Sziasztok lányok!
Végre köztetek és még irni is jut időm! A konyha kész, Virágtól ihletve én is pingáltam kicsit...
Annyit irtatok, hogy képtelen vagyok a nagy részére reagálni!
Először is:
CSODÁLATOS A POCITOK!!! ANNYIRA,DE ANNYIRA, HOGY MAJDNEM ELSÍRTAM MAGAM!
Titi, tényleg olyan a pocid, mintha legalább 2-en lennének benne!
Mesi ne szomorkodj, és ne add fel. Rendberakják a pajzsmirigyedet és utána biztos lesz babucid azonnal!
Koda,
Nekem volt petefészekcisztám. Mind a két oldalon. 9 évvel ezelőtt. Akkor még leszívták petevezetéken keresztül. Nekem akkor annyira fájt már, hogy alig birtam lépni... Mostmár laparoszkopiaval csinálják, úgy tudom. Én Vivimmel utána lettem egyből terhes, ugyhogy fel a fejjel, igy van a legnagyobb esélyed!!
Juci, mi a helyzet??? Olvastam hogy nagy volt az izgalom. Mostmár kicsit megnyugodtál??? Vannak új fejlemények???
Oné, még a multkori kérdésedre válaszolva, az I.sz. Női Klinikán szültem a baross utcában...
Cupicica, megértelek teljesen. Azt hiszem ugyanígy éreznék, ha kisfiu lenne majd a pocimban. Kislányt szeretnénk megint. A páromnak 2 fia van, és Vivi mellé szeretne egy "kiságicát"...
Lányok felirjátok a pocakos képek mellé azt is, hogy milyen neveket terveztek a babuciknak!?
Amugy én most méregetem a hőmet, de már nem nagyon élem bele magam úgy mint a múlt hónapban. Nem is biztos, hogy azon/azokon a napokon majd együtt tudunk lenni, mert a párom elég hülyén dolgozik... 2éjszakát itthon van, 2 nincs
Úgyhogy pont az ápr.6.-a (valószínűleg akkor lesz peteérésem) ugy fog lezajlani, hogy ő reggel hazajön mire én elmegyek és este mire hazaérek ő megy vissza dolgozni.
Na, nem fárasztalak tovább titeket. Remélem idejutok majd a hétvégén hozzátok!
Pusz,
Ági