Új privát üzeneted érkezett!

Szirom!!Nem akartalak nyilvános bűnbeismerésre biztatni benneteket, csak örültem, mert ritka kincs, hogy ha nem zabálok, mint egy marha.KépA hétvégi rettenet után egyébként úgy felkúszott a mérleg nyelve (a digitális mérleg nyelveKép), hogy oda se merek nézni. Szóval most muszáj odafigyelni. Nagyratörő terveim vannak, de az elhatározás ingadozik, sajna...

Anikó, lesz tabella? Nem sürgetés, csak nagyon motiválna (asszem). Kép

Hogy lehet azt elérni, hogy látványos legyen, minden testtájamról lemenjen tíz centi, az ismerősök ájuldozzanak? Kép Mert ez a (kerekítsünk Kép: ) hat kiló szinte nyomtalanul távozott (vagyis a mejjem lappadtKép). Csak tornával, mi? Sejtettem...

(Very off: Nem kell valakinek az ismeretségi körötökben egy jó erős babakocsi? Kicsit nehéz vele buszozni, de terepre kiváló...)

Jócakát!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jó reggelt,

Rita,
szuper vagy, hogy nem buktad elKépKép nagy-nagy elismerésem! Ez a nyílvános bűnbeismerés meg jóKép,mert én fogyózni akartam, de ilyen tohonya béna vagyok és jó az ha szembesülök a gyenge jellememmelKép
Szirom meg az elejétől leszögezte, hogy nem biztos, hogy most fogyózni van kedveKépKép (megértemKép)
Szóval, én megpróbálom (újra) de tegnap is összeesküvés áldozata lettemKép Árpi aláírt egy szerződést (Szentendrén tervez egy CukrászüzemetKép) és ezt megpecsételendő kapott a tulaj bácsitól két akkora tálca sütit, hogy 5 percig csak gyönyörködtem benneKép a folytatást sejtitek...
Milyen tabletta? Nekem most a bio-króm ugrik csak be, arra gondolsz? Vagy ígértem valamit? Sorry de szőke is vagyok meg fáradt...
Látványos, centiben mérhető változás, valóban a torna és erre a callanetics a legjobb sztemKép Ismered?

Szirom,
remélem Tibit felébresztetted...KépKép
Hogy ezek miért szeretnek a tv előtt aludni??? Az enyém még hangoskodikKép is ilyenkor, de ha mondom, hogy feküdjön le, azt mondja, hogy ő még nem alszik... Gondoltam, hogy egyszer már magnóra veszem a nemalvásátKép

Bocsánat én is off leszek, de itt elég gyakaran előfordul az ilyesmiKép
Kertészeti tanácsadást szeretnék kérniKép, öcsikém most jött haza Hollandiából és hozott tulipán hagymákat, sztem ő is úg gondolja, hogy ha már lett kertem ideje, hogy ketészkedjem isKép igaza van, csak én úgy félek még tőle, tehát kaptam a hagymákat, el kéne ültetni, a csomagoláson rajta van, hogy milyen mélyre, milyen távolságban kell egymástól ültetni... Neked, mint rutinos,
szép-kertesnek, van tapasztalatod ez ügyben? Nálunk elég agyagos a föld, az nem baj? Nem késő már elültetni? Napos helyre kell? Bocsi a kérdés özönértKép Köszi előre isKép

Gabi,
szívesenKép Zsoltikát már beavattátok a nagy titokba?

Ildi,
éjszkáid hogy telnek? soxor kel Natasa? Csiga-biga mit szólt? Tudott vmi jót cselekedni?

Anikó

Anikó
pupi5

Anikó tabella, nem tabletta! Táblázat! Bocsánat, hogy félreérthetően írtam! Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jó reggelt!!!

Kösz a bugyeszt Anikó, mégegyszer, elkezdtem hordani, tényleg szorítKép
És ez visszafogja nyomni a löttyedt hasam???
Ennyit az írásról, kiscsajszi bőgKép
vas

Sziasztok!

Ez a tablettatéma aranyos volt tőletekKép

Anikó! Nem is láttad még a kertemetKép Nem olyan nagy szám ám, csak én vagyok mindig elkeveredve veleKép Úgy kezdtük, hogy volt a sziklakert (a maradék kőből) és az uram ezenkívül mindent befüvesített. Én meg azóta fokozatosan hódítok el tőle területeket, fölásom, lekerítem olyan kis tízcentis minikerítéssel, majd ültetek. Azt mondta, őt nem érdeklik a virágok, övé a fű. Szóval megbeszélni nem nagyon lehet vele, hogy mit hová, bár egy darabig próbál figyelniKép Van sok fenyőnk, tujánk, egy tiszafánk, sok borostyán, pár páfrány, de az kéne még, néhány kerti yukka (na, azt utálja az ember) tavaly tettem árnyékliliomot, kaptam íriszeket. Most tavasszal van nagyon sok hagymás. A hóvirág, néhány krókusz most virágzik, meg valami kis lila izé, amit nem tudom, micsoda, de asszem a keresztanyám adta néhány éve. SzépecskeKép A helyükre meg mennek majd a nyári hagymások, gumósok, egynyáriak. És fölhoztuk tegnap a leandert a pinyóbólKép

Tulipánt ősszel jó ültetni, és tavasszal nyílik. Szerintem most már várj vele. Õsszel elülteti az ember, télen csücsül a földben, gyűjti az erőt (kell neki valamennyi időn át tartó hideghatás), és akkor tavasszal elindul a lelkem és virágzik. Nyáron pedig pihizik. Hacsak nem valami speckó fajtáról van szó, amit tavasszal kell eltenni. Az nincs ráírva, hogy mikor kell ültetni?
A földet azt sajnos nem tudom, de a tulipán szerintem annyira nem válogatós. Bár inkább gondolom valami lazább talaj jó neki, és inkább napocskás hely. Én szoktam az ágyásokba az erdőből hozni földet.
Én tavaly először ültettem életemben dáliát, és azt szerintem érdemes megpróbálni. Leteszed a gumót, aztán virágzik neked egész nyáron. Komoly, én is meglepődtem rajta, mennyire kevés gondom volt vele. Az idén a kertészetes fórumon mondták el, hogyan kell előhajtatni bent, hogy előbb legyen virág, úgyhogy most olyanom is van, remélem, szépek lesznek. És először teszek most kardvirágot, az se volt még sosem. Nézegessed ezeket:

http://viraghagymasz.davidnet.hu/index.index.html
http://www.tulipanvilag.hu

Rita! Tényleg a torna a megoldás. Bár én úgy vettem észre, hogy ha már eleget fogytam felülről, akkor megindul az lentről is. Csak ki kell várni. HajráKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem jön senki?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De itt vagyok, megint munka helyett Kép Kínomban más topicokat olvasgattam...Kép
Szirom, vagyis ha a melleim teljesen eltűntek, eltűnik majd a hasam is, és csak ezt követi a combjaim fogyása??? Kép
De a lábam a legdurvább...Kép Tornázni kéne... De mikor????? Nem sokára megint lejár a tornabérletem, el kéne menni, utálom a gondolatát, hogy kifizettem és nem tudom kihasználni. Jaj, de nehéz az élet! Kép

Du vendégek jönnek hozzánk takarítanom is kéne még, de olyan lusta vagyok, ilyen ronda időben...
Ma itthon volt a Bernát is délelőtt, szabadságon, kicsit lemerített. Õ úgy érezte, ha itthon van, kötelességem vele játszani, beszélgetni egész nap, én meg teljes gőzzel rámoltam a gyerekszobában, polcot szereltem, és kicsit mérges voltam rá, hogy miért nem használja ki, hogy itthon játszhat(na). Közben meg furdalt a lelkiismeret, hogy miért nem hagyom a rámolást...Kép Aztán délben azt mondta, úgy örül, hogy ma itthon lehetett olyan jó volt itthon játszani Kép. Miről beszél? Kép
A nagy rámolásban többek közt megfordítottam a gyerekszoba szőnyegét, ami eddig kék alapon fehér kockás volt, most fehér alapon kék kockás. (IKEA, megfordítható szőnyeg, nem a kosz miatt forgatom, bár ez az oldala tényleg tisztább Kép) Ez az apróság nagyon megváltoztatta a szobát, sokkal nagyobbnak tűnik, mint előtte. Sajnos mániám a lakásrendezgetés, ami meg is látszik a gyerekeken: Vasárnap este ki akartam cserélni az ágyneműt, mondtam a férjemnek vacsora közben, hogy amíg a gyerekek fürdenek, én áthúzom az ágyakat. Erre Maja megkérdezte, hogy "Az enyém hol lesz?" Kép Szegények, azt sem tudják, hol fekszenek le este Kép.

Na, megyek társasozni a Majával...

gyertek!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Idegen is jöhet???Kép
Talán Ti tudtok nekem segíteni... Nincs valakinek EHETÕ káposzta-leves receptje? Tegnap főztem egyet, simán vízben káposzta, répa, zeller, hagyma, leveskocka de ehetetlenKép Illetve megeszem, ha már megfőztem, de biztos van olyan is ami előtt nem kell háromig számolniKép
Egyáltalán bejött ez a gasztronómiai csoda valakinek???

Köszi!

Bea
Vendég

"Az enyém hol lesz?" Ez nagyon tetszikKép

Nálunk meg a nappaliban kellene megfordítani a szőnyeget, de félek, hogy sötétebb lesz a szoba. Most a mustársárga van felül, de az alsó sötétkék. Úgyis festeni akarunk, valami vidám szín lesz, és majd utána. Addig kakaófolttól a zöld filcig minden van. Vagyis a maradványuk.

Miksa közben viszont felébredt, mennem kell. Rám is pakolás vár. Meg kertészkedni akartunk, de hát ilyen bolond időben nem lehet.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Fifianyu!

Gyere, hogyneKép De a káposztalevesben nem tudok segíteni sajnos. Nem is hiszem, hogy nagyon jó az, mert elég egyoldalú dolog a káposztalevesen élni akármeddig. Nem akarsz norbizni vagy 90 napozni inkább? Mennyit szeretnél leadni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia!Kép

Két hete gyötröm magam, valami Norbi féle diétával (csak 1-est eszemKép), eddig -5Kép Még 15-öt szeretnék fogyni, de már marhára unom (pedig nagyon szeretem) a salátákat, meg az almát. Hús majdnem teljesen kilőve, max. csirkemell, így meg eléggé nehéz. Gondoltam, napi egy étkezést kiváltok ezzel a förmedvénnyel, de ha nem sikerül finomabbat főznöm, akkor marad a levélrágásKép

Bea
Vendég

Fifianyu, a káposztaleves tényleg nagyon nem jó! Egyrészt nehezen ehető számolás nélkül Kép, másrészt tényleg gyors siker, ha kibírod, de nem tartós szerintem. Nekem most a Norbi nagyon jól megy (ez túlzás, de haladok), két hónap alatt, erős kilengésekkel kb 6,5 kg-nál tartok. Lehetne több, ha erősebb akaratom lenne...Kép
Aranyos a dinnyés kép! A kisebbik lányom nekem is 2004-es széria.Kép
Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Közben írtál. Hát a -5 az BAROMI JÓ!!! Én meg dicsekszem a hat és felemmel..Kép De ne csak 1-est egyél, kettest is, mindenképpen, azzal sokkal kibírhatóbb!
Küldjek neked recepteket?
5 KG!!! Szuper! Kicsit enyhíts a szigoron, lehet, hogy lassul, de jobban fogod érezni magad.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

RitaKép

Áááááááá, hogy én mit agyaltam, mire rájöttem, hogy milyen dinnyéről beszélszKép Rögtön a gyomromra gondoltamKép Azóta történt egy kis változásKép, 28 éves lettem...
Nagyon örülnék a recepteknek! Köszönöm! Címem a dinnye, gyerek, férj alattKép
Eddig még birom, csak hiányoznak az ízekKép Salátával, gyümölccsel is jól tudok lakni, meg már a nasi, kenyér sem hiányzik, de jó lenne egy kicsit változatosabban enni, főleg mert apa is velem fogyózik. Nem is magamtól félek, hanem attól, hogy a férjem beleun, és akkor kezdhetek hatfelé főzniKép

Köszi.

Bea
Vendég

Ilyen voltKép Ekkor voltam a legdagadtabb...

Kép

Ilyen lett még nincs, remélem május végén azt is megmutatomKép
Vendég

Jó, hogy elkezdtem reggel írni,aztán most érek újból ideKép

Bea, üdvözöllek én isKép
Helyesek vagytokKép

Kérdeztétek, hogy fati meddig van itthon.
Holnap már megy dolgozni, ma még itthon volt, meg volt egy kis dolga az apeh-nál, aztán jött anyám is, őt is hazahozta Pestről.
Aki segíteni jött nekem, de most éppen alszikKép
Pénteken, vagy szombaton megy haza, de szombat reggel meg jönnek tesómék (4-en).
Úgyhogy a szülés utáni pihenésemnek ennyiKép
Majd hétfőtőlKép

Az éjszakáink elég jók, mivel csak enni kel felKép
Mondjuk tegnap sokszor ébredt, 3-szor, vagy 4-szer, előtte éjjel meg csak kétszer.
De nagyon édi, mert szopizik, aztán alszik tovább.Sajnos meg kell bolygatnom pelenkacserével is, mert mindig kakásKép
De simán visszaalszik szopi alatt.
(meg én is)
Egyik éjjel elkezdte 1-kor, 2-kor ébredtem fel, hogy még mindig a szájában vanKép
Viszont a sebecskéim el is tűntekKép

A 110-et meg úgy mértem, hogy beleraktam a konyhai mérlegembe egy tepsit, és arra raktam ráKépKépKép
nem röhögni.
Kaja előtt (ruhástól)3100 volt, kaja után 3210.
Elvileg pontos a mérleg.
De majd holnaptól lesz rendes csecsemőmérlegem is.
Szegény úgy nézett ki a tepsiben, mintha épp tolnám be a sütőbeKépKép

Rita, én is ilyen lakberendező vagyok.Kép Állandóan tologatom a bútorokat.Mániám.
Sokáig nem bírom egy helyen nézni őket.
Már most szemezgetek a 2 részes ülőgarnival, hogy áttolom az ablak aláKép

Szirom, nem semmi ez az árvizes dolog.
csónakkal mentetek a büfébe????Kép
Egyszer egy osztálytársamék a középiskolába meg lovaskocsival mentek bulibaKép

Anikó, csigus védőnéni az agyamra ment.Annyira nem tudott néha mit mondani, hogy csak ültünk, aztán néztük egymást.Tök cikis volt néhaKép
Semmi újat nem tud mondani.

Gabi, én is tök fáradt voltam az elején, muszáj volt aludnom.Aztán egyszercsak elmúlt ez az idő is, de vissza is tért.Aztán a végén meg már azért nem tudtam aludni, mert nem találtam a helyem.
Meg nappal tök álmos voltam, de ha aludtam, akkor meg éjjel nem tudtam visszaaludni, ha felébredtemKép

Kérdeztétek még, hogy alszunkKép
Én alszok Natasával egy szobában, egy ágybanKép
Apa Olivérrel a mi hálónka, de külön ágyban.
Levente a saját szobájában.
Olivérrel kicsit gáz az elalvás mostanában, pedig nem is látja, hogy én nem is a helyemen vagyok.Amikor elalszik, akkor ott fekszek le én is, ahol szoktam.Aztán utána megyek be a picur melléKép
De még így is hisztizik minden lefekvésnél.

Bőven ennyitKép
Az uram meg elment a Ford kereskedésbe, nem tudja eldönteni, milyen legyen az autóKépKépKép

na, puszika mindenkinekKép
Ildikó
vas

Sziasztok!

Szirom,
nagyon várom a képeket a kertről! mikor csinálsz? már biztos van látnivalóKép
köszönöm szépen a választKép az oldalakat isKép a csomagoláson csak annyi van, hogy tavasszal virágzik... tehát igazad lehet, hogy meg kell várnom az ősztKép és így a zacsiban rakjam el és kész?Kép

Rita,
.......na még olvasni sem tudokKép
biztos a szemem el sem akarta olvasniKép hogy ne idegeskedjekKép mert amúgy is állandóan azon járt az eszem, hogy hogyan lehetne jól megcsinálni és sajnos nem vagyok egy táblázatkezelő-mester... Na mindegy, valami szülemény vanKép légy szíves tanulmányozzátok és jöhetnek az észrevételek!!!!Kép
<!--attachment: 2006fogyi-394790.doc*mime_msword.gif*application/msword*44.5**2006fogyi%2edoc --><center><pre>
Kép
2006fogyi.doc (44.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

kérdéseim:
-fent lehet itt a táblázat vagy mailezzünk?
-centiket írjunk-e
-a kiindulási súlyt felvegyük?
-van kedvetek az ételeket is írni? elméletileg a cellák automatikusan igazodnak a szöveg méretéhez... még ki kell próbálnom, hogy mi lesz ha új lapra csúszik?

Kedves Bea,
nagyon jó, hogy jöttélKépKép remélem maradsz is és felvehetlek a táblánkba Téged is!
káposztaleves: kolleganőm fogyozott(zik) vele már 24 kilónál tartKép én is attól félek, hogy túl egyoldalú... de szívesen megkérdezem, ha gondolod,hátha tud valami ízturbósítástKép

Ildi,
olyan jó olvasni, hogy milyen simán mennek Nálad a dolgokKép tök szupi Anyuka vagy! Olinál meg természetes ha kicsit nyűgösebb, azért most mégis csak megérkezett közétek Natasa, aki eddig nem volt ott, csak beszéltetek RólaKép fel kell dolgozniaKép a kis "főanyásnak".
Tepsis NatasaKép
Csiga-biga meg látom csak feltartottKép
Szopival kapcsolatban akartam kérdezni, hogy fejsz? Jó lett a mellszívó?

anikó

ui: Rita, kérlek küldj nekem is Norbis receptetKép

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Ildi! Ügyesek vagytok nagyon!

Ez a tepsis megoldás nagyon tetszik, legközelebb lefotózhatnádKépKép De a 110 naggyon király, megy ez mint a karikacsapás!

Anikó! Így ebben a formátumban nem vagyok ellene, hogy itt legyen a tábla, de ha be akarjátok írni a csípőbőségemet és a combkörfogatomat is, azt már csak emilben engedemKép Beszállok, persze, hogy beszállok, de a hét elején nem bírtam volna elkezdeni, kicsit kivoltam, nna. Ma meg hozott az uram oldalast, hogy süssünk azt vacsira. MegsütöttemKép KrumplipürcsivelKép Így azért elég nehézKép
Ma egyébként negatív volt a kütyü, pedig a használati uti szerint tegnap kellett csak elkezdeni, és 5 napon át nézni. Szerintem előbb volt, úgy is éreztem. De tegnap még esetleg...Kép
Kert: ma például akartam fotózni kertet is és gyereket is, de olyan penetráns idő lett, hogy ki se bírtunk menni. Pedig ma végre itthon volt a gép. És Miksa olyan aranyos, ahogy nézegeti a virágokatKép meg ás. Tegnapelőtt úgy ordított, hogy "Miksza ász, Miksza ész a mama ász", hogy a szomszéd utcában is lehetett hallani állítólagKép Õ egy gurítós fajátékkal ásott egyébként, bár akarja a nagy ásót is, de azt nem adom. A gereblyét még csak-csak, bár valamelyik nap nekivágta a kocsimnak, és arra pipa vagyok. Szerencsére nem látszik rajta semmi.
Hagyma: tedd bele papírzacsiba mondjuk vagy újságpapírba, hogy ne fülledjen be, vagy szokták fűrészporba is, és én a pincébe tenném. Hűvös, levegős helyre, ha jól gondolom.

Bea! Gyere sokat! Én a képen nem látok rajtad súlyfelesleget, bár igaz, hogy nem is nagyon látszolKép Merre laktok?

Gabi! Oksi veletek minden? Van már nevetek? Tudom, hogy korai még, de ha azt vesszük, hogy én már most gondolkodom neveken, pedig még nem is biztos, hogy egyáltalán szükség lesz ráKép Részemről maradnék a Lénánál vagy a Zorkánál, de fiúnevet nem tudom honnan szednékKép

Rita! Nagyon belehúztál a munkába, te sem unatkozol, hallod!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Minden oksi, köszi a kérdést Szirom Kép Majd jövök holnap, de valszeg csak este, megyünk a játszóházba talira Kép Másik topic-tali Kép Bár úgy látszik, nem leszünk valami sokan.

Jövök majd, és válaszolok, meg reagálok, meg minden Kép De nagyon elfáradtam, pedig ma délután aludtam is Zsoltikával.

Aztán meg "rendeset" akarok írni Kép

Puszi,
Gabi

pgaboka

Jó reggelt!

Ma 15 fok leszKépKép a tegnapi, borzalmas idő után jó is lenne...

Szirom,
én is ilyen vagyok (voltam) még sehol semmi de a neveket ízlelgettem állandóanKép jó is az! és ha fiú lesz? arra ia van már neved?
képzeld, mi is második névnek a Zorkát akartuk, de azt mondták csak Zóra van....
így lett Dorina ZóraKépde én mindenhol rövid o-val íromKép Lehet Zorkát anyakönyveztetni? (akkor robognék megváltoztatni, mert sztem sokkal jobban illik Pupira a Zorka, mint a Dorina)

Gabi,
jól bírod a gyűrődéstKépfél egykor még nem dőltél kiKép
Az állatkertiben taliztok? Nagyon jó hely, tényleg! Köszi, hogy azt javasoltad tali helyszínnek a múltkorKép én korábban nem ismertem... egyetlen egy hátránya van, hogy nincs természetes fény, de rossz időben ez sem problémaKép

LÁNYOK! MIKOR MEGYÜNK MEGINT FELTÖLTÕDNI? SZTEM HAVI EGYET MEGÉRDEMLÜNKKépNEM? ÉS JÖVÕ HÉTEN MÁR ÁPRILIS VAN.....KépKép

na pussz,
Anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást!Kép
Kicsit visszaolvastam... Csak össze ne keverjek senkitKép

Ildi!
Gratulálok én is Natasához, csodaszépKép És persze a fiúk isKép

Gabi!
Pocaklakóhoz nagy-nagy gratulaKép

Anikó!
KösziKép Ha megtennéd, hoznál egy kis színt az életembe, illetve a tányéromba, ami most nagyon boldoggá tenneKép

Szirom!
Én látokKép Nem is kevesetKép Majd keresek egy másik képet, ahol jobban látszik a derekam körül a strandfelszerelés... Mostanában, bizonyos oknál fogvaKép, nem szeretem ha fényképeznek.
Ahogy látom, Ildi szomszédjábanKép Életem első 23 évében Szadán, 5 éve pedig Mogyoródon.

Magamról: van egy 20 hónapos csajom, Zsófinak hívjákKép, és egy sokszor 20 hónapos férjemKép Jelenleg itthon lóbálom a lábam (növesztem a senekem), és próbálom kitalálni, hogy mihez kezdjek magammal, ha Zsófi oviba megy... Húsz éves koromtól a családi vállalkozásunkban dolgoztam (export-import, kis és nagykereskedelem), ami már sajnos nincs.

Tegnap idejöttem, ma meg már velem van tele mindenKép Szóljatok, ha sok(k) vagyok!

Szép, napsütéses csütörtököt mindenkinekKép

Bea
Vendég

Már megint énKép

Itt egy "jobb" kép:

Kép

combiKép

Kép

Dicsekedni jöttemKép Most rángattam magamra egy 32-es farmert, igaz, hogy fekve gomboltam be, de rajtam voltKép Éééééééééés, 22.-én volt a névnapom, tiszta jóindulatból szinte mindenki hozott csokit. Van egy halom Raffaello meg Ferrero Rocher a szekrényben, és még mind ORIGI!!!Kép Apa meg nézegeti, hogy tényleg bontatlan-e, vagy ügyesen visszaragasztottam...

Tényleg, Ti mennyi időnként méritek magatokat? Én már annyira kezdek belehülyülni, hogy naponta többször is a mérlegre állokKép

Na, befogom...
Vendég

Sziasztok, röviden, mert rengeteg dolgom van, hacsak meg nem betegszik valaki, holnap elutazunk hétvégére és addig még.... Nem is mondom. Kép

Anikó, küldtem a kajákat, Bea neked is küldöm,ha nem kapjátok meg szóljatok.

Mai menü: padlizsán füstölt mozzarellával, fokhagymával. FENSÉGES!! (Csak délután a játszótéren majd nem nagyon lehelek senkire Kép)

Vettem kabátot és cipőt is, nagyon belejöttem a sopp-ba Kép. De örülök, mondom, három éve halogattam. Tök jó! Kép

Bea, én sem látok nagy tragédiát rajtad, én most, sikeres hat kiló után szerintem sokkal dagibb vagyok nálad. Hány kiló voltál a képen? Ha nem titok...Kép És ilyet írni, hogy lóbálod a lábad!!! Kép Rennnngeteg a dolgunk, háztartás, gyerek, babanet...Kép De a gond ismerős, én egyetemen kezdetem szülni, fogalmam sincs, mi leszek, ha nagy leszek...
Nem akartok kistestvért? (Szintén csak ha nem túl indiszkrét...)

Szirom, "ásztatok" ma Miksával? Kép Nagyon sokat gondolok rád, nem azért negatív a teszt, mert...Kép???? Én is gondolkodom a neveken...Kép

Anikó, tábla pompás, szerintem tegyünk bele centiket is, mondjuk hónapos méréssel, gyakrabban azt nem érdemes szerintem. Meg kiinduló kilót is, vagy ne? Csak ti nyertek vele mellettem Kép.

Ildi, nekünk is volt ilyen védőnőnk, szerencsére csak rövid ideig Kép Leült a kanapéra és nézett. Én meg beszéltem, mert ha nem, kínos csönd állt be.Kép Azért az gáz szerintem, ha valaki, védőnő létére EGYÁLTALÁN nem tud mit kezdeni egygyerekektől hemzsegő lakásban... A guta ütögetett tőle... Adéllal nem is tudom, láttunk-e védőnőt, a mieink itt nagyon buzgókKép.

Ma volt a tücsökzenén egy anyuka, négy gyereke van, olyan korkülönbséggel, mint a mieink. Mi ez, ha nem égi jel? Kép

Na, megyek, igen rövid voltam, tényleg...Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Itt vagyok, ahogy ígértem.
Párom elment külföldre. Szerencsére az egyszeri magas lázat nem követett több, csak pocija rendetlenkedett. De már tegnap is teljesen jól volt.
Gyerekek egy része jobbulóban, Beni már jár iskolába, Nátán is jól van. Sajnso Hanna visszalázasodik időnként és volt hasmenése is. De a kedélye jó, így nem tudom eldönteni, mennyire komoly. Más baja most nincs, nem köhög, stb.
Érdekes (és jó), de én senkitől semmit nem kaptam el.
A fogyis napok nagyjából rendben vannak. Ma eddig joghurtoztam, ebédre saláta, krumplipüré (Norbi UD2-esnek írja) csirke. Lesz még este csirke, de akkor csak salival.

Rita!

Baba: látom meggyőzted magadatKépKépKép, égi jel...
Jó utat! És csak semmi betegség!
Maja ágyas kérdése nagyon aranyosKép. Ennyire rendezkedel?

Szirom!

Én már összekeveredtem. Nem azt írtad kedden, hogy pozitív a ov. teszt?
Ja, most olvastam, akkor ha már volt egy pozitív és utána negatív, akkor szerintem már volt ov. Az általa javasolt kezdési időpontok csak megbízható hosszúságú ciklusnál jók. Ha én biztosra akarnék menni mindig, akkor lehet, hogy 2 csomagot is el kellene használnom (10 db). De eddig azért sikerült elkapni az időpontot, mégha baba nem is volt belőle.
Mi is meglepődtünk a Duna szinten, hogy milyen gyorsan emelkedett, pedig mi is mindennap látjuk.

Ildi!

Szüléstörténet: innen kívülről bizonyos részei egész vidámakKép.De gondolom megélni azért nem volt annyira.
De minden jó, ha a vége jó?KépKép

Anikó!

Bennem is felmerül néha a jövő dolog, főleg azért, mert nálunk sokminden a férjemre hárul (anyagilag), és mégha valamennyire biztosított minket nagy baj esetére (életbiztosítás), akkor is nagy kérdés, hogy mi lenne... De már csak akkor is, ha tartósan beteg lenne. Úgyhogy bizakodom, hogy nem lesz.
Érdekes, azon viszont egyáltalán nem aggódom, hogy ha mind a ketten egészségesen éljük az életünket, akkor föl tudjuk-e nevelni őket. Abban egészen biztos vagyok.KépKépKép Persze értem én a határ kérdést, de én úgy érzem, nálunk még belefér!Kép

Gabi!

Pihenj sokat!KépKép
Azért a másoknál hallott dolgok miatt te azért ne aggódj feleslegesen!Kép Ha az ember minden rosszat magára vonatkoztatna, ami másokkal történik, akkor élni se lenne érdemesKépKép.
Persze picit lehet aggódniKép, de nem kell túlzásba vinni. Néha ugy jobb a tudatlanság!KépKép

Bea!

Szia!Kép
Én napi egyszer mérem magam, reggel. De van, hogy több nap kimarad.

Motiot!

Hol vagy??? Még mindig a vendégek?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, Bea! Istenem, ha már ott tartanék, hogy észre sem veszem és kimarad néhány nap a mérésben...Kép Még én is a napi többszöri fel-le ugrálásnál tartok, ez a sportom...Kép.
Ami meg a mérlegvásárlást illeti... Ha visszaolvastad, tudod, ha nem, hát nem vagyok könnyű eset Kép.

Beszti, igen, nagyon rendezkedős vagyok, kicsit indokolt is, mert kevés a hely, muszáj mindig a legjobbra törekedni, de azért ez mánia is. Mint Ildinél...Kép Kép Kép

Aggodalom... Erre majd még vissztérek, most nem itt lenne a helyemKép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok Lyányok!!

Az elveszett bárány jelentkezik. Meg vagyok, csak jól nem. Elég náthás vagyok meg egyéb nyavajáim is vannak.

Ildikó!

Nem nagyon találok képet Natasáról pedig nagyon örültem volna Neki, de azért még jobban körülnézek. Jól vagytok. Minden este akarlak ám hívni, csak mire az órára nézek már 7-1/2 8 van és nem merlek felhívni. De majd igyekszem. Szoptatás alakul? Nagyon ügyi legyél ám. De hát Te amúgy is az vagy.

Na Szirom!

Láttam Miksás képet. Nagyon édes és sokat változott (szerintem). Jól vagytok?

Hirtertelen ennyi. Ezt elküldöm aztán még olvasok meg írok is.

Márti
mártus

Na akkor a súlyomról!

ahogy Szirom írta egyszer: gáz van Lányok.
Pont ott tartok amikor elkezdtem írni Nektek hajdanában-danában. 65-66 kg körül mozgok. Szóval a súlyom az mozog csak én nem. Na jó már voltam idén 3x futni. Meg is lett az erdménye. Itthon vagyok táppénzen betegen. Valszeg nagyon kivetkőztem, megizzadtam és kész is az megfázás. pedig most is így akrok majd fogyni. Õsszel tök jól bejött. Itt a tavasz és alig jönnek rám megiont a ruháim. Azért most már mutat a mérleg 64,7 kg de ez még mindíg nagyon gáz.

Munkahely: azért már (talán) kezd kialakulni a drága kolleginákkal vmi. A kulcsszó: útálom a főnökömet. Akkor minden Ok velük. Most már legalább tudom, hogy miért kelle útálnom. Az egyik Csajnak (a főkolomposnak) be lett ígérve az sozt.vez.hely. beosztás és mire végzett a fősulival még sem Õ lett. Most eszi a rossebb. Persze most abban bízik, hogy rövidesen megy a főnök nyugdíjba és biztosan Õ lesz majd. Akkor talán végre nyugalom lesz. persze a Nő fele annyit ért a dologhoz mint a mostani meg totál ki a barátnő ki nem alapon van mindenki osztályozva Nála. Szóval nem lesz semmi ha ez itt hatalmat kap.

Na ezt elküldöm gyorsan.

Márti
mártus

Látom nincs itt Senki.

Olvasok pár új nevet. Én is üdvözöllek Benneteket. Én sajnos elég ritkán tudok gép elé kerülni, próbálok jönni amint tudok.
Még mindíg nincs gép otthon. Rá kénne már szánni magunkat, hogy elinduljunk a vásárlás útján.

Gabi!

Férjed remélem rendbe jött már.

Motiot!

Futsz majd újra tavasszal? Tök inspiráló volt, hogy eggyütt futottunk. (mármint nem együtt)

Anikó!

Remélem Ti is jól vagytok. ÚÚgy bánom ám, hogy olyan hülye voltam a múltkor. azóta is annyiszor eszembe jut a dolog. Nagyon szényenlem magamat magam előtt. Főleg András előtt, mert azóta is kérdezgeti, hog mikor megyünk Pestre. Én meg azt sem tudom, hogy mit mondjak Neki.

Na, ezt még elküldöm aztán azt hiszem, hogy mennem kell mert itt csak fél órám van. Majd jelentkezem.

Márti
mártus

Láttam pár Képet Natasáró, nagyon édes. És persze a fiúk is.

Márti
mártus

Sziasztok!

Rita!
Egyáltalán nem vagy indiszkrétKép Még leírni is utálom, de 90Kép Mentségemre legyen mondva, hogy 181cm vagyok, és ilyen magasságnál kicsit kitolódnak a súlyhatárok, de akkor is borzalmasan sok...
Láblógatást arra értettem, hogy még fogalmam nincs, mihez kezdek GYES után. Meg néha tényleg így érzemKép Megszoktam, hogy állandóan pörgök, alvásigényem szinte nulla, és van egy tündéri, nagyon jó alvó gyerekemKép Azt azért nem mondom, hogy unatkozom, de jóval többet bírnék, fizikailag is, és néha némi szellemi erőfeszítés sem ártana. Persze én könnyen beszélek, neked három gyerkőc mellett biztos több az elfoglaltságodKép
Kistesót nagyon szeretnénk, csak sajnos nem hiszem, hogy leszKép Az az igazság, hogy nekünk Zsófi a második gyerekünk (apának harmadik, mert van egy fia az első házasságából), az első babánkat elveszítettük, három napos korábanKép Tegnap lett volna 3 éves... Harmadik császárt nem igazán merem bevállalni, már annak is örülök, hogy Zsófit sikerült egészségesen a világra hozni. Lehet, hogy pár év múlva rábeszélem magam (meg apaKép), és mégis belevágunk.

Jó utat!Kép

Beszti!

Te is Norbi?
Tényleg, Ti mennyire tudtok azonosulni ezzel a Norbi féle életmóddal??? A táplálkozás része nekem nagyon szimpatikus (meg hatásosKép), de egyébként mint Makó meg Jeruzsálem... Valahogy nekem nagyon sok, meg nem hiszem, hogy egy átlag magyar háziasszony kivitelezni tudja ezt a folyamatos ugrabugrát, főleg nem hosszú távon. Tornázik közületek valaki? Én most elkezdtem, de nem a Norbisat, mert a Callanetics sokkal jobban fekszik. Régen jártam, és iszonyatosan jó voltKép Remélem most is beválikKép

Márti! KösziKép

Lelövöm magamKép

Bea
Vendég

Bea, ismerek nem is egy anyukát, aki három császáron van túl!! Szeretnélek rábeszélni Kép!

Mi történt az első babátokkal? Úgy megrázott, amit írtál, hogy lehet ezt kibírni? Nagyon-nagyon sajnálom, és megértem, amit mondasz hogy félsz a harmadiktól...

Majd még jövök...

Adél hív Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Bocs, de csak bemásolom:
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7484&post=602050#POST602050

Én is ismerek háromszor császárral szült anyukát, de én már a másodikat is végigrettegtem. Azért nincs kizárva, hogy apa győzKép

Bea
Vendég

Bea!

Én olvastam a történetedet régebben, nagyon szívszorító, amin átmentetek.
Norbi: én nem azonosulok az életmódjával, bár azt elismerem, hogy hatásos a módszere. De az is igaz, hogy hosszú távon még a táplálkozási módszerrel sem tudnék élni, egyszerűen nekem kellenek a szerinte nagyon nem szabad dolgok. Az egyik kedvenc ételem a lasagne, és nem csak délig minimálisanKépKép.
Szóval én úgy vagyok vele, hogy lefogyok, de utána minden fogok enni (ésszel).
A torna nagyon fontos lenne...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Uramisten...
Bea, nem tudok mit mondani. Ez rettenetes.
Tényleg nem tudok mit mondani.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Beszti!

Nekem meg a rakott krumpliKép Meg minden olaszos tészta... Még akkora a lendület, hogy eszembe sem jutnak de, hogy évekig lemondjak róluk...Kép
A másik problémám, hogy délelőtt egy falatot sem tudok lenyelni. Semmit. Még pocakosan kellett vércukor vizsgálatra mennem zsemle evés után, reggel 7-re. Na, az volt a halálKép Kb. fél óráig ettem, és egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy az egészet sikerül magamba tömni. Ráadásul apa későn jár haza, így nálunk mindig a vacsora volt a főétkezés. Az meg ugye nem elég Norbis dologKép Mindegy, még megy a dologKép

Rita!

Akkor ne mondj semmit!Kép Túl vagyok rajta...

Bea
Vendég

Jajjjj, valaki!

Tonhal olivaolajban milyen kód??? Gondolom 5Kép Annyira ennék tonhal salátát...
Vendég

Ne haragudjatok, csak tényleg megrázott. A lányod gyönyörű, a "régi" képen is!

Jaj, soroljam a kedvenceimet?? Kép Csokika minden mennyiségben, tészták tejszínes szósszal, és sajnos mindenféle édességek - ezekért sovány kárpótlás az édesítős túrókrém...Kép

Beszti, én nem tudom, mi lesz velem, mert ha eszem - hízok Kép Legalábbis most ezt látom, ha egy napon eleresztem magam, jönnek vissza kamatostul a kilók, alig győzöm visszaverni a rohamot Kép.

Torna... Hát igen... Mikor is??????? Kép

Bea, nekem meg az a problémám, hogy SOHA nincs olyan, hogy egy falatot sem tudnék lenyelni...Kép
Norbi-mestert én sem bírom, nagyon nem, nem is veszek semmi Norbi-terméket, csak a pudingot (sajnos), de a kódjai jók. Ezt elismerem, de ennyi. Nem bírom például azt sem, hogy ő az egészséges élet prófétája azt mondja, együnk édesítőt cukor helyett. Tudom, fehérítik a cukrot, de könyörgöm, az édesítő egy merő műanyag, nem? Mi egészségesebb abban, mint a fehérített cukor?? Meg vegyünk Norbi lisztet... Egy kilót mindössze egy ezresért... De "csak akarni kell, mindenki képes lefogyni..." Jaj, Norbikám... Na, bocsánat, kidühöngtem magam...Kép

Szirom, te éjjeli bagoly, hol vagy???

Megyek egy kicsit tévézni Kép + vasalni Kép, de ne menjetek el, jövök még!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szerintem 2, de mindjárt megnézem... NEM 1-ES!!!
EGYÉL!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Tévé program ugrott, a férjem aludni akar, úgyhogy itt vagyok, csak a munkával párhuzamosan, DE FIGYELEK!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Bea, elfelejtettem mondani, ilyen combom nekem is van, bi-bi-biii!

ILDI, MOTIOT, GABI, ANIKÓ!!!!!! gyertek!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Bea!

Aha, nálunk is ez okozott gondot (esti vacsi, mint főétkezés). De ezen tényleg változtatni kell, vagy olyanokat enni, ami OK.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Rita!

Azért én azt vettem észre, hogy ha annyira nem eresztem el magamat, akkor nem jönnek vissza csak úgy.Kép
Persze kell akkor is mértékletesség, józan ész, de nem baj, ha megzabolázom magamKépKép.
De nem lesz lelkiismeret furdalásom majd, ha 12 után 3-as étel fog becsúszni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

De én annyira eleresztettem magam Kép.
Este madártej, 3 nagy tányérral...Kép
Min csodálkozom...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

KösziKép Megvan a holnapi kajámKép
Vendég

<font color="0000ff">Sziasztok!

Ma talán korábban is sikerül már lefeküdnöm Kép Már most nekiállok írogatni, amíg Zsoltika fürdik Apával. Persze ma sem aludt el, de azért egy kicsit sikerült pihikézni. A játszóházban sem voltunk... Ugyanis csak egyetlen lány tudna jönni, de ő is inkább holnap ér rá, úgyhogy holnap talizunk Kép

Viszont Anikó ötlete szuper: megismételhetnénk havonta nyugodtan a játszóházas bulit Kép Mit szóltok? </font>

Szirom,
én már gondolkodom neveken, a lánynév nálunk is egyszerűbb Kép Nekem a Nikolett és a Dóra is tetszik. A fiúnév azért bonyolult picit, mert Apának semmi nem akar tetszeni. Ez már Zsoltikánál is probléma volt, végül aztán Apa után lett Zsolti a gyermek is, de ezt még egyszer nem tudjuk eljátszani Kép A Léna nekem is bejön, bár mindig az a dal jut eszembe róla Kép
Ez a 12. hét előtti szólás-nem szólás... Tudod, szerintem ha egy baba nem marad meg, akkor édesmindegy, hogy szólt-e az ember vagy sem. Mármint hogy nem ettől függ a dolog... Hú, én is nehezen tartottam ám magamban az örömöm! De azért írogattam Nektek célzásokat Kép Megkívántam a dobostortát... Folyton alszom Zsoltikával... És hát a tornáról nagyon hallgattam Kép Majd meglátod, mikor szólsz Kép De nagyon kívánom Nektek, hogy mielőbb összejöjjön a tervetek szerint a picibaba, és egészséges legyen/legyetek!!! Ez a legfontosabb!

Anikó,
hát igen, már mondtuk Zsoltikának a dolgokat. Főleg hogy legyen egy kicsit óvatosabb, mert Anyu pocakja érzékenyebb Kép De el is mondtam, hogy most ott van egy pici baba, és ezért nem szabad ráfeküdnie Anyu pocakjára, és pelenkázáskor se nagyon rugdosson. Na meg hogy ne cipeltesse már magát a harmadikra, hanem szépen sétáljon mellettem.
Először nem igazán foglalkozott a kérdéssel Zsoltika. Nem szólt rá semmit. Aztán elkezdte mondogatni, hogy a kisbabáknak nem szabad ezt meg azt. Pl. a kisbabák nem ihatnak teát, nem szabad játékvillát a kezükbe adni, sőt nem mehetnek be a hideg kamrába Kép Mindennap elmondja, hogy "Zsoltika eltakarja a hátával a mosógépet, hogy ne lássa a kisbaba, hogy forog" Kép Egyszer megkérdeztem, hogy szeretne-e egy kisbabára vigyázni, és nagyon lelkesen mondta, hogy igen Kép Persze szoktunk beszélgetni a kistesóról rokonokkal, stb. Egyszercsak Zsoltika megjegyezte: "Zsoltikának kistestvére lesz. Talán kisfiú... talán kislány..." És komolyan elgondolkozva nézett maga elé Kép Zabálnivaló volt Kép Mostanában meg elmondja, hogy Zsoltikának is van a pocakjában kisbaba Kép
Szóval a téma napirenden van, és ami érdekes, hogy Zsoltika hozza elő mindig a kisbaba-témát, én sosem erőltetem. Meg hát még olyan messze van, mire megszületik! Majd az lesz a buli, mikor érezheti a pocakon keresztül a mozgást Kép

Márti,
örülök, hogy erre jártál! De nagyon keveset írtál ám!

Bea,
üdv itt Kép Csatlakozom Ritához: egyél 2-es kódú kajákat is! Ha olvastad Norbit, akkor tudnod kell, hogy ő is ezt javasolja. Így lehet (sőt biztos) hogy lassúbb a fogyás, viszont kibírható és tartós Kép A -5 kg-hoz pedig gratula, nagyon szép teljesítmény!
Időközben olvastam a történetedet, engem is nagyon megrázott Kép Fogadd őszinte részvétemet így utólag is. Miért is történnek ilyenek??? Felfoghatatlan.
Torna: amikor a fogyit elkezdtem, én callanetics tornát csináltam mellette. Nagoyn jó volt Kép Aztán már hiányzott az ugrabugra, és elmentem aerobic és kick-box aerobic edzésekre. Nagggyon jól éreztem magam mindig, jó volt ám izzadni Kép A pozitív tesztem óta nem tornázok, de most már szeretnék menni kismama-tornára Kép

Rita,
égi jel Kép Ez nagyon jó, tessék belehúzni a negyedikbe Kép Jó lenne együtt pocakosodni Veletek, na meg Szirommal. Így van ez velem, mindenkinek babát kívánok a pocakjába Kép

Beszti,
igyekszem nem aggódni Kép Most már tényleg nyugisabb, uh rendben volt, Pindurka mocorog Kép

<font color="0000ff">Hát, most nagyon lelombozódtam, bocsi. A hozzászólásom nagy része még kora este íródott, azért ilyen vidám hangvételű.

Megyek is, de mielőtt elfelejtem: MOTIOT, merre jársz? Költöztök már? Kép Remélem igen Kép De azért jelentkezz!

Puszi mindenkinek:
Gabi</font>

pgaboka

Rita!
Na, egészséges élet az már nem létezikKép De arra kell törekedni, hogy legalább egészségesebbé tegyük. Többek között az volt az egyik ok a fogyókúrára, hogy nem egészséges a túlsúly. Annyival meg tartozom a gyerekemnek, hogy megpróbálok a lehető leghosszabb ideig vele maradniKép Aztán az is lehet, hogy holnap a fejemre esik egy tégla, de amit tudok, azt megteszem a hosszú élet reményében. De nagy lett a felelősségtudatomKép A műanyag életről meg eszembe jutott egy nagyon tanulságos dalszöveg, leírnám, csak félek, hogy kimoderálnakKép

Jó éjszakát!Kép
Vendég

Gabi!
De jó! Végre valaki, akinek bevált a CallaneticsKép Eddig még mindenki kiröhögött, főleg a férjem... szerinte úgy néznek ki a gyakorlatok, mint valami "nagyon-nagyon kortárs táncművész agymenése"Kép PasiKép
Kismama-torna miatt meg irigy vagyokKép
Köszi!

Bea
Vendég

Hát, én is elkezdtem a callan-tornát, de bevallom én unom...Kép Bár most kaptam a húgomtól egy angol nőt (mármint aki dvd-n callaneticsezik...Kép), azt még meg sem néztem, lehet, hogy az jobb, mint a magyar.
Nekem Béres Alexandra vált be, meg van bérletem egy fitness-terembe is, de az utóbbi két hétben semmit nem tornáztam. Érzem is, és rossz nagyon... Kép
Ráadásul hamarosan lejár, és még lenne vagy öt alkalmam, amit nagyon utálnék, ha bennük ragadna... Na majd jövő héten megyek naponta (Igen...Kép)

Ildi, milyen a háromgyerekes élet??
És egy kislány??
Natasa-hiányom van! Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Még mindig itt nyüzsgök... Kép

Ildi,
neked meg nem is írtam... Utólag vettem észre. Örülök, hogy jól megy minden. Natasa nem él éjszakai életet? Vagy csak enni kel fel? Zsoltikának voltak olyan éjszakái az elején, amikor úgy gondolta, hogy nappal van és cipeljük ide-oda a lakásban Kép Még leülni sem bírtam vele...

Rita,
hajrá torna! Naponta??? Hát... Kép

Bea,
az én férjem nem röhögött. De amikor először próbálta végigcsinálni velem a hasizom-részt (400 db), akkor azért meglepődött. Mert hogy nem sikerült Kép De gyorsan belejött Kép

Nehéz egészségesen élni ebben a mű-világban Kép De azért próbálkozni kell Kép Norbit kérdezted: én sem bírom őt magát, mint embert. Nem szimpatikus az egész család és kész. Ennek ellenére a fogyi rendszere nekem nagyon bejött, van tőle egy kick-box dvd-m, amit szintén imádok Kép Ami tetszik az egészben, hogy ő tényleg próbál lendíteni a magyarok egészségi állapotán, és valóban egy csomó embert lefogyasztott. Mellesleg jól megszedte magát, igen... Én nem bánom, mert szerintem ha ő nincs, én nem tudtam volna lefogyni.

Ezt most elég röviden írtam le, a témáról regényeket lehetne írni Kép

Ja, valahol láttam, hogy Update étterem (!) nyílt Bp-en. Nem tudjátok, hol van? Csak kiváncsiságból kérdezem Kép

Tényleg megyek.
Gabi

pgaboka

De, legalábbis fog nyílni egy hamarosan a moszkva téren. ott járok minden héten, várm, kíváncsi vagyok... Biztos lesz nagy nyüzsgés...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?