Sziasztok!!
Exdeus:
Bezony!!! Sőőőt chat szerelem. Tök vicces story: Mert éjjel fél 3, 3 fele kattintott rám a Balázs(először csak poénkodásból), hogy Szia szereted a sört?
Válasz: Igen. Miért?
Aztán elkezdtünk dumálni, hogy milyen zenéket szeretünk meg milyen koncerteken voltunk, milyeneket bulizunk. Aztán megbeszéltük, hogy majd folytatjuk következő héten, vagyis hogy folytatnánk, de én akkor pont szintén bulizni voltam hivatalos(és pont az akkori pasimmal). DE olyan ügyes voltam, hogy még koncert után haza is értem, és még egy röpke sziára meg rövid élmény beszámolóra akkor is tudtunk találkozni.Aztán megint egy hétig nem. De az azt követő héten délutános volt így esténként tudtunk chatelni, és jó sokat beszélgettünk. Rá két hétre elhívott hozzájuk egy bográcsos pince bulira(Pécsváradra... Szóval jó messze) megszerveztem, lementem, aztán úgy igazi első látásra egymásba szeretünk, vagyis tuti, hogy már előtte is volt valami,de akkor vált valósággá. És azóta boldogítjuk egymást.
És ami jó a dologban, hogy az akkori barátommal, megbeszéltük, hogy hát így alakult, és rá egy hétre ő is megtalálta a párját, és azóta tök boldogok ők is.
Csibemanó:
Itt nálunk sajnos a lötyis megoldás dívik, rosszul is voltam tőle rendesen. Ahogy olvasom neked is olyan tuti jó vénáid vannak mint nekem. Bár múltkor 32 hetes vérképnél a csaj elsőre eltalált,jó persze előtte 15 perig keresgélt. De nem kellett 2 szer szúrni szóval totális siker.
Kisággyal mi is ugyan így vagyunk, hogy Tomi benne alszik, és nem bírom rá venni, hogy kijöjjön belőle, vagyis nem is ezzel van a gond, hanem, hogy akkor tudja, hogy kitud jönni amikor akar, és így nem is hajlandó lefeküdni. Már próbálkozunk vele egy ideje, ha ott alszom mellette akkor semmi gond, csak hát én nem bírok még 9 kor aludni menni, meg hát api is nehezményezi, hogy nem vele alszom.
(összevesznek rajtam a pasik ejjjha) Mert ha ott vagyok akkor rászólok, és visszafekszik, csak hát,ez egy idő után uncsi nagyon. Főleg mikor már hulla álmos vagyok éjjel.
De 2 hónappal ezelőttig abszolúte elképzelhetetlen volt mindez, márcsak azért is mert Tomi ha valaki mellette aludt akkor azzal volt elfoglalva, hogy mivel tudja csesztetni(cumikkal való célba dobás fejre, takaró lehúzása az alvó testről... meg ilyenek) a másikat és sunyi módon vihogott. De aztán mikor mama látogatóban voltunk február elején, akkor az ismeretlen hely kihozta belőle, hogy anya mellett akar aludni így "megtanult" mással együtt aludni. DE az ágyát nem nagyon merem elvenni tőle, nehogy emiatt boruljon ki nagyon. És hát saját ágyat azt mondta apum csinál neki, de majd csak okt-novemberben, amikor már nem dolgozik. És az még nem most van. Eddig arra az ágyra próbáltam átszoktatni amin én szoktam aludni, ha mégis valamiért ott kell lenni mellette.
Pedig már 11 nap múlva 2 évesen simán aludhatna nem kiságyba. Vagyis már megbeszéltük és mondja is hogy ő nem dedós, de ettől függetlenül nem tudunk eljutni A ból B be, mert este meg elindul a gólyakaki a levegőbe effektus, hogy beviszem lefekszik, kijövök utánam jön.
Pilchard:
Amúgy pont múlt héten láttam egy vita műsort erről,hogy mostanában már sokkal több a netes ismeretség, mint a "hagyományos" És tök leszólták a netes ismerkedést. Pedig szerintem nem az a lényeg, hogy hogyan hanem hogy egymásra találnak az emberek.
Kérésre, bár az én csúfi fejemről látható itt a profilban is kép, meg iwiw-en is. ;)
A háttérben a barátnőm kukucskál igaz annyira nem friss, mert december elején készült amikor Tomi keresztapujának a koncertjén voltunk, de nem változtam annyit.
Hello:
Alakulsz ám!!! Bezony!!!
DE azért így látva, a te 32 hetes pocidat, az enyim marha nagynak tűnik.
Norwell:
Gátmetszés: Háááát igaz nekem csak ez volt, de ahogy a szobatársamon láttam neki 2 nap után már egész jól ment a mozgás a pocak sebbel míg mi ketten akik gátmetszettek voltunk ülni nem tudtunk, menni is alig, mert a gát seb meg ahogy heged, meg szárad úgy húzódik, meg szúr hogy csak még. Szóval nekem az egyik okom a Pesten szülés mellett az volt, hogy nem vágnak ha nem kívánja meg a helyzet. Mert itt a kórházban rutinból vágnak. Jó már ismerek olyat akinek nem, de neki ez már az 5 babája szóval. Mert repedni reped ált. az ember lánya, de még se akkorát, hogy kiérjen a popsijára. Mert én a mai napig ha keményen ülök érzem az ülőgumóm alatt a hegy végét.
És hogy még 2 hétig úgy jártam mint a cowboyok a westernekben úgy hasogatott.
Szóval száz szóvak is egy a vége, se a császáros heg se a gát metszés nem kellemes élmény.
Pogácsa:
Üdv újra!!!! Mértékkel pakolássz!!
No és most megyek és felébresztem a bandát. Mert menni kell az anyakönyvi hivatalba apasági nyilatkozatot tenni, most már remélem jó lesz a papír amit kértem mert ha nem akkor... dühi leszek.
Mindenkinek szép napot!!
Ja és ide is jöhetne a napsütés, mert mikor felkeltem még sütött, de most már beborult
Blackrose