Hahó!
Végre csak ideértem már
!
Na, a harci helyzet az, hogy nem kell mennem melózni most két hétig, szabin leszek
.
Ugyanis ami a 3 év alatt összegyűlt szabim, na azt nem adták ki munkakezdés előtt, így behoztam erre az évre. Ehhez még hozzá jön, amit ez évre kapok, úgyhogy nem fogok megszakadni a munkában
, sokat leszek itthon.
Ami ma például nem is baj, mert Betty szombat este elkezdett köhögni, szóval most inkább itthon tartom.
De egy szó, mint száz, túléltem sikeresen a múlt hetet ( a mostanit megúsztam
).
Fabri,
Néztem az ovinkban, hogy mikor lesz nyílt nap, de nem láttam kiírva
.
De szerintem ( mondom én ) ha beszélsz a vezető ovó nénivel, ő tök segítőkész, biztos ki találna Nektek valami megfelelőt.
Esetleg nézzek egy fogadóórát nála, vagy egy telcsiszámot? Hátha ki van írva....
Ja, igen, a lényeg: mi a Műv. Ház előtti utcába járunk, ott is a zöld kerítésesbe
. Mert ugye van zöld, meg piros.
Gyerekorvosos sztorid
. Állítólag nekem is már most kéne időpontot kérnem a 3 éves oltásra, itt akkora a tömeg...és még van 1 hónapunk.
Most nézem, rám mondjátok, hogy le a kalappal. A Te múlt heted felér az én melós hetemmel
!
Mikor lesz Nálatok tali??????
Sofia,
Örülök, hogy sikeresen megérkeztetek, és ilyen nagy volt a tesók öröme
!
Málna,
Üdv köztünk
!
Látom, alvásra kaptál tippeket
, én csak azt tudom mondani, hogy enyém Csaj még mindig az én ágyxamban köt ki éjszaka. Pláne, hogy múlt héten végig dolgoztam, este csak az én helyemen volt hajlandó elaludni
.
Délutáni alvásunk helyre jönni látszik, ez biztos az ovi miatt. Eddig 1 órákat aludt, viszont amióta ovis, haza hozzuk, és 2 órát lenyom ( igaz, ezt vagy Anyunál, vagy itthon, de akkor a saját ágyában ). Éjszaka vándorol leginkább...
Fibi,
Utólag is jó utat Nektek! Remélem, már gyógyulóban vagytok
!
Hencsi,
Köszke, majd jelzed
!
Én tegnap kapirgáltam, és jelentem, olyan jól esett
!
Ez az egy hiányzott a mindennapi menőkéből, hogy kint legyek a jó időben. Bár kaja után mindig kimentem egy cigi-kávéra a Savoya elé, de ez nem volt ugyanaz
.
Oxi,
Na végre, hogy vissza találtál
! Bár, amíg volt időm, mindig meglestelek a másik topikban, onnan infórmálódtam ház-át-variálási-munkátokban
!
Na lépek, de aktív leszek két hétig
!
Pusza: Mondi