Sziasztok csajok,
Nagyon köszönöm a sok gratulációt
Csak végigfutottam a hét írásait gyorsan, most csak röviden tudok írni...
Unique,
Látom pár nap küzdelem után csak kibújt Laura, szívből gratulálok, jó egészséget és sok tejcit kívánok
Stella-család,
Gyönyörűek a fiúk, mostmár tudom milyen nehéz lehet kettővel egyszerre...sok erőt és kitartást kívánok, szuper hogy a tejci is rendben van....
Nálunk a helyzet most kicsit szomorú, mert a besárgulással küzdöttünk, de a Jánosból (Kavicska, sajnos nagyon igazad volt a csecsemőosztállyal kapcsolatban) már péntek reggel elengedtek minket, mondván hogy a bilirubin szint jó, nem kell kék fény, semmi, szopás is beindult...Pedig a tejem csak pont péntekre indult be, az hogy Máténak volt reflexe már az első nap, még nem jelenti azt hogy szopival minden rendben... Szóval nemhogy elengedtek, szinte zavartak mert kellett az ágy... igy itthon küzdöttünk 2 napig, az aluszékonyság fokozódott, keveset tudtunk szopni, kevés lett a folyadék, igy ma délelőtt már annyira gáz volt hogy kihívtuk az ügyeletes gyerekorvost, aki egyből küldött minket a Madarászba, sárgaság, kiszáradás veszélyével. Nem részletezem mennyire kiborultam. Ma délután kék fény alá tették Mátét infuzióval kombinálva, minket meg hazaküldtek, csak írom és már folynak a könnyeim...3-4 nappal fenyegettek- azért remélem hamarabb összeszedjük magunkat... közben úgy néz ki hogy az én tejem is kevés, bár ez ördögi kör, ha nincs igény, nem termelődik, pedig iszom a teát, eddig béna voltam a fejésben, de most gőzerővel ráállok
Megőrülök ha nem tudom Mátét szoptatni....Igy ma éjjel intenzív fejés és reggel fél kilencre mehetünk Manócskához...Drukkoljatok....
Orsi, esetleg Stelláék,
egy üvegbe szerintetek egymásra fejhetem a tejet 2-3 óránként ? Vagy minden fejéshez külön üveget használjak ? Csak 3 üvegünk van, pedig jó lenne még legalább 3-at fejni reggelig (egyet már elhasználtam)
Kérlek titeket drukkoljatok nekünk nagyon...
Ha rendeződnek a viszonyok, újra jövök, illetve ha valaki még tud ma este válaszolni az üveg kérdésre azt szívesen olvasnám...másra egyelőre nincs erőm...
Köszönöm és sokat gondolok rátok
Kriszta