Sziasztok!
Túl vagyok én is az aktuális csapoláson. A kórházban Bp-en a 24. héten csinálják, itt nálunk a 28. héten, én az aranyközéputat választottam és most mentem
Szerencsére nem a lötyiset csinálták, hanem a tesztreggeliset, így csak zsömit meg kockasajtot, meg vizet kellett nyomnom (nem szeretem a tejet, így ez a variáció jön be nálam). Hát az étkezés utáni 1 órás vérvétel kicsit gáz lett, ugyanis nem tudtak elsőre venni, kicsit kiakadtam, főleg, hogy az első szúrást is elbaltázták (az éhgyomrit), mert totál bevérzett a helye és lassan is jött a vér, szerintem egy kicsit átszurta a vénámat
Pechemre ugyanehhez kerültem étkezés után, és hiába szúrt a másik kezembe, semmi... Féreültetett, hogy várjak egy kicsit, meg tornáztassam a kezemet, hogy legyen normális vénám. Aztán szerencsémre átültettek egy idősebb nőcihez, aki szintén hülledezett a vénáimtól, de siekrült neki ügyesen levenni az adagot. Poénosan megjegyezte, hogy legközelebb ha megyek, akkor már előre szóljak, hogy csak a jobb kezemből lehet venni vért és x-eljem be a két vénát, ami szóba jöhet.
Ruhamosás, pakolás: nekem még egy kicsit odébb van, igaz a textilpelusokat kimostam, mert szétválogattam őket, sok olyan volt közötte, amit nem is használtunk, így azokat átmostam, és az előbb kivasaltam. Aztán előszedtem a lányom kinőtt ruháit és a szóba jöhető darabokat kiszedtem, lestem is nagyot, úgyhogy indul a körtelefon, azoknak akinek anno kölcsönadtam, hogy vegyék a fáradtságot és szolgáltassák vissza a ruhákat, tök ciki, hogy nekem kell még könyörögnöm érte. Az biztos, hogy body-kat és rugikat majd venni kell, de ez még odébb van.
Kiságyat is valószínű szerválnunk kell valahonnan, mert a lányom nem óhajt a heverőjén aludni, hiába vettük már meg neki hónapokkal ezelőtt. Bár sokan azt mondják, hogy kicsi még hozzá (20 hónapos), éppen ezért nem is erőltetjük. Ha kell majd veszünk, ha nem akkor nem. Babakocsi elég normális állapotban van, úgyhogy nekünk is csak apróbb dolgokat kell beszerezni.
Satuk
Nagyon szép a babaágyikó, tetszik nagyon!
Kari
Rendes férjecskéd van
Dícséretet érdemel!
Mézgombi
Nem éri, te sütteted a hasadat, itt meg fúj a szél és be is van borulva, tessék akkor intézkedni és küldeni azt a napocskát
Doren
Hát igen, ki voltam akadva anno, hogy nem mondtak semmit, hanem a körülöttem történtekből kellett a következtetést levonnom szülés ügyben. Szóvá is tettem a dokinak, meg is volt lepődve és még ő kért bocsánatot. Mentségére szóljon, ő a műtét kezdetére ért be, tehát esélye se volt felvilágosítani.
Marcy
Sok sikert a cukorvizsgálathoz, biztos minden rendben lesz.
Blackrose
Reméljük Adél jó kislány lesz és már nem fog forgolódni. Hamar elrepül ez a pár hét, már majdnem a finischben vagy
Colett
Ne legyen lelkifurid, ez tök természetes, hogy a gyerkőccel foglalkozol, majd mikor kibújik a pocaklakó akkor vele is többet fogsz, de én biztos vagyok abban, hogy azért a gondolataid sokszor ő körülötte járnak
Nekem is sokszor van lelkifurim, hogy nem tudok annyit foglalkozni a pocakfiúcskával, mint anno a Rékával, de aztán gyorsan elhessegetem ezt az érzést, mert hülyeség.
Kisvirág
Nagyon édes Mogyika
Kis ásítozós lustaságok
Jurem
Ne félj nem csak Nyíregyházán van pocsék idő
A jóhoz hamar hozzászokik az ember, de hát már a tavasznak és a napsütésnek lenne itt az ideje, én nagyon jóidőpárti vagyok
Banya
Ne idegeskedj! Fő a nyugalom, tojd le a főnöködet, talán elgondolkodott rajta, hogy "kicsit" túllőtt a célon a mondandójával.
Edina
Akkor sajnos neked nem lesz gyaloggalopp a jövő heti cukormérés, azért remélem, hogy minden a legjobban alakul és most kivételesen nem lesz rókakoma.
Pilchard
Én is úgy tudom, hogy a magneb6-ot a 36. hétig lehet szedni utána folyamatosan csökkenteni, naponta és így elhagyni.
Üdv mindenkinek:
Csibemanó