Bufo, így most már értem. Hát, most egyelőre igyekszem dolgozni addig, amíg bírom, előzetes terveim szerint szeptemberig (nov 5 egyelőre a szülés lehetséges időpontja), aztán majd meglátjuk. Utána kiveszem az idei szabim, meg a betegszabit, és csak utána táppénz. A tgyás-t csak a szülés után akarom megkezdeni, ha jól tudom, semmi nem tiltja. Így ki lehetne tolni, hogy minél tovább járjon. Utána azzal a gyeddel majd kitörölhetjük. "Kicsit" ugyanis magasabb a bérem, mint az lesz! Persze, így is mindig elmegy minden fillérig, baromi sok az adósságunk, meg a hitelünk. Én már most a második babán gondolkodom, hogy visszajöjjek-e majd, vagy a két gyerek között kérjem a táppénzt. Márha olyan a doki, hogy kiír (mégha nem volna problémám sem). Majd meglátjuk, azért az még odébb van.
Nem is tudtam, hogy tesi tanárnő vagy.
Így azért minden érthető!
Juj, úgy fájogat a hasam. De rájöttem, hogy elvileg most kellene kb. megjönnie, szerintetek lehet attól? Kíváncsi vagyok, lesz-e megint átütő vérzés. Ha jól számolom, 25 napja volt az a bizonyos kis vér. Lehet, hogy tényleg a meg nem jövő mensi miatt lett volna? Most megint izgulok. Persze, valahogy azért kicsit nyugodtabb vagyok.
Virág, de jó, hazajön a férjed? És mennyit kell még kint lennie?
Kakaóscsiga... nem írnád le, hogy csinálod? Légyszike! Én is meg szeretném próbálni.
Képzeljétek, megint nagymamámmal álmodtam, hogy majdnem meghalt... fél éve halt meg szegényke, de azóta nagyon gyakran álmodok vele. Kár, hogy nem élte meg az első kis dédikéjét.