Új privát üzeneted érkezett!

TKrisz!

Annyira aaranyos tőled, hogy a nevünkben is írtál a másik topic-ba, hiszen a férje főleg azt olvassa, így ő is és a fiai is láthatják, hogy mennnyire fontos volt nekünk is Lau.

Olyan furcsa, hogy mennyire nem értékeljük a mindennapi dolgokat, az öleléseket, az időt, amit együtt tölthetünk.
Azóta én is sokkal türelmesebb vagyok Orsival, és minden pillanatot jobban értékelek.

Vigyázatok magatokra!

Puszi, eszti

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!
Lányok,a nagy megrendülés után is írjatok!
Ne haljon ki a topicKép
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Én még most se tértem észhez, teljesen megrendített a hír, pedig nem is ismertem, de egy fiatal anyukáról van szó, akinek még élnie kellett volna, és nem ilyen fiatalon elmennieKép
Anita: szerintem nem fog kihalni a topik, csak szerintem mindenki arra vár, hogy írjon valaki valami másról, mint ez a szomorú hír, és akkor tudnak a témához csatlakozni.
Lányok mindenkit szomorúan érint a hír, de azért meséljetek mi van veletek, remélem mindenki jól van. Szerintem Lau se nézi jó szemmel onnan fentről, hogy szomorkodunk és a topik meg kihalóban vanKép
Timie

Kép
timie
 
 

 
 

Sziasztok!

Hát én megtöröm a csendet,igaz a mi problémánk semmi Lau családjáéhoz képest,de valamiről azért írni kell.Mindig hirdetem,hogy makk-egészségesek a csemetéim,jelentem betegek! MIndketten,láz,orrfolyás,köhögés.
Márk már itt bőg,hogy azonnal kapcsoljam ki,úgyhogy hirtelen csak ennyit
puszi mindenkinek
kismuki
 
 


Sziasztok Lányok!

Már megint rég jártam erre, mennyi levél gyült össze. Mielött elkezdem olvasni magunkról:
Képzeljétek Prágában voltunk, a párom kiment egy két napos tanfolyamra és elvitt minket. Nagyon jól éreztük magunkat, szuper szálloda, isteni reggeli és gyönyörü városban nagy séták Leventével amíg apa tanult. Az utat odafelé nagyon jól bírta, vissza már kevésbé, de sokkal rosszabbra számítottam. A szállodában kapott saját kiságyat és ugyanúgy aludt benne, mint itthon. Egyedül az éttermi ebédek-vacsorák voltak nehezebben elviselhetök, de felváltva ettünk, ezt is sikerült megoldani.
Ma kimentünk a játszótérre, nagyon élvezi a hintázást és ma elöször leraktam a kavicsokhoz is. 45 percig szöszmötöl egy müanyag kanállala a kavicsok között és csak fél óra után jutott eszébe bekapni, de gyorsan ki tudtam szedni a szájából és utána nem is kellett neki. Annyira büszke vagyok rá! És mindenkivel barátkozik, persze föleg a lányokkal! Kép Hihetetlenül élvezi a játsteret, annyira jó, hogy végre itt a tavasz! Nekem is sokkal jobb a kedvem ilyen szép idöben!

Gabi: Kösz az infót a Zeg-zug zenebölcsiröl, nagyon jól hangzik, mi is megpróbálunk egyik nap elmenni!
Szeretnék töled, mint Feng Shui szakértötöl tanácsot kérni, hogy hová szerencsés elhelyezni a babaszobába az ágyat? Gondolom ehhez kell alaprajz, meg hogy hol vannak a falban vízvezetékek, ugye?

Annamari: Viktor nagyon édi ebben a csíkos szerkóban és szerintem is teljesen jól néz ki, nem látszik soványnak egyáltalán!
A „kilátás a lakásból” címü képek nagyon durvák, jó, hogy vissza tudtok lépni. Persze elölröl kell kezdeni a keresgélést, ami elég fárasztó, de hátha egy szuper jót találtok! Kitartás! Kép

Jaj Istenem, most értem el a szomorú hírhez Lauról! Nem ismertem öt személyesen, de annyira megrázott a hír, hogy csak zokogok,zokogok... és nem tudom abbahagyni....Nyugodj békében Lau! Öszinte részvétem a családnak!


Timi Kép

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Minden kis és nagy betegnek jbbulást kívánok!
Egy kis idő, és feléled majd megint a topic, ne aggódjatok, csak most mindenki kicsit számot vetett magával, az életével, és kicsit jbban értékeljük egy kis ideig azt, amink van.
Sajnos az emberi természet furcsa: ritkán értékeljük azt, ami a miénk, és mindig más szerencséjére vágyunk, valamire, ami másnak van, de nekünk nincs. Az ilyen pillanatokban viszont kicsit megfordul minden.
De aztán visszaáll minden nagyjából úgy, ahogy előtte is volt. A mindennapi kerékvágásba. Sajnos nem tudjuk sokáig ennyire értékelni a dolgokat. Bárcsak ne így lenne!

Vigyázzatok magatokra!!!
Jobbulást, és jön a tavasz!
Egyetek sok vitamint, mert a tavaszi fáradtság már felütötte a fejét, én legalábbis nagyon fáradt vagyok.

Puszi,

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Ma reggel érkeztünk vissza Erkről, édesapámtól, így csak most olvastam mi történt.
Tudjátok, engem duplán is érint: anyu 16-án lesz egy éve, hogy örökre elment.
Itt zokogok, mióta az első hírt olvastam. Annyira féltem. Egyszer írtam is Launak, hogy esetleg nem tudnék-e segíteni neki - hiszen én 13 évig küzdöttem ezzel a betegséggel -, de lehet, hogy nem értette, mire gondolok... Sajnos a leveleit olvasva - bár csak részinformációim voltak a betegségéről - nagyon féltettem őt. Túlságosan ismerős volt a történet. Az újabb és újabb megbetegedések, mindig valami újab baj, meg hogy már rég nem írt.
Figyeljetek!
Tisztázzunk pár dolgot. Ez egy borzalmas betegség és nem elég az orvosi kezelés ellene! Tudom, sok-sok sarlatán van a természetgyógyászok között, de higgyétek el, meg lehet találni közöttük a jót. Én már mindenhol voltam anyuval. Amennyit csak laikus tudhat, azt mind megtanultam.
Tudom, hogy pl. mennyit jelent a táplálkozás egy ilyen betegségénél. (Ez az oka annak, hogy nagyon odafigyelek, mit adok enni Bencének.)
Tudom, hogy mennyit jelent a lelki háttér.
Tudom, hogy mennyire roncsolnak a kezelések (egy orvos mondta egyszer, hogy nem enegedné magának beadni a kemoterápiás infúziót. Azóta ezt már dr. Lenkei Gábor is leírta a könyvében.) Anyu a végén már olyan erős kemoterápiát kapott, hogy elégette az ereit. Annyira rosszul volt tőle, hogy már menni nem bírt. Akkor döntöttünk úgy, hogy elég. Megbeszéltük, hogy inkább legyen még egy jó éve, mint roncsként legyen ágyhozkötve évekig. A mai napig azt gondolom, hogy jól döntöttünk. Lehet, ha előbb megtesszük, akkor nem teszi teljesen tönkre a kemo anyu ereit és akkor nem kap háromnegyed évvel később agyvérzést. Mert "nem hivatalos info-ként" az orvosok megerősítették, hogy ez a kemo mellékhatása (mármint az agyvérzés). De volt anyunak egy jó, emberi és boldog háromnegyed éve.
Lehet, hogy most okostojásnak tűnök, de nem tudnám elviselni, hogy valaki mégegyszer félreértsen. Csodát tenni nem tudunk.
De: léteznek módszerek, amikkel segíteni lehet.
Ha bárki kérdezné, hogy mit tegyen, mert kiderült, hogy ilyen betegségben szenved. Két dolgot mondanék neki:
- makrobiotika (teljes és végleges átállás erre a táplálkozásra), kizárni minden tejterméket, vegyszer és tartósítószermentes ételeket kell fogyasztani.
- terapeuta (léteznek daganatos betegekkel dolgozó terapeuták, hasonló a pszichológushoz, de ők kifejezetten erre specializálódtak). Ennek a betegségnek az eredete lelki ok (90%-ban), így nagyon fontos a lelkünket rendbe tenni.
És ez csak a kezdet.
Ne haragudjatok, de muszáj volt leírnom. Ilyenkor düh, elkeseredettség és még megannyi érzés van bennem. Tenni kell valamit. Nem lehet hagyni, hogy fiatal anyukák (vagy bárki más) essenek áldozatul ennek a szörnyű betegségnek.
Aki tudatosan akar szembeszállni ezzel a kórral, annak az orvosi kezelés mellett, más utat is kell járni. A kettő együtt eredményes lehet.
Nagyon fontos, hogy figyeljünk magunkra, egymásra. A nőgyógyászati és minden egyéb szűrés értünk van, nem ellenünk.

Írtam pár sort a másik topikba is, Lau férjének. Sejtelmem sincs, hogy miként mondta el a gyerekeknek, hogy Anya már nincs többé... Főleg Ákosnak, hiszen Balázs még nagyon kicsi.

Puszi: Gabi

Lau emlékére:

Kép

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Sweetlady: megtisztelő a bizalmad, de még nem vagyok szakértő. (Ahhoz még meg kell tanulnom néhány dolgot.) Hogy a kérdésedre válaszoljak: valóban kell alaprajz, valamint be kell tájolnom a házat és csak ezután tudom az életterületeket beosztani. De, ha írsz nekem priviben (galmadi@citromail.hu), akkor részletesen leírom, hogy miben tudok esetleg segíteni (csak, hogy ne untassuk a többieket, mert nem biztos, hogy mindenki feng-shui megszállott, mint én). Remélem ősszel meglesz a radiesztézia vizsgám is, és akkor a vízereket is be tudom mérni. Az is sokat jelent, a nyugodt alvás és az egészség szempontjából.

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Almadi: köszönöm a szép szavakat, nagyon kedves vagy, és szrintem senki nem fog félreérteni!
Ez tényleg egy nagyon összetett és bonyolult betegség, ami ellen nehéz harcolni, és ezt Lau is tette, sajnos sikertelenül végül.

A férjének rettenetes lehet, a gyerekeknek pedig egyenesen felfoghatatlan. Összeszirul a szívem, ahányszor csak arra gonolok, hgy a picur csak 3 hónappal nagyobb Orsinál, és sosem fogja átölelni az édesanyja, és nem fogja érezni azt, amit egy édesanya jelent. Borzasztó, szívfacsaró!

Ha esetleg valaki szeretne ott lenni a temetésen, vagy beszállni a babanetes koszorú költségeibe, melyből a fennmaradó összeg Lau családjának megy, a 2004. őszi babák topicban talál infókat. Lau férje, Tonyó, nagyon hálás mindenért, és mindenkit szeretettel vár a temetésre, ne érezzétek magatokat koloncnak.
Az ő sorai is abban a topicban vannak, Lau nevét használja.

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!
Örülök ,hogy írtatok.
A mi életünk egy rémálom csütörtök óta.Apa is beteg a gyereknek szombat éjjel 40 fokos láza volt.Ez a szörnyű rota-vírus.Remélem hamarosan jobban lesznek.
Holnap megyünk aláírni a bankal a szerződést és valószínüleg úgy kb egy hónap múlva elköltözünk.Sajnos most nem tudom mikortól nem lesz netünk.De ha már nem lesz,beírom a postai címemet a profilomba,és ha van valakinek kedve nyugodtan írjatok.

HA tudok ,én feltétlenül elmegyek Lau temetésére.Jönne még valaki?

Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Anita: én megyek mindenképpen.
Már meg is néztem, ogy Újpest központtól megy a piros 96-os, és elég hamar kiér, de idben szeretnék ott lenni, mert egy szál virágot a koszorún kívül is szeretnék vinni.

Ha gondolod, mehetünk együtt, talizhatunk Újpest központnál a buszmegállóban, olyan fél 11 körül.

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszti!

Te hozod a gyereket,mert ha nincs itthon a férjem akkor nem nagyon tudok elmenni.De ha sikerül elszabadulnom,akkor feltétlen találkozzunk.
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Lányok.

Könnyeimmel kűzdve tudatom veletek
mély fájdalommal , hogy a 2004 öszi topikból , hosszú betegség után végleg elbúcsúzott Lau, akinek itt maradt férje és két kisfia.
Isten veled Lau.
Kép

<font color="ff0000">Idő.. néha mint gyorsröptű madár..
máskor ólomlábakra áll
Mi ez a szívbe markoló szédület
Veled - s egyedül Nélküled...</font>


Inci a 2006 téli topikból

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Ki tud nekem abban tanácsot adni, hogy egy két hónapos babának lehet e már az almalén kívül valami gyümölcslét adni?Vagy esetleg tud valaki valami jó oldalt ajánlani?Mert amiket én találtam azok mind csak 4 hónapos kortól ajánlott, de mivel én már nem szoptatok csak tápszerezek azt hallottam, hogy már lehet három hónapos kortól próbálkozni

Timie

Kép
timie
 
 


Szia Timie!

Én is tápszert adtam a babónak, mert nem volt tejem. Inni adtam neki babateát (fltereset lehet kapni gyógyszertárban vagy a nagyobb közértekben is), illetve vannak a granulátumok is (Hipp, Humana, stb.) Azokat is ehet adni elég korán már, csak esetleg egy kiskanálnyit tegyél bele egy cumisüvegbe. Én ezeket adtam, és kétnaponta kamillateát, gyengét, ez szépen átpucolja a kis gyomrát. És persze a babavizet csak úgy naturban is megisszák.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Anita!

Én biztos, hogy nem hozom Orsit. Még csak 16 hónapos, és nem bír nyugton maradni, úgyhgy nem merem elhozni egy temetésre, és szeretnék én is kicsit gondolkodni, vele meg nem nagyon lehet.
:-)

Értesíts majd. A mobilom: 06-20-344-4410
boeszter@freemail.hu

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Inci: köszönjük, sajnos már értesültünk erről a szörnyű hírről...

Én is gondoltam arra, hogy elmegyek a temetésre, de még nem tudom, lesz -e kire hagyni Mátét, gyerekkel nem akarok, nem neki való.

Gabi: teljesen érthető, hogy téged még rosszabbul érintett a hír, mint minket. Legalább most kiírtad magadból. Sok erőt kívánok neked a szomorú 1 éves évfordulóhoz.
Nálunk a családban anyósom betegedett meg tavaly év elején, a méhnyakráknak egy ritka és súlyos fajtájában, az orvosok csodának minősítették, hogy kilábalt belőle: hatalmas hittel, egészséges táplálkozással, Culevittel, és sok sugárkezeléssel, amit szerencsére nála jól eltaláltak és szépen rendbejött azóta. Csak reménykedni tudunk, hogy ez így is marad és még sokáig láthatja unokáját ill. nyártól már két unokáját felnőni.
Nagyon bíztam benne, hogy ez Launál is hasonlóan lesz, hiszen ekkora hittel szinte minden lehet és ott a családja is... Írtam neki még márc. elején egy bíztató-érdeklődő levelet, de nem válaszolt, biztos túl sok hasonlót kapott, és tudta már, hogy nincs sok esély... Nekem is az jár a fejemben, hogy milyenek lehettek az utolsó napjai, vajon tudta -e, hogy mi vár rá... És hogy a gyerekek hogy viselhetik...

Timie: szerintem ne siesd el a mindenféle gyümölcslé és társai adását, a tápszerben (és az anyatejben is)minden benne van, ami kell a babának, nincs szüksége másra még ilyen fiatalon. Én fél éves koráig, sőt, igazából későbbig nem adtam neki ilyesmit, max. vizet. Sztem várd ki a 4 hónapot legalább, a tápszeres babáknál már lehet akkor gyümölccsel és némi zöldséggel kísérletezni.

Annamari: nagyon durvák a képek, jó, hogy kiszálltatok! Majdcsak találtok mást, annyi minden épül Zuglóban, csak ezek szerint tényleg óvatosnak kell lenni. Nem tudom, ennek ki az építtetője (remélem, nem rosszul javaslok), de én már többször néztem a Hermina Bau házait, sok van és jónak tűnnek. www.ezt.hu

Anita: jobban vagytok? Ez a rota vírus nagyon durva, állítólag kiszáradást is okozhat. Hol szedhette össze a fiad?

Mi jól vagyunk, remélem, elkerül a betegség, lekopogom, de egész télen nem voltam beteg (ez csodaszámba megy) és Manó se nagyon.

Puszi mindenkinek, Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok még egyszer!

Idemásolom a másik fórumról az ottani lakók összefogásának köszönhetően létrejött számlaszámot, amire bárki utalhat akármilyen összeget Lau családjának megsegítésére és a temetésre az egész babanet nevében készíttetett koszorú költségére:

Aki utalni akar Lau családjának erre a számlaszámra megteheti. (Erről kerül kifizetésre a koszorú is.)
Számlaszám: 10700660-54703140-51100005
CIB bank, Illésné Orosz Gyöngyi

Nem semmi, hogy milyen összetartó és rendes csapat!

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Én is gondoltam a temetésre, de nekem két dologtól is függ, az egyik, hogy el tudom-e passzolni Manót, a másik pedig, hogy a legjobb barátom apukájának mikor lesz a temetése Kép

Mindenesetre Krisz a számlaszámot köszi, a koszorúba mindenképpen beszállok!

GAbi!
Sztem is jó, hogy megosztottad velünk az infomárciókat, én pld. nem is tudtam, hogy 90 % lelki eredetű problémák játszhtnak közre a betegség kialakulásában?!

Tejet viszont miért kell mellőzni? Illetve a tejtermékeket?
Én is nagoyn odafigyelek, hogy miket eszünk, de pld. a felvágottaknál szinte elkerülhetetlen a tartósítószer Kép

Annamari!
Tényleg nagyon gáz ez az épület, kinek fogja tudni eladni ezt a lakást??????? De helyette biztos sokkal jobbat találtaok majd Kép

Felénk nem sok jó történt az utóbbi hónapokban, nekem volt egy spontán vetélésem febr. végén, és három hete kiderül egy barátnőmről, hogy pajzsmirigyrák gyanús, múlt héten műtötték, sajnos nem csak gyanús volt Kép
Bár most jól van, a műtét is nagyon jól sikerült, reméljük, hogy ezzel el is felejthetjük ez az iszonyatos betegséget!!!!!!

De hogy vmi jót is mondjak, eldöntöttük a férjemmel, hogy végleg eredetben Gyöngyösre költözünk Kép
Annyira örülök neki, nem nagyon vagyunk oda egyébként se Pestért, de mióta megvan Máté az a szívfájdalmam, hogy ezt a büdöset kell szívnia Kép

Még ki kell fizetnünk a hiteleket, aztán mehetünk Kép

Na most már befogom, bocsi :-o

Puszi
Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!
Eszti,majdhívlak,ha tudom már hogy tudok e menni a temetésre.

Pasik javulnak,már csak Nimród beteg egy kicsit.
Tegnap aláírtuk a szerződést a bankkal,szóval valószínű már a jövőhét hétvégét ott töltjük:D Nimród egész jól bírta a szomszédban egész nap,még el is aludt ott szó nélkülKép
Szép napot nektek!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Hahó!

Judit: nagyon sajnálom a vetélést! remélem, mielőbb összejön az a kistesó!
Nahát, mindenki elköltözik? Még ilyet!
Még az sincs kizárva, hogy egyszer mi is, ha Zoli állandóan Szegeden kap munkát... Persze nagy kérdés, hogy én kapnék -e, egyetemi város lévén nem épp könnyű elhelyezkedni.

Többiek, mi van veletek?

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Krisz!
Köszönöm az együttérzést! Most nem biztos, hogy szeretnénk kistesót, lehet eltoljuk a költözés utánra!
Ha szeretnétek leköltözni, akkor drukkolok hogy sikerüljön Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok Lányok!

Csaju! Nem is tudtam! Nagyon sajnálom. Biztsoan nehezen éltedmeg, és a párod is. Nagyon drukkolok, hogy majd idővel, amikor szeretnétek, összejöjjön a baba, egészséges legyen, és nagyon boldogok legyetek!

ANita23: majd hívj akkor, ha gondolod.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok csajok!

Köszi a számlaszámot,igaz nem állunk fényesen,de én mindenképpen fogok pénzt átutalni,gondolom minden apróságnak is örül a család.Tudom,az anyagiak nem kárpótolják őket,de legalább a temetés költségeiben tudunk segíteni nekik.
Szerintem én is elmegyek,majd anyum megkérem,hogy vigyázzon a fiúkra.Főleg,hogy én többször találkoztam Lauval,mindenképpen szeretnék elbúcsúzni tőle. Kép

Nálunk szerencsére gyógyulnak a fiúk,vasárnap utazunk -miután szavaztunk-,addigra jól kell lenniük.
Csaju: nagyon sajnálom,de lehet hogy a baba nyugalomra vágyik és ő már Gyöngyösre akar születni.
Krisz: köszi az infot,néztem már azokat a házakat,csak lenne már meg a pénzünk!!!
Anita: gartula a házhoz,remélem fogsz majd jelentkezni,ha írsz levelet én szívesen bemásolom majd ide a lányoknak!

Szaladok altatni,puszi mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Elnézést a betolakodásért. Segítségeteket kérném. Egy külföldi barátnőm nemrég tudta meg, hogy babát vár, és megkért, segítsek neki angolul beszélő szülész-nőgyógyászt keresni Budapesten! Se ő, se a férje nem beszél annyira magyarul, hogy elboldoguljanak, tehát fontos lenne, hogy angolul igen jól tudjon az orvos. Ha tud valaki ajánlani, megköszönném! A rokica kukac yahoo pont com címre küldjétek el légyszi az orvos nevét, elérhetőségét, hogy melyik kórházban dolgozik, és bármi más infót, amit fontosnak tartotok róla!

Előre is köszönöm!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!
Eszti,hívlak mindenképpen a temetés előtti nap,sajna csak akkor tudja meg a párom hogy dolgozik e vagy sem.Főleg így hogy még mindig beteg a gyerek,el se tudom vinni őt.
Annamari!
Persze írok feltétlen,hogy mi újság velünk.
Úgy néz ki,hogy a hétvégét már ott töltjük,persze takarítással:D
Innen meg minnél hamarabb menni akarunk,ugyanis előkerült megint a sógorom,és nem túl jó azóta a hangulat itthon.
Szép napot!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok Lányok (Asszonyok)!

Csaju: Gyöngyös nagyon jó hely! (Heves megyei vagyok...)A babónak is nagyobb kedve lesz ott megfoganni! :-))
Egyébként a tejterméket azért tiltják le a természetgyógyászok egybehangzóan a daganatos betegségeknél, mert a tejben lévő fehérje(?) táplálja a daganatot. Ugyanígy a cukor is. Tehát ezekkel a dolgokkal kvázi "eteted, hízlalod" a daganatot. Felvágottra pedig elvileg nem lenne szüksége a szervezetnek. Helyette vajas-, mézes-, lekvároskenyér stb. Persze annyira hozzászoktunk ezekhez a dolgokhoz, hogy irtó nehéz lemondani róluk. (Ha elolvassátok Lenkei Gábor könyvét, akkor könnyebb, mivel ő leírja, hogy pl. az eper ízt fűrészporból alkotják meg a joghurtokba és egyéb epres dolgokba...)
Mindenesetre kezdetnek az is elég, ha virsliből és párizsiból nem vagy alig eszünk. Ezekbe kerül ugyanis az összes húsipari maradék... bármi ami másba nem tehető, ebbe teszik. Innentől mindenkinek a fantáziájára van bízva, hogy vajon mi is lehet a párizsiban és virsliben a nagy adag tartósítószeren kívül.
Barátnőm tuti jó védőnője mondta, hogy ha már mindenáron felvágottat akarsz adni a kicsinek, akkor max. téliszalámi, mivel abban van a legkevesebb káros anyag. Esetleg még pulykasonka.

Anita: izgalmas napok elé néztek!
Annamari: az a lakás tényleg rémálom! Szurkolok, hogy találjatok valami jó kis lakást.

Ugye mindenki megy szavazni? Ez közérdek.

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Eszti, Annamari, GAbi!
Köszönöm a biztató szavakat. Valami oka biztos van, hogy az ősz óta nem lettem még terhes, illetve amikor lettem, akkor pedig elment a baba, csak még nem tudom mi az! Máté ugye elsőre sikerült...
De már azt hiszem túl vagyok rajta, egyszer remélem kiderül miért alakult így!

Gabi!
Tényleg, és hol laktál Hevesben?

IGen, azt tudom, hogy a párizsi és a virsli maradékokból készül Kép Manó viszont imádja a virslit, így ha semmi mást nem akart enni (pld. amikor beteg volt)akkor kapott, de azért nem heti szinten eszik és akkor is csak a drágábbik fajtát.
Egyébként pedig érdekes, de szalámit szokott kapni, mivel a felvágottak közül mi csak azt esszük meg, de akkor ezek szerint nem teszek vele rosszat, hogy nem sonkákat kap Kép

Köszi az információkat!

Ja és mi természetesen voltunk szavazni!

Puszi
Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Csaju: jó hallani, hogy túlvagy rajta, legalábbis nagyjából. Én hiszem, hogy mindennek van oka, csak mi nem mindig érhetünk fel oda, hogy megértsük. Biztos, hogy a nyugalom, és a biztonság, amit a lakás megldása fog jelenteni nektek, kedvező lesz. És lehet, hgy még lesznek olyan történések, amik majd igazolják, hogy még egy babával nagyon nehéz lett volna. Bármi lehet. Minden kialakul, és szép család lesztek, immár egy második babóval hamarosan!

Almadi Gabi: hú, én is olvastam ezekről a műgyümölcsökről. Hihetetlen. Szinte semmibn nincsen gyümölcs, max. aroma, vagy műgyümi. Én ritkán adok felvágottat a nyuszinak, párizsit kapott egyszer-kétszer, Norb sonkát azt gyakrabban (de általában husitermékeket ritkán így nyersen!), virslit talán 5-ször, amióta él, de szereti, inkább sajtokat adok neki mindenféle formátumban és fajtában. A kefírt imádja! :-) Igazi egészségbomba a csajszi! Viszont édességet alig eszik: egy-egy kis falat csoki, pici joghurt, de a tiramisu-ma (pótkávéval) meg sem ette, és a madártejet sem.

Jah, van egy nagyon jó, igazi olasz tiramisu receptem: gyorsan kész van, nem kell sütni, és van babásított változata is, ami ízben teljesen olyan, mint a valódi. ha valaki kéri, megírom.

Puszi, eszty
Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Ma reggel 39,8 fokos lázzal ébredtünk. Jó buli volt! Mindig ez van, hogy nem látszik még rajta semmi betegség, nem náthás, nem megy a hasa, semmmi, csak egyszerűen az egekig megy a láza. Délután viszem dokinénihez. Addig meg próbálom 38 körül tartani a lázát, hogy nehogy megint fentebb menjen.

Csaju: Erk nevű községben laktam, kb. 25 km-re Gyöngyöstől.

Pussz mindenkinek: Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Gabi, biztos sok minden igaz ezekből a dolgokból, de pl. anyukámék szomszédja világéletében egészségesen élt, zöldség, gyümölcs, vegetáriánus életmód, stb., aztán már másodszorra küzd a rákkal... Sokaknak meg kutya bajuk, pedig nem az egészséges táplálkozásról híresek. Szóval nem lehet tudni, sajnos.
Ami Mátét illeti, én örülhetek, ha egyáltalán eszik vmit a joghurton meg a gyümölcsön kívül... Ennek ellenére nálunk sem a virsli és párizsi az elsődleges, viszont a pulyka- vagy csirkemellsonkákat szeretjük. Meg a tésztákat, sajnos...

Annamari: sztem nem az összeg a lényeg, én sem tudtam sokat utalni, de sok kicsi sokra megy!

Sus nem járt erre, mióta kérdezte, mi van Lauval...

Amúgy a temetés 13-án 11.15-kor lesz az Újpalotai Köztemetőben, ha valaki még szeretne részt venni. Én talán el tudok menni, ha tesóm vállalja Mátét.

Szerdán meg megyek be a munkahelyemre egyeztetni a jövendő visszatérésemről, már most tiszta ideg vagyok...

Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Gabi, most látom, hogy Bencus beteg, jobbulást neki!!!

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Eszty: Igazad van! Én is elgondolkodtam, hogy milyen marha vagyok, hogy azon idegeskedek, hogy már harmadjára húztak meg a forgalom vizsgán (milyen ciki Kép ), amikor ennél nagyságrendekkel borzasztóbb dolgok is történnek az életben. Ezért elhatároztam, hogy jobban odafigyelek és ekkora hülyeségeken nem fogom felhúzni magam. Remélem siekrül pár hétnél tovább is.

Gabi: Szerintem nagyon jó, hogy leírtad, amit gondolsz és tudzs erről a szörnyű korról. Sokan nem ismerik a megelőzés módját, de sajnos akik ismerik, azok sem biztos, hogy be tudják, be akarják tartani, pedig sokkal egyszerübb lenne megelőzni, mint akkor kapkodni a fejünket, amikor már itt a baj.
Sajnos a férjem anyukája is ezzel küzdött, mellrák, utána meg hasi áttétek, és hiába próbálta a férjem is és a nővére is meggyőzni, hogy nem elég csak a baromfi hús kivételével a többi húsféléről lemondani ill. inni a nyers céklalevet, szedni a macskakarom tablettát, stb. hanem teljes szemlélet és életmódváltás kell, nem sikerült neki. Persze ez annyira nehéz lehet, amikor a család többi tagja ugyanúgy él, ugyanúgy táplálkozik, mint előtte, neki viszont teljesen át kell állni. Õ a vallásba menekült, de talán abba sem hitt 100%-osan. Már 5 éve, hogy elment 63 évesen, nagyon hiányzik, még legalább 20 évet élhetett volna. Sajnos a kisfiam már nem ismerheti meg mennyire nagyszerüek voltak az apukája szülei Kép A héten pedig újabb rossz hírt kaptunk, egy másik családtagnál, aki szintén évek óta küzd ezzel az iszonyattal agyi áttétet állapítottak meg Kép

Nagyon megköszönném, és talán a többieket is érdekelné, hogy a kisfiadnak miket adsz enni. Mi próbálunk Levinek csak a biopiacon vásárolt termékekből főzni ill. biobébiételeket adni, egy héten csak egyszer kap húsosat és tejterméket egyenlőre semmit, és semmi cukrosat, de nem tudom ezt meddig lehet tartani. Ha elmegyünk a nagyszülőkhöz, dédikhez stb. ott később biztos előfog kerülni a babapiskóta, túrórudi, cukros italok stb. és nem tudom, hogy lehet ezekez az embereket leszerelni, meggyőzni, hogy a mi gyerekünk nem eszik ilyesmit. És félő, hogy akkor is dugiban adnak majd neki. Annyira problémásnak látom ezt a dolgot Kép
Mi is próbálunk odafigyelni a táplálkozásra, felvágottat egyáltalán nem eszünk, viszont tejterméket szinte minden nap. A sajtokat nagyon imádjuk! Ezek szerinz ez nem kedvező számunkra L

Köszi a feng-shuis segítséget, hamarosan írok priviben Kép

Bencusnak jobbulást! Lehet, hogy ő is elkapta az egy napos emésztőrendszeri vírust? Múltkor Levi is hajnalra lett 38,8 lázas és a drnő diétáztatást (barna rizs+alma, amit hagyni kell megbarnulni) és kamillateát javasolt.

Anita: Jobbulást nektek, bár remélem azóta már kutya bajotok!
Én a temetésre nem tudok elmenni, azt hiszem egy kisbabának még ez nem való és nem tudom Levit hová tenni, de a koszorúba mindenképpen beszállok!

Judit: Sajnálom a vetélést, a barátnődnek pedig gyógyulást!

Annamari: Mi annak idején, amikor kerestünk lakást rengeteget érdeklődtünk és azt szűrtük le, hogy a Humán-Bau építi a legjobb aalapanyagokból a lakásokat (nincs semmi érdekeltségünk a cégben Kép ). A Veritast pedig nem szabad megvenni!

Anita: Sok sikert a költözéshez, feltétlenül jelentkezz, ha tudsz!!!

Képzeljétek Levinek kibújt a felső két foga is elől és meg sem éreztük! Annyira édes ez a kisfiú, imádom! És egyre többet magyaráz, mindenkivel barátságos, a játszótéren mindenkihez oda akar menni, megsimogatja a kisbabákat, egyszerüen tüneményes! Nem tudok vele betelni! De biztos mindnyájan így vagytok a saját porontyaitokkal, nemigaz? Kép Kép Kép
Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Sweetlady1: Egy élmény volt, hogy nálam vásároltál, annyira örültem neked, de tényleg! Vége a vásárnak, hulla vagyok, kicsit sok volt azért, de nagyon élveztem. Ma délután kicsit lefeküdtem pihenni, de vásárlókkal és cipőkkel álmodtam, úgyhogy inkább felkeltem. Lesz ez még jobb isKépÉdes a babád, aranyos volt nagyonKépMeg persze te isKép)

Puszi
BarbaraKép

Kép
barbara_75
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Jobbulást Bencének!

Krisz!
Egyetértek veled, nekem is több olyan falun élő ismerősöm, rokonom van, akik úgy lettek daganatos betegek, hogy csak a saját termékeiket ették, stb. Sajnos nem tudhatjuk ki hordozza esetleg magában genetikailag az adottságot Kép Persze azért törekedni kell arra, hogy egészségesen együnk, ahogy tudunk, de pld. nézéttek meg a Danonino miből készül... akkor ezek után???

Na mindegy, egy szónak is száz a vége, azért oda kell figyelni, mit eszünk, iszunk...

Timi!
Sajnálom az Anyósodat Kép

Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Iszonyat éjszakánk volt, este 10-kor 40 fokos lázat mértem a manónak és csak kb. fél 2-re tudtuk teljesen lehúzni. Szegény kicsim csak hajtogatta, hogy: "Bece aszik!", amikor mindig fel kellett keltenem a láz miatt. Majdnem elaludt a hűtővízben. Én még ennyire nem féltem. Az ügyeleten viszont azt mondták, hogy ha orvos már látta, akkor fölösleges bevinni, mert ők is ugyanezt teszik vele. Ráadásul a Nurofent kiköpte, az eddig imádott homeopátiás bogyókat szintén. Képzelhetitek!
Most kicsit hulla vagyok.

Timi a megelőzés más téma, mint a már kialakult betegségnél leírt táplálkozás. A gyerekeknek kellenek tejtermékek, csak a műtej (tartós tej) helyett a nem tartós tej felforralva, joghurtokból pedig a natúr típusúak. De el tudod dönteni, egyszerűen megnézed a joghurt összetételét némelyik tele van E-betűvel és cukorral, ami persze nem cukorként szerepel, hanem kb. 4 féle más kifejezéssel (glükóz,fruktóz stb.)...
Ja, és az ételeit lehetőleg nem sózni.
Hús szerintem szintén kell a piciknek, de elsősorban csirke és pulyka, nekem arra azt mondta a védőnő, hogy legalább kétnaponta.
Ezek a szép szavak. A valóság: az én kisfiam meglátta a csülköt a bablevesben és eksztázisba esett, hogy: Anya, usi-usi (husi-husi) és most mondd azt neki, hogy nem, nem kapsz belőle... Olyan jóízűen ette, hogy nem is tudom mikor evett ennyit bármiből is. Valószínűleg a szervezetük tudja, mi a jó nekik.
Pl. imádja a tonhal konzervet olajbogyóval... Úgyhogy, mivel a hal nagyon egészséges, ezért örülök neki. Az olajbogyóban már nem vagyok biztos, hogy túl jó, mert elég sós az a lé, amiben van.
Csoki nálunk sem volt, azonban mostanában már kap néha-néha, mert a nagyszülők úgy érzik azzal szeretik a Manót, ha tömik édességgel. Szerencsére kialkudtuk, hogy csak módjával adjanak neki, Bence inkább pedig csak kóstolgatja, de többnyire kiköpi. Ha gyerektársaságban vagyunk és a többi gyerek eszik olyat, amit én itthon nem adnék a kicsinek akkor sem fogom azt mondani, hogy nem, te nem ehetsz ebből. Megkóstolja, ettől még nem lesz baja.
Sokáig csak vizet kapott inni, de amikor látta, hogy mi mást is iszunk, persze elkezdte ő is követelni az üdítőket, ekkor bevetettük a frissen facsart narancslét, valamint a bioboltokban kapható 5 literes kiszerelésű "csapos" almalevet, ami cukormentes, tiszta almalé, és hónapokig eláll.
Sajnos én is a saját bőrömön érzem, hogy milyen nehéz átállni a műkajákról. Bár nekünk könnyebb, mert mióta a Manó megszületett, sokkal tudatosabban táplálkozunk. Ja, kaja ügyben még ajánlom mindenkinek: A leves hazudik c. könyvet. Elég döbbenetes.

Na abbahagyom a sok okosságot, mert ezek tényleg csak az én autodidakta módon összeszedett tapasztalataim. Egyébként némelyik értelmesebb védőnő is ugyanezeket javasolja.

Bencus még mindig alszik, előbb bementem megnézni, de még mindig van hőemelkedése. Szurkoljatok, hogy lemenjen a láza!

Pussz: Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Gabi, remélem Bence jobban van.
tüdőgyulladása nincs? Ugyanis Viktornak semmi egyéb tünete nem volt a tüdőgyuszinál, csak láz és kicsit nyűgi volt.
Hát Lányok, ha majd oviba megy a gyermek, feladhatjátok az egészséges táplálkozásról alkotott elveket, mint ahogy tettem én is. Ugyanis ott sajnos nincs pénz egészséges étkezésre. szerintem az államnak inkább ezt kellene dotálni, nem a gyógyszereket, mert ha gyerekkorban az oviban is egészségesen étkeznek a kicsik, később nem lesz annyi beteg ember.

Gabi, a leves miért hazudik? Én nagyon sokszor főzök levest, mert egészségesnek gondolom és Viktor imádja.
Timi, nagyon egészséges ételeket lehet főzni pl kölesből, árpából, vöröslencséből. A kása pl egy régi magyar étel, ami teljesen kiment a gyakorlatból, pedig hántolatlan gabonából friss gyümölccsel édesítve és sós változatban sajttal is nagyon finom. ráadásul el tudok rejteni benne csirkemájat és tojássárgáját, amit Viktor egyébként nem eszik meg, de így összeturmixolva nem veszi észre.
tigris
 
 


Sziasztok!

Sikerült utalnom egy kis zsét Lau koszorújába, remélem még nem késtem le róla!
Tudja valaki milyen lesz a koszorú?

Gabi: Köszi az infókat! Bencusnak pedig mielőbbi gyógyulást! Azt mondják az okosok, hogy az nagyon jó, ha valaki be tud lázasodni, mert akkor biztosan tud küzdeni a szervezete a bajok ellen, és így sokkal kevesebb külső beavatkozásra van szükség! Kitartást Neked!!!!

Barbara: Köszi! Kép Én is örülök, hogy találkoztunk! A cipő nagyon jó, a szandit még nem hordta Levi, várjuk a jó időt, de most éppen megint esik Kép Jó pihizést és álmodj valami szebbet!!! Kép Kép

Judit: Köszi Kép

Puszi
Timi

KépKép
KépKép
sweetlady1
 
 


Sziasztok!

Gabi: ugye, már jobban vagytok? Nem irigyellek az éjszakáért, én is nagyon megijdetem volna a helyedben. Ilyen még szerencsére nem fordult elő velünk, hogy ennyire magas láza legyen.

Timi: A koszorú nagyon szép lesz a leírás alapján. Lesz benne orchidea, rózsa, margaréta-krizantém. Fehér körbe, és a színes rész rózsaszínes.

A temetésre én is megyek, biztosan találkozunk majd.

Puszi mindenkinek.

esztyKép

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Gabi: ugye, már jobban vagytok? Nem irigyellek az éjszakáért, én is nagyon megijdetem volna a helyedben. Ilyen még szerencsére nem fordult elő velünk, hogy ennyire magas láza legyen.

Timi: A koszorú nagyon szép lesz a leírás alapján. Lesz benne orchidea, rózsa, margaréta-krizantém. Fehér körbe, és a színes rész rózsaszínes.

A temetésre én is megyek, biztosan találkozunk majd.

Puszi mindenkinek.

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Gabi: ugye, már jobban vagytok? Nem irigyellek az éjszakáért, én is nagyon megijdetem volna a helyedben. Ilyen még szerencsére nem fordult elő velünk, hogy ennyire magas láza legyen.

Timi: A koszorú nagyon szép lesz a leírás alapján. Lesz benne orchidea, rózsa, margaréta-krizantém. Fehér körbe, és a színes rész rózsaszínes.

A temetésre én is megyek, biztosan találkozunk majd.

Puszi mindenkinek.

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


nem tudom, miért ment el 3-szor, bocsi!

a kép meg nem jelenik meg.

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Gabi!
Szörnyű lehetett az éjszaka, remélem nem lesz több ilyen!

Na ezeken az ételeken aztán órákig lehetne vitatkozni Kép
Mi pld. nem szeretjük se csirke, se a pulykahúst (egyszerűen ezektől a bolti szárnyashúsoktól undorodom), kéthetente azért főzök Máténak, vagyis kéthetente kétszer tutira eszik.
Disznót viszont minden héten.

Én nem hiszem, hogy ez annyira rossz lenne, én is ezen nőttem fel, sőt nálunk nem is volt hús, csak vasárnap és én is hasonlóan főzök (mégse voltam soha beteges).

Viszont eszünk rengeteg levest, főzeléket, sajtot, gyümölcsöt Kép

Eszter!
Kár, hogy nem látszik a kép Kép

Judit

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok lányok!

Micsoda hírek fogadnak Kép Úgy látszik nagyon ráéreztem, hogy nagy a baj Lauval Kép Igyekszem én is ott lenni a temetésen.
Csaju, sajnálom a pindurt! Több barátnőm mesélte (ha jól emlékszem talán Tigris is), hogy amikor nem jött össze nekik a babó, akkor a kineziológus segíteni tudott abban, hogy kiderítsék mi az oka. Gondoltál ilyen jellegű segítségre? (vagy lehet, hogy érzed is az okát, akkor meg drukkolok, hogy le tudd győzni!!!Kép)

Mi jól vagyunk, csak páromnak a hónap végéig le kell adnia a szakdogáját, és nekem meg egy cikket a héten, úgyhogy dolgozunk mint az őrültek Kép

Azért jó, hogy itt a tavasz!
Ti meg gyógyuljatok betegek!!!!

Sus
sus1
 
 


Most megpróbálom megint a képet.

Puszi mindenkinek!

Gabi: jól vagytok? ma még nem voltál fent azóta, remélem, nincs nagy gond Bencével.

Sus: van fent fotóalbumotok? Ha nincs, küldesz egy képet, hogy megismerjelek a temetésen?

Sziasztok, esztyKépKép

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az együttérzéseket, még ma is este felment a láza 38,5-re, de adtam neki kúpot. Most megyek ismét mérni...

Tigris: ez csak a könyv címe. Átvitt értelemben szól, mivel a reklámok azt sugallják, hogy az a zacskós izé, amit forróvízben feloldasz, ugyanolyan, mint a nagymamád levese... Tehát nem arról a levesről van szó, amit te otthon elkészítesz, hanem a "műkajákról" a tartóstejről és társairól, a leveskockákról (amit egyébként én is használok, mert sajna hozzászoktam, hogy egyszerű velük a levest ízesíteni), az ismeretlen összetevőjű ételízesítőkről nem is beszélve.
De mondom ill. írom, hogy ez csak az én véleményem, vagy tapasztalatom. Hogyne, generációk nőttek föl úgy, hogy rengeteg sertéshúst fogysztottak, de itt újra vissza lehetne térni arra, hogy akkor még természetes táplálékot fogyasztottak ezek az állatok, most meg elég sok hormont és egyéb testtömeg növelő "kaját" kapnak (legalábbis a nagyüzemi feldolgozókál).
Írtam már, hogy én sem tudok mindent betartani, a jó kis házi kolbász és hurka nálunk is nagy kedvenc, igaz mostanra sokkal ritkábban, mint régen.
Persze az, hogy kinek mi mennyire ártalmas, gondolom alkati, genetikai kérdés is. De ehhez már tényleg nem értek.

Eszty: nagyon édesek vagytok!!

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Siasztok!

Gabi: köszi, nagyon édi vagy! Orsi olyan gyönyörű, hogy nem bírok betelni vele. :-)
Jó hallani, hogy kicsit nyugodtabb vagy! Biztosan hamarosan rendbe jön Bence! Ha vírus, akkor 1-2 nap az átfutása, ha valami baci-fertőzés, az eltarthat egy hétig is. De biztosan minden rendben lesz!

Puszi és jobbulást!

eszty és Orsi baba

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!
Kicsit eltűntem,mert 3 napra leugrottunk Bükfürdőre kicsit lazítani.Igaz a fiúk még nem gyógyultak meg 100%-osan,de már olyan régóta terveztük... Kép Márkot alig tudtam a vízből (2óra után) kiimádkozni,ráadásul már a karúszót is levette,mert,hogy "ő tud úszni".Nagyon komoly volt,olyan bátor és veszekedett velem,hogy ne húzzam ki a víz alól,mert "ő majd feljön egyedül",dehát hogy??? Persze mostmár mindent ki akart próbálni,biliárd,squash,ping-pong,bowling,csocsó.Szerencsére estére hamar kidőlt így mi még tudtunk jönni-menni,főleg,hogy anyuékkal összenyitható szobát kaptunk és ők figyeltek rájuk.Viktor most is mintababa volt,és mind a két éjszakát végigaludta: 20.30-tól 06.30-ig!!! Kép

Launak én is utaltam rögtön pénzt, szerintem a koszorúra már nem kell,de sok minden másra még szükségük lesz a fiúknak.Sajnos senki sem tudja a fiúkat bevállalni,így nem tudok menni,de így is sokat gondolok Rá.

Gabi: Márknak is 39 fokos láza volt és éjszaka ő is össze-vissza beszélt,én is megijedtem,de a kúp segített.Remélem már jobban van Bencus.
Dóri: az a durva az ovis kajákról,hogy mostmár azért jóval jobb ételeket kapnak a gyerekek- legalábbis anyuéknál- mint anno mi,de persze tudjuk,hogy még ez sem jó.Viszont legalább már magos,barna kenyér van,croassoint,túrós táska,lekváros,kakaós csiga,minden nap iskolatej,rudi,joghurt.Amikor mi ovisok voltunk még csak tepertőkrémes,körözöttes és zsíros kenyér volt uzsira,esetleg vajas-mézes.

Bocsi mindenkitől,hogy hosszú voltam,de nem voltam itt 4 napja!!!

Puszi
Annamari
kismuki
 
 


Dobok képet is.....

nem engedi,na majd legközelebb!!!
kismuki
 
 


Sziasztok Lányok!

Tudtok nekem abban segíteni, hogy a szülés után kb mennyi idő után menstruál az ember?
Előre is köszike

Timie

Kép
timie
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?