Sziasztok!
Itthon voltunk egész héten, de lusti voltam írni. Azért minden nap olvastam beneteket és a képeket is megnéztem. Minden gyerkőc nagyon cuki!!!
Minden napra próbálok v.m nagyobb súrolást beiktatni, de nem mindig sikerül.
Manó a hételején tönkre tette az egeremet (már nem tudom hanyadik),így most elég nehéz nélküle.
Élvezi, hogy világit a hasa, na és persze kisautónak használja
Ma reggel a lomos ajtaját szakította ki a falból (állandóan nyitogatja és kapaszkodik benne).
Ma jön Papci és rendbe teszi a lakást. 2 hete a konyhában a díszlécet törte le a kis rosszcsont...
Nem is érdemes felújítást csinálni egy párévig a lakásban.(ugyan még most volt)
MÁrk munka kerülő mint az apukája, élelmes. Odaadtam neki a teknősös fejlesztőjátékot. 1x mutattam csak meg mit kell vele csinálni, végülis nem memória játék. A henger és kockát simán betudja rakni, de a többit forgatni kell, ezért csak simán felemelte a teknős hátát és berakta a többi elemet.
Feledat teljesítve, mindegy hogy, de meg csinálta.
Tegnap vettem meg a kismamát, már a multkori számnál is kiakadtam, hogy vannak korházak ahol csak úgy bemehetnek a látogatók a kismamához és a babához. Most már a sok igaz történet olvasássa után, szerintem a nyíregyi egy luxus korház a többihez képest. Itt nagyon jól meg van oldva a látogatás. Nekem sokszor az a félóra is fátasztó volt mikor kimentem a családhoz. Még az kellett volna, hogy ott üljenek az ágynál és gincsolják a gyereket. Na és nem beszélve mások családjáról... Ugyan nekem szerencsém volt, jó szobatársaim voltak, nem unatkoztam. Szerintem legközelebb sem az alapítványit választom, nem a pénz miatt. Mesi Pesten, hogy volt anno a látogatás?
Tünde!
Nincs beüvegezve a erkély, csak télen nem teregetek ott, mert 1 hét alatt sem száradna meg. A fürdőbe és a közlekedőbe teregettem, de takarókat... ilyenkor muszály volt a radiátorra, de oda nem szeretem teni a fal miatt. Még csak 2 hte kezdtem kiteni a ruhákat, de most az eső miatt is lassan szárad. remélem nem lesz büdi.
Sziasztok Jolka
Azt hiszem bepótoltam majd 1 hetes kiesést.