Sziasztok!
Eszty: Igazad van! Én is elgondolkodtam, hogy milyen marha vagyok, hogy azon idegeskedek, hogy már harmadjára húztak meg a forgalom vizsgán (milyen ciki
), amikor ennél nagyságrendekkel borzasztóbb dolgok is történnek az életben. Ezért elhatároztam, hogy jobban odafigyelek és ekkora hülyeségeken nem fogom felhúzni magam. Remélem siekrül pár hétnél tovább is.
Gabi: Szerintem nagyon jó, hogy leírtad, amit gondolsz és tudzs erről a szörnyű korról. Sokan nem ismerik a megelőzés módját, de sajnos akik ismerik, azok sem biztos, hogy be tudják, be akarják tartani, pedig sokkal egyszerübb lenne megelőzni, mint akkor kapkodni a fejünket, amikor már itt a baj.
Sajnos a férjem anyukája is ezzel küzdött, mellrák, utána meg hasi áttétek, és hiába próbálta a férjem is és a nővére is meggyőzni, hogy nem elég csak a baromfi hús kivételével a többi húsféléről lemondani ill. inni a nyers céklalevet, szedni a macskakarom tablettát, stb. hanem teljes szemlélet és életmódváltás kell, nem sikerült neki. Persze ez annyira nehéz lehet, amikor a család többi tagja ugyanúgy él, ugyanúgy táplálkozik, mint előtte, neki viszont teljesen át kell állni. Õ a vallásba menekült, de talán abba sem hitt 100%-osan. Már 5 éve, hogy elment 63 évesen, nagyon hiányzik, még legalább 20 évet élhetett volna. Sajnos a kisfiam már nem ismerheti meg mennyire nagyszerüek voltak az apukája szülei
A héten pedig újabb rossz hírt kaptunk, egy másik családtagnál, aki szintén évek óta küzd ezzel az iszonyattal agyi áttétet állapítottak meg
Nagyon megköszönném, és talán a többieket is érdekelné, hogy a kisfiadnak miket adsz enni. Mi próbálunk Levinek csak a biopiacon vásárolt termékekből főzni ill. biobébiételeket adni, egy héten csak egyszer kap húsosat és tejterméket egyenlőre semmit, és semmi cukrosat, de nem tudom ezt meddig lehet tartani. Ha elmegyünk a nagyszülőkhöz, dédikhez stb. ott később biztos előfog kerülni a babapiskóta, túrórudi, cukros italok stb. és nem tudom, hogy lehet ezekez az embereket leszerelni, meggyőzni, hogy a mi gyerekünk nem eszik ilyesmit. És félő, hogy akkor is dugiban adnak majd neki. Annyira problémásnak látom ezt a dolgot
Mi is próbálunk odafigyelni a táplálkozásra, felvágottat egyáltalán nem eszünk, viszont tejterméket szinte minden nap. A sajtokat nagyon imádjuk! Ezek szerinz ez nem kedvező számunkra L
Köszi a feng-shuis segítséget, hamarosan írok priviben
Bencusnak jobbulást! Lehet, hogy ő is elkapta az egy napos emésztőrendszeri vírust? Múltkor Levi is hajnalra lett 38,8 lázas és a drnő diétáztatást (barna rizs+alma, amit hagyni kell megbarnulni) és kamillateát javasolt.
Anita: Jobbulást nektek, bár remélem azóta már kutya bajotok!
Én a temetésre nem tudok elmenni, azt hiszem egy kisbabának még ez nem való és nem tudom Levit hová tenni, de a koszorúba mindenképpen beszállok!
Judit: Sajnálom a vetélést, a barátnődnek pedig gyógyulást!
Annamari: Mi annak idején, amikor kerestünk lakást rengeteget érdeklődtünk és azt szűrtük le, hogy a Humán-Bau építi a legjobb aalapanyagokból a lakásokat (nincs semmi érdekeltségünk a cégben
). A Veritast pedig nem szabad megvenni!
Anita: Sok sikert a költözéshez, feltétlenül jelentkezz, ha tudsz!!!
Képzeljétek Levinek kibújt a felső két foga is elől és meg sem éreztük! Annyira édes ez a kisfiú, imádom! És egyre többet magyaráz, mindenkivel barátságos, a játszótéren mindenkihez oda akar menni, megsimogatja a kisbabákat, egyszerüen tüneményes! Nem tudok vele betelni! De biztos mindnyájan így vagytok a saját porontyaitokkal, nemigaz?
Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi
Timi