Helbad!
Én szerettem volna nagyon harmadikat. De most épp úgy vagyok vele, hogy nem. Majd meglátjuk, hogy ha Kingám iskolába megy. Én nem tudok vezetni, és elég nehéz kettővel közlekedni. Meg most már tök jól kilehet mozdulni több helyre is, tovább is. Megint kicsi lenne, nem nagyon tudnánk menni. Szóval nem tudom, hogy nem lesz-e.
Kari!
Nyugodtan kérdez, szívesen segítek ha tudok. Mi lesz a lányka neve?
Fizetős szobát a titkárságon kell foglalni. Be írnak egy füzetbe és annyi. Mikor mész szülni a felvételnél szólni kell, hogy te elővagy jegyezve fizetős szobába.
Szoptatás: én nagyon készültem rá. Sokat olvasgattam róla. Első babámnál nem voltam az anyatejgyűjtőben, a szobában fejtem, megmutatta egy másik anyuka. Jó sok tejem is lett.
Második lányomnál jártam az anyatejgyűjtőben, mert kicsit erősen maszíroztam át a mellem, és fájt, azt hittem kezd begyulladni, de nem. De nagyon rendes volt a csaj. Ha tudsz vigyél magaddal kézi fejőt. És mikor kezd tejed lenni, fejjél, nem baj ha kicsi jön csak. Meg az első két órában a babának is elég élénk a szopóreflexe, kérd hogy tehesd mellre. Jót tesz mindkettőtőknek. Nem minden szülésznő ajánlja fel.
Szoptatás előtt ha körkörös mozdulatokkal átmasszírozod a melled (finoman) könnyebben jön majd a tejcsi.
Ne vegyél semmi kenőcsőt se. A legjobb a babanyála és az anyatejjel bekenni rászáradni hagyni, ha esetleg fájna. A kenőcstől tovább ázik és az nem tesz jót. Remélem érthető amit írtam. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Viki