Új privát üzeneted érkezett!

Tünde!

Kehidakustyánról lehet, hogy írtam, de csak úgy, hogy oda szeretnénk menni, ott még nem voltunk. Biztos, hogy először is Alsópáhokról írtam. Árajánlatot találsz a honlapjukon, egyébként a babanet főoldalán van még pár szálloda, ahol gyerekekkel várják a családokat. Kép Mi még csak Alsópáhokot próbáltuk kifejezett gyerekszállodát.

Jolka!
A gyereküléseket mi is Újfehértón vettük, ott ahol simsi mondja, címet én sem tudok, de költöztek kb 2 éve. Én is láttam náluk bicikliülést, de ha éppen nincs, akkor 1-2 hét múlva lesz. Nagyon kedvesek megbízhatóak.

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Mi ez a nag ypangás? Tegnap se volt szinte senki a gép előtt?Pedig tegnap hülye idő volt, a mai jóidőben nem csodálkozok, hogy senki nem itt ül!Én is csak benéztem!

Kép
dora1980
 
 


Hát én tegnap szenvedtem. Jó, hogy írtunk a panadolról, csak 3mat kellett bevennem.... Kép Megint a fogam. Nem bírja az ideiglenes tömést, úgyhogy most kiszedte a doki. Nem tudom, mikor lehet végre betömni Kép Nem gondoltam, hogy ilyen sokáig tart egy gyökérkezelés.
És még ezen kívül történt egy pár nagyon rossz dolog, de ezzel nem traktállak titeket.

Üdv, Annamari

Ádimama
 
 

 
 

Dóra,
Nálunk tegnap vendégek voltak, illetve Zalus féléves volt, ugyhogy igazoltan hiányoztam :-))).
Amugy a héten én megcsináltam a tavaszi nagytakarítást. Folymatosan ment a mosógép, függönyöket, ágytakarót, plédeket mostam, ablakok megpucolva és még a szekrény mögötti porcicákat is kikergettem. Egy darabig most nem nagytakarítok.

Csilla,
A könyvtári sikerrel jártál? Írj, ha nem és akkor megpróbálok tenni valamit. Pénzt megkaptad?

Melinda,
Kértem árajánlatot több helyről is. Tegnap éjszaka kinéztünk 4 szállodát és kértünk árajánlatot a május elsejei hosszú hétvégére. Természetesen Alsópáhokra is írtam kíváncsi vagyok lesz-e hely (reménykedem). Valóban az a a legszimpatikusabb hely, csak ne lenne annyira messze.A babanet-en található szállodákból szemezgettünk, köszi a tippet.

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!
Nyílt a TOP SHOP-ban egy új áruház, most vasárnap estig minden le van értékelve 20%-kal. Szerintem egyébként is jó ára van, így meg különösen, szerintem ha ráértek nézzetek szét. Én vettem a csajoknak 2 nadrágot összesen 3200 Ft-volt. Lehet még kimegyek, mert nem volt időm szétnézni rendesen.

Tünde!
Remélem lesz hely, és egy gyönyörű hétvégét fogtok eltölteni Kép. Szerintem mi Egerbe megyünk a május elsejei hosszú hétvégén, szét kellene már nézni nekem is vmi szálloda után. Szeretnénk a völgyben főzni vmit kint.
Mi úgy mentünk le, mikor az ikrek kicsik voltak, hogy jól elfárasztottuk őket, aztán be a kocsiba, Pest után ébredtek fel, ott bementünk a budaörsi úton egy nagy bevásárlóközpontbe, és megkértük a játszóházat, hogy egy fél órát hagy kússzanak a csajok (még mennei nem tudtak), mert hosszú úton vagyunk, és máshol nem tudnak mozogni. Nagyon kedves volt a nő, még úgy emlékszem fizetnünk sem kellett, és így legalább egy kicsit mozogtak. Szerencsére nem volt sok gyerek. Aztán még megálltunk valahol, a Balaton keleti végén, és utánna már kibírták. Kép Nem volt vészes Kép.
Megyek főzök vmit, Miklós ügyel holnap. Sziasztok
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Melinda!
Most kicsit bosszús lettem,mert tegnap ott voltunk,de nem mentünk be mert ameddig én átpelenkáztam Balut a kocsiban,addig apa elment felmérni a terepet és azt mondta ne menjünk be mert irtó drága!!!!
Kép
A Takkó-ba mentünk kabátot venni Bazsának,de mindíg bánom ha bemegyünk,mert nem lehet elhozni a csúzdától.Most egy kisfiút akart lesegíteni róla úgy hogy húzta és mondta neki hogy:baba csússzálKép
most ennyi időm volt mert már itt csüng rajtam.
Szép napot!
Ági
csagi
 
 


Sziasztok!

Na, újra van 2 szabad percem. Elképesztő egy hét volt, minden időmet, amit lehet, a a dolgozatra fordítom és még így sem látom a végét. Pedig már közeleg a határidő...

Tündi!
Pénzt megkaptam, köszi. Viselje kismanó egészséggel a nadrágot! Aranyos rajta?
Az olvasóban meg úgy jártam, hogy nem a fiatal csajok közül mntem oda az egyikhez, hanem a 2 idősebb és már ismert hölgyhöz és ők megmutatták, hogy a Pad-ot itthon is tudom használni keresésre (www.iif.hu). Vajon te ia azt használtad, mikor anno olyan gyakran segítettél nekem?
Ja, meg írtad a turit, a Sárga Dombházast, oda délelőtt vagy délután érdemes menni?

Meli!
Hogy kaphat egy kisbaba az anyaméhben agyvérzést? És ebben az esetben mennyi az esélye, hogy születése után életben marad?

Petra!
Megírod, hogy pontosan mikor van a baba-mama torna, mert lehet, hogy apósommal el fogom magunkat vittetni. Uis az a nagy helyzet, hogy 90%, hogy megszűnik a babaúszás, nagy bánatunkra, és akkor kell vmi újabb közös program helyette, ami mozgásos.

Jolka!
Mennyire barna bőrű Zolkó, tyűhaaa...Most már tudom, honnan a Márkó szépséges baran bőre.
Még tartozol egy fényképpel... Már nagyon kíváncsiu vagyok rá. Írd már meg azt is, hogy hol vettétek, mennyiért. Írhatsz mailt is.

Annamari?
Fogad? És úgy egyébként is jobban vagy?

Többiek?

Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Csilla!
Hétfőként 16 órától van a torna. Miért szűnik meg az úszás? Máshol nincs is Nyíregyházán?

Majd még jövök, csak most nem nagyon érek rá.
Puszi mindenkinek és jó hétvégén!!! Nagyon szép idő van, úgy örülök!!
Petra

Kép
ppetra
 
 


Sziasztok!

Csilla! Köszi az érdeklőédst, a fogam még fájdogál, de közel se olyan szörnyű, mint volt. Remélem jövő7en már be lehet tömni.
A többi dologgal kapcsolatban kettővel még várakozó álláspont van, a harmadik pedig sajnos megváltoztathatatlan. Kép

Jajj, sír Ádi, majd még jövök.

Üdv, A.

Ádimama
 
 


Sziasztok!

Szuper idő van!!!

Simsi, Melinda!
Köszönöm az infót újfehértóval kapcsolatban. Sajnos nem jártunk sikerrel. A telszámot itthon hagytam, és helyben senki sem tudott segíteni(pedig millió embert megkérdeztünk). Na majd legközelebb. Szerncsére nem ez volt az igazi uticél.

Simsi!
Ti, hogy álltok h.országi nyaralással. Megnéztem amit Mesi ajánlott, de az már nekünk messze van. Egyelőre A Rab szigetet néztem ki, ott is Lopart. Itt legalább tényleg homokos a tenderpart. Már a helységnevekkel is kezdek ismerkedni, de még mindig nem az igazi. De már lelkesedek. Tengnap a nézelődésben, már rosssz hangulatom volt, mert legtöbb helyen kavicsos, sziklás, na és persze betonos a tengerpart. Akkor már mindegy lenne itthon maradni a Balcsinál. Szeretném, ha Manó is élvezné a vízet.
Anyuéknak már kinéztem egy jó hajóutat Velencébe, csak 2.5 óra az út oda. Szerintem mi kihagyuk, nem tudom, Márk , hogy viselné.
Az úttól egyelőre félek, nem lesz-e üvöltés végig, de szerintem a Melinda tanácsát fogjuk követni.

Csilla!

A Bicikli 38eft volt kosárral együtt. Ja és még össze is rakták és beállították a féket is(lámpától f.v.prizmáig minden van rajta), tehát fullos. Szuper! Képet majd csinálok, ha megyünk sétálni.
Remélem nem fog Manó leégni nyáron, szerencsére tényleg elég barna a bőre . Kép
Zolkonak mindig mondom, hogy egy kis olasz maffia család sarja a bőr színe miatt. Kép

Tünde!

Nagyon irígyelek, hogy te már végeztél a nagytakarítással. Én nem haladtam semmit sem, vasalás és főzés az egész nap. Én még várom a meleget, egyszerűen nem tudok hova teregetni. NÁlunk hetente lehetne ágytakarót mosni, Márk mindig bekeni v.m.-el. Kép

Na megyek, mert apa kajája már kész, de a miénk még hátra van. Zolko nem esszi meg a pirított májat. Kép

Simsi!
Elárulod nekünk a keresztneved? Csillával már tanakodtunk rajta.

További jó hétvégét nektek!!!!

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Akkor még tanakodjatok egy kicsit :-)))))
Annyit elárulok, hogy a simsi egy mozaikszó, ami a párom, és az én nevemből jött össze. És nemrég volt a névnapom.
Így érdekesebb, és biztos, hogy kitaláljátok.
De ha mégsem, akkor legközelebb elárulom. (akinek írtam mailt, az már tudja)

Egyébként én is Lopart néztem ki! De tényleg! Egyedül a sziget-kompozás miatt gondolkodom még kicsit, talán változhat. De olvastam az index fórumán, (Horvátország-merre?) ott is érdeklődött valaki homokos partról. Többen is mondták, hogy gyerekkel mentek, és imádták a sziklákat a kölykök, lehetett mászni, és nem zavarta őket a kavicsos part. Persze, szandál kell. És ovis korosztályra vonatkozott a kérdés. Persze azért betonstrandra én se mennék. Inkább ne mélyüljön hirtelen, az a legfontosabb. Az utazás kiállítás ápr. 8 körül lesz a bujtosiban, ott összeszedek néhány prospektust, és átnézem. De legalább már van egy útirányom.
Az utazástól nem félek, sokszor utaztunk már kisgyerekkel, a lányom 4 éves volt, mikor olaszországba mentünk, akkor éjszaka utaztunk, ez is jó, de fárasztó, nekünk. (2 emberes) Bencét 2 évesen vittük németországba, reggel indultunk. Tudom, nem volt szabályos, de nem ült végig az ülésben, hátul, a két ülés közt, a földön tologatta a kisautóit, délután meg aludt egy nagyot. Persze, kicsit többször megálltunk, mint ha gyerek nélkül utaznánk.

KépKép
simsi
 
 


Sziasztok csajok!

Megérkeztem! Na-na!! Azért ne szidjátok annyira a rendőröket! A nyíregyháziak persze tényleg ilyen utálatosak, Pesten pedig már nem mernek korruptak lenni. (Én is rendőrfeleség vagyok, persze a férjem már egy kicsit nagyobb beosztásban van).

Ma megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz.

Végre itt a jóidő, ha minden igaz....

Hát én is szívesen elmennék Horvátországba, de fontosabb teendőm lesz... Nem baj, majd jövőre.
Bár a kislányomnak beígértem, hogy két év múlva Párizsba megyünk a Disneylandba. Imádja a hercegnőket, egy vagyont költök az újabbnál újabb babákra, mert persze mindig kitalálnak valami "modernebb szériát". Na most meg majd jönnek mellé a kisautók, robotok...Már így sem férünk a sok lomtól.

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok!

Úgy örülök ennek a jóidőnek, tegnapelőtt kirándultunk, tegnap pedig vendégségben voltunk. Ádi egész jól bírta. Hozzá szeretnénk szoktatni a jövés-menéshez.

Ez a legújabb kedvenc képem róla:
Kép

Üdv, Annamari

ui: profilban is új kép

Ádimama
 
 


Sziasztok!
Még mindig nincs igazi tavasz??????????most megint esőre áll!!Ettől a változó időtől már 2napja kínoz a fejfájás!
Képzeljétek!!Peti tegnap óta magától hasra fordul!Már régóta próbálkozott, tegnap végre sikerült!!!

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok Lányok!

Most kicsit ritkábban jövök.
Na lassan megoldódnak a gondok, a múlt hét pokol volt! Kép Szóval a tv-t a héten cserélik. Hűtő elhalasztva fizu utánra. Dodika meggyógyult, szóval ma újra kezdtük az ovit. Reggel nagy rapli volt, de még itthon letudta, szóval az oviba nem volt gond. Kép Kornél egy angyal. Kép Most mintha picit köhögne, de csak néha. Nem is csodálom, hogy már én is egy hete gethes vagyok....már kifelé jövök belőle.

Hú Dóra! Neked aztán ügyes Petike! Na én sem panaszkodhatom, ügyes fiú Kornél, ahhoz képes, hogy hamarabb született. Ügyesen emeli magát, de átfordulásról még szó sincs. Ami késik, nem múlik.

Csajok! Ti hogy vélekedtek a hozzátáplálásról? Nem mintha már adni akarnék neki bármit is a tejcsin kívül, csak érdeklődöm. Ti miket adtatok először, mikor és hogyan elkészítve? Köszi előre is. Már kezdek olvasgatni, keresgélni.
Mert biztos emlékztek, ohgy írtam, mikor a férjem uncsitesója majdnem 2 hónappal hamarabb szült. Most töltötte az 5 hónapot a gyerek, tápszeres és már francia krémest, meg Boci mikulás csokit ad nek. Hát nem 100 ez a csaj. Majd elhűltem mikor itt voltak valamelyik nap, és nyomja a gyerekbe a francikrémest. Persze a gyerek meg örjöngött, mikor nem akart neki többet adni. Aztért ez durva. Csoki meg kémes....szerintem tiszta E betű az is.
Anyumra is majd kiakadtam, azt mondja hétvégén. Dodi az asztalon hagyta a krémtúrót, mire anyum, hogy adhatok belőle a gyereknek? Na én meg kiakadtam, ki ne találja már. Nagyon oda fogok figyelni, nehogy a nagyik majd stikába szarokkal etessék. Nem szeretném, ha Kornél is olyan rossz étkű lenne, mint Dodi. Tudom, őt mi rontottuk el, még egyszer nem fogom ezt a hibát elkövetni.

Szóval várom az ötleteket a mikor, mit és hogyan kezdjük a hozzátáplálást!

Köszönöm, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!

Anita! Sajnos én nem túl sokáig tudtam "tejcsit adni" a kislányomnak. 4 hónapos korában pedig már csak éjszaka tudtam szoptatni - ha szükséges volt, napközben pedig tápszert kapott és folyamatosan kezdtem szoktatni a jóízű kajákhoz. Az első nap (július 28-29-én) egy 1/2 őszibarackot lereszeltem és 2 kiskanállal adtam neki, és napról napra többet, aztán jöttek a hipp gyümölcspürék ugyanígy. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy mivel áprilisban született, ezért nyár végéig gyümölcsözön állt rendelkezésünkre. 5-6 hónaposan pedig már főztem neki répát, amit teljesen finomra turmixoltam, és burgonyával sürítettem be, adtam hozzá egy kis tápszert, bele egy-két karika virslit, a húsleves levét zsírtalanul. 6 hónapos korától pedig sorban jöttek a bébikaják is. Ja igen. 4 hónapos korától tejbepépet kapott éjszakára, talán a mildit, na ez bejött, úgy aludt éjszaka, mint a bunda.

Hová tüntetek lányok? Persze itt a jóidő.

Tegnap voltam dokinál, minden O.K.

Kép

Kép
jurem
 
 


Végre megint süt a nap!!!Mi ma megyünk csípőszűrésre délután, este peddig vendégeink jönnek.Sütnöm kellene valami finomat!TAlán Lúdláb lesz a nyerő!HMMM!Így nem hiszem hogy lesz séta, peti a teraszon fog aludni!Erre jó ez a zsbkendőnyi kertünk, h. ahhoz hogy Petya levegőn legyen, nem kell elindulnunk!Szép napot mindenkinek!

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok,

Tényleg nagy itt a pangás.
Mi már kivételesen túl vagyunk a sétán, talán nem is baj, mert lóg az eső lába. 2-re értünk haza, amit a kórházban kezdtünk (addig elvitt a férjem kocsival), ott megnézték a Zalántól reggel levett vizeletet, szerencsére rendben van és onnan indultunk haza kettesben babakocsival. 25 fok volt (!!!!) Gondoltam délre itthon leszünk, csak aztán lépten-nyomon találkoztunk ismerősökkel, ugyhogy majd 5 órát töltött a gyerekem kaja nélkül, igaz kétszer is elaludt 1-1 órára. A nap folyamatosan a szemébe sütött (még fektetem), pedig simlis sapkába mentünk. Rólam egy szál pólóban és széldzsekiben folyt a víz, csak ugye mellette a szél is fújt. Kicsit azért még bolond az idő.

Dóra,
Nagyon meglepődtem, h. Peti már ilyen mozgékony, merthogy az én Lustám, egyelőre csak a hasról-hátra forgás produkciót szokta előadni, de azt sem annyira sűrűn. A kúszással még mindig nem halad előre. Elmúlt féléves és 9 kiló, szerintem utóbbi akadályozza a mozgásban. A vele egykorú 6 kilós babaák meg már stabilan ülnek és régóta kúsznak-másznak. Ugyhogy a jó étvágy, vele együtt a jó súly azt mondhatom, h. a mozgást késlelteti. Legalábbis nálunk.

Csilla,
A PAD-ból tudtam volna most is segíteni (anno is azt használtuk), de nem néztem bele, amióta nem dolgozom, ugyhogy egyelőre azt sem tudom azóta nem lett-e fizetős? Az összes többi on-line adatbázisunkba csak a díj lepengetése után tudtunk belépni. Ráadásul amikor eljöttem, nem sokkal előtte változott a keresési felületete. Boldogultál vele? Viszont nem full-text-es (ezt gondolom nem tudtam nem észrevenni), ugyhogy otthon sokra nem mész vele, mindenképpp visszapattansz a könyvtárba, mégha te magadnak bogarászol is. Irj, ha nem jutottál otthon vele semmire, mert mától ugy tűnik lementek a nyakamról dolgok, segítek, már csak a gyerek maradt, azzal meg ugye fél kézzel is elbánok :-)))).

Jolka,
Nekem egyelőre nincs, aki a csokit stb. rákenje az ágytakaróra. Alig vártam, h. száradjanak rendesen ezek a nagy, nehéz cuccok is és felfrissithessem őket. Hetente mosol ágytakarót? Hogyhogy nincs hova teregetni? Beüvegeztétek az erkélyt?
Majd biciklis fotót tegyél már fel, kíváncsi vagyok rátok.

Anita,
Amig van tejed, minek töröd a fejed a hozzátápláláson? Nekem ugy az 5. hónap végére voltak jelek a gyereken, h. nem elég neki a tej és kezdjem el a kajákat. Mai napig 4 dolgot váltogatok. Alma, ÕSzib., sütőtök, sárgarépa. MIn. 5 napig kapott kizárólag magában mindegyikből, majd már kevergettem őket. Jelenleg délben kapja a püréket, uzsoonára pedig a gyümilé változatot a HIPP-esekből. Nálunk a répa magasan a nyerő, amióta ezt eszi Zalus, sokkal jobb a bőrszine is. A rokonodnak ismeretlenül is csak gratulálni tudok, nagyon durva, amit etet a gyerekkel. Szerintem.

Melinda,
Lefoglaltam 3napra Alsópáhokot, a május 1-jei hétvégén. Nem olcsó hely, de mivel az országban szinte csak ők nyújtanak igen magas szinvonalú szolgáltatásokat a kisgyerekeseknek, őket választottuk. Néztem a kétpói Almássy kastályt, Visegrád mellett egy Wellness hotelt, meg Kehidakustányt és azok sem olcsóbbak. Amugy amióta lefoglaltam már kiderült a családból többen voltak Alsópáhokon és azt mondták életükben olyan finomakat nem ettek, mint ott és tényleg jól érezték magukat.

Petra,
Hol vagy??????? Bence már sokat mozog? Ahogy azt már fentebb irtam, Zalus nagyon lusta. Álomjó gyerek továbbra is, mert más dolgom nincs vele, csak cserélgetem a járókában körülötte a játékait, de azért ideje lenne többet mozogni, máskülönben kénytelen leszek bevetni Norbi update programját :-))).
Szép napot.

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Tettem fel új képeket Zalusról erre a címre:http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=8931&page=2&image=206598 .

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Most néztem vissza, h. nem lehet ez alapján megnézni, akkor a Zalus nevű albumba tettem, akit érdekel.
Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!
Olyan jó idő van, hogy semmi kedvem bent lenni. Nagyon élvezem, nagyokat sétálunk, a kertben dolgozgatok, olvasok, amíg Bence alszik.
Jól tudom, hogy csak belföldre használható az üdülési csekk?

Simsi!
Én nem jöttem rá a nevedre a megadott infókból. Érdekes, eddig fel sem tünt, hogy nem tudom a neved Kép))

Annamari!
Nagyon jók a képek Ádiról!

Anita2!
Örülök, hogy megoldódnak lassan a dolgaitok! Én még nem adtam semmit Bencének tejcsin kívül, kivárjuk a féléves kort. Nem semmi a férjed unokatesója!

Dóri!
Minden rendben volt a csípőszűrésen? Van egy nagyon egyszerű süti, nálam ez a joker, Bólyi túrós a neve, nagyon egyszerűen elkészíthető, ha érdekel a www.mindmegette.hu – n megtalálod. Nagyon finom!

Tünde!
Itt vagyok, csak mi is nagytakarításban vagyunk, meg a jó idő miatt is kevesebbet írok. Biztosan jó lesz Alsópáhok, nekem is csak dicsérték ismerőseim.
Bence hátról hasra és vissza forog 1-2 napja megállás nélkül. Leteszem az ágyra, hogy adjak rá ruhát, mire visszafordulok, már hason van. Kúszni próbálkozik, célirányosan nem halad, de azért halad egy kicsit.
Nagyon jók a képek Zalánról! Volt féléves tortája? Nem is rossz ötlet, lehet, hogy alkalmazom, ha nem baj.

És végül, de nem utolsósorban egy új kép Bencéről:
Kép

Kép
ppetra
 
 


Tuzal!NAgyon jók ak épek Zalánról!Nekünk is ugyanilyen járókánkvan, és Peti is imád benne lenni!
Jó hogy végre tényleg itt a jó idő, csak kár h.délutánra mindig beborul.Remélem ma mire ráérnénk sétálni nem romlik el az idő!
ja és a csípőszűréssel nem értünk célt, mert amikor bejelentkeztünk a nő 16.15-ös időpontot adott, erre a rendelés csak 17-től kezdődött!!Felhívtam a nőcit, aki kinyögte, h.18.15-re írt be bennünket!Hát frankó!!!!Azt kérdezte, h. nem várunk addig???NORMÁLIS?MIndez a hajnal klinikán volt, amiben nagyot csalódtam, hisz egy putri az egész.millióan voltak, dög meleg, és még így átvágják az embert!Többet nem megyünk, kérek időpontot a kórházba!(csak azéert mentünk előbb ide,h. itt hamarabbra kapunk időpontot,+h. ne kelljen a gyerekkel a kórházba millió ember közé menni!Dde már látom h. tök mindegy!!!!

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok!
Balu ebédel mellettem,de mindjárt végez úgyhogy csak benéztem!
A babák mindenkinek gyönyörű szépek!!!!!!!
Jurem!
Félre ne érts!!!!!!!!!
Nem általánosságban beszéltem a rendőrökről,hisz én is jóban vagyok apa összes kollégájával!!!Egytől-egyig mind nagyon jó fejekKépApának ők a második családja,mert többet van velük mint velünk!
Õ azok közé a szerencsések közé tartozik,aki szereti a főnökeit is!Pont nemrég mondta is hogy nem a vállapot kell nézni hanem az embert.Mert ugye némelyik főnök azt hiszi magáról hogy ő az istenKép(mint minden már helyen).

Ez az idő már hihetetlen.Olyan sötét volt mintha este lenne,aztán szakadt az eső.Pesten meg hó esett apa mondta!Hogy merjek így elindulni a gyerekkel messzebb?!

Tünde!
Megnéztem a képeket,megint van pár kedvencemKépA "kússzak" viszi a pálmátKépMeg amin Brazil pólóban van,na azt le is mentem és ha apa haza jön megmutatom nekiKép
Voltunk hétfőn abban a turibanKépTényleg jó dolgok vannak,inkább kisebbekre láttam,de egy h&m inget meg egy adidas póló+rövidnacit én is találtam BaluraKépIgaz az együttes még nagy,de apa nem volt hajlandó ott hagyniKép
Petra!
Bence hatalmas vasgyúróKépKépÉs az a fülig érő vigyorKép
Anita2!
Te fogod úgyis látni hogy mikor nem elég már neki a tejcsid!!!
Lehet hogy 5 hósan,de lehet hogy megvárja a 6 hótKép
Csilla!
Tanulsz?
Jolka?
Haza mentetek?

Ági
csagi
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak fél pillára ugrottam be.
A gyerkőcök betegek lettek. Kép
Kornél köhécsel, emg kicsit rekedt.
Dodi meg?! A fene se tudja mi baja. Reggel szinte jártányi ereje sem volt, azt mondta a füle meg a torka fáj.
A doki írt egy faroskad gyógyszer (7031ft). Az egyiket ki sem váltottuk, emrt ugyanazt írta fel mindkettőnek, gondoltam ráérek kiváltani, ha az előző elfogyott. Na meg még a doki is kapott 2000ft-to, a fáradozásaiért. De megértem, ermt nem kellett hurcolkodni a gyerkőcökkel. Dodival nem is tudtam volna elmenni a rendelőig.
Kicsit elszomorít, hogy mindig két nap ovi után 2 hét betegség jön. N ezt már nem birom idegekkel. Ebben az éveben betegség-betegséget ér, és egyszerűen tehetetlen vagyok.
A doki most írt fel Dodinak vmi immunerősítő gyógyszert, amit 30 napig kell szedni, minden nap egy kapszula. Na hátha attól jobb lesz. De ma még nem kezdtük el szedni, mer evés előtt kell bevenni, és ma olyat még nem nagyon csinált. Hányt is reggel és majd most délután 4 felé tudtam beleimátkozni egy kis rágcsát. Úgy voltam vele, már mindegy hogy mit eszik, csak valami legyen a gyomrában. De jól halad, mert megevett egy zacsi pombeart, meg egy majdnbem egész kindenr tejszeletet. Belehúzott, méh magához képest is. Bár tegnap délután óta nem evett.

Na majd jelentkezem még.
Üdv, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


bocsi a hibákért, tele van vele! Kép

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Tünde!!!

Zalusnak Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánunkKép

Ági&Balázs
Kép
csagi
 
 


Sziasztok!!Végre süt a NAP!!Remélem ma így marad, mert mennénk sétálni!A héten még nem voltunk, mert mindig volt vmi dolog, vagy az eső esett!Azétr Peti minden nap kint aludt a teraszon, tehát ő levgőn volt!De én??!!Ma viszont mienk a nap!
ZALÁNNAK mi is boldog névnapot kívánunk!!!

Kép
dora1980
 
 


Sziasztok!
Nem kapok cipőt a nagyoknak Kép. 27-es ez már nem bébi, de még nem gyerek Kép. Nem tudom mi lesz?

Dora!
Ne haragudj, hogy rossz időpontot kaptál, aki most csinálja az előjegyzést, az még nem régen csinálja, és kicsit elnézte, gondolom én. Egyébként dr.Tóth László nagyon figyel az időpontok betartására, nála sosincs csúszás. Még egyszer elnézést kérek a nevükben is.
Most mennem kell dolgozni
Sziasztok
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Zalán!
Boldog névnapot neked!
Szeretettel: Flóra és Csilla

Kép
nycsilla
 
 


LÁnyok!
Tanulok, ha kész vagyok, jövök!
Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Zalán!
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!
Bence és Petra

Kép
ppetra
 
 


Sziasztok!!

Zalánnak boldog névnapot!!

Hajme! 2 nappal voltam hasonló "cipőben", vagyis a kislányomnak szaladgáltam cipő után. Végül a Leonárdóban vettem Neki nagyon aranyos kis olasz bőr cipőt, egyenlőre még zárt. Elég jó minőségűnek látszik, és persze kívül belül bőr. Most a Deichmann-ban vannak állítólag akciós cipőcskék, de ott nem voltam.

Csagi, semmi gond. Sokszor még én vagyok kiakadva, mert hát az az igazság, hogy a férjecském rettenetesen sokat dolgozik. Ez így van, hogy nem a vállapot kell nézni, hanem az embert. Elég sokat találkozom velük én is, most például rendőresküvőre megyünk 1 hónap múlva. És bocs, hogy a Nyíregyháziakra megjegyzést tettem, de abszolút nem érdekli őket, hogy mondjuk kollega,- most mindegy, hogy nem egy város - úgy megbüntetik, mint a sicc. Márcsak azért is mert... Na persze tisztelet a kivételnek. A kivétel meg persze erősíti a szabályt.
Amúgy a barátnőm rakamazi (volt), mert már 1 éve elvált a férjétől, és már benntlakik Nyíregyházán. És ott lakik egy jó ismerősöm is, Õt biztosan ismered.

Tegnap voltam a C&A-ban, mert lassan nem tudom begombolni a még 2 nadrágomat, meg valami elegánsabb rucit akartam nézni esküvőre, persze figyelembe véve majdnem 7 hónapot. Hát annyira nem volt meggyőző a kínálat. Egy-két darab. De azért azok sem voltak rosszak.

Jó idő van, de sajnos most dolgoznom kell.

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok,

Ági, Dóra, Csilla, Petra, Emese,
Nagyon szépen köszönjük a névnapi jókívánságokat. Vártam már ezt a napot is, igaz Zalus nem sokat érzékel még a névnapjából, de valahogy a múlt héten a féléves szülinap sokkal közlebb állt a szívemhez. Visszagondoltam arra a reggelre, amikor megszületett, most pedig megpróbálhatom felidézni azt a 3-4 évvel ezelőtti napot, amikor hazajöttem a munkahelyemről és megkérdeztem a férjemet (akkor még nem volt az), ha egyszer fiúnk lesz mit szólna hozzá, ha Zalán lenne. Neki is tetszett a név, ugyhogy itt pecsételődött meg gyermekünk sorsa, már ami a nevét illeti. Mai napig nem tudom honnan jött akkor nekem ez a név.

Dóra,
Nagyon sajánlom, h. igy megjártátok a csípőszűrésen, mert a Tóth doki a egyik legtündéribb orvos, akivel valaha találkoztam. Orvosok közt elég ritka dolog, aki ilyen kedves legyen és természeteses jó orvos is. Szerintem tartsatok ki mellette, mert a kórházban min. 4-5 hétre kaptok időpontot. Mi anno rendelési idő végére mentünk, mégis ő kért elnézést, mert 5 percet várnunk kellett.

Petra,
Nem semmi fotó Bencéről! Imádnivaló.

Ági,
A Vögele nagyon jó, igaz szombaton, amikor én voltam épp érkezett új áru is és még 20% lejött az árakból, ugyhogy majdnem turis árakon vettem vadiúj cuccokat. Zalus már megint kapott néhány olyan rucit, ami 1-2 év múlva lesz csak jó, ugyanis 86-ostól van csak gyerekruhájuk és van olyan 86-os, ami már most is jó, van, ami viszont csak 2 év múlva. Ami még érdekesebb, h. ugyanaz a márka, mégis ekkora a különbség akár két póló között.

Csilla,
Tudok érted vagyis a szakdogádért valamit tenni?

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok Lányok!

Na a fiúk már gyógyulnak, úgyhogy kezd jobb lenni a kedvem! Kép

A férjem ma ment BP-re, visszavitte a szerdán kapott csere tv-t, mert az sem jó. Megpróbálja visszakérni a pénzünket! Remélem sikerül és akkor délután megyünk veszünk egy hűtőt, mert azóta is a nélkül vagyunk. Kép De legalább nem nyűvi az áramot. Kép

Na még azt akartam mondani, hogy van a Pampers-nek új játéka. Ha érdekel Benneteket. Bár tudom, lehet nem is sokan használjátok ezt, aztért szólok. Annyi kikötés van, hogy okt1 és márc31 között kell hogy szülessen a baba, és úgy mint korábban csak a Midi és Maxi méret vesz részt. Ha kiváncsiak vagytok a részletekre, küldök róla privit. Ugyanis most is garantált ajándékok vannak. Bár nekem még csak 2 pontom van, meg most még a Libero-t használom, na majd meglátjuk kigyűlik-e. Kép

Puszi Lányok!
Anita2

Na megyek leviszem a szemetet, meg nézek vmi receptet, hogy mit csináljak a pulykamellből!

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!

Itthon voltunk egész héten, de lusti voltam írni. Azért minden nap olvastam beneteket és a képeket is megnéztem. Minden gyerkőc nagyon cuki!!!

Minden napra próbálok v.m nagyobb súrolást beiktatni, de nem mindig sikerül.

Manó a hételején tönkre tette az egeremet (már nem tudom hanyadik),így most elég nehéz nélküle.
Élvezi, hogy világit a hasa, na és persze kisautónak használjaKép
Ma reggel a lomos ajtaját szakította ki a falból (állandóan nyitogatja és kapaszkodik benne). Kép
Ma jön Papci és rendbe teszi a lakást. 2 hete a konyhában a díszlécet törte le a kis rosszcsont...
Nem is érdemes felújítást csinálni egy párévig a lakásban.(ugyan még most volt)

MÁrk munka kerülő mint az apukája, élelmes. Odaadtam neki a teknősös fejlesztőjátékot. 1x mutattam csak meg mit kell vele csinálni, végülis nem memória játék. A henger és kockát simán betudja rakni, de a többit forgatni kell, ezért csak simán felemelte a teknős hátát és berakta a többi elemet. Kép Feledat teljesítve, mindegy hogy, de meg csinálta.

Tegnap vettem meg a kismamát, már a multkori számnál is kiakadtam, hogy vannak korházak ahol csak úgy bemehetnek a látogatók a kismamához és a babához. Most már a sok igaz történet olvasássa után, szerintem a nyíregyi egy luxus korház a többihez képest. Itt nagyon jól meg van oldva a látogatás. Nekem sokszor az a félóra is fátasztó volt mikor kimentem a családhoz. Még az kellett volna, hogy ott üljenek az ágynál és gincsolják a gyereket. Na és nem beszélve mások családjáról... Ugyan nekem szerencsém volt, jó szobatársaim voltak, nem unatkoztam. Szerintem legközelebb sem az alapítványit választom, nem a pénz miatt. Mesi Pesten, hogy volt anno a látogatás?

Tünde!
Nincs beüvegezve a erkély, csak télen nem teregetek ott, mert 1 hét alatt sem száradna meg. A fürdőbe és a közlekedőbe teregettem, de takarókat... ilyenkor muszály volt a radiátorra, de oda nem szeretem teni a fal miatt. Még csak 2 hte kezdtem kiteni a ruhákat, de most az eső miatt is lassan szárad. remélem nem lesz büdi.

Sziasztok Jolka
Azt hiszem bepótoltam majd 1 hetes kiesést. Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Jaj majd elfelejtettem, pedig a héten fejben már milliószor felköszöntöttem Zalust.

Bocsi...
Tehát Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!! Jolka ás Márkó

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Szia Jolka!

Arról inkább ne beszéljek. Huzatos folyosó, bárki jöhetett, szabad a vásár alapon. Persze mivel még a babát sem adhattad be, ezért ha jöttek látogatni, kénytelen voltál kivinni magaddal. Ráadásul a szobák a szülőszobák mellett voltak ezernyi ember állandóan a folyosón... Szóval elég szar egy helyzet van ott..legalábbis. Ahogy elmeséltétek, ez a kórház kész felüdülés lesz.

Sajnos tegnap nagyon rossz hírt kaptam. A barátnőm ikreket várt, de az egyik babája agyvérzést kapott és tegnap meghalt. A másik életben van, de azóta válságos az állapota.Mivel egypetéjű ikrek voltak.

Kép

Kép
jurem
 
 


Szia Mesi!

Jaj nagyon sajnálom a barátnődet! Most a szülés után kapta a picur? Mostanában lehet hallani erről a tv-ben, vagy csak most figyeltem rá. Szörnyű...

De Te azért most csak szép és jó dolgokra gondolj, hogy a kicsi jól érezze bent magát. Kép

Zsuzsi!
TE hogy vagy?

Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Mesi!
Ez nem véletlenül egy Heni nevezetű barátnőd? Én is tudok róla, együtt jártunk szüléselőkészítőre+együtt voltunk kórházban+egy darabig ők is jártak úszni Balázzsal.
Annyira szomorú és hihetetlen.
Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Sziasztok!

Tünde!
Boldog névnapot Zalánnak, így utólag is!

Mesi!
Én is őszintén sajnálom, ami a barátnődékkel történt! Drukkolok a másik picinek...

Jolka!
Köszi kérdésed, jól vagyunk, a naptár szerint 9 hetes terhes vagyok, az uh. szerint 7 Kép)))))de a lényeg, hogy ott van a pici, és dobog a kis szíve Kép)))

Anita!
Megvannak még a rucik, amiket félretettél nekem?

Melinda! (és akik még érdekeltek cipő témában)
A Metropol alagsorában van egy Juhász cipő bolt. Oda viszik a Plázából a megmaradt utolsó pár cipőket, meg a tavalyi modelleket. Érdemes körülnézni, mi is a héten vettünk Kristófnak egy Asso márkájú félcipőt (9900- ról 5000- re volt leárazva)
Azt hiszem Simsi említette ezt a márkát...nekünk is bejött...

Apropó... Simsi...
Márc. 10-én volt a névnapod, és mivel én személyesen is ismerlek, elnézést kérek, hogy nem szóltam, hogy illenék köszönteni téged!! (így már a többiek is fogják tudni, mi a keresztnevedKép)

Szép estét mindenkinek:

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Jolka!
Látod mondta, hogy Ildikó! Kép

Zsuzsi!
Vigyázz magatokra, jó egészséget!

Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Sziasztok!

Na visszadták tegnap a tv árát, úgyhogy vettünk délután egy hűtőt. Kép

Zsuzsi! Megvannak még a rucik!

Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!

Csilla!

Igazad volt. Kép Hogy vagy? Tudsz tanulni? Flóra nyugotabban alszik már?

Zsuzsi!
Nagyon örülök nektek! Dokid van már?

Ma vettem Naményba (Zolkoék vagyunk) Manónak egy siesta cipőt 8eft, nagyon jól nézz ki. Majd ha otthon leszünk mutatok róla képet.

HÉtfőn megyek a munkahelyre igazgató választásra, másr nagyon kiváncsi vagyok a többiekre.

Simsi!
Utólag is sok boldog névnapot kívánok neked!

További jó hétvégét mindenkinek!!!!

Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Nycsilla! De igen Heniről van szó.

Átküldték Debrecenbe a klinikára, mert már méhen belül kimutatták, hogy valószínű- agyvérzést kapott az egyik baba. Sajnos ez bebizonyosodott. Két kislánya lett volna. Kedden császározták meg, Boglárka 1200 g 39 cm, Henriett 2850 g 39 cm. Állítólag a placenta több vért áramoltatott a nagyobb babához és nem bírták az erei. Hát most rettenetesen kivan - gondolhatjátok. Csütörtökön Bazsát bevitette magához, legalább egy kicsit vigasztalódott.

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok!

Itt van a várva várt tavasz, és senki sincs a neten. Kép Kép

Mesi!
hú, nem tudok mit mondani a történtekre.
Nagyon sajnálom a barátnődet, még ismeretlenül is.

Anita2!
De azért van tv-ek még otthon? Milyen hűtőt vetettek?
Kissrácok jól vannak?

Anita1!
Ti hogy vagytok? Rég hallottunk rólatok.

Petra!
Ti mikor költöztök ki? Ugye visszed a netet?

képzeljétek elkezdtem szervezni a középsulis osztálytalálkozót, hát elég nehéz összeszedni az emberkéket. Utána jöhet a fősulis is. Ott csoportba én voltam egyedül lány, tehát ez is az én feladatom lesz. Kép Az utóbbiak szerncsére fent van már az iwiw-n

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Tünde!

most nézetem meg Zalus képeit. Nagyon jók Bartha Zalus jelen a kedvencem. LÁtom a virágaidat még nem félted. Kép Nekem mind a konhába lett kimenkítve, vagy elajándékoztam. Már csak néha tépkedi a leveleit. Kép
Szia Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Én Farkas Bogi vagyok Győrből és a győri topicból.

Hamarosan beíndítom új vállalkozásomat. Pelenkafutár és csomagküldő céget alapítok.

Ha érdekel benneteket, akkor a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu oldalon megnézhetitek a pelenkákat.

Ha mint munkalehetőség érdekel benneteket, akkor keresek pl. területi képviselőket is.
Jutalékos rendszerben (nem ügynöki, nem mlm munka) működne.
A munka a következő lenne:
Küldök szórólapokat annak aki foglalkozna vele, és mondjuk a terhesgondozóban, vagy forgalmasabb helyeken kiteszitek a szórólapot, amin a Ti adataitok lenne.
Aztán csak várni kellene a megrendeléseket, amit aztán Nekem adnátok le. A pelenkát én küldöm a megrendelőnek, Ti pedig jutalékot kapnátok a pelenka darabja után.
Õszintén megmondom, hogy nem egy nagy összeget lehet vele keresni, eleinte havonta csak pár ezer Ft-ot, de ebbe nem kell pénzt befektetni. Vagy esetleg a jutalékot vissza tudjátok forgatni a pelenkákba, így egy idő után akár a saját pelenkáitokat ingyen kapnátok.

Üdvözlettel: Farkas Boglárka, Győr

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok,

Ma már sétáltunk 3 és fél órát, de már itt nézem a gyereket mikor kel fel, na meg a felhőket is, nehogy essen, mert még szeretném folytatni a sétálást. Nagyon jó, végre szuper az idő :-)))).

Emese,
Ismeretlenül is nagyon sajnálom a barátnődéket és remélem, amint lehet újra babát fog várni ....nagyon nehéz lehet most. Ugye már a terhesség a vége felé járt? Ha ilyen nagy volt az egyik baba. Az ikerterhesség gond nélküli kihordásásnak tudjuk, h. hatványozottan sokkal nagyobb a kockázata, de azért erre felkészülni nem lehet :-((((. Körülöttem 4 kismama is márc végére volt kiirva és tegnap éjszaka megszületett a 4. baba is, hál'istennek mindenki egészséges. Nem tudom mi volt 9 hónapja, h. mindenki mostanra várta a babáját?
Apropo, lányok ti mit tudtok a családi szoba valóban csak a szülés után vehető igénybe? Mindenkit elhajtanak, aki ezzel a kéréssel áll elő, ugyanis, aki alapitványiba akart menni, az sem tudott a múlt héten, arra is kellett várni napokat és akkor a nagytesó mégis hol ismerkedhet meg a kistesóval? Üvegen keresztül? Mellőlem ősszel a rooming-in szobából a családiba hordták ki a babákat. Akkor lehetett?

Jolka,
Nekem, mint köztudott lusta gyerekem van, vagyis a virágok még teljes biztonságban érezhetik magukat, na meg én is mellettük a gyereket. Még mindig nem haladunk előre a kúszással.

Ja és még egy kérdés. A sportkocsin legyen elől karfa? Eddig, amit néztem és jónak találtam, mert nem lenne szardínia benne a gyerek, egyiknek sem volt.

Jó sétát mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!
Nagyon megáztunk Kép Csak a gyógyszertárban voltunk, de kicsit messzebb tudtam megállni, mire kijöttünk szakadt az eső. Egyedül voltam a 3 csajjal, elevickéltünk a kocsiig, de nagyon vizesek lettünk, ugyanez a háznál Kép. Most meg már süt a nap.

A családi szobát csak szülés után lehet használni, sajnos a látogatás nem teljesen megoldott, gyakorlatilag az apuka nem látja a babát csak mikor egszületik, aztán meg mikor öltöztetik. Saját véleményem, hogy a tesó majd otthon ismerkedik a kistesóval, egyébként 14 év alatti gyerek nem jöhet látogatni a kórház házirendje szerint, és véleményem szerint ez jól is van így, még ha nehéz kibírni azt a pár napot, akkor is. Most hogy jó idő van érdemes inkább kint sétálni egyet a nagyobb gyerekkel.

Tünde!
Az enyémen nem volt karfa, én nagyon szerettem, bár nem sokat használtam, pont hétvégén akadtam rá, hogy már el kéne adni. Ha érdekel szólj.
Sziasztok
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Melinda,
Sajnálom, h. igy megáztatok. Én is azon gondolkodtam, hova menekültünk volna, ha útközben kap el. Mi nem mentünk sétálni, mikor Zalus felkelt, már elég gyanús felhők voltak felettünk, mire meg meguzsonnázott már rendesen potyogtak a jégdarabok. Mázli, ha nem alszik, bennünket is elkapott volna, mert pillanatok alatt lett napsütésből jégeső.
Családi szoba. Én értem, h. csak szülés után lehet használni .... elvileg, de nekem más volt akkor a tapasztalatom. A mi ismeretségi körünkben most született bébiknek 2-3 év környéki nagytesóik vannak és nem annyira könnyű nekik megmagyarázni, h. van tesó.... de csak pár nap múlva.
Köszi a babakocsi ajánlatot, de már van két favoritom, az egyébként két különböző típusú, de mégis nagyon hasonló tudású kocsi között csak a szín fog dönteni. Na meg biztosnak kellene lennem abban, h. nem fogom hiányolni később a karfát, ezért alszom még rá.

LÁnyok merre vagytok?

Tünde

KépKép
tuzal
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?