Köszi a jó kívánságokat!
Nem tudom, hogy kell e neki szemüveg, csak az egyik szemét jobban használja, mint a másikat.
Majd megyünk szemészhez ,ha meggyógyult.
Lucának jobbulást!
Az evés még mindig nem egy leányálom, de talán már javul mert borzasztóan köhög.
Most kapja ismét a cataflam cseppeket, hogy tudjon enni, így gyorsabban gyógyul, meg az antibiotikumra nem árt, ha eszik rendesen, nehogy kikezdje a kis gyomrát.
Sid!
Köszi, de tuti nem szülök ott, mert azért drágállom egy kicsit, és mivel Ági koraszülött volt, nem kockáztatunk.
Meg egyelőre bízom a jelenlegi dokimban
Alvás!
Én le sem merem írni, Ági mennyit alszik, mert kikapok
Este 8-kor lerakjuk és reggel 8-ig egyfolytában alszik még betegen is, csak akkor kelt fel, ha 38 fok felletti láza volt, akkor is megkapta a kúpot és alvás tovább.
A foga miatt is csak ritkán ébredt fel, de visszaaludt mindig.
Nappal meg 2*2 óra, illetve most állunk majd át az 1*3 órára, de amíg beteg 2*2.
Ebben a tekintetben az apjára ütött
Nappal nekem sincs szinte semmire sem időm, állandóan játszani kell vele, így akkor dolgozom, amikor ő alszik.
Alváshoz még annyit, hogy Ági kezdetektől fogva a kiságyában aludt (külön szobában), soha nem altattam el magamon, az elején volt néha hogy nehezen aludt el, de aztán rendeződött a dolog. Ilyenkor általában éhes volt, vagy fájt a hasa.
Üdv: Dóri