Lányok, lassan én is elbúcsúzom mára, mert megyek haza főzni, aztán a reptérre, végre jön haza a drága férjem.
Juci, én is inogok a szoli irányába... de igyekszem megállni. Tegnap még a kozmetikus is mondta, hogy még mindig jó színem van. És elővettem a púderem, amit már jó ideje nem használtam. Aztán kaptam karácsonyra egy arcszolit, azt lehet használni, csak az a gond, hogy nagyon gyenge a teljesítménye.
Jó, hogy megbírtátok állni és nem mondjátok el a 12. hétig, nálunk tudják a szülők, és én már majd' megőrülök anyukámtól, minden nap hívogat, hogy hogy vagyok. Még idebent a munkahelyemen is néha, pedig tudja, hogy itt nem tudja senki. Szóval, bár én sem tettem volna még egy darabig.
Momo, örülök, hogy minden rendben van. Hanyadik hétnél is tartasz? A down szűrésről semmit nem tudok, azt is vérből csinálják? Nem genetikai uh-val? Én úgy tudtam, hogy a 12. heti az ilyen genetikai uh. Hát, majd kiderül. Talán azok fogják tudni, akik előlrébb járnak, mint mi.
Van egy kis gondom... nincs pesti lakcímem, csak miskolci, így még védőnőhöz sem tudok bejelentkezni, úgyhogy gyorsan csinálnom kell valamit lépnek. Csak hozzánk még nem tudok bejelentkezni, mert nincs lakhatásink. És mire meg lesz... az még odébb van. Szóval, most azon gondolkodom, hogy megkérem az apósomékat, had jelentkezzek be oda ideiglenesen.
Na, megyek, lassan lejár a munkaidőm is, szép estét mindenkinek, sok puszi nektek lányok!
Remélem, hamarosan előkerülnek a többiek is.
Tücsi, Bufo, Rimar, Eszter? Tényleg, most fogtok menni lányok a 12. heti uh-ra nem? Mármint Eszter meg Rimar... lányok, mi van veletek?