Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, a smile-t nem jól tettem, persze, hogy KépKépKép

KépKép
titi_27
 
 


anita az tök szupiii!igy legalább lesz mivel egy kicsit eltereled a gondolataid!

zseppy hát sok kajával igy vagyok hogy fogalmam sincs mi kell bele és megfözöm iz alapján!ezt akkor találtam ki mikor terhes voltam!kivántam a székelykáposztát és nem tudta senki megmondani hogy kell se anyos se sogornök!akkor meg még nem volt ezetékes mobilrol meg nem teloztam haza anyának egy receptért igy nekiálltma iz alapján!
de bevált!Kép

tényleg csajok miért van az hogy legtöbb nönek a második kisbaby nehezebben jön össze?

igen lankad a topic!vagy csak rosszul látom?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok,
A kozmetikusom édesapja szülész-nőgyógyász. Szóval én kérdeztem ám tőle mindig szabad-e vagy sem. Még a masszázst is csinálta nekem, csak a hasamat nem maszírozta. Szóval Õ apukája azt mondta, hogy a hasamon ne tevékenykedjen a megtapadás, meg mi egyebek miatt. Egyébként, ha nem vagyok rosszul a kezeléstől nyugodtan lehet.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 

 
 

Sziasztok!

Látom a jó idő miatt mindenki eltünt.
Én is csak este tudok majd jönni, most csak gyorsan végigolvastalak titeket.
Addigra remélem mindenki itt lesz megint.
Na rohanok is.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Virág, igazad van, valahogy mindenki csendben van. Gondolom tényleg sokan csavarognak, babáznak, vagy épp dolgoznak. Sajnos én épp az utolsó...

KépKép
titi_27
 
 


jajj csajok!képzeljétek a párom holnap mégis megy gyakorlatraKépma telefnált neki fönöke hogy menjen utánna,ez a hapsi nem tud élni nélküleKépugyhogy mégis csak két hét lesz és én megbolondulok!ja ma meg délutános és este hatkor ér haza ugyhogy nem sokat lehetünk együttKépmost megyek egy kicsit takaritgatni!

csajok használjátok ki a joidöt mert nálunk is csak két napig tartott ma meg szakad az esöKép

ma nagyon nem jön össze semmi!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok Lanyok!

En is megvagyok,csak par dolgot inteztunk.

Juci!
Minden rendben lesz a babaddal majd meglatod,bar lehet,hogy ma mar tobbet tudsz hogy a parod volt vervetelen.

Titi!

A konyhatok tenyleg nagyon szep,eloszor en is ilyen szinut akartam,de a vegen elcsabultam a vaniliasarga fele.
A barnitot en se ajanlom,tenyleg rengeteg kemiai anyag van benne,akarcsak a hajfestekben,bizonyos szemranckremben.En ugy dontottem,hogy mindent mellozok 14.hetig,ami nem semmi mert 18 eves korom ota oszulok es eleg csunya mar a lenoves.

Virag!

Nalatok is szep a konyha,es a szinek...imadom a szineket,nalunk is minden szines.
Es a kilatas!!!Az nagyon szep.
Kitartas...el fog szallni az a ket het..jo tudom,utana meg meg hosszabb lesz de en tenyleg hiszek abban,hogy neha kifejezetten jot tesz a kapcsolatnak a tavollet.Mi sokszor honapokat toltunk tavol egymastol(muszaj) es sajnos most is igy lesz,nem lesz a legjobb igy terhesen,dehat ez van.

Rimar!

Azt hittem,hogy fo allasban festesz,ezek szerint emellett meg rendes munkad is van?Nem semmi!

En kozben ujra ferjhez mentem..de komolyan.Mert az iszlam vallas szerint mi nem hazadodtunk ossze,igy megcsinaltuk ezt a vallasi hazassagot.Hat eleg erdekes volt.
Ma a dokinal voltam,jo hir,azt mondta,hogy eltunt a beverzes es utazhatok.
Picur mar 16.7mm.Olyan edi.

Lanyok,valaki csinaltatta mar azt a vervetelese Down szurest?
Mert en mar csak a korom miatt s azzal kezdenek,aztan majd meglatjuk.
Elriasztott nagyon az amniotol,tobb paciense is elvetelt utana.

Valaki nem ismeri Siklos dokit az Istvan korhazbol?
A topikja meghalt,jo lenne megszerezni valahogy a telefonszamat.

Mas...az eper johet nalam is minden mennyisegben,bar ma le lettem cseszve,hogy egyek egy kis feherjet,nem lehet csak gyumolcson elni.KOnnyu mondani.
Ido pocsek,szel,homok,de volt eso es mennydorges es villamlas is.

Mindenki masnak udv,remelem mindannyian jol vagytok.

Puszi,

Monika
momo35
 
 


Lányok, lassan én is elbúcsúzom mára, mert megyek haza főzni, aztán a reptérre, végre jön haza a drága férjem.

Juci, én is inogok a szoli irányába... de igyekszem megállni. Tegnap még a kozmetikus is mondta, hogy még mindig jó színem van. És elővettem a púderem, amit már jó ideje nem használtam. Aztán kaptam karácsonyra egy arcszolit, azt lehet használni, csak az a gond, hogy nagyon gyenge a teljesítménye. Kép

Jó, hogy megbírtátok állni és nem mondjátok el a 12. hétig, nálunk tudják a szülők, és én már majd' megőrülök anyukámtól, minden nap hívogat, hogy hogy vagyok. Még idebent a munkahelyemen is néha, pedig tudja, hogy itt nem tudja senki. Szóval, bár én sem tettem volna még egy darabig.

Momo, örülök, hogy minden rendben van. Hanyadik hétnél is tartasz? A down szűrésről semmit nem tudok, azt is vérből csinálják? Nem genetikai uh-val? Én úgy tudtam, hogy a 12. heti az ilyen genetikai uh. Hát, majd kiderül. Talán azok fogják tudni, akik előlrébb járnak, mint mi.

Van egy kis gondom... nincs pesti lakcímem, csak miskolci, így még védőnőhöz sem tudok bejelentkezni, úgyhogy gyorsan csinálnom kell valamit lépnek. Csak hozzánk még nem tudok bejelentkezni, mert nincs lakhatásink. És mire meg lesz... az még odébb van. Szóval, most azon gondolkodom, hogy megkérem az apósomékat, had jelentkezzek be oda ideiglenesen.

Na, megyek, lassan lejár a munkaidőm is, szép estét mindenkinek, sok puszi nektek lányok!

Remélem, hamarosan előkerülnek a többiek is.

Tücsi, Bufo, Rimar, Eszter? Tényleg, most fogtok menni lányok a 12. heti uh-ra nem? Mármint Eszter meg Rimar... lányok, mi van veletek?

KépKép
titi_27
 
 


KIcsijuci!

Hogy te milyen okos vagy!!!!De komolyan.Nagyon szepen koszi az infot,igy legalabb most mar konkretan tudom hogy mit kell,majd felhivom ezt a tel.szamot.
En se akarok kockaztatni,a dokim is elijesztett az amniotol,azt mondta,hogy csak akkor csinaljuk ha rossz lenne a vervetel+genetikai uh eredmenye.
Remelem ez a doki jo lesz,mert a mostani itt szuper,legalabbis szerintem.O is magyar,regen az Istvan korhazban dolgozott.Ma is tobb mint egy orat foglalkozott velem,magyarazott,es van turelme.O mondta ezeket a vizsgalatokat,csak nem tudtam,hogy hova is menjek ezt megcsinaltatni.
Hazamenetelt meg nem fixaltuk le a ferjemmel,van par elintezendo dolog,de szerintem vagy jovo het vege fele vagy utana kovetkezo het,tehat addigra mar lassan mehetnek is erre a tesztre.Tartok az utazastol,remelem minden ok lesz+nem hanyok le senkit.
Amugy tudod az elejen csak azert imadkoztam es kizarolag arra koncentraltam,hogy legyek terhes.Mondtam is a hugomnak,hogy utana mar megnyugszom,o meg persze csak somolygott.Hat ,nem nyugodtam meg,sot csak most kezdodik az aggodas...dehat probaljunk meg lepesrol lepesre haladni.
Gondolom te is igy vagy ezzel.
Drukkolok neked,de hiszem hogy minden rendben van kisbabaddal.
Pihenjel am eleget!

Megyegszer koszi az infokat.
Ha meg idobe hazaerek,talan meg meg is tudlak nezni,ugyse voltam ezer eve szinhazban.

Puszi,
Momo
momo35
 
 


Titi,

Papiron,vagy utolso menzesztol szamitva 7+5 vagyok,ultrahang alapjan meg 8+4.Dehat en tudom,hogy abban a honapban a 10.napon ovulaltam,ok meg amugy ugy szamolnak,hogy a 14.napon.
Kezdek ultrahang fuggo lenni,ennek hamarosan vege,meghat nem is lehet annyira jo a picinek.
Mult heten is lattam mar a fejecskejet,testet,szivet,de most mar a doki megmutatta a koldokzsinort is.
ELore szolt,hogy valoszinu,hogy csaszar lesz a vege inshaallah(ezt muszaj volt irnom,tudod ha ALlah is ugy akarja) mert a mehemnek sziv alaku formaja van es a vegen nem fog tudni megfordulni a baba,marmint fejjel lefele+a korom miatt is.Na,nem erdekel,csak minden rendben legyen.De meg milyen messze van,nem?Te hogy erzed????Neha en surgetnem a dolgot,hogy jo lenne ha mar itt is lenne a kezemben,neha meg megrettenek,felek a dolgoktol,a valtozastol...es egyaltalan,gozom sincs hogy mit kell majd csinalni egy babaval...
Na,gondolom bele lehet jonni.
Jo estet,biztosan szuper ujra hogy a ferjed otthon van.
PUszi,
Momo
momo35
 
 


Sziasztok Lányok!

Szerintetek miért van az,hogy a babakocsik kifakultak?Amikor a fiam kicsi volt,gyönyörű,színes kocsikat lehetett venni.Most:szürke,barna,keki,drapp,kék,bordó,a minta pedig kockás.Lehet,hogy válogatós vagyok,de nekem nem tetszenek.
Már egy ideje nézegetem,és kétségbe vagyok esve.

Nem tudnátok ajánlani valamit torokfájásra és köhögésre nekem?A mézet nagyon nagyon nem szeretem!!!Köszi!

Mona

Kép
KépKép
monaszisza
 
 


Mona, én az oscillococcium-ot vettem, patikában lehet kapni, influenzára jó. Köhögésre sajnos nem tudom, kérdezz utána a gyógyszertárban.

Babakocsik... igen, tényleg szürke a kínálat, de én sajnos nem tudom, mi volt régebben. Használtan azért biztos lehet még szépeket kapni. Neked megmaradt a kisfiad óta egy-két dolog? Gondolom... kiságy... ilyesmik?

Momo, igen, én is szeretném siettetni a napokat, heteket, most egyelőre a 12. heti uh-t várom. Persze egyre jobban izgulok attól, vajon egészséges lesz-e, és ilyenek. Mindentől félek, pedig szerintem ez sem egészséges. Nem akarok minden káros anyagtól rettegni, túlzásba sem akarom vinni az óvatosságot. De persze szinte mindig meggyőzöm magam, hogy mindent a babáért!

A férjem gépe késik, bombariadó volt a reptérem, úgyhogy 1,5 órát késnek. Kép Még itthon vagyok, de legalább jót főztem.

KépKép
titi_27
 
 


Köszi Titi!Megkérdezem mit lehet köhögésre szedni és megveszem amit ajánlottál.
A fiam után csak a kiságy maradt meg,abba kell új matracot venni.Azon kívül mindent meg kell vennem,mert ami volt azt vagy eladtam vagy elajándékoztam.
A babakocsit nem sokkal 1 éves szülinapja után eladtam,mert nem volt hajlandó beleülni,életveszélyesek voltak az akrobatamutatványai,amivel menet közben megörvendeztetett.

Mona

Kép
KépKép
monaszisza
 
 


Nem is akartad megtartani a dolgokat a második babábak?
A férjem noszogatom, hogy vegyünk használt dolgokat majd, de azt mondja - és igaza van - hogy csak nem fogunk a gyereknek használtat venni, főleg az elsőnek. Amúgy is tartsuk majd meg a többinek. Kép Csak azért a tárolásra is gondolni kell... nem kevés helyet foglalnak el ezek a cuccocskák.

Na, indulok a reptérre, 21.00-kor jön a repülő.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok csajok!

hát megint nincs idöm visszaolvasni!de bele beleolvastam!

momo afp-vel nézik a downkort de az már nem megbizhato ugyhogy szerintem ultrahangal nézesd meg!hát igen tényleg a kockás babakocsi a divat de mi nimrodkána macisat vettünk anno mind a három babakocsink macis volt a negyedik kockás azt el is loptákKép meg minden babacuccunkon volt maci!

na megyek mert ki kell használnom ezt a kis idöt amig api itthon van!puszi mindenkinek joéjszakát

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Olyan jó volt az idő ma. Még biciglizni is voltunk.

Virág!
Nálatok még mindig esik? Jaj nem akarom, hogy essen.
Nagyon sajnálom, hogy két hétig lesz távol a párod. De te nagyon erős csaj vagy, amúgy meg írj nekünk sokat,és hamar elszáll a két hét meglátod.

Titi!
Mi jót főztél az uradnak? Merre volt?

Mona!
Hát igen, a babakocsiknal elég fakó színűk van mostanában.

Jaj lányok most olvastam a baba magazínban, hogy a Soroksári úton lévő Mega Toys helyén BABYOUTLET nyílik 1000 m2-en babáknak és mamáknak.
Szerintem kismamaruhákat is lehet ott kapni. REmélem nemsokára már mindenkinek szüksége lesz rá.


A többeik mostmár igazán jelentkezhetnénel, mert nagyon eltűntek (Tücsi, Eszterke, Bufo, Rimar, Ági, Anita. Ancsi)Merrre vagytok már?????

Na megnézem a Barátok Közt és majd jövök.
GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Momo,
Elvileg most már a 12.heti uh-n nézik a nyakiredő nagyságát és ez is a Down-kór kiszűrésére szolgál. De teljesen igazad van, inkább véérvétel, mint amniocentézis.

Titi,
A védőnőhöz nem is kell bejelentett lakcímednek lenni. Oda kell menni, ahova meg fog születni a kisbaba (mármint haza viszed). Én legalábbis így tudom, mert hugicámék azuglóban laktak albérletben és nem voltak oda bejelentve, még gyerek dokit is ott választottak...

Juci,
köszönöm megkaptam, úgyhogy adom is neki.

Köhögésre Stodal sziup, ez is homeos. Vagy még ajánlom a lándzsás utifű szirupot, illetve a karamellt.

Babakocsi,
Nemcsak a pierre cardin-osak kockásak? ezek régen is kockásak voltak. Én az elsőnél is az ár-érték arányt néztem. Szóval pl.babakocsit használtat vettünk. illetve azt mondtam max.30ezer Ft, mert úgy is max. 1,5 évig használjuk. És tényleg nem fogtok tudni mindent elrakni (nincs az a hely)KépKép

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Sajnos már nálunk is esik. Ráadásul az egyi kismerősöm írt egy sms-t, hogy zárkozzunk be jól mert betörők járkálnak a faluban. Hát jó kilátások éjszakára.

Honnan értetek ennyire a homeos dolgokhoz? Van valami könyvetek, vagy a neten néztek utánna? Engem is érdekelne.

Ja, nem is jelentettem, hogy még mindig nem jött meg. Remélem mostmár kihúzom addig, amig meglesznek a leletek. Bár amilyen szerencsés vagyok mostanában, nem hiszem.

Babakocsról annyit, hogy nekünk is kettő van, mivel az egyikel nagyon nehéz volt forogni, ezért mikor a Rezi már ült akkor vettünk egy könnyen összecsukhatóst is, aminek a színe is szuper és a formája is jó.Meg a kocsiba is elfért,így sokszor vittük magunkkal. Most persze mindekettő a pincében van, és várja a kistesó érkezését. De ha sokáig várat magára, akkor biztos eladjuk.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Úgy látom már mindenki pihen

Lassan én is nyugovóra térek.
Jó éjt és szép álmokat!

Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Jo reggelt Lanyok!

Fel 6kor mar felebredtem,ez is szokatlan mostanaban.

Titi!

Igaza van Zseppynek,mert ha visszagondolok,a hugom anyukamhoz van mind a mai napig bejelentve a 17.keruletbe,es amikor terhes volt akkor a 10.keruletbe laktak es oda jart vedonohoz,tehat ez nem lehet problema.

Szep napot mindenkinek,itt ujra kek az eg es sut a nap,megyek is csaszkalni egyet.

Momo
momo35
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Én is korán keltem, de a kicsi lányom még alszik, ezért gyorsan benéztem hozzátok.
Mostmár nálunk sem esik az eső, de azért nemnéz ki valami szép időnek.
A hőm már reggelre csökkent egy kicsit, de még mindig 36,9 volt.
Tücsi mostmár jöhetne, mert kezdek izgulni érte. Nem szokot ilyen sokáig távol lenni tőllünk. Még a múltkori lelet eredményeit se osztotta meg velünk.
Lányok, készültök már a húsvétra? Én tegnap csináltam egy kis díszítést a lakásban.
Virág!
Nálatok még az udvarokat is feldíszitik húsvétkor, igaz? Ti is szoktátok?

Na megyek készülödni, mert lassan kel a Rezi is.
Majd még jövök.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!
Itt nálunk meglehetősen taknyos az idő.Hideg nincs, de minden vizes, és rengeteg a giliszta.Nem félek tőlük, de szegénykéimet nagyon útálom.Mindig attól félek, hogy rálépek.Ilyenkor még sétálni se megyek ki, csak ha nagyon muszáj.

Mi meg elhatároztuk a kicsi férjemmel, hogy felújítjuk a fürdőszobát.Jó kis munka lesz, bontás, koszolás meg fürdés máshol.Kibírjuk.Valószínű Miskolcon fogunk bevásárolni, eddig ott találtuk a legkedvezőbb árakat.

Momo!
Én főállásban festek.Miből gondoltad, hogy nem?Valamit biztos írhattam, amiből erre következtetszKép

Mindjárt itt a 4-e, akkor megyek a 12 hetes UH-ra.Megkapom a citológia eredményét és az első AFP vizsgálaton is átesek.Nem értem, mi a francnak kellett bevezetni, hogy kétszer csinálják?Tudja mindenki, hogy alpaból nem megbízható, csak azért csinálták hogy eggyel többször szúrkálják az anyukákat?

Ja, igen!Megkaptam végre a kiskönyvemet!És viszonylag könnyen sikerült elintézni azt is hogy táppénzre menjek 77 napra.Azt hittem nehezebb lesz.Bekönyörögtem magam a dokimhoz és megkértem, hogy próbáljuk ezt valahogy elintézni, és elintézte.Ez azért kellett, mert így 81000.- tgyást és 73000.- gyedet fogok kapni.Ez azért jó nem?
Köszönhető ez a szakbarbárnak!

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok.

Virág!
Mondtad, hogy nem írok magamról. Akkor most panaszkodok egy kicsit. Éjszaka megbetegedtem, elkezdett fálni a torkom. Ráadásul egymás után jöttek rám a pánikrohamok éjjel kettőtől.... Nagyon rossz volt, azt hittem nem élem túl. Majdnem reggelig küzdöttem a rohamokkal. De sikerült nyugtató nélkül végigcsinálnom! Csak most kialvatlan vagyok. A torkom is fáj, de nem vészes.

Gyöngyi!
Még ez is nagyon szép hő! Tesztet azért nem csinálsz? Soha sem lehet tudni. Vagy vársz türelemmel éslesz ami lesz?Kép

TitiKép
Sajnos itt Miskolcon sem tudok olyan kismama boltot, ahova érdemes lenne menned. Vannak ilyenek, de ahogy a kirakatot elnézem meg az árakat.....nagyon drágák! Persze nagyon szépek is a cuccok. Ha már végre oda jutnék, én varrni fogok magamnak rucikat. Van is pár mintámKép
Párod épségben megérkezett?

Juci!
Miért kérdezték, hogy kaptál -e vérátömlesztést? Mégis lenne valami másfajta ellenanyag a véredben ami akkor kerülhetett bele?

Momo!
Mindegy az, hogy császár vagy sima szülés. Lényeg, hogy a babának a legjobb legyen! Mindkét szülésnek van előnye és hátránya is.

Most nyíltnapra megyek Marci leendő ovijába. nemsokára indulok isKép nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz. Itt van velünk szembe az út túloldalán, úgyhogy nem kell messze mennem.
Délután pedig megint varrótanfolyamKép Tegnap egész nap varrtam. Marcinak csináltam egy bordó kisinget.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Na végre itt vagyok. Hétfőn mentem Dávidért és kedden este jöttünk haza. Anyánál is van net, de nem sikerült a gép elé férkőznöm.
Nagyon aranyoak vagytok amikor írjátok, hogy milyen erős vagyok. Hát ez nincs így. Amikor nem lát senki akkor bizony jönnek ám a könnyek is.
Babakocsi témában sajnos én kirívó eset vagyok, nekünk 5 db van. Jó mi. Kettőt kaptunk a többit mi vettük. Tehát most lesz majd miből válogatni.

Virág
Nagyon szépek lettetek. A kilátás pedig csodás. Most már csak élvezni kell. Végül elment a férjed?

Titi
Ne izgulj az uh miatt, minden ok lesz. Jövő héten kell menned? A férjed szerencsésen hazaért?

Juci
Ne hajtsd magat túl. Milyen a közérzeted?

Momo
Ezen az érzésen mindenki átesik. Én el sem tudam képzelni honnan fogom tudni mit kell csinálni a babával. De meglátod, ha már ott van tudni fogod ösztönösen mit kell tenned. Bár az elején nem árt ha van segítséged.
A császár manapság már nem olyan kockázatos mint régen. Ha a doki így látja jónak a baba miatt akkor ezt el kell fogadni. De addig még sok idő van bármi lehet.

Oné
Mi a helyzet, még nem jött meg tegnap óta?
A húsvéti díszítéssel még nem állok sehogy.Nekünk nincs udvar így ez kilőve.

Zseppy
Kozmetikus szerintem sem ártalmas, ha nem használ gépeket. Inkább kényelmetlen nagy hassal háton feküdni.
Szolzni te jártál? Neked mit mondtak, lehet?
Hogy telnek a napjaid, van már egy kis rendszer benne?

Mesi
Merre vagy , remélem nincs nagy gond? Múltkor is akkor tüntél el egy időre amikor magad alatt voltál. Gyere közénk vissza, mi lelket öntünk beléd, ha el vagy kenődve.

Na megyek, ebédet csinálni. Még jövök.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt! Nem tűntem el lányok, csak nem volt időm jönni.
Nem is tudok magamról mit írni, most stagnál minden.
A mensim még nem múlt el teljesen. Azon gondolkodtam, hogy ebben a hónapban védekeznünk kellene, hátha a gyógyszerrel együtt nem lenne szerencsés egy babó. Nem lányok?
Nálunk nagyon rossz idő van, szakad az eső. Semmihez nincs kedvem.
Anita
Majd később még benézek.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok lányok!

Na, megint egy szürke hétköznap a munkahelyen. Ráadásul olyan szürke minden, szó szerint. Csepereg az eső, el van keseredve az idő. De hétvégére már megint szép időt mondanak. Kép

Férjemnek este chillis babot csináltam, nagyon szereti, magamnak meg főztem megint egy kis zöldbablevest. Olyan jól esik mostanában.

Lányok, ritka pillanat, de reggel olyan rosszul voltam, ki is adtam a taccsot! Öklendeztem, hányingerem volt, szóval most aztán marha jó idebent ülni. Kép Hát, ez van, muszáj pénzt keresni, hogy legyen majd miből pelust, babaágyat... stb venni. Kép

Én 12. heti UH-ra majd csak 19-én megyek, most még csak a 9. héten járok sajnos. Elvileg 9+3 vagyok.

Na, lányok most megyek, muszáj dolgoznom, van mit. Majd igyekszem még ma jönni.

KépKép
titi_27
 
 


Kép

Kismamaruha: Ha valakinek kell, akkor én tudok adni.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Anita!
Melyik gyógyszerről beszélsz?
Amiket szedsz, azoktól semmi baja nem lehet a babának! Pont azért vannak, hogy legyen babaKép A duphaston a természetesen termelődő progreszteron hormonhoz hasonló, amit nagyon széles körben alkalmaznak, sokmindre. Amikor babás vagy, sok-sok milyen hormon van benned, így ez nem árthet! A closty meg ahoz kell, hogy baba legyen, hohy beinduljon a peteérés. És nem is hormon!! Vagy van más gyógyszer is amiről nem tudok?

Zsuzsa!
Hol tartjátok az öt babakocsit?Kép

Mesi!!!!
Mondj már valamit nekünk! Hogy vagy?

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Nem, nincs más gyógyszer, csak arra gondoltam, ha ebben a hónapban nem védekezünk és veletlenül összehoznánk a babát, ez lehetséges- e? Na ezt jól megfogalmaztam. Na mégegyszer, ha most elmúlik a mensim nem védekezünk és lesz peteérésem, én viszont elkezdem szedni a duphastont 16. naptól, amitől elvileg meg kell hogy jöjjön az esküvőnk körül. Akkor lehetséges-e most ebben a hónapban, hogy összejön a baba? Értitek mit akarok belőle kihozni? Mert így elég zavaros! Ha értitek reagáljatok rá valamit. KöszikeKép
Mesikém láttam megkérdőjeleztél 5 cn van ma. Köszike.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Mi van veled Mesi? Rég voltál!
Ez lemaradt...Kép
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Lanyok,lenne egy kerdesem.
Visszeres a labam es a dokim tegnap bebi aspirint irt fel.Azt tanacsolta,hogy utazas elott 4-5 nappal kezdjem el szedni+a repules napjan.
Na mar most utananeztem,legalabbis az angol honlapokon mindenhol tiltjak az elso trimeszterben.
Szerintetek????

Rimar,

a tappenz miatt hittem hogy mashol dolgozol,persze akkor egyeni vallakozo vagy?BOcs,nem vagyok jaratos az otthoni dolgokban.

Titi!

Szegenyke,biztosan rossz lehet dolgozni.DOhanyoznak meg korulotted?
A fuston kivul nagyon zavar meg a cicakaja szaga,dehat szegenykemnek muszaj enni adni.A zoldbablevest hogy fozod?Kaprosan,tejjel vagy tejfollel?Nekem is van itthon,gondoltam hogy kene csinalni csak nem tudom hogy.
Ket napja annyira megkivantam a tokfozeleket,meg is csinaltam cukkinibol(itt nincs tok),de ment egyenesen a kukaba,mire megfott ,ra se birtam nezni.
Zoldalma,nyam,nyam,nagyon finom,minel savanyubb annal jobb.Tegnap meg a dokinal is azt ragtam,szerencsere nem zavarta.

Koda!

Fogalmam sincs,hogy mi az elozmenye a panikbetegsegedknek,vagy mi valtja ki,de voltal mar kineziologusnal?Bocs ha igen,csak az hatha tud segiteni.

Az ido sajna elromlott,jon a homok,por.De a legkondi mar ezerrel megy,meleg van+amiota terhes vagyok melegem van,pedig amugy meg tudok fagyni meg 20 fokban is.
Momo
momo35
 
 


Momo, sajnos az aspirinről semmi infóm. Kép

Zöldbableves: én tejföllel csinálom. Kis rántás+pirospaprika+1 kis doboz tejföl, összekeverem, és beleöntöm a felfőtt babba. Egy hagymát teszek bele, és 1-2 leveskockát, attól finom íze lesz. Egy mini ecetet, sót, borsot, ízlés szerint. Nagyon egyszerű!

Van még almám, bár azt mondja a kolleganő, lehet, hogy sok lett a savam, azért hánytam reggel ilyen sárga nyavaját (gondolom, epét). Nem tudom, én meg azt hittem, a baba miatt hánytam.

Mesi, mi van veled? Köszi a táblát, de azért nagyon hiányzol ám nekünk, legalább néhány sort írj, akár csak azt, hogy miért nem tudsz jönni. Aggódunk érted!

Anita, bár tudnék segíteni, de halvány fogalmam sincs ezekről a dolgokról. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Koda
3 anyukáméknál van a garázsban szépen becsomagolva. Kettő pedig nálunk a tárolóba.
Jobbulást! Szegénykém szar éjszakád lehetett.

Anita
Én sem tudom mit lehet ilyenkor csinálni. Hívd fel a dokit ő megmondja.

Momo
Ha a hatóanyaga megegyezik az itthon kapható algopirinnel akkor elvileg szedheted. Egyébként a viszérre miért jó az aszpirin? Olyan súlyos, hogy fáj és fájdalomcsillapítónak kaptad? Ha csak dudoros és nem okoz más bajt én nem szedném be az első 3 hónapban.

Mesi
Köszönjük a táblát.Kép Legalább látjuk nem tüntél le.
Mi van veled, mondj már valamit?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Momo,
Ha doki mondta, akkor biztos szedheted. Nekem azt mondta a kórházban egy gyógyszerész kismama, hogy kúraszerűen, ha több hónapig szeded, akkor káros. Az aspirin pedig a vérrög képződés ellen javasolt, hogy ne kapjál tüdő embóliát, szóval inkább szedjed.
Azt mondják nagyokosok, hogy a heti egy aspirin bevétele segít elkerülni az infarktust például, ami úgy szintén vérrög.
Meg vannak jó kis kompressziós harisnya nadrágok repülő útra. Ha tudsz szerezz be ilyet és azt vedd fel.

Anita,
így látatlanban szerintem ez a gyogyó is a peteérésben segít, tehát nagy baj nem lehet, de tényleg inkább doki mondja meg...

Már azt se tudom ki kérdezte mi van velünk. Hát rendszer az csak annyi van, hogy az éjszakát már majdnem átalusszuk. Egyébként nem nagyon...De mondjuk nem zavar, mert majd ki fog alakulni. Most, hogy jó idő van mindig rohanunk sétálni. Ma délig dolgozik apa, úgyhogy megyünk is nagyot sétálni...

Mesi,
mi van veled? tényleg rég voltál, és most is csak a táblát tetted felKépKép

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


AnitaKép
értem, hogy mit kérdezel.
Ha lenne peteérésed és megfoganna a baba, akkor csak erősítené a terhességedet a gyógyszer. Ugyan is koraterhességben a lepény kialakulását, jó megtapadását is segíti!. Ez a szer arra törekszenek, hogy a sárgatest működést támogassa, hogy az embrió jól beágyazódhasson.
Nagyon sok koraterhes nő kapja egészen a 12. hétig.
Ha viszont nem fogan terhesség, akkor meg fog jönni tőle. Szóval nyszerintem nyugodtan próbálkozzatok!

ZsuzsaKép
Szuper ennyi babakocsi! nekünk is kéne venni újat, ha jönne már a tesó.
És az éjszak tényleg vacak volt. Csak nehogy odavarrjam a ruhához az ujjam a tanfonyamonKép

TitiKép
Híztál már valamennyit?

MomoKép
Az aszpirin a terhesség 6-9 hónapjában nem szedhető, 0-6. hónapban 150 mg-ot meg nem haladó adagok szedhetők hosszabb ideig..(kisdózisú aspirin terhességben megengedett .)
A bébiaszpirin csak 100 mg-os. Ha ezt szeded, bajod nem lesz belőle! Sőt! Nálad ajánlatos is

koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, bizony, már 3 kg-t híztam. Kép Sajnos. A hasim meg már kidudorodik, de az csak a plusz kg-t miatt, és nem a babától szerintem. Azért ez korai volna még. Mondjuk úgy, hogy hurkás vagyok nagyon. Kép

De az Elevitet meg a Folsavat még kitartóan szedem. Hú, még 3 hét van 19-ig, és a 12. hétig. De jó volna, ha már holnap mehetnénk a dokihoz!

KépKép
titi_27
 
 


Koda, jut eszembe... április 20-án megyek haza, akkor leszek túl a 12. héten, és az orvosi vizsgálaton, ha van kedven, találkozhatunk, beülhetünk teázni. Hmmm? Mit szólsz hozzá?

KépKép
titi_27
 
 


Lányok végre valami sikerült az elmúlt időszakban. A főnököm telefonált, hogy holnap menjek be , mert jogos a kérésem és teljesíti. Tehát az ügy rendeződni látszik, csak egy bibi van attól a naptól venne vissza amikor a kérvényt beadtam, nem amikortól én kértem. Ezzel egy kicsit ki van centizve az idő, mert így 183 napom van, most már csak szorítani kell, hogy ne szüljek hamarabb a kiírt időpontnál.
Titi
Nem baj, hogy híztál egy kicsit most meg van engedve. Tegnap megmértem magam és 1kg nekem is feljött. Ez jó mert ugye 2kg fogytam a betegeskedés miatt. Azt nem is merem mondani, hogy a 14 hét közepén 170cm és 50kg vagyok, mert még a végén a kórházba kötök ki. Úgy nézek ki mind egy sovány giliszta aki lenyelt egy meggymagot.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo,
szívesen átadok egy-két kilót. Hiába kértem dokimat, hogy csaszival együtt oldjuk meg a feleslegetKépKép
Figyusz, apa botlásán meg próbálj felül emelkedni (ahogy eddig). Azt próbáld meg kideríteni, hogy Õ mit mond mi vol az oka. Hátha történt valami, anit azóta sem tudott megoldani. Nem biztos az a jó megoldás, hogy nem beszéltek ám róla. Tudom, nehéz, meg könnyű okosnak lenni.

Titi,
nem biztos a plusz kiló látszik hsadon. Én terhességem elején fogytam csak, de a hasam rendületlenül nőtt. rajtam már a 2.hónapban lehetett látni. Nadrágokat még felhúzni sem tudtam... Egyszerűen ilyen alkat vagyok.

Szoliba én nem jártam eddig soha. Szerencsés alkat vagyok, mert hamar lekap a nap és aztán az sokáig marad. Viszont lehet én is veszek olyan krémet, mert akkor nem fogok leégniKépKép

Most nézem Gyulai István emlék műsorát. Tiszta rosszul vagyok, hogy ilyen rendes emberek elmennek közülünk! Hofi, Knézy, Sinkovics KépKépKép bizony én megsiratom mindig őket...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


sziasztok!ma nagyon punnyadt vagyok!süt a nap felhös az ég biztos idö miatt vagyok ilyen levert!na meg hát a drágám is elment maKép

kicsijuci!voltál valaha kimittudon?

titi!miért ne látszhatna már most a baba!mindenkinek máshogy van!lehet neked ilyen az alkatod!ez a 3hét meg hamar elfog repülni akrácsak a kilenc honap!ne sietesd mert olyan gyors hogy észre se veszed és már ott a kezedbe a baba!igaz én is alig vártam már hogy vége legyen de most azt mondom lehetet volna egy kicsit lassabb is!

bufo!végre valami jo hir is!szoritok hogy ne szülj hamarabb!igaz nem csak a pénz miatt amugy is!

zsepy nem vagy egyedül ilyen dolgokon nekem is könnybe lábad a szemem!

koda!hát ez nagyon szörnyü én igen laikus vagyok ebbe a témába de nem tudnak valamit segiteni rajtad hogy ez elmuljon vagy enyhüljön?

anita!szerintem se árt a babának ez a gyogyszer mert végülis azért adják hogy legyen baba!

oné!vegyél léci egy tesztet!már ugy izgulok érted!ugy örülnék ha már sikerülne a baba!

rimar!akkor nektek is lesz melo böven!de legalább szépek lesztek!jol vagy amugy?valami változást nem érzel?nöt már pocid?

kisfiamnak letört a foga az elöbb hozta be!most meg meséli hogy ráharapott a pénzre!hihetetlen!

TÜCSI!MI VAN VELED??????MIÉRT NEM IRSZ NEKÜNK?AGGODUNK ÉRTED!LÉCCI IRJ!!!!!CSAK ANNYIT HOGY JOL E VAGY!!!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Bufo, akkor most papíron visszamész dolgozni? Jól értem? De csak papíron? Hogy lesz tovább? Eddig Gyeden voltál Dáviddal, és lejár, vagy hogyan is állsz? Igyekszem felfogni, és talán tanulni belőle.

Lányok, lehet, hogy igazatok van, és rajtam már most látszik a baba. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Hát Tücsi nagyon eltünt. HaHóóó gyere vissza hozzánk.

Bufo!
Örülök a jó hírnek. A kisfiad a kiírt időpont szerint született? Amúgy meg írigyellek a kilóid miatt, igaz 1-2-öt felszedhetnél. Én is 170 magas vagyok, de le se merem írni hány kiló. (Na jó 68)
Sajnos a szoptatás során sok csokit ettem ,pedig a szülés után úgy jöttem haza hogy nem volt felesleg. Egy 5 kg minusszal ki lennék békülve.

Koda! Virág!
Tesztet tuti nem veszek, mert nem akarok csalódni. Amúgy meg úgyis csak késik.
Koda!
Vigyázz az ujjadra a varás során, nehogy elaludj tényleg. Valaki írta a kinezológust. Én is most hétvégén megyek hozzá először, majd elmesélem milyen.

Virág!
Nem semmi srác a kisfiad. De olyan hihetelen dolgokat ki tudnak találni. Egyszerűen imádnivalók.

Majd még este jövök, és remélem TÜCSI addigra jelentkezel.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


TitiKép
Igen-igen találkozzunkKépKép Már nagyon várom! A teázó szuper lenne, ott van fini koffeinmentes tea, meg finom csoki, amitől majd hízunkKép
3 kiló ment fel? Hát amennyit eszegettél mostanábanKépKép De a lényeg, hogy a baba mindent megkapjon. Majd utána lemegy úgy is a sok nemalvástól meg teendőtől.

VirágKép
Sajnos nem tudsz segíteni, de ha meghallgattok, már az is nagyon jó!
A kisfiad tényleg nagyon rosszKép

ZsepyKép
Nagyon jó, hogy ilyen bőröd van. Ahogy írtam, én napallergiás vagyok. Egy réteget ide adhatnál nekemKép

ZsuzsaKép
Nagyon jót nevettem ezen a giliszta hasonlaton. Szinte elképzeltem magam eléKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


koda hát ja elég rossz!de most kivételesen ezt nem a rosszaságának tudom be4ugyanis ezt a fogát már csinálták egy porcelán réteget huztak rá!gondolom most babrált az érmével és ahogy ráharapott letört neki ez a porcelánfog!ez van!majd megcsinálja az orvos ha lesz betegbiztositás!most azt hiszem lefexek aludni!nem tudom mi van velem!de akárhányszor elemgy a férjem minden délután alig birok ébrenmaradni!pusz mindnekinek este jövök

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi
A gyerek születése után 168 napig Tgyáson voltam, azután gyeden, majd idén január 20. óta gyesen vagyok(Dávid akkor volt 2 éves). Most március 20-tól megszüntetjük a gyest és papíron munkába állok. A valóságban nem, mert az itthonlétem ideje alatt felgyülemlett szabadságot(68 nap) köteles kiadni és a munkábaállást ezzel kell kezdeni. Ha ez letelik (junius 25) akkor táppénzen leszek szülésig. Így lesz meg a munkában eltöltött időm(180 nap) a következő tgyáshoz és gyedhez. Remélem nem voltam bonyolult.

Zseppy
Tudom felül kell emelkednem rajta, csak vannak olyan helyzetek amikor nem megy.Pl: ha tudom, hogy aznap a munka miatt találkoznak. Persze beszéltünk róla miért történhetett ez meg, minden oldalról megrágtuk.Tisztában vagyok vele, hogy mind a kettőnknek változtatni kell, mert ha nem tesszük nem fog működni a dolog( szerintem). Azért néha előjön a téma, de mindig oda lyukadunk ki, hogy inkább hanyagoljuk. Az a baj nem tudomm mi a jó megoldás ha folyton szóba kerül és felhánytorgatjuk, vagy inkább nem beszélunk erről.

Virág
Egész nap én is nyomott vagyok, bár mostanában folyton tudnék aludniaz időjárástól függetlenül. Meddig lesz távol a férjed?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


10napig!de már most hiányzik!az a baj ilyenkor nagyon parás vagyok!lehet dilisen hangzik de pl este mindig attol félek bejönnek másodikon lakunk de pont erkélynél van ereszcsatornaés képzelödökKépnapközbe meg attol parázok hogy valami bajunk lesz és nem érem el meg ilyenek!tök hülye vagyok!régen volt olyan hogy mikor elment rámjött a fejfájás de olyan szinten hogy alig kaptam levegöt szédültem !mondjuk az még nagyone elején volt!és egyedül voltam!most itt a kiskincsem!

szerintem a férjeddel beszéljetek rola de csak addig a szintig amig nem hánytorgatás!azért elég rossz lehet igy neked hogy még egy helyen is dolgoznak!én biztos belebolondulnék!és azt irtad nem vagy erös mert néha sirsz hát de igenis erös vagy mert tudtál esélyt adni és probálod megmenteni a házasságod!ugyhogy igenis erös vagy!az meg hogy sirsz tök természetes ilyenkor ki ne sirna!mondjuk jobban örülnék ha nem kéne nem lenne miért sirnod!na mostmár megyek alukálni!
ja amugy meg te babokád miatt tudnál aludni de nekem nincs baba ugyhogy tuti idöKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Végre gépközelbe kerültem!

Baross utcai kismama boltok: szerintem nagyon drágák, főleg a felsők. Arra az elhatározásra jutottam, hogy nadrágot és szoknyát muszáj lesz vennem, de a felsőket megoldom az L-es XL-es méretekkel. Fürdőruhából is jó lesz a "normál" nagyméretű. Szóval: szerintem a C&A és a Cora megfizethető, majd megnézem a Soroksári úti új áruházat is.

Juci!
Próbálom írni a PhD-t, de még nehezen szántam rá magam az alkotásra!Kép Pedig muszáj lenne!!!

Holnap megyünk UH-ra, remélem megmutatja magát a baba!Kép (Mármint, hogy fiú-e, vagy lány.)
A leleteim teljesen jók voltak, csak némi vashiányom van, úgyhogy emelni kellett a vas utánpótlás mennyiségét.

Cupicica
cupicica
 
 


Juci!

Köszi a címeket! Igen, én is észrevettem, hogy az idei divat kedvezni fog a kismamiknak!Kép

Titi!
Talán emlékszel, az első három hónapban és is nagyon rosszul voltam. Kétfajta homeopátiás bogyót is szedtem. Az egyiknek Sepia a neve, ez kifejezetten terhességi hányásra, hányingerre való, recept nélkül kapható. A másikat hosszas kikérdezés után választotta ki az orvosom, 12 lehetséges bogyó közül. A homeopátia ugyanis két dolgot néz: magát a tünetet, illetve az egész embert. Szóval, ezt a másik bogyót szakemberrel kéne kiválasztani...Kép

A jéghideg ital nekem is bevált, és sokat segített a Korpovit keksz is. A levesek is nagyon jól estek.
A kórház után csak az "eperizű csipkebogyó hibiszkusszal" teát "küldte vissza" a baba, de azt azonnal!Kép (Azt hittem, nem érek el a mosdóig...Kép)

Cupicica
cupicica
 
 


Úgy látom, már mindenki hazamentKép
Sajnos nekem nincs otthon net, úgyhogy csak péntek tudok jönni!

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok!
Már két hete nincs menszi!!!!Kép Holnap nőgyógyihoz megyek! Drukkoljatok!
Egyész nap émelyegtem
Szerintetek az Elevittől van olyan nagy bélmozgásom? Nektek nem tett be a gyomrotoknak?
Musti
musti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?