<font color="0000ff">Sziasztok!
Ma talán korábban is sikerül már lefeküdnöm
Már most nekiállok írogatni, amíg Zsoltika fürdik Apával. Persze ma sem aludt el, de azért egy kicsit sikerült pihikézni. A játszóházban sem voltunk... Ugyanis csak egyetlen lány tudna jönni, de ő is inkább holnap ér rá, úgyhogy holnap talizunk
Viszont Anikó ötlete szuper: megismételhetnénk havonta nyugodtan a játszóházas bulit
Mit szóltok? </font>
Szirom, én már gondolkodom neveken, a lánynév nálunk is egyszerűbb
Nekem a Nikolett és a Dóra is tetszik. A fiúnév azért bonyolult picit, mert Apának semmi nem akar tetszeni. Ez már Zsoltikánál is probléma volt, végül aztán Apa után lett Zsolti a gyermek is, de ezt még egyszer nem tudjuk eljátszani
A Léna nekem is bejön, bár mindig az a dal jut eszembe róla
Ez a 12. hét előtti szólás-nem szólás... Tudod, szerintem ha egy baba nem marad meg, akkor édesmindegy, hogy szólt-e az ember vagy sem. Mármint hogy nem ettől függ a dolog... Hú, én is nehezen tartottam ám magamban az örömöm! De azért írogattam Nektek célzásokat
Megkívántam a dobostortát... Folyton alszom Zsoltikával... És hát a tornáról nagyon hallgattam
Majd meglátod, mikor szólsz
De nagyon kívánom Nektek, hogy mielőbb összejöjjön a tervetek szerint a picibaba, és egészséges legyen/legyetek!!! Ez a legfontosabb!
Anikó, hát igen, már mondtuk Zsoltikának a dolgokat. Főleg hogy legyen egy kicsit óvatosabb, mert Anyu pocakja érzékenyebb
De el is mondtam, hogy most ott van egy pici baba, és ezért nem szabad ráfeküdnie Anyu pocakjára, és pelenkázáskor se nagyon rugdosson. Na meg hogy ne cipeltesse már magát a harmadikra, hanem szépen sétáljon mellettem.
Először nem igazán foglalkozott a kérdéssel Zsoltika. Nem szólt rá semmit. Aztán elkezdte mondogatni, hogy a kisbabáknak nem szabad ezt meg azt. Pl. a kisbabák nem ihatnak teát, nem szabad játékvillát a kezükbe adni, sőt nem mehetnek be a hideg kamrába
Mindennap elmondja, hogy "Zsoltika eltakarja a hátával a mosógépet, hogy ne lássa a kisbaba, hogy forog"
Egyszer megkérdeztem, hogy szeretne-e egy kisbabára vigyázni, és nagyon lelkesen mondta, hogy igen
Persze szoktunk beszélgetni a kistesóról rokonokkal, stb. Egyszercsak Zsoltika megjegyezte: "Zsoltikának kistestvére lesz. Talán kisfiú... talán kislány..." És komolyan elgondolkozva nézett maga elé
Zabálnivaló volt
Mostanában meg elmondja, hogy Zsoltikának is van a pocakjában kisbaba
Szóval a téma napirenden van, és ami érdekes, hogy Zsoltika hozza elő mindig a kisbaba-témát, én sosem erőltetem. Meg hát még olyan messze van, mire megszületik! Majd az lesz a buli, mikor érezheti a pocakon keresztül a mozgást
Márti, örülök, hogy erre jártál! De nagyon keveset írtál ám!
Bea, üdv itt
Csatlakozom Ritához: egyél 2-es kódú kajákat is! Ha olvastad Norbit, akkor tudnod kell, hogy ő is ezt javasolja. Így lehet (sőt biztos) hogy lassúbb a fogyás, viszont kibírható és tartós
A -5 kg-hoz pedig gratula, nagyon szép teljesítmény!
Időközben olvastam a történetedet, engem is nagyon megrázott
Fogadd őszinte részvétemet így utólag is. Miért is történnek ilyenek??? Felfoghatatlan.
Torna: amikor a fogyit elkezdtem, én callanetics tornát csináltam mellette. Nagoyn jó volt
Aztán már hiányzott az ugrabugra, és elmentem aerobic és kick-box aerobic edzésekre. Nagggyon jól éreztem magam mindig, jó volt ám izzadni
A pozitív tesztem óta nem tornázok, de most már szeretnék menni kismama-tornára
Rita, égi jel
Ez nagyon jó, tessék belehúzni a negyedikbe
Jó lenne együtt pocakosodni Veletek, na meg Szirommal. Így van ez velem, mindenkinek babát kívánok a pocakjába
Beszti, igyekszem nem aggódni
Most már tényleg nyugisabb, uh rendben volt, Pindurka mocorog
<font color="0000ff">Hát, most nagyon lelombozódtam, bocsi. A hozzászólásom nagy része még kora este íródott, azért ilyen vidám hangvételű.
Megyek is, de mielőtt elfelejtem: MOTIOT, merre jársz? Költöztök már?
Remélem igen
De azért jelentkezz!
Puszi mindenkinek:
Gabi</font>