Sziasztok csajszik!
Látom mindenki jól van.
Én nagynénémnél voltam, hát hiába, a tenger még mindig gyönyörű.
Lányok, köszönöm szépen kedves szavaitokat, nagyjából átfutottam, nagyon jólesett. Azt gondolom, hogy akik eleve eljutnak addig, hogy lombik-inszem, azok már nem nagyon ismernek lehetetlent, és olyan tragédiát sem, amiből nem lehetne felállni. Úgyhogy támogató szavaitokat, kedvességeteket még egyszer köszönöm.
Nálunk semmi extra, ma voltam vérvételen + UH-n, a hcg szint leesett, úgyhogy beavatkozásra nincsen szükség. Az UH-n meg egy sárgatest maradvány látszott, és mindkét oldalon 15-20 5-6 mm-es tüsző. Konc kedves volt nagyon, mondta pihenjek egy picit, aztán jöjjek vissza... na és itt majdnem leesetem a székről... úgy 10 nap múlva megint meg fog jönni (az előző jóslata is bevált) és hát akkor 3. napon vérvétel, és 21. napon Decapeptyl. Mondtam jó. Szóval jóval korábban kezdünk, mint gondoltuk. Azért a hétvégén még elutazunk Genfbe. Azt hittem a tavasz a miénk lesz. Na jó, azért nem bánom ám annyira!!
Csak meglepődtem. Mondtam Koncnak, legalább ikreket szeretnénk. Mondta hogy jó, de addig hízzak egy picit.
Na ez van velünk.
Chesti, örülök, hogy jól vagy.
Zuzmó, sokat gondoltam Rád!! A hangulatváltozások jót jelentenek!
Ria, veled mi újság? Nálatok is mindjárt kiderül.
Juc, aranyos, hogy gondoltál rám, köszi.
Mindenkinek mennek a drukkok, annyira nem tudom átlátni, hogy éppen kinek mire van szüksége, szerencsére zajlanak az események!!!