Sziasztok!
Annyi érdekes témát vetettetek fel, hogy nem is tudom, hol kezdjem!
Gabi!
Ami a munkából való leállást illeti: teljesen együttérzek Veled, nekem is nehezen megy. Főleg, hogy azt hiszik, hogy itthon unatkozom, és már a harmadik fordítással keresnek meg, de nem merem elvállalni, mert mi lesz, ha megszületik a Babóca, és itt állok egy halom fordítanivalóval? Az a baj, hogy az egyik kifejezetten érdekes anyag, úgyhogy azt sajna elvállaltam.
A laptop az jó, mert úgy ágyból is tudsz dolgozni.
Egyébként szerintem sem lehet felkészülni erre a a "hárman leszünk" dologra. Egyszerűen annyira más, hogy hiába képzeli el az ember, biztos nem olyan lesz.
Babakocsi: még nem vettünk, csak nézegettünk. A Bergonok nagyon nagynak tűnnek, a Pierre Cardin-ek nekem nem szimpatikusak, mert a sógornőmnek az van, és próbáltam néha, nekem soha nem sikerült irányba tolni. Más márkát még nem láttam, de majd még nézegetünk.
Lilló! Jól sejtetted, én a másik Edinára gondoltam. Sebaj. És tényleg ne parázz a CTG miatt! Attól csak felmegy a vérnyomásod. (Vagy ezt csak mondani könnyű?)
Annácska! Gyönyörű a kisfiad! És azt ugye tudod, hogy mennyire hasonlít Rád? Tündéri!!!
Ranpo! Ne aggódj, soha nincs késő
, meg aztán Neked még 4 hónapod hátra van. Bár, nem hiszem, hogy nagy a különbség, nekem kb 6-7 hetem van vissza, de igazán hihetetlen még most is, hogy van bennem valaki...
Jutka! Így látatlanban is együttérzek veled ami a családi tragédiát illeti. A sógornőméknél is most "fut" egy hasonló dolog, ott is két kisgyerek van mindemellett. Csak azt akarom írni, hogy kitartás.
Prucsok!
Érdekes, amit írsz arról, hogy a gyermek az anya életritmusát veszi fel - én pont az ellenkezőjét hallottam. Nem is bánnám, ha nem így lenne, mert mindig akkor csapja a legnagyobb bulikat a hasamban, amikor a legédesebben aludnék...
Esetleg az erdélyi barátodat nem tudnád rávenni, hogy 2 db-ot vegyen A bába válaszol-ból? Itt nálunk sehol nem lehet kapni, és nekem csak kölcsöm volt meg, vissza kellett adnom. Kifizetem, meg minden, de jó lenne, ha meglenne az a könyv.
Ezt a hintaszékes dolgot sem hallottom még - de jó ötlet!
Na, megyek, mert nagyon hosszú vagyok ma!
Üdv mindenkinek!
Rita