Új privát üzeneted érkezett!

Cupicica!Kép
Most olvastalak! Hát ez fantasztikusKépKép
Kisfiú.....ne aggódj, jó dolog egy kissrác mamájának lenniKépKép
Először én is tartottam tőle, úristen mit kezdek egy kisfiúval...ne izgulj, nem nagyobb ördöngősség, mint egy csajsziKép

Szerintem a mi bébink is fiúKép Jöv7 UH remélem mutatni fogja...pedig én is egy kislányban reménykedek, pláne fiú utánKép

Nézted már a kínai naptár alapján?
Én nem tudtam megnyitni az oldalt, pedig kíváncsi lennék ráKép

izgő-mozgó mosolygó...dejóKépKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!
Ma reggel nem sikerült benttartani a reggelit, ahogy bevettem az elevitet olyan hányingerem lett mint még soha. Rá egy órára minden kijött.Kép De azóta jó.

Titi
Sok szabi oka: 20nap a tgyás miatt( nem vettem ki a szülési szabit, hanem táppénzen voltam szülésig, így most kapom meg), 46 nap(2005 évi szabi), 2 anyanap. Ez az itthonlétem idején gyűlt fel.
Azután 36 nap (időarányosan erre az évre is kiadta a szabimat) ,tehát összesen 104 nap.
Tutira ki fog írni, mert a munkaköröm veszélyes az állapotomra. A nyolcadik hónapban egyetlen doki sem vállalja, hogy tesiórán eltalál egy labda, vagy gyereket kell emelnem. Meg most már meg sem kell indokolni miért ír ki. Ha te elmondod neki, nem bírod akkor úgyis kiír. Dávidnál vittem a nógyógyásztól egy igazolást, hogy nem javasolja a munkát(7. hónapban voltam akkor). Nem is kérdezett semmit, sőt az érdekelte, hogy miért nem hamarabb hagytam abba a munkát. Szerintem ne izgulj tuti kiír.

Musti
Gratulálok! Jó érzés volt látni ugye?

Oné
Jöhetsz hozzám is takarítani nem sértődöm meg.Kép Nekem is kellene, de nem visz rá a lélek. Ja és Dávid is legalább olyan segítség mint neked Rézi.

Mesi
Nehogy feladd. Vannak közöttünk akik sokkal régebb óta próbálkoznak és még mindig teljes erőbedobással küzdenek. Nálad tudják mi a baj, tehát csak egy kis türelem kell és kopogtat a következő baba. Ahelyett, hogy egyedül búslakodsz gyere többet és öntsd ki a szíved. Felvidítunk és meglátod sokkal jobban fogod érezni magad.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


cupi!én örülnék a helyedbe hogy kisfiad lesz elsöre egy a kisfiuk jobbak egy fokkal de csak egy fokkal a lányoknál kettö tényleg jobb ha a fiu az idösebb!Képén azért gratulálok neked a kisfiadhoz!

anita altatták nevetö gázzal ami nem olyan ártalmas mint a narkozis amivel mütéteknél altatnak!és huztak három fogát mert azokra már nem tudtak koronát sem rakni ugy levolt kopva!

ma jön haza hétvégére a férjem ugyhogy megyek fözni most!tegnap már megcsináltam kakaoscsigákat meg egy csokitortát meglepinek!ugyörülök hogy hazaengedték hétvégére!nem tudom mikor jövök mert most fözök aztán oviba megyek utánna meg barátnömhöz!de azért beugrok pár percre majd megnézni kivel mi ujság!

puszi csajok mindenkinek szép napo

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

 
 

jajj nem anitát akartam irni ancsát!bocsi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


sziasztok,
Képzeljétek 8 hetesen a Nagylányom a jobb oldalára fordul. Teljesen tudatosan, mert onnan várja a kaját, cumit. néha annyra belelendül, hogy hasra fordulKépKépKép Tudtam én, hogy egy kis zseni, vízöntő és nem utolsó sorban az én lányom. KépKépKép

Cupi,
Én mindig tudtam, hogy lányom, vagy fiam lesz (terhesség legelején megmondtam). Most egyenlőre azt hiszem a következő fiú lesz, de igazából teljesen mindegy mi lesz majd. Úgy is odébb van! Nem éreztél egy csepp bizonytalanságot sem? (mármint, hogy nem lányod lesz) De egy biztos, ha más lett volna én is biztos csalódott lettem volna. Szóval nem vagy megkövezve. De ne haragudj meg hogy ezt mondom én mindig is fiús mamának tudtalak volna elképzelni. Kedden 10 óra Moszkva tér (Vár busz megállója)? Szerintem ha tudod scanneltesd már be, látni akarjuk!!!!!!KépKépKép

Nem tudom mit akarok. Szeretnék szociológiát is tanulni, meg tanár is lenni. Melyiket akarjam jobban? Foggalmam sincs, tanárnak biztos csodabogár lennék. De most a szakdolit kéne először megírnomKépKép

Megyek mert Nagylány hisztizik, mert egyedül van.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Bufo, így most már értem. Hát, most egyelőre igyekszem dolgozni addig, amíg bírom, előzetes terveim szerint szeptemberig (nov 5 egyelőre a szülés lehetséges időpontja), aztán majd meglátjuk. Utána kiveszem az idei szabim, meg a betegszabit, és csak utána táppénz. A tgyás-t csak a szülés után akarom megkezdeni, ha jól tudom, semmi nem tiltja. Így ki lehetne tolni, hogy minél tovább járjon. Utána azzal a gyeddel majd kitörölhetjük. "Kicsit" ugyanis magasabb a bérem, mint az lesz! Persze, így is mindig elmegy minden fillérig, baromi sok az adósságunk, meg a hitelünk. Én már most a második babán gondolkodom, hogy visszajöjjek-e majd, vagy a két gyerek között kérjem a táppénzt. Márha olyan a doki, hogy kiír (mégha nem volna problémám sem). Majd meglátjuk, azért az még odébb van.
Nem is tudtam, hogy tesi tanárnő vagy. Kép Így azért minden érthető!

Juj, úgy fájogat a hasam. De rájöttem, hogy elvileg most kellene kb. megjönnie, szerintetek lehet attól? Kíváncsi vagyok, lesz-e megint átütő vérzés. Ha jól számolom, 25 napja volt az a bizonyos kis vér. Lehet, hogy tényleg a meg nem jövő mensi miatt lett volna? Most megint izgulok. Persze, valahogy azért kicsit nyugodtabb vagyok.

Virág, de jó, hazajön a férjed? És mennyit kell még kint lennie?
Kakaóscsiga... nem írnád le, hogy csinálod? Légyszike! Én is meg szeretném próbálni.

Képzeljétek, megint nagymamámmal álmodtam, hogy majdnem meghalt... fél éve halt meg szegényke, de azóta nagyon gyakran álmodok vele. Kár, hogy nem élte meg az első kis dédikéjét. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Zseppy, ezek szerint még terveztek babát? De jóóó!!! Mi is hármat szeretnénk, olyan jó is lehet nagy családban élni. Istenem, csak tényleg legyen ekkora boldogságban részünk.

KépKép
titi_27
 
 


Ancsi!
Hát azt kell mondjam hogy még nem találtam senkit, de igyekszem nem feladni.

Zseppy!
Igazi bajnok a lányod!Nagyon ügyi, gratula!Kép

rimar
rimar
 
 


Lányok, akkor kezdem én a sort a hasikó fotójával. Nem fogjátok elhinni, amit láttok. Szóval, így ki van dudorodva a pocim, mintha már legalább a 4. hónapban járnék.

Hát, ez vagyok én a 9. hét 6. napján. Kép

Ááá, csöppet sem vagyok ám nyúzott! KépKép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Ez naggyonnn jó!KépKépKép
Ha ilyen ütemben nő a hasad...Képhihetetlen!
Ha hazajön a drágám, én is csinálok fotót.

Lányok!
Valaki mondjon valamit Dr Barna Péterről!Plíííz!

rimar
rimar
 
 


Cupicica
Gratulálok a kis kukishoz. Dávidnál mi is lányt vártunk, de nem bánom, hogy fiú lett. Majd a következő kislány lesz mind a kettőnknek.Kép


Zseppy
Igazi erőművész a kislányod.Kép
Mikorra tervezitek a következő babát?

Titi
Ha fáj akkor nő ott bennt minden, ez jót jelent, csak nem kellemes.

Virág
Nagyon jó, hogy hazajöhet a férjed. tessék kihasználni az alkalmat.

Rimar
Mi a helyzet doki ügyben? Sikerült valakit találnod aki elvállal?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Hu,Titi,Zseppy,ti milyen batrak vagytok,3 baba.
Bar anno en is ugy kepzeltem,hogy ferjhez megyek,jon ket baba egymas utan es a harmadik meg egy kesei.Fura,ebbol a kesei jott ossze,dehat gondolom mindennek megvan az oka.

Jelenleg en kiegyeznek csak egy egeszseges bebivel,de utana ki tudja.

A korunkat is figyelembe kell venni,a ferjem meg 9 evvel idosebb,fel is kell nevelni oket.
De jo lenne neki egy kisteso,nekem is van egy hugom es annyira jo erzes.

Nem szeretnem ha egy elkenyeztetett egyke lenne.

Musti!

Gratulalok,akkor most idoben te kovetkezel utanam,marmint az alapjan hogy ki hany hetes.
Ugye milyen jo??Bocs,nem tudom,de neked az elso lesz?

Bufo!

Tesi tanar vagy.En is csinaltam itt ket evig egy amerikai suliba,en 2 es fel evestol tanitottam 12 eves korig,hat elegge eletveszelyes volt.
Mindig teli voltam kek foltokkal.Nem csodalom,hogy a dokid kiir,azert tenyleg veszelyes egy munka.

Virag!

Jo hetveget akkor neked,elvezzetek egymas tarsasagat.Kakaos csiga..hogy csinalod?NIncs valami jo turos recepted?

Ma ujabb bevasarlas,most megint csinaltam sarga huvelyes babot kaprosan ,tejfolosen es beletettem egy kis maradek grillpipit.
Holnap meg megprobalkozom a toltott paprikaval,amiota Rimar irta,hogy azt megy enni anyosahoz kivanom.Meg soha se csinaltam,remelem sikerul.ANyukame olyan fincsa.

Kepzeljetek,tegnap boklasztam a tengerparton es volt egy kuwaiti par ket gyerekkel.A kicsi a sziklakhoz ment,eppen szolni akartam hogy mindjart leesik,erre bumm...zuhant is.Kb. 3 eves lehetett.Iszonyatos boges,az apa felkapta es setaltak tovabb mintha semmi se tortent volna.Szegeny gyereknek a fejebol meg omlott a ver.Latta az apja,mert megneztek ,de semmi izgalom.Hihetetlen...en rohantam volna mint az orult a kocsihoz es be a korhazba.Ferjem azt mondta,hogy fiugyerek,kibirja,..na ezen kiakadtam...hiszen minden fejserules veszelyes lehet,annyi minden tortenhet.
JO,en alapjaraton is aggodos vagyok,dehat akkor is.Azota is haborgok ezen.

Jelentem,vettem egy uj digitalis merleget,eszerint hiztam egy kilot.Felhaborito! Fogjuk a merlegre hogy nem jo.

Tenyleg,szult valaki kozuletek az Istvan korhazban?
Le lehet ott elore foglalni szobat,vagy van ott egyszemelyes vajudu.
Tudom,hogy elkenyeztetettnek fogok tunni,de en nem szeretnek 5-6 masik novel egyutt vajudni,aztan meg ki tudja hany anyukaval,babaval egyutt lenni par napig,en azert jobb szeretnek magamban lenni.
Ismerem magam,nekem jobb egyedul.
AMikor a hugom szult,akkor ugye van ott labda,bordasfal,kad,minden,de mindegyik foglalt volt igy neki csak egy agy maradt.
A ferjemmel a Telkin is filozunk,dehat ki tudja,hogy mennyivel jobb az is,es a dokik???
Adtok tanacsot?

Addig is jo ebedet,en megyek megkostolom a babot.

Kicsijuci!

Eltuntel,hol vagy?
Momo
momo35
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan beugrottam hozzátok, hogy leírjam a dolgaimat.
Panaszkodtam, hogy fáj a hasam alja meg minden. Ma nem bírtam magammal, így elmentem egy másik dokihoz reggel(az enyém nem rendel ma). Õ elküldött megint Uh-ra, ahol találtak egy 27*22 mm-es cisztátKépKép Igaz nekem a bal oldalam fáj, de ez a jobb petefészkemben van. Délután megpróbálok beszálni a saját dokimmal, mert nem bírom ki hétfőig, amikor megyek vissza hozzá a leleteimért....Ezek szerint van tüszőérésem, csak nem tudott megrepedni???? Akkor így clostit sem fog felírni? jaj mi lesz így....elmúlik ez magától? Vagy várni kell 1-2 hónapot, hátha felszívódik? Addig csúszik minden? Na most én is el vagyok kenődve de rendesenKép

Később még írok nektek, akkor elolvasok mindet. Most csak panaszkodni jöttem.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Zseppy!

Lemaradtal,nagyon ugyi a kislanyod.Nekem csak a hugom kislanya a viszonyitasi alap,szoval ez tenyleg korai,ami jo!!!!!

Cupicica!

Gratula a kisfiuhoz!Ne szomorkodj!
AMugy elarulom hogy en is kislanyt szeretnek,es tudom hogy hulyeseg amit mondok,hiszen papiron csak 8+1 napos vagyok,de szerintem tuti hogy kisfiu novoget ott bent.Mivel meret szerint 4-5 nappal tobbek vagyunk,es tudom hogy ovulaciokor ugykodtunk+a fiu spermiumok meg furgek=fiu.Es a kinai valami szerint is fiu.
Pedig olyan edi kislany cuccok vannak,na,felszines vagyok.
Szoval jobb igy,mert szerintem van idod felkeszulni,mire meg megszuletik,addigra meg el se fogod tudni kepzelni az eleted nelkule...es nagyon edik tudnak a kisfiuk is lenni am!

Titi!

Szepen no a pocid.De este csinaltad vagy reggel a fotot?Mert este nekem is akkora a hasam,plane kajalas utan mint egy haznak.Reggelre azert lemegy.Es ez nem mint baba,hanem ilyenkor lelassul az emesztes es fel is vagy puffadva.Legalabbis en ugy erzem,hogy puffadt vagyok.De edi vagy!
momo35
 
 


Rimar, az jó, tegyél fel te is fotót! Van már pocid?

Koda, jól megijedtem most! Remélem, ez tényleg felszívódik, de gondolom, mjad a dokid megmondja, mi a teendő. Istenem, bár elmúlna, és akkor tényleg "csak" ennyi a gond. Aztán mehetne minden szépen tovább!

Momo, igen, hát nem vagyunk egyformák! Én is biztos rögtön rohannék a dokihoz ilyen esetben.
Jó étvágyat az ebédhez!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
De jóKép Milyen édi pocid vanKép

Megpróbálok csinálni én is a nagy hasamrólKép

Képzeljétek, rászántam egy kis időt és művészkedtemKép csináltam egy vázát az egyik szószos üvegből a nárciszoknak üvegfestésselKép
Ime:
Kép
ja, meg egy húsvéti előzetest is:
Kép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi, hogy te milyen ügyi vagy?! Nagyon szupi! Mi nem igazán készülünk a húsvétra, talán majd már jövőre. Bár mindig ezt mondom. Kép

Aztán tessék fotózni szorgalmasan, had lássuk, hogy növögetnek a babák bennünk lányok!

KépKép
titi_27
 
 


Lányok,
akkor én folytatom a sort a pocakfotóval:
íme az én kis dinnyémKép 18 hetesen:
Kép
KépKép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi, ez nagyon jóóóóóóóóóó!!! Milyen édi!!!
Amíg az enyém még be lehet puffadásnak tudni, ezt már nem! Mondjuk én sosem voltam lapos hasú.

KépKép
titi_27
 
 


TitiKép
Hát én sem voltam sosem egy kockahasKép, meg azért fiacskám után is maradt egy kis úszógumi...úgyhogy azért is tűnik nagyobbnak a koránálKép
Nyár végére mekkorára érik???KépKép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


momo!

Rákóczi-túrós:

Tészta:5 dkg margarin,5 dkg cukor,1 tojás,18 dkg liszt,1 kk. sütőpor,ezeket jól összedolgozzuk,( ha száraz,akkor én egy kis tejfölt vagy tejet szoktam hozzáadni),belenyomkodjuk a tepsibe,úgy hogy az oldalára is jusson.

Töltelék:1/2 kg túró,4 tojássárgája,15 dkg porcukor,1 cs. vaníliás pudingpor,1/2 citrom leve,ezeket jól összekeverjük és hozzáadunk 4 dl tejet.(Nem kell megilyedni ez nagyon híg,de meg fog kötni sütés közben a pudingportól)

A tészta tetejére ráöntjük a tölteléket,előmelegített sütőben megsütjük (kb. 40 perc)

Tetejére:4 tojásfehérjét felverünk 10 dkg porcukorral és a sütire símítjuk,még kb. 10 percre visszatesszük a sütőbe,hogy a hab egy kicsit rászáradjon.

Csak teljes kihűllés után szeleteljük.

Mirinda szelet

Hozzávalók: 9 db. tojás, 11 ek. cukor, 10 ek. olaj, 9 ek. liszt, 3 ek. kakaó, 1 csomag sütőpor, 25 dkg Ráma, 25 dkg porcukor, 25 dkg túró, 1 csomag vaníliás cukor, 1 citrom héja, 2 csomag vaníliapuding, 7 dl Mirinda üdítő, esetleg mazsola

Tészta:
9 db. tojássárgáját habosra keverünk 9 kanál cukorral. Adunk hozzá 10 ek. olajat, 9 ek. lisztet, 3 ek. kakaót, 1 csomag sütőport. Hozzáadjuk a 9 tojás felvert fehérjét. Kizsírozott, kilisztezett tepsiben kisütjük. (nagy gáztepsi)

Krém:
25 dkg Rámát, 25 dkg porcukrot habosra keverünk. Adunk hozzá 25 dkg túrót, 1 csomag vaníliáscukrot, kevés reszelt citromhéjat, esetleg mazsolát.

Máz:
2 csomag vaníliáspudingot, 2 kanál cukorral, 1 dl Mirinda üdítővel csomómentesen elkeverjük. 6 dl Mirindát felteszünk forrni. A kikavart pudingot a forrásban levő Mirindához adjuk. Sűrű krémmé főzzük. Ha langyosra(!!) kihűlt, rákenjük a túrókrémre. Csak langyosra szabad kihűteni, hogy ne dermedjen meg, ill., hogy kenhető legyen.

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Túrós alagútKépszerintem ennek az íze is hasonlít kicsit a túró-rudira)

30 dkg liszt,15 dkg margarin,1 kk. szódabikarbóna,3 ek. cukor,2 ek. kakaó,1 tojássárgája

ezt összegyúrjuk,sütőpapírral bélelt őzgerincformába nyomkodjuk,úgy hogy kétoldalt túlnyúljon.

50 dkg túrót,2 ek. tejföllel,2 van. cukorral,1 citrom reszelt héjjával és kb. 3-4 ek cukorral összekeverünk,ráöntjük a tésztára (ezt is lehet ugyanúgy lekvárral a közepén is készíteni),a túlnyúló tésztát ráhajtjuk a töltelékre,megsütjük.Fontos!hogy a formában hagyjuk kihűlni,mert könnyen törik ilyenkor a tészta és melegen a töltelék folyós.Ha kihűllt kiborítjuk a formából,a tetejét csokival bevonjuk.


Túrós-kókuszos golyó:

25 dkg túrót 20 dkg porcukorral,1 cs. van. cukorral elkeverek és állni hagyom.Amikor levet enged hozzákeverek kb. 15-20 dkg kókuszreszeléket.Kis golyókat formázok (a közepébe lehet mandulát vagy mogyorót tenni) és kókuszreszelékben meghempergetem.


kell még?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok, küldök egy fotót kisfiamról isKép
nehogy már csak magamat mutogassamKép
Itt épp autót mos, kommentár:
- Anya, én is, én is!! Szükségem van arra, hogy dolgozzakKépKép
Kép

Itt meg épp a Minimaxon mélázikKép
Kép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Húúú, Virág, mmmmm....ennyi finomság olvasatán már meg is éheztemKép
Valamelyiket én is kipróbálomKép

KöszönjükKép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


ancsi!de édes!nagyon tetszik!
a pocid meg tök hatalmas!és szerintem poci alapján kislányod lesz!

titi neked egy baba van a hasadba?mert nagyon hamar nő meg tök nagy 2honaposhoz képest!ikreknél szokott igy lenni

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,
Titi, Ancsi aranyos pocitok van. KépKép
Ancsi és a fiad!!!!!!!! Mintha a sajátomat látnámKépKép

Igen szeretnénk hármat, de ki tudja mikor lesz. Sajnos a 2.csaszi után (meg volt egy kicsi komplikáció) azt mondta doki bácsi, hogy min.1,5-2 év kell terhesség nélkül. Szóval nekem sajna vissza kell majd mennem dolgozni. Pedig nem akartam. Lányka meg nagyon nehezen jött össze (2 év). Szóval ki tudja mikorra fog összejönni a harmadik. De azért nem adjuk fel. Azt beszéltük meg 34 éves koromig próbálkozunk. De a gyesre nem lehet alapozni. kivéve, ha Apa valami jól kereső állást nem talál.KépKépMost egy kicsit magam alatt vagyok. Annyira kijött az aranyerem Lányok, hogy alig aludtam. Pedig kenőcsözöm...KépKép

Virág,
Írjad csak a recepteket! Mindig kedvet kapok Tőled a sütéshez.(Párom nagy örömére).

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Virág, már én magam sem tudom, de így néz ki. Alig bírom begombolni a nadrágomat. Bizony, csak egy. De lehet, hogy csak fel vagyok puffadva, és attól fáj ennyire a hasam is. Na de ennyire? A fene tudja. Tegnap mit is vacsiztam? Grillcsirkét... Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Momo!
Bár nem szültem az Istvánban, egy időben olvastam a topikjukat. Előre foglalni nem lehet külön szobát, csak jelezheted az igényedet, és ha van akkor szabad, amikor Te szülsz, megkapod. Ha nincs, marad a normál elhelyezés. Ha jól emlékszem, az Istvánban 3-4 ágyas szobák vannak.

Ancsi!
Nagyon ügyes vagy!
A húsvéti dekorációt már mi is elkezdtük, de van még vele tennivaló.

Zseppy!
Enikő nagyon ügyi! Kíváncsi vagyok rá! A kedd 10 óra jónak tűnik.
Bizonyos szempontból végig "tartottam tőle", hogy fiú, tehát volt bennem bizonytalanság, de ez független attól, hogy kislányt szerettem volna!

Persze mindenki bíztat, hogy majd a következő lány lesz (mi 4 gyereket tervezünkKép), de nekem tegnap óta sokszor eszembe jutnak a barátaink/ismerőseink 3, illetve 4 fiú gyerekkel! A férjemmel mindenesetre megígértettem tegnap, hogy a harmadik fiú után (ha ilyen "peches" leszek), tutira megyünk: örökbe fogadunk egy kislányt!Kép
Egyébként a mostani babának a Jónás-naptár és a kínai szerint is lánynak kellett volna lennie...

Cupicica
cupicica
 
 


Virág!!
A boszi beszéljen belőledKép de jó lenne egy kislányKép
Valaki megnézné nekem a kínai naptár alapján?
Milyen adatok kellenek hozzá?

Virág, lementettem a sütirecepteketKép köszönömKép

Titi!
Vigyázz, mert Virágboszink ikreket jósolKépKép


Képzeljétek, én ma a vajas zsömlét kívántam, párizsival...ja és nagy adag mustárral megkenveKépKép
Ebédre is azt ettemKépKép

Zseppy,
Kép aranyér, nekem sosem volt, de jajj de rossz lehet. Sajnállak.

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!
Szépek a pocakok!

Koda!
Sajnálom a cisztát. lehet, hogy nekem is ezért feszí t állandóan a petefészkem?

Egyébként nekem nem tudják még mi a bajom, csak annyit, hogy göb van a pajzsmirigyemben, de a doki nem hajlandó kezelni. Várjak a csodára. Jövő pénteken megyek a Kútvölgyi Kórházba egy pajzsmirigy profhoz, hátha ő hajlandó lesz valamit csinálni velem.

Titi!
Én komolyan mondtam a kismamaruhát. Van pl egy farmerblúzom, azt kb a 4.hónapig lehet hordani.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


cupi4lehet ám ebböl még kislány!akkor lesz biztos a neme hogyha a kezedbe tartod!

na rohanok fözni tovább!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hát, az érdekes volna, akkor a másik baba nagyon elbújhatott valahová, mert eddig 3 UH-n voltam, és egyik sem mutatta. Kép

Lányok, nagyon fáj a hasam! Olyan hullámszerűen, szó szerint hullámzó fájdalom. Ugye nem fog elmenni a baba????!!!!! Nyugtassatok meg kérlek!!!

KépKép
titi_27
 
 


ja a barátnömnek elsö uh-n azt mondta doki kisfia lesz!erre most hétfön kiderült nem kisfiu hanem kislány csak lába között volt aköldökzsinor elözö alkalommal!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hűha!

Ha Virág boszi, akkor az nekem nem jó jel. Ugyanis engem kihagyott a felsorolásból, egy hónapba se osztott be.. Kép Kép
Kép Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


KODA!!
jaj, ne haragudj, annyira el voltam foglalva a képekkel, pedig olvastam, mi van veled!
A ciszta nem túl jó dolog egyébként sem, ha valaki babára vár, akkor be tud kavarni.Kép
Mit mondott a doki, nem kell műteni ugye? Azért nem olyan nagy, hamar felszívódikKép
Aztán lehet akciózni ezerrelKép Szerintem a következő ciklusra már rendeződni fog!!Kép
Ne légy elkenődveKép

pusziKép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Mesi, mi az, hogy nem hajnaldó semmit sem csinálni? Akkor most ki fog segíteni, ha a doki nem? Ez felháborító!!!
Én a rucikat nagyon-nagyon szívesen fogadnám, de hát pont tőled, aki ugyancsak hamarosan kisbabát fog várni? És akkor mi lesz veled kismamaruhák nélkül? Mesi, amúgy milyen alkat vagy?

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Nyugi!! Semmi gond sincsen, nekem is fájdogált így a hasam, szerintem attól, hogy növekszik odabenn egy kis életKép
A babád pedig tökéletesen jól érzi magát odabenn, esze ágába sincs onnan előjönni!!Kép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


mesi!ne haragudj!elfelejtettelek beirni!te velem meg an9tával leszel babás igy jön a sor!bocsi!látod ez van ha elfelejtesz minket és nem jársz hozzánkKép amugy nem vagyok boszi én csak kérdeztelek titeket!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi!
Nem hiszem, hogy hamarosan babát várnék, mert látod, még a h*lye pajzsmirigyes dokikkal is meg kell küzdenem. És attól félek, nálam is lehet ilyen ciszta mint Kodánál, mert rendszeresen feszít a petefészkem. El kellene mennem UH-ra.
Te mikor még a doki előtt bementél, mit mondtál nekik, miért nincsen beutalód?

Egyébként 38-asak a rucik. Jelentkezőket várnak. Ha kell, teszek fel képeket is róluk.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


tücsi!szerintem senkinek nem kell a kismamaruha mert mindenki szorit neked és nagyon várjuk hogy végre TE vehesd fel azokat a ruhákat!ne add fel nagyon szépen kérlek!lesz neked egy gyönyörü kisbabád!a másik meg hogy ott van zsoltika ö is még elég pici!lehet ezért várat magára a kishugi!gondolj arra hogy neked már van egy tündéri kisfiad másoknak még egy se adatik meg!te már szerencsés vagy és meglátod összefog jönni a babád!tudod azt mondták a csajok én vagyok a boszi oké be is vállalom én leszek a topicboszi!ugyhogy neked lesz babád és kész mert én mondom!Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Mesikém, én szívesen fogadok rucikat, de várjuk meg a 19-ét, hogy biztos legyen a 12. hetem, és utána üzletelhetünk. Előre is köszike!

Azért bízom benne, hogy tényleg hamarosan helyretesznek odabent! Sajnálom, hogy léteznek ilyen dokik, ez ugye már volt témánk. Kép

Ancsi, bizakodom, csak néha azért eltölt a félelem, minden apró probléma esetében. Kép Olyan jó, hogy telnek a hetek, minden nappal egyre közelebb vagyok az első trimeszter végéhez. Mindig azt hiszem, utána majd megnyugszom, persze biztos nem fogok. Kép

Mesi, majd képeket tehetsz fel a rucikról, ha lesz időd.

KépKép
titi_27
 
 


Na, Virág, akkor ebbe jól belebuktam. Pedig én is nagyon-nagyon szorítok Mesinek, de ha el akarja adni a rucijait... nem baj, így legalább majd amint pocakos lesz, én is fel tudom ajánlani az én rucijaim! Kép

KépKép
titi_27
 
 


Na lányok!
Jelentem, Dr Bardóczy Zsolt elvállalt, úgyhogy innentől ő az orvosom.Tudtok róla valamit?Esetleg szült valaki nála?

rimar
rimar
 
 


Rimar, nagyon örülök!!! Hallottam már róla, de csak jókat! Szerintem nem lesz semmi gond, nyugi!

KépKép
titi_27
 
 


Rimar, nagyon örülök!!! Hallottam már róla, de csak jókat! Szerintem nem lesz semmi gond, nyugi!

KépKép
titi_27
 
 


De jó, hogy ezt mondod!Kicsit megnyugodtam.Bár időpont csak május 3-ra van nála, de azt beszéltük meg, hogy nyugodtan járhatok ide a helyi terhesgondozóba UH-ra stb.Szóval nem lehet valami pénzéhes doki, ha nem rendel be 2-3 hetenteKép

rimar
rimar
 
 


Rimar!
Na, végre! Kép Látod, máris csupa jókat olvashatsz róla! A többi majd úgyis a személyes találkozókor dől el, mennyire szimpi!Kép

Titi!
Akkor megnyugtathatlak, nem fog elmúlni az aggodalom az első trimeszter végénKép
Aztán jön az AFP-s izgalom, mikormozdulmármeg?-izgalom, na persze a legvégén meg a szülés izgalmaKép
Hú, szerintem minden csak fokozódikKép

Szülés után meg egészen másfajta izgalmak lesznek úrrá rajtadKép

VirágbosziKép
Ez a beszéd!Kép Mondd meg kerekperec Mesinek, hogy jön a baba, és készKép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Lanyok,

mar megint mennyit termeltetek.

Virag!

Nagyon szepen koszonom a recepteket,szuper.A rakoczi turos az egyik kedvencem,most mar csak neki kell allnom.Eloszor turot gyartani,mert itt az sincs.Haladok ha mar viszonylag edes dolgokra s tudok gondolni.

Titi!

Biztosan a mehed no,azert gorcsolgetsz,en is szoktam,akkor gyorsan a "pocakomra" teszem a kezem es reikizem picurt.

Ancsi!

En mar szeretnek ilyen pocakot,akkor mar joval elorebb jarnank.
Ugyes vagy,en is szeretnek mar vegre kreativ lenni...talan most megszall majd az ihlet.
Regen kotottem,meg furdosokat,furdolabdacsokat gyartottam.

Mesi!

Meg nem irtam neked,de vigasztallak es biztatlak,hogy minden megoldhato.Megha a pajzsmirigyeddel is van problema,az is es akkor minden ok lesz.
A ferjemnek most oktoberben,november volt problema vele,nala eleg komoly,mutet,minden ...de masaallah most mar jol van.
Rengeteg teszttel sok mindent meg lehet tudni.A thyroid hormonszinteket vizsgaltak mar?Volt ultrahang,mintavetel?Mert abbol egy kivetelevel(ami pont a ferjemnel volt)egyertelmuen eldol hogy mi is lehet a problema.Jo,most csak belekontarkodtam,tenylegesen nem tudom mi lehet a problema.cSAK azert irok mert vegigjartuk ezeket a dolgokat a ferjemmel.

Lanyok,hogy is kell ezeket a mosolygos figurakat,es a szomorut is(bar olyat nem szeretnek) csinalni?Koszi.
momo35
 
 


Hát lányok jó sokat írtatok, így jár az aki lefekszik aludni és nem marad veletek.

Titi, Ancsi
Nagyon jók a pocakos képek. Gyorsan csinálni akartam én is, de minden aksi le van merülve így be sem tudtam kapcsolni. Most töltöm. Bár ki fogtok nevetni az én hasam láttán nekem még akkora sincs mint Titinek.

Virág
Elfogadunk topikboszinak.Kép Már az összes recepted kipróbáltad amit leírtál?

Koda
Nagyon sajnálom! A te dokid hogy nem vette észre ezt a cisztát, vagy ez csak egy ki nem repedt tüsző? Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni lehet magától felszívódik.

Mesi
Mi az, hogy nem kezelik? Nem mondta miért? Ezt nem hiszem el. Kíváncsi vagyok mit állapít meg a másik doki. Ne keseredj el bzos van megoldás. Szerintem is lesz még babád, ahogy a mi boszink is megjósolta.

Rimar
Örülök, hogy van dokid. Gondolom megnyugodtál egy kicsit. Remélem személyesen is szimpi lesz.

Megyünk egy kicsit sétálni és boltba, de még jövök.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Cupicica!

Koszi,en is igy hallottam,hogy nem foglalhatok szobat elore.

Koda!

Ez peteeresbol adodo ciszta,vagy csak ugy?El is mulhat,de ha komoly fajdalmat okoz akkor ki szoktak venni.Nekem is volt ilyen,meg 24 evesen.
MOst mar laparoszkopiaval csinaljak.De csak akkor ha nagyon kinoz.
momo35
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?