Új privát üzeneted érkezett!

Alszik, de hallom, ahogy szörcsögve veszi a levegőtKép

Rántott husiKép
vas

Ildi! Van az a túrós rolád, aminek a receptje mindünknek megvan asszem. Vagy van nekenm a gyors túrós:

30 dkg liszt, 30 dkg cukor, 1 sütőpor - ezeket szárazon összekevered. Egyik felét kivajazott, lisztezett tepsibe szórod, majd rá a tölteléket, ami 3 csomag túró. A tetejére rámegy a maradék száraz. Aztán fél liter tejet 3 egész tojással és cukorral összekeversz, ráöntöd a cuccra. A tetejére rádobálsz 5-10 dkg összevágott rámát. Meleg sütőben kb. fél óra. Tudom, hogy ehhez több turó kell, de arányosan kicsinyítheted, egy kisebb tepsibe.

Vagy süssél pogácsát.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Jobbulást Natasának és Miksának is!

Mi jól vagyunk Kép Csak aludtam Zsoltikával 2 órát. Délelőtt pizzát sütöttem, sk tészta, sőt, most még a paradicsomszószt is én készítettem, és isteni lett Kép

Most meg kalács sül Kép És este még egy adag pizzát megsütök, mert felfaltuk a nagyját az ebédnek Kép Szegény Apa csak megkóstolni tudja a maradékot, készítek egy egészet neki.

Hú de kéne nálunk is egy tavaszi nagytakarítás! Ablakpucolás, függönymosás, komplett fürdő-wc takarítás!

Megyünk ki, remélem triciklizni szeretne Zsoltika. Tegnap motorral naggggyon száguldozott Kép

Puszi mindenkinek!
Gabi

pgaboka

Gabi, hogy csinálod a kalácsot?????

Most szeretnék én is sütni, ha van tuti recepted, oszd meg velem, jó???? Kép

Nálunk most a kenyér sül...Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Takarítás Kép Kép Kép

Örülök, ha legalább REND lesz húsvét szent napján -- mondjuk 5 percig...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Kedves Asszonyok!

Hát hol vagytok??

Képzeljétek, tegnapelőtt este (vacsora előtt Kép) 73,8-at mutatott a mérleg (-1,2 kg, ugyebár Kép), tegnap 73-at, ma meg 72,3-at (szintén -1,2 kg).

Azért ez jó, nem??

Pedig reggel belekanalaztam a gyerekek nutellájába, de el is vörösödtem szégyenemben. Kép

A világ igazságtalansága, hogy a vasalás nem fogyaszt, mert a hétvége óta már nádszálkarcsú lennék...Kép

Bár lehet, hogy attól ment le ez a másfél kiló?? Kép

Na, nem meditálok itt magamban, megyek

VASALNI!!!Kép

Kép

Gyertek!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szia Rita!

Idemásolom, ha nem gond Kép Kenyérsütő gépben készül!

A rend az megoldható Kép De muszáj lesz tényleg egy kicsit nekikezdeni. Ablakok + függöny már nagyon gáz... Csak hát sosem vagyunk itthon 7végén, és úgy már nehéz. Most is utazunk Szentesre. A szemész dokim ott van, plusz Zsoltinak ott kell szavaznia is. Vasárnap haza, és én is szavazok Kép

Tudom, itt Pesten is van szemész bőven, de anyósom rögtön intézkedett, hogy fogadjon a doki szombaton, nem akartam megsérteni. És ez tényleg nagyon alapos doktornő, nála voltam utoljára is. Meg ha amúgy is megyünk a választások miatt...

Tehát a recept:

Kalács kenyérsütőgépben

Hozzávalók: 1/2 csomag friss élesztő (2,5 dkg) vagy 1 csomag szárazélesztő (7 g), 40 dkg finomliszt, 8 dkg porcukor, 1/2 mokkáskanál só, 1 evőkanál tejpor, 5 dkg margarin, 2 tojás, 1/2 mokkáskanál őrölt fahéj, 2 dl víz.

Az én gépem úgy működik, hogy először a vizes dolgokat kell beletenni. Tehát a sorrend nálam víz, tojás, margarin, só, fahéj, cukor, liszt, élesztő Kép Tejporom az nincs Kép Úgyhogy az nem került bele.

Ha megkelt, sütés előtt megkenjük mézes tejjel, és megszórjuk fahéjas kristálycukorral. Na én ezt sem csináltam, elfelejtettem Kép De így is jó lett!

Elég morzsálós tésztája lett, de nagyon finom Kép

Szirom!
Még neked akartam írni, hogy a tricikliről még nincs képem Kép Ma délután akartam lefotózni, de esett az eső, így végül nem mentünk ki. De nem felejtettem el!!!

Amit Bea feltett, az nagyon jó, mert van hátul tolókarja vagy mi, az a miénken nincs, Szentesen (ahol Zsoltika gyakorolt) egy seprűvel segítettük Kép Anyós találmánya, hogy ne kelljen annyit hajlongani Kép Néha itt a betonon is elakad Zsoltika, ha nagyobb repedésbe mennek a kerekek, vagy ha meredeken kell felfelé hajtani, az sem megy könnyen.

Pocakképet is ígértem, na az sincs még Kép De most meg már kisebbnek látom a pocakom. Ki érti ezt???

Jó éjt Lányok!
Gabi

pgaboka

Rita,
gratula a kilókhoz!!! KépKépKép További jó vasalást Kép

pgaboka

Hahó!

Túléltem az éjszakát, mégse fulladtam meg, úgyhogy most már talán megmaradok. Az uram dolgozik a gépen, aztán nekem is kell melóznom, úgyhogy majd igyekszem jönni.

Mindenkinek mindenhez gratula!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Hol vagytok, lányok? Ilyenkorra már jó sokat szoktatok írni.

Velünk annyi van, hogy mint reggel is írtam, elért a köhögés minket. Miksa nem annyira köhög, és tegnap volt utoljára lázas, de ő kap is rá gyogyit, én meg nem, úgyhogy többször azt hittem, itt a vég. Én így még talán sosem köhögtem, nem kaptam levegőt, illetve csak sípolva, könnyem folyt, fejem lila, hááát, borzasztó volt. Most már kevesebbet gyötör és kevésbé keményen. Az uram szerint szednem kéne valamit, de tényleg nem mertem, hátha baba van a dologban, és akkor bajt csinálok. Két ismerősöm is vetélt úgy el, hogy nem tudta, hogy terhes, és szedett influenzára minden vackot. Nem tuti az összefüggés, de a fene tudja. És mindenre, még a szopogatósokra is rá van írva, hogy nem lehet terhesen szedni. Tök hülye vagyok, hogy így bizakodok? Egyébként maga az influenza szerintetek nem tud bajt csinálni a legelején?

Gabi! Ne pucolj ablakot, hívjál valakit, aki megcsinálja, ha belefér a keretetekbe. Nekem szokott jönni régebben egy taknéni, de idén még nem volt, mert hazament karácsonyra Erdélybe, aztán otthon ragadt, mert beteg lett, most meg nem szólt, hogy visszajött, de hétvégén találkoztam vele. Úgyhogy mondtam neki, hogy óriástakarításra jöjjön a héten. Én mindig úgy éreztem, megéri ezér fizetni.
Tricikli: kíváncsi vagyok a képre. Amit Bea feltett, az is tetszik, csak tartok tőle, hogy kisebbeknek való. Olyan picinek tűnik. De a rúd tényleg klassz. Mi is így tanultunk ám biciklizni, úgyhogy régi találmányKép

Rita! Hogy rólad időnként hogy mennek le a kilók! Csak ámulok! De én a vasalásra nem gyanakszom, már nekem is karcsúnak kéne lennemKép Inkább szerintem vízvisszatartás -elengedés lehet a dolgok mögött.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Mai mázsa: 71,4
Mai ebéd: cukkini+padlizsán+füstölt mozz. paradicsomsalátával. Mivel lusta vagyok kétfélét főzni, ma Adél is fogyózik Kép.

Gabi, köszi a receptet!
Tegnap este nem tudtam kapcsolódni, de sütöttem kalácsot saját recept szerint. Éjfélkor vettem ki a sütőből, de kicsit nyers maradt a belseje. Ma megint próbálkozom, ha tökéletesre sikerül, leírom a receptet, ha akarod! Az enyémbe nem kell tojás. Nem is tudtam, hogy kenyérsütőbe lehet tojást tenni....
Mutassak én is pociképet?? Kép Csak vicceltem, ne rémüldözzetek! De lehet hogy baba nélkül is nagyobb sajnos, mint Gabié...Kép

Szirom, örülök, hogy élsz! Kép

Gyere!!

Ildi, régi kérdésem, csak még nem tettem fel: Milyen háromgyerekes anyukának lenni? Kép

((((((Utánfutót mi sem mindig használtuk, csak ha siettem valahová, vagy nyaraláskor, pl. városnézéshez....Kép De többet nem mondom, majd te szólsz ha köll, oksi?)))))))

Bea, te hogy a túróba csinálod, hogy öt kiló után leesnek rólad a nadrágok?? Rajtam még 7 kg után is feszesen simulnakKép Bár lehet, hogy még feszesebben simultak két hónapja... De olyan jó lenne, ha valamelyik már leesne végre Kép.

Befejezem az idétlenkedést, megyek főzni.

Rita

Már két órája próbálom ezt elküldeni, de nem sikerült... Ez a babanet! Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom, szerintem rossz volt a babanet, legalábbis nekem nem jött be...
Látod, milyen klassz ez a Norbi-módszer? Kép
Ez az esti mérés szerintem kicsit csalóka, én a reggeli mázsálást tartom mérvadónak, de az is alakul...Kép

Szerintem a köhögéssel járó erőlködés sem jó, a Talán-babának Kép, inkább szopogass valami egyhét.. Meg a lándzsás útifüvet a gyerekeknek szokták adni, az talán nem árt egy egycentisnek sem Kép. De nem tudom, kérdezz meg inkább egy orvost, vagy akár gyógyszerészt is! Én sokszor a patikát hívom, ha bizonytalan vagyok.

A virágok inkább a férjem virágai, ő gondozza őket, én csak örülök hogy vannak. A kertben is ültetett most új rózyákat, bújik ki a krókusz, a tulipán meg a nárcisz, olyan jó! Kép
Csak az idő is lenne kicsit tavasziasabb..

Majd nyári virágoknál kérek tőled tanácsot, mert itt nyáron elsivatagosodik a kert, kiég a fű és a virágok is. Pedig nagyon szeretnék szép virágos kertet, talán még ápolgatnám is őket Kép. Locsolni szeretek, azt nemigen lehet elrontani..Kép

Ildi, te kertészkedsz?
Milyen a mózes?

Gabi, sül a kalács, amjd beszámolok! Kép

Ebéd nagyon finom volt, tettem még rá tejfölt is, most meg tejeskávét iszom, egy picike light-fagyival hmmmmmm....Kép

Gyertek, este jövök még!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita! Dolgoznom kéne ámKép

Épp most örvendezek azon, hogy kinyílt a narancssárga hibiszkuszom, nem győzök vele betelni:
Kép

Nyári virágokra én azt mondom, tegyél hagymásokat, gumósokat, dáliát, kardvirágot, liliomot, ilyesmit. Nagyjából most kell őket eltenni. Nekem a dália tavaly annyira bejött, az égadta világon semmit nem kellett vele csinálni, csak nézni, ahogy egész őszig virágzik. Remélem, nem csak szerencsém voltKép Meg tavaly kaptam nőszirmot, az is bevált. Egyébként eddig nekem is leginkább csak egynyáriak voltak, és volt, ami szeretett nálunk, volt, ami nem. A füvel mi is szenvedünk, mert tele lesz tűlevéllel, de alapvetően azért ha eleget vágja, gereblyézi, locsolja és táplálja az ember, akkor szép tud lenni. Meg hát vannak nekünk a páfrányok, árnyékliliomok, de ha nálatok kiég minden, akkor az nem oda valóKép

Ildit már én is akartam kérdezni, elraktátok a hagymákat?Kép Még van rá idő különben, nem annyira sürgős.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Nekem nem jött be a Babanet... Délelőtt meg csavarogtam. Elmentem szolizni, annyira jólesett ebben a rossz időbenKép

Csajok, tegnap vétkeztemKép Apa rendelt pizzát, először rá se néztem, de az orromat nem tudtam befogni, így egy szelet a gyomromban landoltKép Volt is egész este furdalásom... Úgy utálom magam érte.

Rita!
Ügyes vagy!!!Kép Nekem még változatlanul -7. A pizza után meg úgy éreztem, hogy híztam kettőt.

Hogy csinálom? Úgy, hogy én mindig hasból fogyok. Ami azt jelenti, hogy nincs hasam, eltüntKép Az izmostól marha messze van, de legalább lapos, és az összes gatyámat le tudom úgy venni, hogy nem kell kigombolniKép Lábam viszont változatlanul dagadtKép

Szirom!
Jobbulást!Kép
Bringát, ha ráér pár napot, meg tudom mondani, hogy mekkora. Tegnap rendeltem a nőnek egy józsaszííínt, elméletileg a héten megérkezik.

Takarítást, ablakpucolást, kalácsot nekem ne is emlegessetek!!!Kép Bár, pont azon gondolkodtam, hogy ha nyáron lebontjuk a házat, akkor a franc se húzgálja el a szekrényeketKép Csak ahol a papok táncolnakKép

Mennem kell vasalni, mert azt viszont muszájKép

Szép napot!Kép

KépBeaKép
Vendég

Írtam tök sokat, és elnyomtam valami sz@r gombbal.KépKép
Nincs kedvem újra írniKép
majd holnap.
Puszi
vas

Ildi, ez nem szép, tegnap nekem is elszált, és este mégis jöttem Kép. Gyere, na!

Délelőtt meg előrelátóan elmentettem word-be, el is szállt innen, később onnan másoltam vissza...Kép Miért kell így trükközni??

Szirom, a hibiszkusz gyönyörűűűűű!

Köszönöm a tanácsokat, este belevetem magam a Starkl-katalógusba. Vagyis holnap, mert ma munka van.

Bea, ha nyáron lebontanánk a házat, én sem takarítanék! Kép Csak lazán!!

Én csak nagyon szenvedek a helyszűke miatt, azért vagyok rendmániás. Csak sajnos a gyerekek egyáltalán nem értékelik ezt a szenvedélyemet Kép, állandó a rendetlenség, hárman nagyon fürgék ám. Kép
De a függönymosás jó ötlet, attól sokkal nagyobb a tisztaságérzetem. Meg a konyhaszekrényeket is kimosom, oda nem érnek fel Kép.

Néha úgy érzem, úgy beszélek róluk, mint egy kis gengszterbandáról, pedig nem azok, egyáltalán! Kép

A kalácsot lefotózom, megpróbálok felrakni róla képet, mert szép lett Kép.

Kép

Délután színházban voltunk, megnéztük a János vitézt. Kivételesen Adélt is vittem, mert a mamám nem ért rá. Hát kb. negyed óra után a zsiványos résznél lőttek egyet, erre Bernát és Adél sírva fakadtak. PERSZE legbelül ültünk, nyolc-tíz gyereknek kellett felállnia, hogy kivonuljunk. Maja bent maradt, mi meg ki-be ingáztunk a hátralévő részben, attól függően, hogy királylányok, tündérek táncoltak-e (be...), vagy a banyák, katonák (ki...). Kép
De jó volt egyébként. Kép

Na gyertek!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!!!

Rita,
nagyon szép a kalács! Ügyes vagy Kép Kérném szépen a receptet, igen! Nekem csak ez az egy van, amit ide is bemásoltam, de szívesen kipróbálok másmilyet Kép
Hú, ez a színház, nem lehetett könnyű. Zsoltika is tuti sírt volna.

Bea,
hát akkor tényleg nem sok értelme van nagytakarítást csinálni Kép Én meg arra gondolok, hogy májusban úgyis felújítjuk a fürdőt-wc-t, tehát hamarosan, úgyhogy nagyon nagyot már én sem takarítok Kép

Szirom,
köszi a tanácsot! Én is gondoltam már takarítónőre, csak mindig úgy éreztem, hogy azt csak a nagyon gazdagok engedhetik meg magunkak Kép Mármint hogy az nagy luxus. Pedig hát nem is olyan vészes áron tényleg meg lehetne csináltatni, és nem nekem kellene vele vacakolni. Apa nagyon szívesen csinálja (csinálná), de ő meg annyit dolgozik itthon is... Kép
A Ti takinénitek Pestre is bejár esetleg?
Köhögés Kép Jajj Kép Amúgy én sem eszem soha, semmilyen gyógyszert. Egyedül algopyrint vettem be eddig, egyszerűen muszáj volt (migrén). Azt a dokim is engedi Kép A torokfájásomat én mindig mézzel gyógyítom. De azért az egy kicsit más. A lándzsás útifű szirup tényleg nagyon jó, szerintem is ehetsz olyat!

De jó lenne a baba a pocakban Kép Annyira drukkolok Nektek!!!

A virág gyönyörű!!!

Ildi,
írd újra Kép Más ötletem nincs Kép

Ma elmentünk a játszóházba Kép Bocsi, hogy nem írtam előre, de tegnap még én sem tudtam, hogy ma ez lesz a program. De reggel látva a nagy szürkületet, kaptuk magunkat, és elszaladtunk. Alig volt ott más rajtunk kívül Kép Nagyon jó volt, csak hazafelé már esett az eső, és mi gyalog mentünk, most először babakocsi nélkül. Jó kis gyaloglás Zsoltikának Kép

Így viszont tricikli-képem még mindig nincs Kép Hú, holnap már meglesz, ha törik, ha szakad Kép

A fejem megint fáj Kép De annyi bosszúságom volt ma! Képzeljétek, az oviban tegnap és tegnapelőtt volt a nyílt nap! Én már egy csomószor néztem a kiírást, a múlt héten is jártunk arra, de nem volt kint semmi. Beszéltem velük telefonon, nagyon rendes volt a vezetőnő, a jövő héten mehetünk be külön, de annyira szerettem volna a nyílt napra menni... Nem pedig így "kuncsorogni". Én mondtam, hogy a múlt héten nem láttam a papírt kirakva, vezetőnő szerint kint volt. Hááát... Na mindegy, amúgy tényleg rendes volt.

Hát ennyi, holnap megyek a melóhelyemre Kép És együtt kajálunk majd Apával a városban Kép

Írjatok, lányok!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Jobban vagyunk mindketten, de most már tényleg minőségileg. Miksa ma már egyáltalán nem volt lázas, kicsit köhög még, de nagyon huncut. Ma az uram egy ügyféllel beszélt telefonon, aki meg is kérdezte, hogy hány gyerekünk van?Kép Mármint a zsivaj alapjánKép
Az én torkom még nem tökéletes, de már nem fenyeget a fulladás veszélye és beszélni is bírok. Meg lapzártázniKép De kész vanKép

Gabi! Igyál meg egy fél pohár vörösbort esténként. (Én se mertemKép)Annyit lehet, és ha vashiányod van, akkor segít is.
Taknéni: én is győzködtem magam sokáig, de rájöttem, hogy amit ő 3-4 óra alatt megcsinál, azt én Miksával nehezítve kb. 1,5 nap alatt. Nem tudok vele biztonságosan úgy takarítani, hogy erős vegyszereket használok közben. Mindenbe belenyúl, segíteni akar, "Miksza csinálja", belemászik a felmosottba, amit lepakolok valahonnan azt széthordja, ha felmegyek a létrára, ő is jön, és így tovább. Az alvásideje erre nem elég, meg nekem is jár egy kis pihi, és zörögni sem akarok. Én nem tudom átvinni a nagymamához takarítás idejére, mert nincs a közelben. Vagy bébiszittyót fogadok, amíg takarítok, vagy taknőtKép Én az utóbbit választottam. És az uram nekem is segít, már ha ráér, de ennyi meló mellett nem lehet elvárni tőle, hogy kádat takarítson, ha hazajön. osztottam, szoroztam és megéri. Nálunk bevált, hogy heti egyszer jött 3-4 órára, az alapokat megcsinálta, a rendben tartás persze már a mi dolgunk. Vissza is kéne térni erre. De az ablakpucoláshoz mindenképp hívom. Itt egyébként 7-800 Ft körül kérnek óránként. De a miénk biztosan nem megy be a városba, mert itt egy táborban gondnok, és hozzánk is úgy szökik át a szomszéd utcából.
Ovi: én csak annyit tudok, hogy májusban lesz a beíratás. Ezek se hirdettek még meg semmit, és most még az információforrás zenebölcsi is elmaradt az árvíz miatt. Meg a betegség miatt amúgy se mentünk volna. Te úgy akarod, hogy Zsoltika menjen szeptembertől? Fél napra szeretnéd? Én valahogy úgy, ha összejönnének az álmaimKép

Rita! Szép a kalácsKép De ne mutogass nekem ilyeneket, úgyis zabálunk egy heteKép Komolyan, és nem is akármiket. Délben túrógombóc, amit én követtem el, este szív-máj pörkölt, az uram műve. De most már kitörökKép

Katalógus: vesd magad bele, tájékozódj, de inkább hiperekben, kertészeti áruházakban vegyél hagymát, mert valszeg olcsóbb, de általában nem drágább, és látod is, mit veszel. Írtam egyszer ezt az oldalt, itt is sok szépség van: http://www.tulipanvilag.hu A nevével ellentétben nyári hagymások is, olyan cím alatt nézd.

Bea! Hasból fogyni, ez ám a mázli! Nekem az az utolsó, rémes!

Ildi! Azért újraírhattad volna, érdekelt volnaKép Natasa hogy van? Fiúk nem kapták el?
No, majd holnap elmondod!

Anikó! Aszontad, jösszKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
tegnap, amikor tudtam volna jönni egyfolytában elérhetetlen volt a babanetKép este meg Árpival belemerültünk a politizálásba a nagy "vita" utánKép
most is csak beköszönök, mert ma megyek be dolgozni, anyu mindjárt jön... ( ma mondom meg, hogy mégsem megyek vissza szeptemberben, pedig úgy volt)

Szirom,
végre jobban vagytokKép
tényleg csodálatos ez a hibiszkuszodKép
ezek a nagy zabálásokKép isemrősekKép de pattogok állandóan a mérlegre és még nem híztamKép de nem is fogytamKép tegnap már befékeztemKép
nagggyon szorítokKépKép

Ildi,
meg tudom érteni, hogy nem írtad újra, ez annyira bosszantó tud lenni....de majd maKép
Natasa orrocskája folyik még?

Rita, Gabi,
Ti milyen ügyik vagytokKépKép
Nagyon guszti a kalács a képenKép
Rita, Te meg bírod állni, hogy ne egyél belőle, fincsi tejes kávéval?...........nyamiKép
Gyakra használjátok a kenyérsütőt? A kenyér is ilyen szép lesz benne? Én is kacérkodtam a vétellel, többször, de féltem, hogy túl sok kenyeret, kalácsot fogunk akkor enni, mert családi szinten az a gyengénkKép de mondjuk így meg állandóan sütök vmit.... Ti, hogy vagytok ezzel?

Gabi,
sztem a takarítőnő nagyon jó ötlet és megéri, hogy az ember néha utolérje magátKép én közvetítő irodán keresztül kerestem, mert ők nagyon szakszerűek és meg lehet mondani, hogy mennyi orabérért keresel, milyen gyakran, mire és ők továbbítják az elérhetőségedet és Neked csak mazsolázni kell a jelentkezők közöttKép és így leinformálhatókKép A számot megkeresem, ha érdekelKép (aki engem szokott kisegíteni ha nagy a bajKép 800,-/óra, lehet, hogy Téged is be tudna vállalni...)

folyt köv. este, anyu megjöttKép

Szép napot Nektek!

Anikó
pupi5

Mingyá jövök, de meg kell nyugtatnom síró-rívó NatasátKép
vas

azt hiszem, lesz egy cicifüggő gyerekemKép
most itt lóg rajtam, és szíjjaKép
pedig nem olyan régen evett.

Úgyhogy mot egykezezek.
Szirom, örülök, hogy jobban vagytok mindkettenKép
Duna apadásnak indult???

annyi mindent írtam ám tegnap, de most képtelen vagyok felidézni.
Rita, köszi, ha kell,SZÓLOKKép, ígérem.

Natasa fikije még megvan, de nem folyik ám a nózija, csak szörcsög, és amikor kiszívom neki, rengeteg fiki jön ki belőle.
Tegnap már az infralámpát is elővettem, most is várom, hogy elaludjon, aztán meglámpázom megint.

Guszti a kalács, szép a virágKép
3 gyerekesnek meg jó lenniKépKép
Mózest meg még nem próbáltuk, sz@r idő volt, meg nem is mertem kivinni.
Bár tegnap autóval voltunk fél órát a városban a baátnőmmel, de a gyerekekkel ő ki se szállt, csak én szaladtam be egy-két helyre.
Voltam az angol gyerekruha turiban, kellett vennem gyorsan 1-2 cuccot, mert minden nagy rá.
Olyan kis cuki rucik vannak ott, főleg kiscsajoknak.
Mindig ez volt a vágyam, hogy lányrucikat vásárolhassakKép

Tessék, el is aludt az ölemben, cici kb.2 percig volt a szájábanKép

Tak.nő nekem se ártana, csak nekem az a bajom, hogy utálom, ha illetéktelen ember nyúlkál a holmijaink körül.Ez még a családtagokra is vonatkozik, nem szeretm, ha itt főzőcskéznek, mosogatnak...stb.
Most is anyám ugye levasalta a matricát, aztán a madártejnél kifuttatta a tejet, odaégett.
Görcsöt kapok az ilyenektől.
Akkor inkább megcsinálok én mindentKép

most meg Olivér bőg, szevasztokKép
vas

Anikó, nekünk is van kenyérsütőnk, amikor megvettük állandóan használtuk, de fél éve elő se vettemKép
(de, igen múltkor keleszteni használtam)

Szirom, a hagymák még nincsenek eldugva, de ott állnak a garázsajtóban, várnak a sorsukra.
Szerintem hétvégén eldugjuk őketKép

vasárnap meg grillezünkKépKép
Már úgy várom.
Most jönnek tesómék, ugye múlt héten elmaradt a látogatás.

Ez az egyik kis ruci(olyan, mint egy rab a börtönbőlKépKép)
Kép
vas

Megint énKép
(néha nem jövök, néha meg nem lehet lekoptatniKép )
Szóval a túróból megcsináltam Szirom a túróspogidat.
De annyira nyomi lett, de azért elfogyott.
Megsütök én bármit, de pogácsába olyan béna vagyok, mindig tök lapos maradKép

Ha még valai eszembe jut, amit kihagytam jövökKép
(elvagyok itt magambanKép )
vas

De gyönyörű rab! Kép

Angol gyerekruhákat én is nagyon szeretem, nálunk holnap lesz börze, már élezem a pénztárcámat Kép. Én sajnos fiú-lány ruhát egyaránt szívesen vásárolok, a börzén mindig fékeznem kell magam, nagy a kísértés. Kép
De azért még mindig sokkal olcsóbb, mint ha újat vennénk...Kép

A kenyérsütő gépet én is csak kelesztésre használom újabban, a nagyon profi nagynéném tanácsára.
Ez a kalács is úgy készült, a gép dagasztotta-kelesztette, én meg bedugtam a sütőbe, és ma az icike-picikék (majdnem) mind megették...Kép
Ja, és a fő-fő trükk: eddig csak porélesztőt használtam, most kipróbáltam (szintén nagynéni-tanács) a rendeset, hát ég és föld!! IGAZI kenyér és kalács lesz belőle.
Ami a legjobb: nincs benne semmi E-adalék.
És büszke is vagyok, dacára annak, hogy igazán nem sok érdemem van benne Kép.

A recept:
5 dkg olaj
3 dl tej
1 kk só
50 dkg liszt
2-3 ek cukor
fél élesztő

Ebben a sorrendben kell bedobálni a gépbe, hagyni hogy dolgozzon. Én őzgerinc-félében sütöttem, nem tudom, mi a neve, magas, hosszú és nem hullámos az alja Kép. kivajazni-lisztezni, bele a tészta, majd kb. egy órán át sül, 180-200 fokon. A tetejét kicsit letakartam, hogy ne legyen túl barna, ezek az elkényeztetett kölykök így is csak a belét ették Kép. Kénytelen voltam a héját megenni.Kép Vagyis nem kénytelen, de így esett. Kép
Hát így nem bírom ki, Anikó! De ez volt az első szép siker, többet nem kóstolok!
A kekszre és a kis csokira nincs mentségem, az igazi vétek Kép De legalább délelőtt...

Ebéd:
Nekem Findus zöldségkeverék füstölt mozzival, gyerekeknek meg leves és palacsinta (................)

Szirom, ma este megnézem a tulipános oldalt, amiket írtál azok nagyon tetszenek!

Lehet, hogy megcsináljuk a füvet is, csak az rengeteg pénz, mert az uram azt mondta, kb 10 cm földet kéne hozatni az egész kertre, mert nagyon kemény, agyagos, sz*r a talaj. Tök jó lenne, mert nagyon jó lenne a fűben heverészni, de kb 100 rugó...Kép

Bea a hasfogyás miatt rettttttenetesen irigy vagyok!!!
Nekem mell, arc, kar, lábujj Kép, nemtommi, nemtommi végül icipici has-fenék a sorrend, szerintem a combom meg soha sem fog eltűnni...Kép

De miért sírok, ha csokit eszem????????

Megyek, takarítok, az is olvasztKép
Ja, és tegnap-tegnapelőtt is voltam tornán, lehet, hogy ma is megyek. Szerdán kipróbáltam a 3/4 wellnwst, 3/4 ritmusú zene szól és step-padon tornázunk. Állatira nem bírtam követni, mindenki vérprofi volt rajtam kívül, kicsit roszzul éreztem magam, míg egy lány oda nem jött :"Mi sem így születtünk ám!"Kép Ez nagyon kedves volt tőle, jólesett, megyek megint...Kép

Namostmár eltűnök...

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi, nem egyedül vagy el Kép, csak én egy órája írom ezt, kb 8× csörgött a telefon... Én meg még neglizsében, a lakás úszik....

Azt szeretem jobban, ha nem lehet lekoptatni téged Kép

Elhúzok....

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Asszem meggyógyult a gyerek teljesen, 10.25-kor keltKép Reggel 7-kor ugyan kiabált, hogy beszorult az ujja (elfeküdte és zsibbadt nekiKép), és akkor átmentem és ott is maradtam és hát mi tagadás, én is tízigKép

Ildi! Nagyon tündéri Natasa, és csinos is! És az tök jó, hogy ennyit szopizik, lesz tejed rendesen!
Pogi: De a múltkor jó lett, nem? Nekem akkor lesz nyomi lapos, ha túl sok tejbe teszem az élesztőt. Épp csak annyi tej kell, hogy feloldódjon az élesztő. Igazi élesztő, ugyi?Kép
Virágok meg szépek lesznek, meglátodKép
Taknő: nem főz, nem vasal, és csak azért nyúlhat valamihez, hogy egy kupacba tegye, egyenesbe állítsa a papírokat, újságokat stb. El nem tehet semmit. Én ha én is itthon vagyok, akkor nem idegesít, hogy itt piszmog. Pedig régebben nekem is megfordult a fejemben, hogy ne turkáljon senki a cuccaink között. Mondjuk anyámat én se nagyon hagynám. (Õ csak vasalni szokott.) Ilyen szempontból jobb egy idegen szerintem. Az ablakpucolás pedig messze nem turkálás, arra nyugodtan bízzál meg valakit!

Anikó! Én dagasztani használom a kenyérsütőt. Minden tésztát ez dagasztja meg a legjobban. Pizzát, lángost, kenyeret, kalácsot, stb. Sütöttem benne sokszor kenyeret, de jobb lesz a kenyér, ha a dagasztás után kiveszi az ember, átteszi egy jénaiba és a sütőben süti meg. Szebben följön, nincs beszorítva egy kockába. Nekünk kétkaros van, gondolom az ügyesebben dagaszt, mint az egykaros.

Most így hirtelen ennyi. Még nem tudom, kivigyem-e Miksát, mert itt még mindig csak 6 fok van. De már napok óta nem volt kint. Lehet, hogy visszaadom rá a téli dzsekijét és kimegyünk egy kicsit.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Dehogy vagytok egyedülKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,az ablakokat az uram pucoljaKép

Most végeztem az infrázássalKép
(alszik a rabocskaKép)

Rita, nem is írtam, hogy jó lehetett a színházKép
ki-be, ki-beKépKép

Gabi, nyugi, mi is lecsúsztunk a nyílt napról a suliban(épp aznap éjjel szültem), pedig még arra a napra annyi programunk lett volna.
De ma lesz délután a felvételiKépKép
14-17-ig.
Izguljatok, hogy az én kis fiacskám normálisan eltudja énekelni azt az egy nyomorult dalt,amit az agyába sulykoltunkKépKép
Apa viszi.

A múltkori pogi azért nem volt olyan jó(nekem jó volt), mert teljes kiőrlésű lisztből készült.
De ízre ez is jó volt, csak lapos.
Tasakos porélesztőKépKép

Rita, mi is egy halom lóvét költöttünk tavaly a fűre, új földre, de tök sz@r lett.(mivel nem szedtünk ki néhány tarackot, és előbújt egy csomó)
És ősszel fel lesz ásva az egész, meg lesz alatta öntözőrendszer, stb...
vas

És ha tényleg nem sok belőlünk, itt egy újabb fotó:
puszi-puszi
Kép
vas

Ildi! Jaaaajjj, annyira aranyosakKép Ilyeneket akarok én isKép

Élesztő: én csak pizzába használom a port, mert annak nem kell akkorának lennie. De pogiba jobb a rendes, mi tagadásKép Éreztem, hogy valami az élesztő körül nem stimmeltKép

Nem azé, csajok, de tavaly olyan gyepszőnyegen tapostam, mint a mesében... Csak leterítik és kész, bár biztos szép pénz volt előkészítéssel, mindennel együtt. Fantasztikusan sűrű, fantasztikusan méregzöld és puha, mindenki mezítláb rohangált rajta. De nálunk nem menne, ráesik a tűlevél és mehetünk a sóhivatalba.

Ildi! Elvileg lehet a füvet gyomirtózni, aztán trágyázni, meg sokat öntözni és rendbe lehet azért valamennyire tenni. De ezeket apám tudja, mikor mit kell rászórni. Mi most szárított marhatrágyát szórtunk el.

Rita! Én valamiért azt hittem, ti lakásban laktokKép Vagy társasház és van mindenkinek benne kertje? Vagy tökre félreértettelekKép
Hát igen, a föld az nagyon nem mindegy. Ide is hoztak néhány kocsival annak idején. Hozhattak volna még, de elég drága játék volt. Csinálhatnád esetleg azt, hogy kis szigeteket csinálsz csak jó földdel (mi az erdőből is szoktunk hozni, illetve apám és a tesóm hozott, mert apu pick up-jával mentek. Én csak egyszer voltam, de szerintem nem pont ott), majd délután fölteszem, hogy én hogy kerítettem el egy-egy részt a fűtől. Vagy a hagymásokat, gumósokat lehet cserépbe, dézsába tenni, és akkor oda teszed őket, ahová akarod és ahol jó nekik, és nem kell annyi föld. És mégis lesznek szép virágaid.

No, elég a dumából, megyek valami ebédet csinálni, amiről fogalmam sincs még, mi leszKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Volt ez trágyázva, el lett szórva még egy csomó fűmag, most majd szellőztetve lesz,de ha ősszel fel lesz ásva, akkor msot nem érdemes rá komoly lóvékat költeni.Tavaly öntöztük reggel-este.
Volt egy idő, amikor tök szép volt.

Én a legjobb füvet Angliában tapostamKép
Annyira puha, volt, élmény volt rajt szaladgálni, na, meg amilyen zöld.....KépKép

Ilyeneket akarsz??????
rajta-rajtaKépKépKépKép
Cukik, mi????????????
Bár kicsit homályos lett Olivér feje

(asszem álmos, felviszem aludni)

további szép napot!!
vas

Sziasztok!

Már három órája vasalokKép, így jár az, aki lusta dög, és összegyűjti az egész hetitKép

Micsoda jó hírek!Kép Mindenki meggyógyultKép

Rita!
Szép a kalácsodKép
Mi a múltkor a Maszkabállal jártunk ígyKép Zsófi imádja, képes végignézni. Igaz, mást nem is nagyon nézhetKép TV-t nem engedem, szerencsére az nem is izgatja. Maszkabál van, meg MArcipán cica. Ja, amit elkezdtem... Fóton volt pár hete, gondolta okos anyuka, hogy ha otthon végignézi a gyerek, akkor majd ott is...hát nemKép Mindenáron fel akart menni a színpadraKép Kicsit viccesek voltunkKép

Gabi!
FejedKép
Vörösbort igyál nyugodtan! Én veszélyeztetettnél veszélyeztetebb terhes voltam, dokibácsi mégis azt mondta, hogy egy-egy pohár kimondottan jót teszKép

Szirom!
Aki tízig alszik, az gyógyult!Kép

Ildi!
Gyönyörűek a gyermekek!Kép
A "városban" alatt Gödöllőt érted? Ha igen, megosztanád velem a gyerekruha turi helyét?Kép Holnap délelőtt mindenképpen kell mennem Gödöllőre, és feltétlenül megnézném azt isKép

Fű: ne is mondjátokKép A miénk négy éves, beleöltünk egy vagyont, meg dolgoztunk vele napokat, erre apa közli, hogy megcseréljük az első, és a hátsó udvar funkcióit... Fű kiirt, helyére térkő, hátul pedig füvesít. És meg van sértődve, ha felvetem, hogy talán nem egy-két évre kellene előre gondolkodni, akkor talán nem dolgoznánk feleslegesen, meg a pénzt se dobálnánk ki az ablakon...

Apa kidobott egy boroshordót, mert ...mit tudom énKép, biztos volt valami bajaKép, mondtam neki, hogy tök jó virágtartó lenne belőle, csak az a baj, hogy nagyon nagy... Erre tegnap kettévágta nekemKép Most van két fél hordóm, valamit kellene bele ültetni. Ötlet valakinek??? Mindenképpen egynyárit, mert ha telerakom földdel, akkor az már ott is maradKép Valami terjedelmes gaz kellene bele. A szélére körben mézvirágot gondoltam, de a közepével gondban vagyok.

Takinéni: szerintem nem luxus. Mondjuk nekem nincs, mert erre a 60négyzetméterre felesleges, de majd jövőre...Kép Főleg nem akkor, ha valaki pocakos, vagy kisgyereke van. Anyukámnak mindig volt, mert Õ minimum 12 órát dolgozott egy nap, így a takarítás már nehezen fért volna bele. És még egy nagy előnye van ám a dolognak! Az öcsém, aki iszonyatosan trehány, meg lusta (most 16 éves, talán kezdi kinőni), minden csütörtökön rendberakja a szobáját, mert pénteken jön a Magdi néni, és tök ciki a rendetlenségKép

Még valamit akartam, de nem jut eszembe. Lehet, hogy agyból is fogyok???Kép

Szép napot!

KépBeaKép
Vendég

Bea! Tavaly 1600 Ft-ért vettem akkora futópetúniát Gödön, hogy nem fért be rendesen a kocsim csomagtartójába. Megpróbálok egy nagyon pici videót küldeni, amin látszik.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi!Kép
Eszembe nem jutott volna, ha nem mondodKép
Szép a virág is, de ha nem baj, nekem a gyerek sokkal jobban tetszik!Kép
Egyik nap lenyúlom apa kocsiját, mert az enyémbe egyet is reménytelen belerakni.
Vendég

Apa ezt akarja kiirtaniKép

Kép

A kopasz az enyémKép
Vendég

Tündéri kistörpékKép És a fű is jó, én nem bántanám, ha lehet véleményem. Örülnék, hogy ilyen szép!

A videó csak egy kis szilánk, asszem véletlen, 10 mp az egész és van egy hosszú változata is, de az 18 mega. Pedig ott körbeszaladja többször a virágotKép Fotó valahogy nincs erről a petúniáról, nem is értem.
Petúniáért menni talán még kicsit korai, szerintem nem kapsz még. Meg még hideg is van, még azért óvatosan érdemes bánni a virágokkal. Nálunk még csak a leander van kinn, épp remegő kézzel készülök megmetszeni kb. egy hete. Nekünk még sosem volt, ősszel kaptuk a szomszéd bácsitól. 2,5 méteres, és muszáj megmetszeni, mert rengeteg hosszú, egyenes ágból áll, de kicsit tartok a dologtól. Ha elszúrom, elszúrom, de inkább az zavar, hogy a bácsi minden nap négyszer elmegy a ház előtt a kutyájával és nézi, mi van a leanderrelKép Igen bölcs, idős bácsi, imádjuk. Azért adta nekünk, mert ő már 90 körül van és nem bír el vele. De megmetszeni ő se merteKép

Virágos: Gödön több is van, de tavaly itt voltak a legnagyobb függő virágok és nagyon jó áron. Ha Bp. felől jössz, akkor a Vác felé eső északi oldalon, az út jobb felén. Rendes virágbolt, de kipakolnak elé nyáron mindent, és a függőket egy nagy ketrecbe teszik. Nem is ketrec, inkább bekerített udvar. Majd mi is megyünk körülnézniKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bea:
zeg-zug turkáló(vagy zig-zug)
A Petőfi térnél van,a Luminercz(vagy valami hasonló nevű) utcába bemész, van a sarkon egy nagy sarokház, az egyik oldalán van a hamburgeres(így hátha tudod)(az a Petőfi térre nyílik), a másik oldalán az említett utcában van a turiKép
Jó zagyva lettKép
De talán érthető.
Szóval a hamburgeres ház másik utcára nyíló részén van.

Szép a fű, meg e gyerekek is(kopasz irtó cuki)-rózsaszín szerkó nagyon vageszKép
Én sem bántatnám ezt a füvetKép

Nem is írtam még:
Cumimániákus Olivér már nem cumizik!!!!!
Amíg kórházban voltam, apja nem adta neki oda, és már nem is keresi(alvásnál sem)Kép
vas

Hahó!

No, délután aztán nagyon nem volt b.net...

Nézzétek, ilyen járgányokat találam az akciós újságokban:

Kép
Kép
Kép

Szerintetek?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

<font color="0000ff">Sziasztok!

Egész nap nem voltam gép előtt, csak most jutottam ide. Voltam bent a munkahelyen, a vadiúj központban, ami a Szabadság téren épült, nagggyon szuper Kép Tetszett Kép Gyorsan el is intéztünk mindent a humánpolitikás csajszival. Csak most meg mindenem hasogat Kép Valami ideget nyomhat a picipocim, és a fenekemből kiindulva a bal oldal fáj. A térdem meg begyulladt. De hogy mitől???

Nagyon jókat írtok itt virágokról meg a fűnevelésről, már én is annyira laknék kertes házban!!!

Takinéni ötletek: köszönöm mindenkinek! Azt hiszem, kipróbáljuk Kép Főleg ha megszületik Pindurka, tutira nem lesz időm takarítani, még ennyire sem.

Kenyérsütő: a miénk is kétkaros, és én is friss élesztőt használok, mert az tényleg sokkal jobb Kép De a kenyeret megsütöm magában a gépben, nem vacakolok. Eddig az is mindig finom lett Kép</font>

Szirom,
ezek szuper járgányok!!! Nekem főleg a középső sárga tetszik. Ezt most melyik akciós újságban láttad? Mindjárt földobom a miénkről a képet, hát látszik, hogy öreg jószág Kép Tényleg, Motiot válaszolt már neked?

Anikó,
melyik közvetítő irodát ajánlod? A takinéni számát is szívesen veszem Kép Köszönöm!

Rita,
köszi a receptet Kép Nagyon jól hangzik, következőleg ezt próbáljuk ki.

<font color="0000ff">Bocsi, megyek lefeküdni. Ma nem aludt Zsoltika, így én sem, és extra fáradt vagyok.

Puszi mindenkinek, jó hétvégét:
Gabi</font>

Kép

pgaboka

Hopp, kimaradt!

Ejnye, nagyon feledékeny vagyok Kép Szóval Natasa egy tündéri kis rab, annyira szép formás baba! És a puszi meg elképesztő Kép

Kopasz Zsófi ül a fűben Kép Kis barátnővel, szintén nagyon helyes, a füvet pedig én is megtartanám!!!

Gabi

pgaboka

Gabi!

Az első meg a harmadik tescós, a traki 4799, a bicaj 7990. A középső corás, az 3790. Az uram az alsót venné, de szerintem elég lenne a kisebbek közül valamelyik. Meg nem neki kell szaladni utána, ha nagyon begyorsulna a bicajjalKép

A térded fájhat attól, hogy egy ideg kisugárzik.

Még annyi van, hogy az uram is elkapta a vírusunkat...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Valaki benézhetne azérKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szép jó reggelt!

megpróbálok írni isKép, mert benézni többször tudok, mint írniKép

Ildi,
kis rabocska nagyon csinos és nagyon jó kis "börtönbe" kerültKépKép azt hittem Olit jobban meg fogja viselni, hogy osztoznia kell Benned, de ha még a cumit is ilyen könnyedén elhagyta (és a puszis kép is önmagáért beszélKép), biztos semmi gond nincs. Úgy látszik nagyon jól el tudod osztani a szeretetedet közöttükKépKép
Mi újság Levivel? Végül elvitted dokihoz, vagy nincs rá szükség? Felvételi? Szorítottam...Kép
Jó grillezéstKép én is úgy szeretek a tesómékkalKép

Szirom,
nagyon jó mind a három járgányKép az tény, hogy a harmadik a legpraktikusabb, mert hosszú távon is megéri, csak lecsavarozzátok a segító kerekeket és lesz egy kétkerekűjeKép De ennek gumi a kereke? Bocsi, ha hülyét kérdezek, de mintha a képpen műanyag lenne.....
A traktor a favoritKépKép A középső háromkerekű meg most még biztonságosabbnak tűnik és stabilabb talán, nagyobb lenne a biztonságérzete egy ilyenen, mint a megtámasztott kétkerekűn, gondolom.... mert azért még Õ kicsikeKépKép nem tudom mennyire próbált már ilyesmit, lehet, hogy semmi gondja nem lenne, ezt Te tudod megítélniKép De, ahogy ismerem, nem egy megijedős fajtaKép
Kertről már tényleg tehetnél fel képetKép

Gabi,
ez tényleg nagyon édes kis bringa, de a legédesebb Zsoltika rajtaKép Még hozzá is öltözöttKép
Nem is látszik öregnek a járgányKép
Micimackó, a közvetítő iroda neve, a száma +36/1-413-7454, a lányét meg elküldöm sms-benKép

Rita,
nagyon vicces lehetett az előadás-nézésKép gondolom, Te azért nem találtad akkor annak, de így leírva...ki-be, ki-beKépKép Niki nálunk nagyon sokáig rettegett a hangos dolgoktól, multiplexből az első próbálkozásnál máris ki kellett jönniKép és hosszú ideig nem is mentünk, iskolás korában először...
A torna az szupiKép Én rettegek a holnapi mérlegeléstőlKép

Bea,
tündéri a kislányodKépKép
a fű meg gyönyörű szép zöld, tényleg kár érte, de a családi egyetértés a legfontosabbKépKép meg tudtad győzni a párodat, hogy maradjon?

Lányok,
nagyon köszönöm a kenyérsütő gép infókat, meg a pecepte, nagy kedvet kaptam hozzáKép

Jó szavazástKép

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Ma annyit voltam bent a házban, amíg Zsófit letettem aludniKép Negyon jó idő van nálunkKép

Ildi!
Köszi, megtalálomKép, de majd csak jövőhéten, mert későn értem Gödöllőre. Mindegy, ami késik, nem múlikKép

Gabi!
Látszik, hogy Zsoltikának a zöld a kedvenc szineKép TündériKép
Mit dolgozol?

Szirom!
Én ráültetném a pasit mindre, aztán döntenékKép Nem tudom, lehet, hogy már az alsó is jó lenne neki, ki kellene próbálni. Hosszútávon biztos azzal járnátok a legjobbanKép
Én ide Fótra járok egy virágoshoz, azért tetszik, mert Õk a termelők, és az üvegházakban lehet válogatni... a kijáratnál meg a gatyádat otthagyniKép LEgalábbis nekem mindig sikerülKép Azt már csak halkan mondom, hogy az elmúlt években milliomegy futópetúniát vettem nálukKép Csak valahogy kiesettKép
Uradnak jobbulást!Kép

Anikó!
Fű maradKép Az idénKép Apa hajthatatlan, és ha belegondolok, van némi igazság abban, amit mond. Nagyon meredek a kapubejárónk, ráfordulni is csak az egyik irányból lehet (apa nem is tud beállni az Õ kocsijával), és képtelenség a betonon maradni a kerékkelKép Ezért akarja lerakni kővel, mert akkor nem lenne vele több munka.

Tegnap volt négy hete, hogy elkezdtünk fogyózni, nekem -8Kép, apának (Õ kicsit lazábban veszi a dolgot)-6. Megy ez kérem, csak akarni kellKép

További szép napot mindenkinekKép

Bea
Vendég

Sziasztok,

Bea,
-8 kg.,ez egyszerűen fantasztikus!!!KépKép Nagy-nagy gratula! Még mennyit szeretnél?? Beírnám a táblázatba, ha egyetértesz... de legalább Te itt büszkélkedhetszKép én még tuti nemKép Jaj, bocsánat lehet, hogy Rita is lefaragott kilókatKépKépA múlt héten, akkor mennyit fogytál?

Gabi,
Zsoltikának,
Kép
kívánokKép

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Gabi! Zsoltikának és a férjednek is nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép
Mi volt a szemorvosnál? Most voltál, ugye?

Anikó! Nem kérdeztél hülyeséget, mert nekem föl sem tűnt, de most hogy mondod, lehet, hogy ez nem gumikerék. Olyat nem nagyon szeretnék. Azt hiszem, az lesz a legjobb, hogy majd tényleg ráültetjük a srácot a lehetséges jelöltekre, mert egyszerűen nem lehet eldönteni anélkül a méretet. Egy rokon kisfiú 3 kerekűjén (mint az alsó) üldögélt valamelyik nap, és bár nagyon élvezte, le sem ért a lába, szóval az még azért nagy volt neki. Valami pedig nagyon kell, mert a kismotorját kinőtte nagyon.
Kertről majd teszek képet, de várom az első virágokat, mert mégiscsak úgy lenne az igaziKép Ritának küldtem különben, mert amikor beszéltünk róla, épp nem ment a bnet.

Súly: akkor most már én is elkezdem. Nyilvánosan nem vállalom a súlyomat, mert tegnap ráálltam a mérlegre, háááát, ne tudjátok meg...Kép

Bea! Nektek meg óriási gratula a mínuszokhoz!
Fűnek örülökKép De a kocsibejáró így valóban nem tűnik tökéletesnek, ahogy írod. Mi rögtön a kapuhoz tettünk egy fedett beállót, és nagyon bejött, hogy télen nem kell indulás előtt lapátolni, hogy kiálljon az ember.

Többiek, merre vagytok?

Akkor mától kezdjem a fogyit? Úgysincs ma kedvem enniKép Az uram itthon van, mert őt is még mindig ezerrel támadja az influ, és most már érti, hogy jól esett volna nekem a múlt héten, ha segít egy kicsit, mert nagyon beteg voltam én is. Bevallotta, hogy nem vette komolyan annyira. Namindegy. Õ fekszik.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Anikó, ma nem mondok adatot, mert tegnap este halálra zabáltam magam, majd jövő héten, ok?
Most rá szeretnék startolni nagyon, mert már csak egy hónap van az esküvőig, és ha Beának sikerült 8 kg, akkor talán nekem is lemegy 5-6...Kép

Szirom, kezdd ma! Én sem fogok ma sokat enni... Hajrá! Akkor most Norbi?
Ha kell recept, vagy napi ötlet szólj, szívesen állok rendelkezésedre! Kép

Bea, megáll az eszem!!!! Kép Csúcs vagy!

Mai menü: (tegnapi maradék) virsli párolt zöldséggel és az elmaradhatatlan füstölt mozzival Kép, gyerekeknek meg még nemtommi. Talán zöldborsófőzelék.

Zsoltikának és Gabi férjének (és az enyémnek is Kép), BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!

Szegény uram, ma reggel elfeledkeztem róla, milyen nap van ma, és már indulóban volt, amikor megkérdezte: Azért felköszönti ma valaki Zsoltikát? Kép
Felköszöntöttük...Kép

Szép napot mindenkinek!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jajj, Rita, és a te uradnak is boldog névnapot! Mit főzöl neki?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Háát Szirom, a könnyebbik végén fogom meg a dolgot, elviszem vacsizni...Kép

De répatortát kért, azt megcsináljuk, megesszük, aztán megyünk étterembe...Kép ÉLjen Norbi! Kép

Lehet, hogy pontosítanom kéne, hogy holnap kezdem, de még bízom benne, hogy elég erős leszek, és csak reggel kóstolom meg a tortát Kép

Majd beszámolok.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,

Szirom,
nagyon örülök, hogy beszállszKép,ahogy minden nap, kezdjük most is maKép
Tibinek jobbulást! Õ legalább szedhet rá gyógyszert. Remélem egy kicsit vezekel, amiért nem vette komolyan a Te vírusodatKép Min.1x jár Neked, Apa által az ágyba szervírozott reggeliKép (ha jól emlékszem, fincsi rántottát (is) tudKép)
Motiot válaszolt?

Gabi, Rita,
akkor a párotoknak is nagyon boldog névnapot kívánokKép

fogyi: én sem tudok semmi jó eredménnyel büszkélkedni... fél kiló mínusz, nagyon kevésKép
Rita, én is szeretnék belehúzni a hétenKép
Hova viszed vacsizni az uradat? (netalántán a "Norbihoz"?Kép)

Anikó
pupi5

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?