Sziasztok, Lányok!
Van egy kis időm, meg szabad a gép, úgyhogy most nem ússzátok meg, írok!
A régieknek köszönöm, hogy emlékeznek rám, az "újak" meg majd lassan megismernek...
Õszintén szólva nem annyira az időhiány az oka hallgatásomnak, mint inkább a félelem, hogy csak a korom miatt tartozom ide, mert a lányaim már nagyok, nem "babák". De remélem, hogy inkább MÉG nem tartozom ide - és ez hamarosan változni fog
Érdeklődtetek Apukám iránt: két hétig feküdt az intenzíven, az őszi probléma jött elő, csak sokkal súlyosabb formában. Most már otthon van, még nagyon gyenge, de már metszi a fákat, nem fér a bőrébe.
Dorkának tetszik a kolesz, bár gyakran panaszkodik, hogy nem tud tanulni - de ez szerencsére nem látszik az eredményein. Az öltözködése miatt azonban kicsit ki vagyok bukva: vett magának egy Vörös Október Ruhagyár-cédulával ellátott, legalább 20 évvel ezelőtt készült gatyót, ami egyébként tök jól állna rajta, de ő letolja a csípőjéig, úgy, hogy az ülepe majdnem a térdét veri, ráadásul ehhez egy ezer Ft-os, szakadt, koszos, fekete kínai tornacsukát hord... Mindig van nála pénz, a számláján is, de nem hajlandó magának másik nadrágot venni, cipőt meg, azt mondja, nem kap olyat, ami neki is tetszene, meg jó is lenne rá (42-43-as lába van). Azt hittem, meghalok, amikor tegnap így jött haza az én szép, szőke kislányom, aki röhögve hajolt le hozzám, hogy puszit adjon... Egyébként érett, megbízható csajszi lett, tkp. nem is tudom, kire hasonlít.
Lucus most beteg, összeszedett valami kórságot. Gyűri a sulit, lelkesedés nélkül ugyan, de jó eredményekkel. Viszont ugyanolyan szétszórt és rendetlen, mint volt...
Lili komoly óvodás, nagyon szereti, kitűnő óvónénit fogtunk ki. Viszont mióta ovis, itthon nagyon sokat változott: hisztis és akaratos, pedig soha nem volt az. De ha néhány napot csak úgy itthon vagyunk, visszanyeri régi önmagát, ezért azt gondolom, inkább idegileg fárad el. Néha azt gondolom, még éretlen az óvodára (júniusban lesz négy), de ő nem akar itthon maradni, szereti az ovit. Ugyanakkor nem játszik a gyerekekkel, csak az óvónénikkel beszélget, és nézi a többieket. Ráadásul nem hajlandó elmenni az oviban wc-re, mert szerinte büdös van - úgyhogy azon az egy napon, amikor ott alszik, akkor itthon 9 körül pisil utoljára, majd 4 óra körül legközelebb... Nem tudom, mit csináljak, már vittem illatosítót is az oviba, de az sem segített
Egyébként meg elkezdett olvasni... Azt tudtuk, hogy ismeri a betűket, de úgy két hete kicsit meglepődtünk, amikor össze is olvasta azokat. És ugyanazt mondja, mint Luca négy és fél évesen: "mindig is tudtam olvasni".
Melcsi!
Szerinted ha már ketten szavazunk a "normális Magyarországra", akkor lesz belőle valami? Erről egyébként én is úgy gondolkodom, mint Te! Pöri-fotót!
Zsenge!
Tegnap mi is lilahagymáztunk vacsoránál!
A Jégkorszak nálunk is menő, na de éjszaka... Jó fej a kiscsajszi
! Ha Lili felébred, közénkbújik (a legjobb fogamzásgátló...), és ha nem is alszik el, csendben figyel, szopja az ujját és "bőrözik", úgyhogy tudunk tőle aludni - de csak aludni
.
Persze túl egyszerű lenne Lilire fogni, hogy nekünk miért nincsenek még babás gondjaink... Pedig nagyon szeretném már! És lehet, hogy éppen ez a baj? Lili is akkor jött össze - két év után -, amikor már letettünk róla... Na, próbálok én sem görcsölni - nagyon szimpatikus a hozzáállásotok, Fanni és Regina! Fel a fejünkkkel!
Paga - prágai katasztrófa-turista?
Nálunk éjjel-nappal mennek a teherautók, hordják a gátra a homokot. Felháborító, hogy mindenki tudta, hogy gáz (vagyis víz) lesz, itt mégis csak tegnap kezdtek el utat építeni(!) a gáthoz...
Na, eldugulok, mert megint úgy lesz, mint volt: ritkán jövök, de akkor nagyon!
R.Kriszta