számít neki a családja. Csodás fiad van és amennyire eddig ismerlek, remek anya vagy. NE hagyd, hogy BÁRKI bántsa a családodat. NE sírj emiatt, hisz ők mindig veled és melletted lesznek, akkor is, amikor az anyud már nem. Én megtettem, hogy nem beszéltem rokonaimmal évekig, de minden ember más, és én nagyon makacs vagyok. Hamarabb marok bele másban, minthogy engem bántson valaki, főleg az adott állapotomban.
Azzal a bizonyos maflással kapcsolatban meg annyit, hogy az én párom soha nem ütne meg, a családomban meg nincs ki, de én kijelentettem, hogy ha valaki valaha kezet mer emelni rám (még akkor is ha jogos lenne) akkor utánna soha többet ne aludjon el, mert lehet, hogy ébren nicns esélyem, de amint elalszik vége...

Erről ennyit.

Még egyszer elnézést szeretnék kérni, hogy beleszóltam, csak azt hiszem éppen azért mert nem volt anyum, nagyon érzékeny vagyok arra, hogy az emberek hogy bánnak a gyerekükkel.

Enci

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok!

Egyre kiakasztóbb ez a bnet.....tegnap nem sikerült elérnemKép Az is lehet, hogy már annyira függők vagyunk, hogy nem vagyunk toleránsak egy kis szünet miattKépKép

Mézgombi gratula a férjednek. Ennél a szintnél mát nem az számít, hogy hányas, hanem hogy megvanKépKépKép

Kisvirág, pont a Te esetedet meséltem a férjemnek, hogy Téged már varrni akartak hasonló értékekkel......azóta olyan szigorú velem, mármint ami a pihenést illetiKépKépKép Félt.

Encus, mi is júl végére vagyunk kiírva. Az elején aug 6 volt, de az UH is mindig kiszámolja a méretek alapján, és az júl 28.

Képzeljétek el, tegnap este olyan rosszul lettem...olyan erős hányingerem volt, hogy megijedtem. Azt éreztem, hogy nem fog konkretizálódni a dolog, de maga az érzés borzasztó voltKép Szegény férjem rohant is a tescoba (majdnem éjfélkor) egy üveg hideg kóláért...ez még mindig bevált! Mikor elmúlt gyorsan elaludtam, nehogy...

Blackrose: Nem hiszem el, hogy van ilyen !!!!!! Csak azért nem írom le mit gondolok, mert nem akarlak megbántani, meg nem akarok én sem beleszólni így látatlanban semmibe. Légy egy kicsit önző, és magadra és a családodra gondolj!

zsu 24+1

Kép
zsu11
 
 


Üdv!
Edina, szerintem azért nem sikerül, mert túl nagyok a képek (max. 600*600 képpont méretű képek jelennek meg). Én így sajna nem látok semmit a kis kukisból. Kép
Blackrose, ezt a politizálás dolgot nem egészen értem, hiszen arra szavazol, akire TE szeretnél, aztán meg azt mondassz a rokonoknak, amit akarsz, persze mindezt hihetően.
Anyukádról megvan a véleményem, asszem, ha az enyém ilyen lenne, inkább mennék az anyósomhoz. Habár én az az eset vagyok, akiről Encus írt, hogy ha nem tetszik vmi, akkor igenis keményen visszaszólok (és szóltam régebben is), aztán utána kiértékeljük magunkban, hogy akkor mi van...
Zsu, vigyázz ám magatokra, nehogy gond legyen!
Gombi, Csandynak írtál SMS-t?

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!!

Pogácsa:
Így!!Persze Tomi szerencsére nem veszi komolyan vagyis nem úgy érzem rajta, csak így még inkább hajtok a gyereknél, hogy nehogy véletlenül is így vegye le. DE amúgy ha nem beszélne össze ilyeneket akkor lehet itthon is merném hagyni a gyereket, de így az, hogy őt "lepasszolom" a mamának azt erősítem, hogy ez igaz, hiába nem. DE egy 2 éves szemével tűnhet úgy, hogy azért vagyok a mamával, hogy anyu a kistesóval legyen, mert esetleg őt jobban szereti. Szóval itt ezzel maga alatt vágta a fát.
Költözés, jó volna, csak sajnos itt van a házam(vagyis anyuék szomszédai vagyunk, mert anno anyu nagynénje, meg a nagyszülei egymás mellé épültek, és a nagynéni rám hagyta a házat) és mivel 60-as években épült így házként nem nagyon lehet eladni, csak a telek ér valamit. Szóval nehézkes. Nulláról indulva meg nem nagyon merünk belevágni.

Encus:
Nem bántottál meg. Mert tisztában vagyok azzal, hogy így nem lehet viselkedni egy anyának a gyerekével. De hibás vagyok én is annyiból, hogy hagyom, hogy visszaéljen a szeretetemmel, meg azzal, hogy féltem és tud zsarolni. Én sajna ilyen lelkizős típus vagyok és ezzel ő könnyen tud manipulálni. Visszaszólni én is visszaszólok, csak sajnos ő mindig csak akkor provokál vitát, és szól be amikor nincs ott más vagyis olyan aki objektívan látja a dolgot és tudja ki kezdte, és aztán mikor mondjuk apum hazaér a munkából akkor úgy adja elő, hogy én milyen bunkó meg kegyetlen, meg főleg önző vagyok, hogy ő a lelkét kiteszi( mert tény sokat segít, de ha merem mondani, hogy nem kell segíteni megy egyedül akkor az a baj) és ez a köszönet. Meg hogy ő már nem kell senkinek, mert hogy már én is a magam útját akarom járni, és hogy akkor ő felakasztja magát, mert minek él. Szóval kapásból én leszek a rossz, mert szegény anyámat bántom. Meg oda-oda mondogat ezt azt, meg nem beszél velem napokig(ki tudja néha miért), de ha pl. a szomszéd kinn van a kertben, és mi is kimegyünk Tomival akkor meg agyon vissza ajnároz minket. Szóval ő ilyen soha nem lehet tudni, hogy megölel vagy hátba szúr.
A verekedésről annyit, hogy egy ideig aztán én se nagyon beszéltem a tesómmal, de hát a szüleim nyomására úgy ahogy normalizálódott a helyzet.

Mézgombi:
Tényleg!! Gratula a férjednek!!!

Exdeus:
Persze!!! Csak nem szeretek( így nem is tudok) hazudni. Legutóbb úgy csináltuk, hogy elmentünk sétálni, és azt mondtuk voltunk, aztán persze tesóm zárás előtt ment el leadni a voksait(mert horgászni volt), és hát a névjegyzékben egy kupacon van a család Kép és lebuktunk. Pech. Mindegy!! Szerintem annyira hülye dolog ez, mert emlékszem, anyuék anno nem jártak szavazni, meg a bátyám se, csak amióta ez a nagy két irányba szakadás van azóta van ez így.

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok!

Ma délelőtt voltunk a Dunánál, sétáltunk egyet, szépen sütött a nap.
Csináltunk pár fotót a vízről, igaz csak telcsis képek, de majd lehet, hogy teszek fel belőlük.
Eléggé fent van még most is a víz, jól látszik a képeken.

Pogi, szabadalmaztatni kéne a férjed epilálós ötletét! Kép

Edina, én meg tudtam nyitni így is a képeket, nagyon aranyos a babó! Kép

Encus, olyan furi volt az "Andrea" megszólítás, hogy először alig ismertem magamra. Kép Már megszoktam itt a Mézgombit, és Andreának is csak max. a tanáraim hívtak. Na, de nem azért írtam, mert gond lenne, nyugodtan hívhatsz így is! Kép (Bevallom, én azért használom inkább az Encust, mert az Enikő név nem áll túl közel a szívemhez, majd egyszer elmesélem az okát, csak a férjem ne hallja...Kép )
A törökbálinti tali ötletnek nagyon jó, csak megvalósítani kicsit nehéz. Nincs autónk, meg aztán rájöttem, hogy lassan én is költözök haza Félegyházára, szóval nem tudom, hogy mikor tudnánk megvalósítani. Azt is megértem, hogy Neked meg Pestre nincs nagy kedved bejönni. Szóval, még nem tudom, hogy oldjuk meg, jövő héten nem vagyok itthon, de ha visszajöttem, akkor még dumálunk róla. Mert talizni lenne kedvem! Kép

Blackrose, hát nem irigyellek azok miatt, amit írtál...Kép Nehéz is rá reagálni, de én biztosan nem kockáztatnék, inkább feljönnék előbb Pestre.
Tényleg furcsa anyukád hozzáállása, és megértem, hogy kivagy, de tényleg most csak TI számítotok!!!
Remélem, sikerül megoldani a helyzetet!
A szavazásos story is durva, meg a maflás! Kifeküdtem...

Ex, Csandynak már írtam, várom a válaszát. Amint reagál, megírom!


Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Szavazás: én ha el tudok majd menni, el fogok, mert Anyuéktól nincs messze a szavazda. Amúgy engem is elleptek már a "pokolramészhanemígyszavazol" ismerősök, és csakazértis kispártra fogok, hogy egyik oldal aktivistái se tudjanak izélgetni, és még hazudni se kelljen (nekem se menne...), különben is elegem van a két nagypártból, hátha így bejutnak többen...

Ex, írnál egy összesítést, h hányan vannak honnan az országból? Mert lehet, h érdemes lenne egy pesti talit szervezni, aztán egy pécsit, stb, egyenlőre az is több mint a semmi, és hosszabb útra többen úgyse nagyon tudnánk vállalkozni. Szerintetek? Kép

pogacsa
 
 


Üdv!
Mézgombi, jók ezek a telcsis képek! A férjem telcsijével is szupi képeket lehet csinálni. Kép Ma épp a mamáméknál fotózta le a karácsonyi kaktuszt, de mivel épp nincs itthon, nem tudom megmutizni, mert nem tettük át a számítógépre...majd talán estére.
Pogi, dobok egy friss táblit, abban benne van, hogy ki hol lakik (de szvsz a többség pesti), abból lehet alakítani.
Blackrose, igaz, hazudni nem szép dolog, de néha muszáj. Habár nekem eleve necces, hogy vki ennyire komolyan vegye a politizálást. Nekem van határozott elképzelésem, és otthon tudjuk is, hogy ki kire szavaz, de ezért nem öljük meg egymást! Kinek mi szimpi...

Tábli:

<pre>
Nick ék. Lakhely baba kora szülés várható kórház nem/név testvérek
Veráska 30 Siófok 37+3 2006.04.26 Várpalotai kh. Dávid elsö baba
Pilchard 29 Kosd 35+5 2006.05.08 Nyírő Gy. Kórház Amelita első baba
Caroline 32 Budapest 35+3 2006.05.10 Péterfy kh. Lili első baba
Kóci 34 Bp. II. ker 35+3 2006.05.10 MÁV kh.
Dr. Szabó Gy. Lóránd Adél
(2004.02.18.)
Szgoron 23 Bp. XV. ker. 35+2 2006.05.11 Nyírő Gy. Kórház Renáta elsö baba
Blackrose 24 Keszthely 34+5 2006.05.15 Szt. István kh.
Dr. Boros Judit Adél Tamás
(2004.04. hó)
Melanie77 28 Bp. XII. ker. 34+4 2006.05.16 Szt. Imre kh. Áron Anna
(2004.01.16.)
Clair 32 Bp. III. ker 34+3 2006.05.17 SOTE I. elsö baba
Doren 33 Bp. XII. ker. 34+0 2006.05.20 János kórház
dr. Baltschik Virág Laci
(2004.01.20.)
Acer 32 33+5 2006.05.22 Szt. István kh. fiú fiú
(2004.10. hó)
Satuk 30 Bp. I. ker. 33+5 2006.05.22 Kútvölgyi kh. Olivér elsö baba
Tjuca 27 Budapest 33+4 2006.05.23 Szt. Margit
Dr. Sztanyik L. elsö baba
Colett77 28 Budapest 33+3 2006.05.24 János kórház Míra Máté
(2004.03.22)
Gabek 30 Bp. III. ker 33+3 2006.05.24 II. sz. Női Klinika fiú első baba
Pannamari 25 Bp. IX. ker. 33+2 2006.05.25 Schöpf-Merei
Dr. Kósa Zsolt Dominik elsö baba
Mézgombi 24 Bp XIV. ker. 33+1 2006.05.26 Kiskunfélegyh. Julianna elsö baba
Judit_78 27 Bp. XI. ker. 32+5 2006.05.29 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László Balázs 3. baba
Kari 27 Bp. XIII. ker. 32+5 2006.05.29 Schöpf-Merei
Sz.Gy. Nikolett elsö baba
Hello 34 Bp. XII. ker. 32+4 2006.05.30 Budai Honvéd kh. lány Gábor
(1991.09.02.)
István
(2004.05.26.)
Tarhonyanya 31 Tárnok 32+2 2006.06.01 MÁV kh. elsö baba
Trita 33 Göd 32+1 2006.06.02 SOTE I. Lili
(2004.06.26.)
Szőkemelinda 26 Bp. XX. ker. 32+0 2006.06.03 István kh. Máté első baba
AnnAnn 30 Hatvan 31+6 2006.06.04 MÁV kh. Hanna
(2003.11.04)
Exdeus 23 Szeged 31+6 2006.06.04 II. Kórház
dr. Czank Zoltán Péter László elsö baba
Banik 26 Budapest 31+2 2006.06.08 Schöpf-Merei kh. Balázs első baba
Katus73 32 Békéscsaba 30+4 2006.06.13 B.csabai kh. Panna Kata
(2002.10.23)
Lreta 28 30+3 2006.06.14 szegedi Nöi Klinika elsö baba
Pogacsa 24 Budapest 30+3 2006.06.14 Szt. Imre kh.
Dr. Bálint Balázs Gergő első baba
Norwell 24 Tét 29+2 2006.06.22 Győr P.A. kh. Kende Kálmán elsö baba
Babszem27 27 29+1 2006.06.23 Uzsoki kh. Zsófi
(2003.09. hó)
Veraa 30 28+1 2006.06.30 Szt. István kh. elsö baba
Emy82 23 Szigetszt.m. 28+0 2006.07.01 István kh. elsö baba
Cila (Ildi) 34 Budapest 27+5 2006.07.03 Újpest
szülőotthon lány Levente
(2005.01. hó)
Bogosz Bp. XVIII. ker. 27+2 2006.07.06 Szt. István kh. Emma első baba
Csibemanó 27 Tatabánya 26+3 2006.07.12 Bajcsy kórház Levente Réka (19 hó)
Esztianyo 36 Tampere
Finno. 26+3 2006.07.12 Tampere Norbert (98)
Renáta (99)
Kisvirág_30 30 26+1 2006.07.14 Schöpf-Merei fiú elsö baba
Kanyin 33 Bp. X. ker. 25+4 2006.07.18 MÁV kh.
T.ZS. Erika lány (2,5 év)
Tokajkincse 26 Miskolc 25+2 2006.07.20 Semmelweis kh.
Miskolc Bodza Csenge első baba
Jurem 31 Nyíregyháza 24+5 2006.07.24 Nyíregyházi kh. fiú Janka
(2001.04.11.)
Nyanya67 38 Budapest 24+5 2006.07.24 Szabolcs u. Blanka Krisztina Balázs
(2002.12. hó)
Marcy 29 Szombathely 24+4 2006.07.25 fiú első baba
Encus 27 Törökbálint 24+3 2006.07.26 János kórház
dr. Zsolnay Maya Eperke harmadik baba
Szücsi_66 39 Bp. XXI. Ker 23+5 2006.07.31 János kórház
dr. Wiegandt lány első baba
Noémi22 27 Budapest 23+1 2006.08.04 elsö baba
Edina77 28 Debrecen 23+0 2006.08.05 Debreceni Klinka Milán első baba
Zsu11 28 Bp. XXIII. ker. 22+6 2006.08.06 Kútvölgyi kh.
Dr. Tóth Ferenc első baba
Banya 25 Pécs 22+0 2006.08.12 Pécsi Sz.Kl. elsö baba
Fénysugárka 26 Csíkszereda, Erdély 21+4 2006.08.15 Megyei kh. Csíkszereda Hanga vagy Tétény első baba
Gira 24 Szeged 21+4 2006.08.15 szegedi Nöi Klinika Réka
(2005.04.18)
Zsebecske 29 Szsztmiklós 21+3 2006.08.16 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László első baba
Déé 29 Budapest 21+1 2006.08.18 Szt. Imre kh.
Dr. Bálint Mihály első baba
Adi77 29 Pécs 21+0 2006.08.19 Pécsi Sz.Kl. első baba</pre>


<pre>
Nick ék. Lakhely szülés ideje kórház név súly magasság testvérek
Csandy 34 Bp. XIV. ker. 2006.03.21 SOTE I. Gergő első baba</pre>

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Már megint szenvedős a bnet

Andrea: Azért szólítottalak így, mert fura a Mézgombi, és nem tudtam, hogy hogyan szoktak becézni. Sokan nem szeretik, ha csak úgy lebecézik, de ha megmondod, hogyan szólítanak a barátaid, akkor ezentúl azt fogom használni. Én sem szeretem az Enikőt, a családom Encinek és Cicusnak hív, de ezek már foglaltak voltak, ezért lett Encus, de ez sem zavar. Egyébként sejtem, hogy miért nem szereted&#8230; Én így vagyok a Katalinnal meg az Évával..

A Duna tényleg nagyon gáz. Amióta kiöntött én még nem voltam Pesten és mivel nem nézek TV-t így nem is láttam eddig.

Éva: Még egy szó a témához, de csapjál le nyugodtan ha úgy érzed, hogy a magánéletedben vájkálunk. Az olyan emberek, akik érzelmi zsarolást folytatnak, azt jellemzően nem mások előtt viszik véghez. A kisgyerek sem az orrod előtt fog játszani a tűzzel, hisz tudja, hogy rosszat csinál. Senki nem fog a negatív tetteihez tanút keresni, főleg ha ő is tudja, hogy nincs igaza&#8230;Szóval ne várd azt, hogy valaha is lesz valaki aki alátámasztja a véleményedet. Másfelőlről viszont nem értem, hogy neked minek kell visszaigazolás. TE tudod, hogy nem tettél semmi rosszat és nincs amiért lelkifurdalásod legyen. Az öngyilkos fenyegetőzések tudományosan bizonyítottan csak "dumák" és nem kell figyelni rá. Csúnya dolog az, amikor valakinek nincs saját élete és a gyerekén keresztül próbál élni. Engem meg csak egyszer kellene hátba szúrjon, ahhoz hogy ÉN ne beszéljek vele egy jó ideig. FELNÕTT NÕ vagy, és ahogy írtad az iwiw-en vagány kiscsaj, hát ne hagyd magad befolyásolni. Hidd el, ha észreveszi, hogy nincs értelme, abbahagyja a fenyegetőzéseket.

A szavazásról csak annyit, hogy én nem megyek, sem most, sem máskor. Az én családom is olyan megszállott, mint a tied, csak engem nem érdekel. Utálom a politikát, nem nézek tévét és az elnök nevét is csak véletlenül tudom. Lehet azt mondani rám ,hogy műveletlen vagyok, de én tudom, hogy mennyi az IQ-m és az nekem elég. Szóval nekem mondhat bárki bármit én nem hazudok senkinek. Ha nem tetszik nekik, nem muszáj velem "barátkozni".

Ami meg a házat illeti. Mi egy házban laktunk anyósommal. Õ is játszotta az eszét egy ideig. ELköltöztünk. Mi is nulláról kezdtük 3 évig árultuk a házat. Nem volt könnyű 3 év... Most ment el és boldogok vagyunk. Most már beszélek anyósommal Kép

Tsók mindenkinek

Én

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma Dkeszin a Buy-Waybe. Van ott egy Kenguru Gold nevű üzlet. Tök jó kiságyak vannak és elfogadható áron (10000-30000-ig) A ruhácskái is nagyon édesek, igaz én azokat kicsit drágállottam. Nem vettünk semmit, mert nagyon sokan voltak, és mi csak nézelődni mentünk.

A fazonomat már én sem látom rendesen, de apa készségesen segít Kép A lábamat még egész jól elérem. A gép nálam nem jött be, nekem az nagyon fáj. Inkább a gyanta.

Én benne lennék egy taliban még pocakosan is. De nekem a babás is megfelel, persze csak ha nem épp a kórházból jövünk ki Kép

Kockahas: hát remélem szülés után hamar visszanyerem az eredeti alakom, mert mindig szép lapos pocim volt. Bár eddig nem sok jött rám, és reménykedem hogy nem is fog.

Mézgombi: grat. az uradnak. Jók lettek a Dunás képek Kép

Edina: én egyik képet sem tudom megnyitni Kép

Katus: jó pihit neked a nyaralóba Kép

Szilvi: az éjszaka miatt Kép Szőrtelenítés miatt irigy Kép

Encus: grat. a barátnődnek az ikrekhez. Ami a beavatkozást illeti hát én az elmúlt időben sokat olvastam róla. Nálam is akart az orvosom. Olvastam jókat-rosszakat, éppenséggel nem kockázatmentes a dolog. De a végső elhatározásunk az volt, hogy bevállalom. (Szerencsére közben nekem nem kellett)
Ha jól emlékszem Caroline-nak csináltak és nála semmi baj nem volt. De ha gondolod olvasgass vissza a bnet / anyaságról / méhszáj topcikban. Ott több lánynak is végeztek ilyen beavatkozást.

Blackrose: Jól tetted, hogy kiírtad magadból a "panaszodat". Nem semmi az anyád, megkérdezem anya az ilyen? Inkább nem írok semmi rosszat rá, pedig...

Zsu: igaza van a párodnak. Vigyázz is magatokra nagyon! Amúgy a párom azóta engem is nagyon félt. Igazán nem sok mindent csinálhatok egyedül. Max. 1 kg kenyeret hozhatok haza. Egyedül utazni (vonatozni Pestre) meg egyáltalán nem enged. Inkább próbálja átszervezni a munkáját, és kocsival visz mindenhová.
Sajnálom, hogy megint hányingered van Kép

Persze pocakfotót megint nem csinált az uram. Holnap már tényleg hisztizni fogok Kép

Megyek leszűröm a husilevest Kép Nyami Kép
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Csak gyorsan beugrottam, de még nem tudtam végig olvasni a termést.
Köszi a jó kívánságokat. Meghallgatatott, szerencsére nem lett a Manónak nagyobb baja. Azóta nem hányt a széklete is normális. Tegnap még nem evett semmit, de ma már kajolt is. Talán csak egy kisebb gyomorrontás vol. Szerencsére.

A kis rucik nekem is tetszenek. Ma vettem egy kis sapkát is, 100 forint volt, és nem használt!

Kisvirág, azért a júniust várom, mert az már a vége és akkor már nem fogok dolgozni. Nem is bánnám, ha június végére megjönne a picúrkám. Már megbeszéltem a lányommal, hogy együtt fogjuk fürdetni, tisztába tenni, öltöztetni meg altatni. Remélem, tetszeni fog neki a dolog live-ban is.

Bocsi, de már nem emlékszem ki írta, hogy hasonló kocsiban fogjuk tologatni a gyerkőcöket. Én ezt a kocsit csak BKV-záshoz vettem, meg ha elmegyünk valahova autóva, mert könnyebben kezelhető mint a nagy Bergon. Hétköznapi sétákhoz a parkban meg a körnéyken a nagyot fogom használni. De ha már tud ülni, akkor is a "kicsit" fogom már elővenni.

Most megyek mert a lányom meg az apja buliznak, megy a tánci az előszobába.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!

"Rég" irtam,legalábbis magamhoz képest!Pénteken sehogy nem ment a bnetKép
Voltunk dokinál,egyenlőre minden ok,a méhszáj teljesen zárt.Kedden megyünk nst-re,meg leveszi a tenyésztést amit ilyenkor szoktak.
Akartam irni még akkor este,de nem voltam jól,nem zudtam ülni sehogy,csak oldalfekvésben volt olyan hogy nem fájt,nem szúrt semmim.Kép
Aludni megint nem tudtam,hajnalban megint virrasztottam az ágyban ,és alig vártam hhogy reggel legyen.
Ma voltunk vásárolni,vettünk kádat,pelust,rugit,szennyestartót,stb..pár apróságot,csak pénzben nem volt apróKép
Utána meg egész nap pakolásztunk itthon,mosogattam-nagyon sok összegyúlt-,meg is van a böjtje,keményedik a hasam mint állat.Alig birok a wc-re is elmenni,úgyhogy most pihi van,úgyis nézem a megasztárt,addig nem ugrálok legalább.

Blackrose:nem ismétlek,mert már Encus leirta,teljesen egyetértek a véleményével.Bocsi.

Mézgombi:képKépde jó,képmániás vagyok.Jól néztek ki.

Kisvirág:küldjél nekem húslevest!!!!!!!!Nagyon szeretem!

Mi bármilyen taliban benne vagyunk,de mivel nekem már csak 3-4 hetem van hátra,igy értelemszerűen a pesti lenne reális,és az is attól függ hogy mikor,meg Ameli mikor akar kibújni.Kép

Szőr:belehalnék a fazonnál a gyantába,csak a sima kis borotva vált be,nekem nem szúr nár sosem amikor nő.Lábra gépet használok,de már nem tudom kéthónapja a pocakom miatt.Amúgy ma én is úgy vettem észre.mintha kicsit lejjebb ment volna a hasam.

Pogi:ügyes vagy,de légyszives ne vidd túlzásba és pihenjél!!!!!

Na és itt a beigért képek:
Kép
ez nagyon megtetszett,olyan jópofa
Kép
és ilyen lett a rácsvédő
Kép

Puszi.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Itt van rólam is egy pocikép... KépKép

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Ági: azt nézegettem, hogy te már nagyon a vége fel jársz és alig valamivel nagyobb a pocid, mint nekem. EZ így nem ér. Vald be, hogy már 2 hónapja készült a kép Kép Kép

pusz és jó éjt mindenkinek

Enci

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Most csak egy rövidre kuksizok be, mert nézem a Megát, de vannak híreim Csandyról! A körülményekhez képest jól vannak, az rossz nekik, hogy csak naponta fél órát láthatják a babát. Már gyarapodott száz grammot, tejet is kap, most próbálják már leállítani az infúzióról. Sokat mozog, már keresztbe is fordul az inkubátorban. Puszil mindenkit Csandy.

Encus, végül is tökmindegy, hogy hívsz, hallgatok mindenre, otthon apukám a nővérem nevén szólít legtöbbször, úgyhogy könnyen szokok bármilyen nevet. Kép Örülök, hogy nem egyedi este vagyok ebben, hogy nem bírok egy bizonyos női nevet. Kép

Pilchard, nagyon jók a képek! Kép Én is örülök, ha rak fel valaki nézni valót! Nagyon szeretnék egy digi gépet, azzal sokkal jobb minőségűeket lehetne készíteni.

Most egy pici időre eltűnök, mert holnap leutazunk Félegyházára, és ott nem tudom, hogy mikor leszek net közelben. De amint tudok, benézek, mert tuti hiányozni fogtok!
Addig is puszilok Mindenkit! Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Encus, most láttam meg a pockós képedet! Kép Nagyon ari! Azért rólam elhihető a 33. hét, ugye?
Szerintem Ex pocija is látszik!

Jó éjt!

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Üdv!
Encus, kérlek szépen ne irigykedj! Holnap pocifotós nap lesz (kéthetente szoktuk), és majd meglátod, hogy mekkora TörPeti egyszobás lakása. Kép Ma voltunk a nagyszüleimnél, és a kantáros gatyeszom vettem fel, hát mit ne mondjak...mint aki lenyelt egy lufit (amit apu szerint jól fel is fújtak). De sebaj!

Íme a beígért képek a nagymamám karácsonyi kaktuszáról, ami Hello kaktuszához hasonlóan eltévesztette az évszakot (ugye, Hello tett fel képet az övéről anno, ha nem, akkor híg az agyam).
Kép
Kép

Ági (31+6)

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Encus:bocsi,nem kevered Exet velem?Én nem láttam Neki most fotót,és Õ 31 hetes.A múltkor irtam Neked vmit,és Exnek válaszoltál rá.Lehet hohy csak én nézem el a dolgokat,ha igen akkor bocsi.

Puszi
Király volt a megasztár.Aki szereti:kinek szurkoltok?
Én Ruzsa Magdi drukker vagyok.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Hahó! Felszaladtunk Anyuékhoz egy vasfűrészért (hogy felkerülhessenek a karnisok!!!! Kép ) és mi is ottragadtunk Megát nézni, bár a felénél el kellett jönnünk. Én még vacilálok Ruzsa Magdi, Szabó Eszter és Póka Angéla között, de asszem leginkább én is a Magdi felé hajlok, annyira kis szimpatikus csajszi! Kép

pogacsa
 
 


Pilchard, én is szoktam nézni, és nem kérdéses, szintén Ruzsa Magdinak szurkolok! Kép Egyébként szerintem a mai döntő volt a legjobb!

Ex, nagyon szép a kaktusz!

Na, most már vagy harmadszorra köszönök el!Kép

Puszi

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok,

Blackrose, sajnálom, hogy a családod ilyen. Egyetértek a többiekkel, én sem szeretném túlragozni. Azt nem kérdezted még anyukádtól, hogy saját tapasztalatból mondja amit mond? Merthogy mikor te születtél, akkor a bátyádat már nem tekintette gyermekének,többet nem foglalkozott vele???

Mézgombi, nagy gratula a férjednek! Csandynak további kitartást kivánok. Mikor vihetik haza picurt?
Nem is tudom mi van mostanában, Csandyval is kb. egyidősek voltunk, és van egy közeli ismerősöm, akivel szintén pár nap különbséggel voltunk kiírva, akinek hétfőn egyszercsak elfolyt a magzatvize minden előzetes nélkül, és császárral megszült a 34.héten...
Mostanában ez sokszor eszembe jut, meg hogy nehogy megint előjöjjön a toxémia.
Ehhez képest ma kimentünk a construmára, csupán öt órát gyalogoltam végig egyfolytában. Utána rohanás haza a gyerekhez, vele is még lementünk egy ksiebb körre, hogy levegőzzön, aztán fürcsi, alvás. Most próbálok pihenni... Kép

Edina, én sajnos nem tudtam megnézni a képeidet Kép

Encus, Pilchard, nagyon jó pocis képek, és szupi megoldás a rácsvédő! Kép
Taliban én is benne vagyok, bárhol bármikor, természetesen ha nálam is a legkisebb megengedi Kép
Exdeus, gyönyörű ez a kaktusz! Lánykoromban nevelgettem egyet, ami szépen virágzott, bár az sem sose karácsonykor, ami meg most van, sajna még egyszer sem virágzott...

Ja, elmentem a leletemért, és hát jobban oda kellene figyelnem, mert a terheléses cukrom 7,6 lett. Talán még nem vészes, csak kicsit magas. Viszont a vizeletemben se cukor, se aceton szerencsére. Szerdán megyek majd dokihoz, meglátjuk ő mit mond.

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
doren
 
 


helló lányok!

Nekem is Ruzsa Magdi a kedvencem fantasztikus hangja van, remélem ő lesz a befutó.

Tegnap napoztattam az arcomat hát mit mondjak szuper jó színem lett ma is megyünk csak előtte elmegyünk szavazni.
Annyira jó idő van, hogy csevapcsicsát (kis fütyi alakú darálthús ) fogok sütni kinnt a szabad levegőn.

Örülök, hogy Csandyékkal minden rendben van.

Na puszi mert még be kell gyúrni a husit.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Hová tünt ma mindenki?
A megasztár megtette hatását,mert igy csak éjfélkor feküdtem le,és csak 5-kor ébredtem felKép
Meg is lepődtem,főleg hogy beköltöztünk aludni a hálószobába,és az az ágy tök kemény,eddig nem nagyon tudtam rajta aludni.Majd meglátjuk,max.ha nem fog menni visszavackolok a kanapéra.

Mézgombi,Pogi:Akkor hajrá Ruzsa Magdi!!!!Kép
Szerintem szuper volt a tegnapi rész,én nem is tudok választani melyik tetszett jobban,nagyon jók voltak szinte mindenki.
Viszont-most nagyon gonosz leszek- a Tóth Verának szólhatott volna vki hogy ne vegye fel azt a rucit,vagy nem tudom csak én láttam úgy hogy tök előnytelen neki?Szerintem olyan volt benne,mint egy házinéni.Viszont a duettük az király volt.

Doren:hú,reméljük nem fognak diétára,bár mintha úgy rémlene hogy ilyen értékkel más már diétázik,de majd úgyis irják a csajok.
Próbálj meg azért pihenni.

A tegnapi megerőltető napom után,mint irtam meg lett a böjtje,de azon gondolkoztam hogy mi van akkor, akinek már ott van egy másik gyermek,és nem tud annyit pihenni,mert el kell látni őt,szóval elég nehéz lehet.De a keményedések meg meg tudják nyitni a méhszájat,nem?És mondjuk az nem mindegy hogy hányadik héten nyilik meg.

Amúgy a pocakos kép nem a legjobb,mert a fekete mint tudjuk karcsúsitKép,és nem is látszik rendesen a hasam.
De!!Hetek óta 105 cm volt a pocakom,tegnap meg 110-et mértem.Szerintem tuti hogy lejjebb ment a hasam!
A komlói barátnőmmel egyidősek vagyunk,tegnap beszéltem vele,és mondta hogy most már nagyon fél!Meg Neki már kicsit nyitva a méhszáj is.
Én most nem érzek félelmet,remélem ez meg is marad.

Szép napot mindenkinek,remélem azért jártok ma erre isKép

Megyek mert Ameli már nagyon nem birja hogy ülök.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!!!

Mézgombi:
Csini vagy az áradó Duna mellett. DE ezek a képek milyen jók lesznek, majd később, mert elmondhatod Julcsikának, hogy születése előtt 1,5 hónappal ennyire áradt a Duna.

De jó!! Akkor talán már nincs akkora veszélyben Gergő Kép DE azért megy a drukk!!!

Pogácsa:
Mondjuk erre a dologra már én is gondoltam. Vagyis hogy amúgy többet fordulok elő Pécsett, mint Budapesten pl. szóval én benne lennék egy pécsi mini taliba is. Feltéve ha az odavalósiak, is benne vannak. Nem akarom én senkire rátukmálni a dolgot. Kép

Encus:
Nem olyan biztos!!! Tomi múltkor szemrebbenés nélkül gyújtotta meg a gyufát mindkettőnk szeme előtt, bizonyítva, hogy ő ilyet is tud. Bár ez a jobbik eset, mert így nem a házat gyújtotta fel.

Amúgy igazatok van felnőtt ember vagyok, csak egyszerűen már az évek során annyira belefáradtam, hogy ilyeneket csinál(apró dolgokban is ám, pl. hogy levágatom-e a hajam), egyre többször sikerült már kitartani, és nem adni a szavára, de most egyszerűen már ott tartottam, hogy idegösszeroppanást kapok. Mert az emberben alapból is benne van a para: szülés miatt, hogy lesz mint lesz minden, hiszen nem a szomszédban leszünk, meg ugyibár ha felmentünk volna szülés előtt egy héttel, akkor Balázs anyukája jött volna segíteni(mivel anyut megkértem, hogy segítsen de ő kategorikusan visszautasította, mondván ő nem ér rá mert a kisebbik bátyáméknál lesz Szlovákiába), hogy ha menni kell Tomit ne bébisintérre kelljen bízni, és ez is baj volt, hogy az a mama mivel jobb mint ő. És torkig lettem ezzel.
Ami a legrosszabb, hogy pl. apumnak elmondtam, és ő maximálisan egyetért velem, DE... Anyut nem állítja le, mert akkor ő húzná a rövidebbet, következésképpen a tanácsa:
Tudom, hogy igazad van, és zsarol, de engedj neki, különben nem hagyja abba.
Ennél még az is jobb lett volna, ha nem ad igazat. Mert ő mindenki közt "simítani" akar, vagyis szerintem anyunak is igazat ad szóval így tényleg soha nem veszi magát észre.
Szóval NO COMMENT!!
Ez van, de szerintem se ragozzuk tovább, mert nem lehet okosnak lenni, csak néha erősnek, de most én minden vagyok csak az nem... és úgy vagyok vele, hogy az erőmet, meg a kitartásomat nem fecsérlem el ebben az értelmetlen harcban inkább május X-edikére tartalékolom, hogy Adél úgy születhessen ahogy elképzeltem, és hogy minden összejöjjön, amit szeretnék.

Én is garantálom a kockahasat!! Szinte a pocidon kívül nem is nagyon látszik, hogy máshova szedtél volna fel. Szóval grat!!!

Amúgy én meg minden pocikép után azt állapítom meg, hogy nekem iszonyat nagy benga hasam van. Bár lehet azért mert a kép messzebb van a szememtől mint a hasam így optikailga csalódom Kép

Kanyin:
Én pont tegnap beszélgettem Tomival erről a kádban, hogy milyen jó lesz majd amikor már tényleg 3-an fürcsizünk együtt. Igaz az még nem most lesz,de pár hónapon belül

Pilchard:
Jó a hajad, és szép a pocid is!!!

Amúgy én nem nézem ugyan a Megasztárt( mert az egyik jó barátném anno jelentkezett, és azért nem jutott döntőbe, mert nem írta alá a szerződést, hogy csak és kizárólag ők öltöztethetik, meg formálhatják az image-ét, szóval a hang az másodlagos), de spec. azt a dalt amit a Magdi a Torres Danival énekelt azt láttam. Kép tetszős volt. Amúgy Balázs röhögött is, hogy speciális érzékkel megtaláltam a Danit. Mert azzal bosszantom, hogy ezek után minden rockzenész mehet a sunyiba, nekem csak a Torres Dani a sztár. Jó jó ebben van némi gúny is. DE tény hogy az előző szériában, amikor a Sweet dreams-t énekelte(ezt kivételesen néztem, mert rock téma körben danoltak), akkor azt mondtam, hogy a Manson kezet csókolhatna neki. Kép Meg aztán kapcsolgatás közben hallottam azt, amikor a Tóth Gabi meg az a srác U2-t énekelt. Vagyis már a visszajátszást hallottam csak, de az érdekelt volna, mert az a szám a kedvenceim között ott van.

Doren:
Nem kérdeztem, de van benne valami. Amúgy lehet úgy van vele, hogy ha ő nem nevelhette a gyerekeit akkor más se( a tesóm gyerekeit is ő vigyázta kicsi korukban, aztán meg jól felhándálta szóval nem az első eset, csak az gyerekeit nem akarta kisajátítani, mint Tomit). Mert mivel anyu a vendéglátásban dolgozott így mindkét bratyómmal 2-3 hónapot ha itthon volt. És csak mikor én megszülettem utána hagyta ott, mert akkor már a mama kórházban volt, mert rákot találtak nála így nem volt aki a gyerekekkel legyen. De kitudja, ha ez nem így van akkor mi hogy lett volna. Szóval szerintem ő most ezt akarja pótolni, csak azt nem fogja fel, hogy Tomi nem az ő gyereke. Nah de már oly mindegy. Már megvan beszélve a felutazós verzió, csak addig amíg nem megyünk szülni nem mondom meg neki, mert akkor amiatt lesz a papolás(részint persze az már jogosan, mert veszélyes, de nem tudom mennyivel veszélyesebb, mint ide a kórházba befeküdni. Sajnos!!)

Nekünk is van karácsonyi kaktuszunk, és az se időbe virágzik. Kép


Tegnap délután nem tudom a kisasszony mit csinált, de olyan szúrkálós, combba sugárzós fájdalmakat okozott a hüvelyembe, hogy azt hittem nyomban megszülök, pedig nincs még itt az ideje. Mert régebben is csinált ilyet, de csak ha hajoltam, vagyis amikor kicsit lejebb nyomódott. De most simán állásba is.
Mondjuk az éjszakai fájásaim tudatában még ijesztőbben hatott. Mert éjjel olyan fél 5 felé arra ébredtem, hogy iszonyat kemény a pocim, és kb. köldököm alatt egy széles sávban húzódik meg fáj. Szóval egy jó kis jósló fájás bejátszik. Egy perc múlva elmúlt, felkeltem pisiltem egyet, felálltam és jött még egy. Gyorsan vettem be magnéziumot. Elmúlt ez is hamar, de aztán alig bírtam vissza aludni, de szerencsére nem jött több. Kép

Szép napot!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Pilchard: Igazad volt. Elírtam a nevet, bocs, nem akartalak megkeverni, de amint te is levetted, végig rád gondoltam, csak amire az olvasás végre érek, hülyeséget írok le. Bocsi

Megasztár: én eddig csak 3x láttam, de az Eszternek drukkolok. Amikor először hallottam leesett az állam. Nagyon csípem a füstös hangú bigéket&#8230;

Karácsonyi kaktusz: tényleg szép példány. Nekem is volt egy ekkora, de a mamámnak hagytam és egy kis sarját nevelem most. Figyelem: a karácsonyi kaktusz csak akkor virágzik, ha jó sok fényt kap, de nincs közvetlen napsütésben sokáig és ami a legfontosabb, nem szabad mozgatni. Ha egy- két évig ugyanott hagyod akkor biztosan virágozni fog.

Apropó félelem: tegnap este lefekvés után volt egy hirtelen mozdulatom és belenyílalt a pocakomba. No hirtelen veszettül hypochonder lettem és meg akartam szülni. Nem lett semmi gáz belőle, de egész éjjel rosszul aludtam és állandóan felébredtem még ha rögtön vissza is aludtam. De ennek ellenére reggel már megint Eperkével álmodtam. Ez már a harmadik alkalom. Az elsőben és a maiban azt álmodtam, hogy megszületett és máris tudott beszélni néhány szót és tudott járni én meg csak néztem, mint Rozi a moziban, majd el kellett menjek valahova és utána meg lelkifurdalásom volt, amiért otthagytam a mamával. Tegnapelőtt meg azt álmodtam, hogy szopiztatom. Annyira fura és fantasztikus érzés volt.

Pusza

Enci

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok!Kép

Gyönyörű idő van maKép Hazajöttünk Szentgálra, és itt nincs net....de a férjem talált valami kóbor netet....így itt vagyokKépKépKép

Mostmár addig nem adom fel a harcot, míg nem lesz nekem is pocis képem!!!!!

Rossz hír, hogy menetrendszerű lett megint a hányinger, nagyon erősKép

Hajrá Rúzsa Magdi!Kép Fantasztikus hangja van!

Legyetek ma sokat kint a naponKép

zsu 24+2

Kép
zsu11
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom a Ruzsa Magdolna drukkerek közé. Nekem ő a legjobb hangú és szimpi is nagyon. Én a Pókát a stílusa miatt nem szeretem.

Ma mi aludtunk rosszul. A csöppség is sokat fent volt, pedig nem szokott. Nem túl rég keltem.
Épp bundikenyeret tömök a fejembe.

Pilchard: küldöm a levest Kép Nagyon fini lett, mert ráadásul disznóvágásos csontból csináltam Kép
Örülök, hogy rendben volt minden a dokinál.
Jól áll neked a pocak Kép Ilyen fáncsis tárolót mi is néztünk, de van uez kacsába meg ha jól emlékszem delfinbe is. Tök édesek. A rácsvédőt is jól megoldottad Kép
Nekem is mondta a doki, hogy a keményedések megtudják nyitni a méhszájat.

Kanyin: örülök, hogy picit jobban vagytok. Olyan sokáig fogsz dolgozni? Minden elismerésem.

Encus: ahhoz képest, hogy te későbbre vagy kiírva nagyobb a pocid, mint nekem. Neked is nagyon jól áll Kép

Mézgombi: jó híreket hoztál, köszi. Pusziljuk őket, és kitartás. A drukk még mindig megy nekik Kép
Nektek jó pihit Félegyházán.

Exdeus: szép a kaktuszotok. Te ez nem a húsvéti kaktusz? Kép

Megyek kezdek ebédet csinálni Kép, aztán felkeltem apát, mert éjszakából jött haza.

Még úgyis jövök.
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Mondom én, hogy nagy a pocim és egy hét alatt nőtt meg ilyen nagyra Kép Kép Ez komoly. Elutaztam egy hétre és már nem volt mibe visszajöjjek, mert nem jöttek rám a gatyóim Kép

Dokim azt mondja, hogy azért, mert nagyon vékony vagyok és nem hosszú a derekam, így Maya nem fér el csak keresztben Kép

Enci

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok!

Lányok:mostanában annyit szarakodik ez a babanet,mi van ha bekrepál egyszer,Nem fogunk tudni egymásról semmit!Most olvastam vhol hogy van egy másik ilyen fórum,www.izgi.hu,ami áll.mindig működik.nem azt mondom hogy most menjünk át oda ,csak ha itt lenne vmi.Mit gondoltok erről? Vmi olyasmit kéne csinálni,hogy tudjuk egymás elérhetőségét,ha itt nem működnek a dolgok.irjatok véleményt!!
Puszi.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!!!

Mézgombi,Pilchard,Encus!!!NAGYON SZÉP A POCIKÁTOK!!!Kép

Exdeus!Ez a kaktusz nagyon szép,neked nincs otthon?

Kisvirág!Én is akkor mint te,bundi kenyeret ettem+tea!Kircsi volt!Egyszerre kívánták be a babóink!Kép

Én is Ruzsa Magdinak drukkolok,Sanyival együtt!!!KépTudtátok,hogy szülésznő?

Blackrose!Reméljük többször nem lesz ilyen rémes,fájós éjszakád!
Lehet a tegnapi miatt voltál feszűlt,és ezért volt a keményedés!Lazíts kicsit!Kép

A pockám:112cm Nekem nem nött sokat mostanság!
Holnap megyek vérvételre,és kedden dokihoz!Jújj de jó!Kép
Tényleg nagyon szép az idő!!!Kép
Mézgombi:de jó,hogy Csandyék a körülményekhez képest jól vannak!
Jó otthon töltést!Kép

Doren!Ne idegeskedj,dehogy jön elő a toxémia!Minden ok lesz!Bár én is parázós vagyok!
Remélem nem megy följebb ez a cukor!
Vigyázz magadra!
Fiacskád jól van?Élvezi ő is a jó időt!Kép

Mindenkinek puszi!

Szilvi(35+3)

Szépséges napot!

Kép
szgoron
 
 


Csajok:meghalok egy kis fagyiéert!!!!!!
(egyre kivánósabb vagyok)
Ugye szerintetek is megérdemlek egy kis fagyit ilyen kitartó és eredményes diétázás után?????????
Légyszi mondjátok hogy igen!!!KépKépKépKép

Puszi

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Üdv!
Pilchard, hajrá azzal a fagyival! Én már rég úgy diétázok, hogy jöhet minden, de mértékkel, aztán vagy sikerül ezt betartani vagy nem... Kép
Doren, ez a vércukor érték azért annyira nem magas (neked lötyis volt vagy zsömis?).
Encus, az a poén, hogy ezt a kaktuszt valamikor pénteken hozta fel a mamám a PINCÉBÕL, ahol ugyebár a fényviszonyok nem épp a legideálisabbak. De ott mindig virágzik!!! Kép
Szilvi, nekem egy kaktuszom van, azt egy kidobott végből hajtattam ki, de nagyon szeret a könyvespolc tetején. A szobánkban van még egy ibolya (de az most valamiért kókadozósat játszik), egy mimózám (amiről nem tudom, hogy él-e vagy hal-e), és egy futónövény. Kép
Blackrose, ilyenkor már simán gyakorlatozhat a méh, szóval azon se csodálkozz, ha egyszer-kétszer nekiáll, és egyhuzamban (kb. 1,5 órán át) rendszeresen összehúzódásokat tapasztalsz! Igazából akkor van gáz, ha a magzatvíz is elkezd folyni...

Közérdekű kérelem: aki csinálta a szopispárnáját, az legyen szíves nekem megírni, hogy hol vette bele a belevalót (mi a neve, és az üzlet címe), mert itt a szegedi Praktikerben nincs, csak szivacs. Kép
Megasztár: én nem nézem, nem mozgat...
Elérhetőség: ha gondoljátok, szívesen összeszedem a számaitokat, és elküldöm az enyémet, hogy ha van valami, akkor szólhattok. Eltárolom a táblában...persze csak saját használatra! Kép

Na hirtelen ennyi.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!!

Kisvirág,Szgoron:
Mi is kb. 11 óra körül ettünk bundi kenyeret!! Kép Kép

Szilvi én tudtam, hogy szülésznő, mert egyszer volt valamilyen műsorban vele riport. Kép

Pilchard:
Jó fagyizást!!

Exdeus:
Én se találtam a zalaegerszegi praktikerbe olyan töltő anyagot, bár én szivacsot se...
Magzatvíz folyásnál tényleg gáz van... Amúgy annyiból volt furi,hogy Tommal csak konkrétan akkor volt ilyen jellegű dolog mikor már megindult a téma, előtte csak keményedések voltak.

Ez a telcsi számos ötlet nem rossz, mert így akkor amikor valami van akkor is tudjuk jelezni egymásnak!!

No fiam ma se aludt sokat már fenn van. Kemény egy órát aludt. Még szerencse hogy végeztem a bébi ruhák második turnusának mosásával, meg teregetésével. Ééééés egyet sem dobtam le most Kép.

Na mentem mert sikogat!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Blackrose, ügyi vagy. Én csak a festés után állok neki babarucit mosni, mivel a szekrényből ki kell pakolni, hogy mozdítani lehessen, és ha tiszta, akkor tuti koszos lesz, így meg legalább olyan, amilyen. Kép
A töltőanyagnak itt vki vmi Potom üzletet említett, de sejtelmem sincs, hogy ez hol lehet... Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Látom országszerte reggel a bundikenyér hódított Kép

Pilchard: írtad az izgis fórumot. Korábban volt egy csúnya nagy vita itt a Bneten. Aminek igazán nem sok értelme volt, de pár lány úgy döntött, hogy elpártol innen és ők nyitottak ott topicot. Nem tudom ők mennyire szívesen fogadnák az itt maradt tagokat.
Fagyit szerintem nyugodtan benyomhatsz. Megérdemled Kép

Szilvi: én tudtam, hogy szülésznő. Szerintem mi kismamák azért is szurkolunk neki Kép
Drukk a vérvételhez és a dokihoz Kép

Exdeus: az én szopis párnám még nincs meg. Anyum csinálja majd csak most szegénynek nincs ideje.
Esetleg, ha megyünk a pesti Praktikerbe megnézzem neked a gyöngyöt? vagy valaki pesti csaj megnézhetné/vehetné neked itt: http://www.blup.hu/hu/kapcsolat.php
és postai úton lerendezhetnétek. (csak tipp) De lehet, hogy házhoz is küldik a töltetet. Hívd fel őket. (A töltetről a babzsákfotel / használat / újratöltés alatt olvashatsz.) Vagy nálatok valamelyik hobby-boltba is megkérdezheted, hátha van nekik.

Délután kisírtam a pocakképet. Szerintem nem sokat nőtt, most 87 cm. Íme:
Kép

Puszi
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Szia Exdeus!!

Én meg amikor kismama ruci szabásmintát kerestem akkor találtam egy olyat, hogy a fűzfői Nikecell gyártól lehet rendelni olyan töltő anyagot.
De miután a Praktikerbe nem kaptunk, láttam ez egyik licites oldalon 2300 Ft-ét kész párnát így bánatomban megvettem azt. Kép

Na megkerestem!!

A töltőanyag megvásárolható:

NIKECELL Hőszigetelőanyag-gyártó és Forgalmazó Kft.
8184.Fűzfőgyártelep, Pf 60.
Tel: 88/596-210, Fax: 88/450-495
e-mail: nikecell@nikecell.hu
www.nikecell.hu

Nikecell előhabosított polisztirol gyöngy (babzsákfotel töltőanyag)
EPS hőszigetelő és lépéshangszigetelő termékek
Formahabosított termékek
Dryvit hőszigetelő vakolatrendszer
Dryvit felületképzők

Területi képviseletek:
Veszprém,Vas,Győr-Moson-Sopron,Komárom-Esztergom,Fejér tel.:30/956-9916

Zala,Somogy,Baranya,Tolna tel.: 30/956-8684

Bács-Kiskun,Csongrád,Békés tel.: 30/5008-238

Borsod.A:Z.,Heves,Szabolcs-Sz.B.,Hajdú-Bihar,Jász.Nagykun-Szolnok tel.: 30/ 9568-683

Pest,Nógrád,Budapest tel.:30/300-7049,
30/560-9894

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek!
Kisvirág, ezt a Bluposat kiírtam, mivel a férjem egyik főnöke sűrűn jár Pest felé, és azt mondta, hogy megbeszéli vele, hogy hozzon nekem.
Veszek belőle 1 kg-t, azt elég lesz. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!
Úgy látom nagyon negatív vagyok mostanában. Keveset írok.
Megasztár: nekem az összes lány szimpatikus, remélem közülük kerül ki a végső győztes. De ha választani kell akkor a Magdi.

Tegnap a férjemmel vettünk egy kutyát. Csokibarna labrador kan, 8 hetes és Porsche a neve. Nagyon édi.

Megpróbálom ujra a fotókat kicsit kisebb méretben.
Az első fotón a baby keze a szájában és az arca előtt, a másodikon pedig a kép közepén a két kis pont jelzi, hogy fiú. :-))
EdinaKépKép
edina77
 
 


Üdv!
Edina, így már látszik! Kép A fiús kép nagyon ismerős...
Friss pocifotó (az arcomat ne nagyon nézzétek, nem épp szalonképes...):
Kép

Ági (32+0)

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Kép Ha már ennyien küldtetek pocak fotót, akkor én is küldök, ha már leképeződtem, hogy a barátnőmnek megmutizzam magam.(a jobb alsó sarokban Tomi épp a távirányítóval telefonál)

Kép

Meg egyesek ha nem kapják meg a kishúguk pelusát játszani,akkor anya betétjét pakolják ki a kórházi pakkból, és diadallal ordítják: Anya pejus!!!!

Kép

Jó éjt!!!

Blackrose(Adél aki holnap lesz 35 hetes pocak baba)

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Blackrose, ilyen csomim már nekem is van, igaz, az ágy alatt. Kép Persze a betét még kívül leledzik belőle.
Egyébként szép nagy a pocid.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok,

Edina, így már én is látom a képeket Kép Nagyon édes, és teljesen egyértelmű Kép

Szilvi, hát igen a fiam is élvezné a jóidőt, állandóan játszóterezne, csak megint elkapott egy orrfolyós-köhögős valamit, és igazán ma este kezdett köhögni, így készülök az éjszakára...

Zsu, nagyon sajnálom, hogy ismét folytonos hányingered van, kitartást! Drukkolok, hogy mielőbb vége legyen.

Blackrose, az a lényeg, hogy most tényleg tudjál magatokra koncentrálni, és igenis legyél önző, és úgy intézz mindent, ahogy nektek jó. Viszont, ha ki akarod önteni a lelked, nyugodtan írj, "meghallgatjuk" Kép csak erősen!
Tényleg szép nagy pocid van, a fiad meg nagyon eredeti! Kép Ma az enyém sem aludt Kép

Pilchard, igazság szerint a nagyobb gyerek mellett a kicsire már nincs annyi idő, mint mikor az elsőt várja az ember. Így esténként, lefekvés után, csak a kicsivel próbálok foglalkozni Kép Mondjuk ált. ilyenkor is indul be vadul a mocorgás Kép

Kisvirág, Exdeus, nektek is szép pocitok van már! Kép
Ex, szupi lenne, ha összegyűjtenéd az elérhetőségeket, küldjem? Kép

A cukrom tényleg nem nagyon magas, csak továbbra is oda kell majd figyeljek, tartani a "diétát", ami nálam is kb. olyasmi, mint Exdeusnál Kép
Az egy doboz/este fagyim továbbra sem mehet... Kép
Pilchard, milyen fagyi volt???

Na, jó éjt mindenkinek,
Doren

Kép
Kép
doren
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?