Új privát üzeneted érkezett!

Jucus, Eper!
Most láttam a babaszoba.hu-n az apróhirdetések között (babahordozók között) hogy vannak jó áron vaci új Roemer autósülések!
Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Nyeste!
Neked milyen problémád van az alvással? Mert mi is szenvedünk születése óta Bettivel. Minden éjjel felébred, átviszem magam mellé, de ott is nyugtalanul alszik tovább. Sőt legtöbbször rajtam alszik, mint csecsemő korában. A ma 19 hónapos lányom 3 hónaposan aludta át először az éjszakát, miután megszünk a hasfájásunk, ez kb. 1 hónapig tartott, azóta talán 1 nap volt mikor nem kellt fel éjjel. Akkor meg én nem tudtam aludni, mert vártam, hogy miért nem ébred, van valami baja talán?! Azt se tudom mondani, hogy nem szeret a saját szobájában és ágyában aludni, mivel este ő húz be oda, hogy menjünk aludni, és rendben el is alszik. Már jó volna egy nyugodt éjszaka.
Zsuzsa

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Nyeste és Kerekes!

Luca is nagyon rosszul alszik, ebből kifolyólag én sehogy. Gyakorlatilag ha lefeküdnék akkor aludni, mikor ő, úgy összejöhetne egyben 3,5 óra alvásKép vagy inkább (: Mert onnantól fogva van, hogy folyamatosan fent van, 10-20 percekre alszik el, közte pedig mászkál az ágyában, nyafizik, játszani akar (na ettől szoktam teljesen kiakadni) nevetgél, elég széles a repertoár. És az a furcsa, hogy olyan 7-8 hónapos koráig azzal együtt, hogy felébredt enni 1-2 alkalommal, gyönyörűen aludt 12 órát, minden műsor nélkül. Ja, és ráadásul már hajnali fél hatkor kukorékol, ha nem veszem ki az ágyból, teljesen kikel magából. Így kiveszem, ő meg mint a gép, megy a játékokhoz én meg azt sem tudom, hol vagyok. Napközben 1x2 órát alszik kb. Egyszóval az ő alvásigénye sehol nincs az enyémhez.
A múltkor anyunál aludt, a férjem nagy lelkesen megkérdezte, "nem megyünk el csörögni?" Mondtam neki, hogy nincsen magánál, én végre aludni akarok. Szép kis kikapcsolódás, mi?Kép

marq
Kép
Kép
marqueza

Dóri!

Hogy vették észre és pontosan mit Ági szemével? Remélem, hamarosan meggyógyul! Luca megint elkapta a fosós-hányós vírust.Kép

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok!

Lucának gyors gyógyulást!

Áginak kell szemüveg? Dóri voltál kivizsgáláson? Sztem nem fogsz úgy járni mint Dee, mert a dokid mindig elérhető mobilon és ha úgy gondolod hogy most már jó volna a tettek mezejére lépni akkor Te is fel tudod hívni ha a kórházból nem hívják.
Bulcsúnál engem is próbált lebeszélni az első szülésznő /nem nála szültem, mert jött a váltás/ hogy felhívjam a dokit, aztán mondtam hogy meg van beszélve sőt külön megkért hogy hívjam mi a helyzet.
Abban igazad van hogy így is fizetünk, de szerintem Telkiben is kell fizetni a vizsgálatokér is vagy azzal együtt 650e? A sogórnőm orvosa ott vezet szüléseket, ha érdekel komolyan akkor megadom a számát.

Látom sokan járunk egy cipőben nem alvásilag. Nem tudom mi a megoldás. Én nem tudom sírni hagyni. Inkább cicizik és akkor ált-ban alszik tovább. Fogzáskor kicsit nyugtalanabbul.
Most is fogzik úgyhogy megyek is aludni.
Jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Dóri: jobbulást nektek! Jobban van már a kicsi lány?

Fricky: megnéztem én is a babaszobán a römer üléseket, de nekik nincsen 0-18 kg típusú, én meg olyat szeretnék.

Alvás: Gergő is nagyon rossz alvó. Már születése óta. Nappal 2x fél óra, éjszaka egyhuzamban kb. 2 órát ha alszik. Sírva ébred, semmi sem nyugtatja meg, csak ha cicire rakom. Nagyon soxor felébred. Amikor kibújt a két alsó foga, óránként ébredt. Már előre félek a többi fogtól. Kép
Szóval nálunk sem leányálom. És az is baj, hogy napközben annyira nincs el egyedül. Max. fél óra, rakosgatom ide-oda. Ha a járókát unja, akkor megy a pihenőszékbe, ha ott is kezd hisztizzni, akkor a habtapira rakom. És ez megy egész nap, még főzni sem tudok, egyszerűen nincs semmire idő. Ráadásul itt a jó idő, a kertben is kezdődnek a munkák, hát, az egy külön mutatvány lesz.
Különben meg egy tünemény, imádom. Gagyog ezerrel, forog jobbra balra, röhög, szal jófej kiccsákó. Kép

Juc

jucus1

Köszi a jó kívánságokat!

Nem tudom, hogy kell e neki szemüveg, csak az egyik szemét jobban használja, mint a másikat.
Majd megyünk szemészhez ,ha meggyógyult.

Lucának jobbulást!

Az evés még mindig nem egy leányálom, de talán már javul mert borzasztóan köhög.
Most kapja ismét a cataflam cseppeket, hogy tudjon enni, így gyorsabban gyógyul, meg az antibiotikumra nem árt, ha eszik rendesen, nehogy kikezdje a kis gyomrát.

Sid!

Köszi, de tuti nem szülök ott, mert azért drágállom egy kicsit, és mivel Ági koraszülött volt, nem kockáztatunk.

Meg egyelőre bízom a jelenlegi dokimbanKép

Alvás!

Én le sem merem írni, Ági mennyit alszik, mert kikapokKép
Este 8-kor lerakjuk és reggel 8-ig egyfolytában alszik még betegen is, csak akkor kelt fel, ha 38 fok felletti láza volt, akkor is megkapta a kúpot és alvás tovább.
A foga miatt is csak ritkán ébredt fel, de visszaaludt mindig.

Nappal meg 2*2 óra, illetve most állunk majd át az 1*3 órára, de amíg beteg 2*2.

Ebben a tekintetben az apjára ütöttKép

Nappal nekem sincs szinte semmire sem időm, állandóan játszani kell vele, így akkor dolgozom, amikor ő alszik.

Alváshoz még annyit, hogy Ági kezdetektől fogva a kiságyában aludt (külön szobában), soha nem altattam el magamon, az elején volt néha hogy nehezen aludt el, de aztán rendeződött a dolog. Ilyenkor általában éhes volt, vagy fájt a hasa.

Üdv: Dóri
Vendég

A szemet úgy lehet otthon tesztelni, hogy letakarod először az egyiket, majd a másikat és megnézed, ha nem egyforma reakciót vált ki a gyermekből akkor valószínűsíthető, hogy az egyik szeme lustább.
Pld. a ha a balt letakarod és hevesen kapálózik, míg a jobb letakarásakor alig és ezt többször megismételve is előjön akkor nem árt szemésszel megnézetni.
Nem kell teljesen letakarni a szemét, csak a látómezejét kell kitakarni az egyik oldalon.
Vendég

Sziasztok!

Dóri! De jó Nektek alvásilag. JOhanna 6 hónapos koráig /fogzás kezdete/ végig aludta az éjszakát aztán ő is többször ébredt, majd 1,5évesen megint aludt. Bulcsúnál is hasonlóan alakulnak a dolgok. Remélem aug-szept környékén nála is rendeződik a dolog.
MIért lett Ági koraszülött? De minden rendben azóta vele?!
Üdv Edina

Kép
Kép
sidney

Dóri!
Én sem mertem leírni a mi alvásunkat KépKép De rajtad felbuzdulva megnyugodtam. Nálunk - Hála Istennek - az alvás az egyetlen olyan dolog, amivel soha semmilyen gond nem volt. Gyorsan le is kopogom Kép Az egyetlen, hogy nappal össz-vissz egyszer alszik max. másfél órát. Viszont este fél 8tól kb. reggel 7ig, fél 8ig alszik. És egyszer sem ébred.
Szóval Csajok! Fel a fejjel, előbb-utóbb mindenkinél rendeződnek a dolgok Kép Remélem most megnyugodtatok KépKép
A nappalok viszont óriásiak Kép Egy perc nyugalom sincs Kép Képes egész nap körbe-körbe rohangálni a házban, ha nincs jó idő. Most már hogy egy kicsit javulgat, kint vagyunk a kertben vele, és előadja az igazi "jó gyerek" stílust Kép Olyan koszos lesz 5 perc alatt, hogy az csuda KépKép

Szép napot mindenkinek: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, biztos tudtok segíteni.
Azt mondta a védőnő, hogy már délután is adhatok Gergőnek gyümölcsöt, este pedig tápszer helyett főzeléket. És hogy gyümiből már 200ml-t megkéne enni, főziből meg még többet. Hát ez nekem nagyon soknak tűnik.
Reggel szopizik, 10 körül gyümit kap, de max egy üveggel eszik meg, utánna egykis almalevet adok neki. 12 körül főzi kb. fél üvegnyit ha megeszik, délután még szopizik és este kap
tápszert. De délután nem szokott olyan éhes lenni, hogy egy üveg gyümit még benyomjon, és este meg főzit??!! Ez annyira sok kaja, nem? Én még szeretném azért szoptatni, de így nem sokta fog.
Ti hogy és mikor, mit adtatok a babáknak 8 hósan?
Különben így is szép súlya van, 8700 gramm és 75 cm.
Előre is köszi a segítséget.

Jucus

jucus1

Jucus!
Annyit adj neki, amennyit megeszik. Ha nem kell neki egy egész üveggel, akkor nem kell neki.
Mi úgy csináltuk, hogy reggel ébredés után megivott kb. 1-1,5 dl kakaót (tápiból), utána kb. 1,5 óra múlva megreggeliztünk rendesen zsömi, sajt, paradicsom, mikor mi, ha még kellett neki, akkor egy joghurt is. 10 órai nem volt, mert a reggeli volt kb. 9kor. Ebéd dél-fél 1 körül főzelék, vagy husika krumplival. Aztán délután uzsi gyanánt egy kis gyümi v. jogi (na ez tényleg csak mutatóba volt uzsi Kép) és végül fürcsi előtt vacsi 8 hósan még tápi volt - de ez megint csak kb. 100 gr tápi volt.
Soha nem volt úgy, hogy éhes maradt volna. Mindig csak annyit adok neki, amennyi jól esik. Ha csak 3 kanál főzi, akkor csak annyi. Úgyis "szól" ha éhes Kép

Kép Kép
fricky

Jucus!

Ági sem eszik meg annyit,a mennyit a te védőnőd mondott, pedig ő 1 éves és megy, mint a robot.
8 hósan a következőket ette:
reggel 200 ml táp, utána 200 ml főzelék, majd 200 ml gyümi és este 250 ml táp. Még ivott mellé 1-1,5 dl-t.

Amúgy nálunk az esti főzelék nem jött be, ha délelőtt nem eszik főzeléket akkor soha, délutánra már fáradtabb és akkor esélyem sincs.

Fricky!

Nem fáztatok meg a halacskás kalan után?
Már Ági kész malac estére és úgy ragadKép
Vendég

Sziasztok!

Jucus! úgyis annyit fog enni amennyi kell neki. Én kitapasztaltam. JOhannánál állandóan ezen görcsöltem hogy keveset eszik de hiába próbáltaam akkor sem kellett neki több. Amit a védőnő mondott az sztem egy átlag, vmelyik gyerek többet eszik ettől vmelyik kevesebbet. Ha látod hogy normálisan gyarapodik akkor nem kell megtömni azért hogy meglegyen a védőnő által javasolt mennyiség. A 8,5kg tök jó. Johanna 1 évesen épp 8kg volt. Most 18kg és 4éves.
A legjobb ha a gyerkőc igényeit nézed. Bulcsú ált-ban tejpépet kap vacsira és fürdi után szopizik még. Reggeli kenyér+felvágott, ebéd főttétel, uzsi gyümi, vacsi tejpép, fürdi után szopi, éjszaka szopi.
Üdv Edina

Kép
Kép
sidney

Dóri, Fricky:

Az alvás nálunk is hibátlanul működik, kb mint Dóriéknál, szóval nagy mázlink van.Fogunk ugyan még nincsen....
Ági megy mint a robot?KépEz tetszett.

Kizsó, én megmutattam nemrég a dokinak a lányomat, úgy tűnt nagyon örült neki!

KépKép
tibicsoki75

Jucus

Sztem védőnők ellen a legjobb orvosság, hogy egyik füleden be, a másikon meg ki. Akkora hülyeség ez az "ennyi idősen ennyit meg ezt és ezt kell enni, ezt kell csinálni, ekkorának kell lenni" és még lehetne sorolni. Mert ha nem, akkor juj mi lesz...???
Én sokszor végigolvasom az újságok fogyókúrás menüit, és mindig azon akadok ki, hogy ez nekik, fogyókúra? Én nem szoktam fogyózni, azt eszem, amit akarok, de képtelen lennék annyit megenni, amennyit egy ilyen kúra előír. Na, ezt csak azért írom, mert minden ember e téren is nagyon eltér, ne idegeld magad holmi statisztikai adatokkal. Annak meg végképp nincs értelme, hogy esetleg erőltesd a gyereked, hogy egyen többet.

Annyi talán a megszívlelendő, és ezt kevesen tudják, hogy a gyümölcsöt inkább a délelőtti órákban és étkezés előtt ajánlatos enni, kicsiknek-nagyoknak egyaránt, mert ekkor szívódik fel a leghatékonyabban. Este pedig kifejezetten nem jó fogyasztani, mert csak rothad a belekben másnapig.
Kakaó pedig nem a legegészségesebb ital, nem a cukor miatt, hanem mert a kakaó maga semlegesíti a tejben, tápban lévő vitaminokat.
(az infók az exvőlegényem orvos apukájától származnak, ezt csak azért írom, hogy nem én okoskodom.)

üdv. Marq

marq
Kép
Kép
marqueza

Marqoeza!

Ne haragudj, hogy előre köszöntöm fel Lucát, de egész napos elfoglaltságunk lesz! Kép
Ezért:
Luca! Isten éltessen az első szülinapodon!

Kép

Kép

kizsó

Kizsó!

Hát nem haragszomKép Hanem nagyon köszönöm Luca nevében, és igen jólesikKépKépKép

(ezt csak halkan teszem hozzá, de én már biztosan elszalasztottam néhány szülinapost, névnapost megköszönteni...Kép )

marq
Kép
Kép
marqueza

Luca!

Boldog szülinapot!

Habár ilyenkor már 2 órás voltál, anyukád öröméreKép
Vendég

Istenke éltessen sokáig drága kicsi LucaKép
picipocak19

Isten éltesse Lucát születésnapja alkalmából! Bár egy kicsit megkésve.

Lányok! Köszönöm a válaszokat!

Jucus

jucus1

Marq!
Így kicsit később, de Istenke éltesse Lucát Kép

Kép Kép
fricky

Lányok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat!Kép

és akkor jöjjön a következő szülinapos:Kép

Dóri!

Áginak első szülinapja alkalmából kívánunk még legalább 90 derűs esztendőt, sok-sok nevetést és kevés könnyet, jó egészséget, kíváncsiságot és bátorságot a nagyvilág felfedezéséhez!Kép Kép

szeretettel Bea és Luca

marq
Kép
Kép
marqueza

Kedves szülinapos csajszikák,

Nagyon-nagyon vidámságos szülinapot kívánunk nektek!

Judit és Danca

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

<font color="0000ff">Szia Tibicsoki.

Mi már nagyfiúk vagyunk. 65cm, 6200g. Sokat vigyorgunk a sírás messze áll tőlünk, kivétel,ha anya csúszik az idővel akkor nagyon tudunk ordítani,de ez még csak 1x fordult elő és sokat dumálunk kb. 1+1/2 hónapos korunk óta. Az éjjeleket már 1hónapos korunk óta végigaludjuk.Lassan babaúszásra fogunk menni.
Szóval én egy álldott jó baba vagyok.
</font>KépKép
Kép
Kép
Kép

Inci, Marcell,Pityke

Kép
Kép
incike

Dóri és Ági!
Hát látjátok milyen hamar elmúlt ez az egy év KépKép
Boldog szülinapot!
Eszti és Bence

Kép Kép
fricky

Lucának és Ági babáknak jó égészséget és sok boldogságot kívánunk szülinapjuk alkalmából.
Fanni&Timi

Incike!

Marcell igazán szép, nagy baba, örölök, h ilyen jó kisfiú!Apukája biztosan segít mindenben.
Te hogy bírod?
Fancsra sem panaszkodhatunk, alszik éjjel, napközben kétszer, háromszor, forog-pörög-tekeredik, tolja le a pelenkázóról a cuccokat, nem bír nyugton maradni szerencséreKép
Eszik sütötököt és almát mivel hat hónapig csak cici voltKép
Kép

KépKép
tibicsoki75

Tibicsoki
Az a baj, hogy Pityu még mindíg sokat dolgozik így hétköznap keveset tud segíteni, de nem is baj.Megoldottuk, hogy hétvégén övé a Marcival töltött idő nagyrésze.
Sajnos én már kb.2hónapos kora óta nem tudom szoptatni, mert elment a tejem, szerintem a sok idegességtől.Mi is eszünk már almát meg sütőtököt.Védőnéni mondta, hogy adjak neki gyümit, hogy ne kelljen annyi tápit ennie.Ráadásúl a tápszerre alergiás volt így ki kellet kisérletezni 1 másikat, hogy melyik felel meg.A cumit nem szeretjük, de nem is baj.
A kezünk folyton a szánkban van és nagyokat cuppogunk rajta.
Nagyon jól bírom.Szerencsére nem kell mellette ücsörögnöm elvan a játékaival így én is eltudok intézni minden házimunkát.

Édi Fannika. Látom stramm kiscsaj ő is.
Kép

Inci

Kép
Kép
incike

Dóri!

Áginak nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Nőljön nagyra!
KépKép

Ma volt nálunk egy barátnőm, akinek fotós a szakmája, és csinált Zsófiról egy csomó képet! Remélem jól sikerülnek! Majd rakok fel nektek is, ha készen lesznek! Kép

kizsó

Sziasztok!

Ági és Luca! Isten éltessen Titeket sokáig szülinapotok alkalmából. Edina

Nagyon szépek a babák. Jó neketek hogy alszanak.

Üdv Edina

Kép
Kép
sidney

Kedves Kizsó!
Bocs, hogy igy ismeretlenül megszólítalak, de szeretnék kérni Tőled vmit: a "happy birthday"-t irogató egérkét el tudnád nekem küldeni mailben(vaczi04@t-online.hu)? Próbáltam jobb klikkel bemásolni, de csak az egeret sikerült képként átmásolni. 7végén lesz az egyik ismerősöm szülinapja, s gondoltam, elküldöm neki, mivel ez olyan ari. Előre is köszi!
gyumodore

Gyumodore!

Láttam, hogy írtál és megpróbálom még a mai nap folyamán elküldeni! Oké?

kizsó

Csajok!
Gyors kérdésem lenne Kép
Találtam tök jó ágyat Bencének, viszont kellene bele matrac. Kérdés: szerintetek megvegyem a matracot x tízezerért, vagy elég ha szabatok bele vastag szivacsot? Az ágy 90x200 cm tömör fenyő ágy lenne. Ebben a méretben csak a "rendes" matracot kapom amiben mi is alszunk pl. apával. Annak meg biza 40ezer volt darabja Kép

Köszike előre is Kép : Eszti

Kép Kép
fricky

Fricky!

90*200-as matrac már 4790 Ft-tól kapható az Ikea-ban.
Ez 11 cm vastag.

Mikor lesz az esküvő?

ÜdvD :óri
Vendég

Dóri!
Ez komoly????? Akkor sztem megvesszük az ágyat, és megyek az Ikea-ba matracért Kép

Az esküvőnkig 16 nap még hátra, mindjárt itt van Kép Már izgulok nagyon KépKép

Kép Kép
fricky

Szia Eszti!

Mi Johannának az ágyába kókuszmatracot vettünk. Kb.15-20Eft. A gyerekorvos azt mondta hogy rugósmatracot ne vegyünk a gyereknek. Mondtaa ho gy miért ne d emár nem tudom. Bocsi tyúkeszű vagyokk.
Az már csak két hét. Vagyis Húsvét utáni hétvége. Húha akkor nagy kanállal esztek, ne izgulj minden oké lesz.
Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Fricky! De izgalmas lehet most neked! Kép Minnyá feleség leszel. Kép
Mennyien lesztek a lagzin? Mi lesz a menü? Milyen lesz a ruhád? Teszel majd fel képeket?
Bocs a sok kérdésért, de emlékszem 1 éve, hogy bevoltam zsongva az esküv&#337; el&#337;tt.
Hú, tök jó. Kép Kép

jucus1

sziasztok

csak bekukkKép
Jucus megvetted már az ülést, mert én tegnap igen ott és én is a concord ultimax mellett döntöttem.

Lányok más kérdés: Maja 9 hós elmúlt idáig szopizott de 2 napja érzem már csak pár korty van ezért ő is nyügösebb, sírosabb több tapit próbáltam nem kell neki, igaz ma este új kisérlet alapján benyomta a Humána 3 almását, de szerintem csak beájult mert annyira fáradt volt.
mennyit kéne adnom neki? most kb 150 ml ivott meg, kiváncsi vagyok mikor ébred éjjel? Kép

pá-pá

üdv: Györgyi
eper8

Sziasztok! Kerekes! Marq! Jucus!

Még az alvás témát folytatva...A nagylányom 2 hónapos korától kezdve úgy aludt, mint Dóriéknál Ági. Kivételes esetben ébredt csak fel. Cumizott öt éves koráig és pár naposan is már nagyon szerette a cumiját. Emma is jól indult, 3-4 hónapig egész szépen aludt éjszaka. A fogzással ill. az ekcéma megjelenésével változott meg minden. Õ nem cumizik, hanem szopni akar, hasonlóan ahogy Bettina. Õ is szívesen megy az ágyába, szeretne aludni, de nagyon nyugtalanul alszik. Gyakran felsír, vakaródzik, ez a legszörnyűbb, néha meg teljesen felébred és kivonul játszani. Az utolsó szemfoga készül kibújni, remélem utána jobb lesz. Elég érdekes ennyi alvás mellett a többiekhez alkalmazkodni, és még dolgozni is reggelente! Közben pedig úgy sajnálom szegényt, napközben olyan jókedvű és nyugodt. Vajon miért nem tudnak ezek a babák aludni?
nyeste

Sziasztok!

Nyeste! Nagylányod hogyan szokott le a cumiról? Johanna is cumizik még /csak alváshoz/.
Hallani sem akar arról hogy elvegyem. Én meg inkább hagyom mert különben sír miatta.
Edina

Kép
Kép
sidney

Lányok!
Köszike, már én is nagyon be vagyok sózva KépKép Remélem tényleg minden rendben lesz, megtettünk érte mindent Kép Természetesen teszek majd fel képeket de nem tom mikor lesznek készen a fényképésztől függ.

Matrac: valszeg megvesszük az Ikea-s matracot, két okból is! Egyik, amíg nem szobatiszta Bence addig tuti párszor elő fog fordulni az éjszakai bepisilés, azaz igazság, hogy arra kicsit sajnálnám a 20ezret Kép Majd ha minden OKÉ, akkor persze megkapja a rendes matracot. A másik meg az ára Kép

Hát a rengeteg kérdésre most nincs időm válaszolni, de majd bepótolom Kép

Jó hétvégét Mindenkinek: Eszti

Kép Kép
fricky

Eszti!

Mi a CORA-ban vettük akcióban a kókusz matracot 70*140-es és 8000 Ft volt. Igaz ez nem mostanában történt, de az Auchanban és a CORA-ban szokott leárazva lenni. Van még a Mini Manó babacentrum ahol érdemes megkérdezni, van internetes oldaluk is.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Szia Kizsó!
Nagyon várom az egérkét! Léci-Léci-Léci-Léci-Léci-Léci-Léci-Léci! Kép
Köszi előre is!
gyumodore

Gyumo!

Elküldtem, remélem megérkezik!
Bocsi, hogy csak most, de pénteken elutaztunk és csak most jutott eszembe! Remélem nincs harag! Kép

kizsó

Eper,

Dancánál 10 hónaposan volt ugyanez. Tej már nem volt, a tápszer pedig nem kellett neki. Legalábbis eleinte. Aztán szépen lassan rájött, hogy már cska ez van:-( Volt, hogy csak 80 grammot evett este, és nem tudtam többet belediktálni. Aztán szépen lassan feltornáztuk az adagot. Állítólag a Similac nevű tápszernek anyatej íze van. Mi ezt sajna nem próbáltuk, mert csak később hallottam róla. Hátha....

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Tibicsoki!

FAnni és én is ugyanahhoz a bőrgyógyászhoz járunk, mint a GYőzike nejeKép
Most láttam a Győzike show-ban a dokitKép
Olyan jellegzetes hagnja van, meg a hely is feltűnt, a Szent Teréz Magánrendelő.

Üdv: Dóri
Vendég

Kizsó!

Megkésve, de boldog szülinapot ZsófinakKép

Majd írd meg, hogy ünnepeltétek...esetleg képek?

Dóri
Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Dóri, igeeeeeeeeeeeeeen már akartam jelezni. Tegnap azonnal feltűnt, azzal a hatalmas fekete nagyítójávalKép

KépKép
tibicsoki75

Tibicsoki!

A sors fintora, hogy tegnap este 7-re értünk haza, a dokitól, mert szombaton éjjel megint szarul voltam, aztán utána ittam sokat és helyrejöttem, majd mára virradóra megint semmi alvás, hajnali 3-kor adtam fel a harcot és vettem be a gyógyszert.Kép utálok gyógyszert szedni. Pedig már kezdett minden klappolni és tessék...
6-kor tudtam elaludni, még jó, hogy a férjem 10-ig itthon maradt, így szundítottam egy picit.

Lehet, hogy pár év múlva Fanni is valóságshow szereplő leszKép Én már tuti nem, de könyvet még írhatok...
Fanni show már látom a szalagcímeket...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?