Hali mindenkinek!
Gány egy időre ébredtünk
, a tegnapihoz képest kikérem magamnak!
Pussykám
Szuper volt nálatok, nagyon köszönjük a vendéglátást. Urad remek házigazda volt, engem speciel folyton itatott, nem győztem pisilni
Azóta azon gondolkozom, hogy jól leléptünk, pedig segítenem kellett volna a romeltakarításban....
Tök jó a májusi tali Serfiéknél
Bár hamar itt van mindig a következő, de lehetne sűrűbben is talizni, nem? Ez az évi 6 alkalom elég gyér. Mindenestetre májusban ott leszünk (remélem), és legalább Serfiék sem lépnek le olyan hamar
Ja, a képekről. Visszaolvasás közben mertem remélni, hogy én nem leszek rajta egyiken sem, erre pont az én sertés testem az első ami betölti a képernyőt. Köszi!!!!
Ja, gepárdkák kezdik szeretni az ízeket, de még csak gyümizünk és uzsira sinlac, szintén gyümivel. Szóval, Serfi
az a képen sinlac frutapura körtés almával. Utána ha kérnek még szopi is van. Reggel, délben, este csak szopi, tízóraira meg banán, alma, bari (+szopi). Mikor mi, vagy mix. Hát így. Remélem még sokáig lesz tejci, elnézve ezeket a tápi árakat, háááát már csak azért is
Ja, és képzeljétek, a lefagyasztott tejciket, úgy döntöttem odaadom egy örökbefogadott babának. Remélem fel tudják használni, neki nagyobb szüksége lesz rá
Zsombikám továbbra is brümmög, annyira édes. Pussykám, én felvettem videora! Ja és a múltkor mi volt!!!! Fürcsi után, vacsi előtt szembe raktam őket az egyik kiságyba. Tettem vettem, kiteregettem a törcsiket, előkészültem a szopihoz (kispárna, víz, stb) erre hallom, hogy röhögnek, hangosan kacagnak!!! gepárdkák. Osonok be, Bazsa bent volt szerencsére, kamerával a kezében. Hát nézték egymást, nevettek, a Panci meg produkálta magát, ide-oda dőlöngélt, erre a Zsombi hatalmasakat kurjongatott, ez meg tetszett nagyon a Pancinak! Csajok, fel van véve, ezt látni kell!!
Tegnap végre nagy levegőt vettem és mindhárman kocsiba ültünk, kimentünk Telkibe az Adrihoz (Bogi, Kata ismeri őt) Egész jó volt a forgalom, picúrok aludtak, kint meg nagyon jó volt. Eszméletlen az a csend, nagyot sétáltunk, dumcsiztunk. Jut eszembe, Pussykám
, jövő héten hozzátok is kimegyünk ha szeretnéd!!! Eszti
Anyós már meggyógyult, be is jelentkezett... Holnap tornára viszem a Zsombit, de pénteken el tudnék ugrani. Neked mikor jó?
Nemrég mentek el a Lauráék, hát még mindig nem lett nyugodtabb
, de cuki!!
Ahogyan a Hanci is azon a motoron, ahogy mosolyog, nagyon szép!!! Én mindig lemaradok, boldog névnapot!!!
Emlékeztek még gyermekkorunk egyik alapédességére? A robbanós cukorra? Hát most kaptunk a szomszédoktól Tibi banános robbanócukros csokit! Az igazi feeling!!!!!