Új privát üzeneted érkezett!

Hétvége Kép

Kép

chesti

Zuzmó innen töltsd le az msn-t

http://messenger.msn.com/xp/downloadDefault.aspx?mkt=hu-hu

magyar teljesen

chesti

Zuzmó,
A doki arcáról kb. ezt olvastam le, hogy nehéz lesz megtalálni a biológusnak a megfelelő sejtecskét. Sajnos a páromnál korábbi műtétek is közrejátszanak a mostani eredményeknél. Az orvos a donorra is rákérdezett. Kérdeztük, hogy van-e valamilyen csodaszer, de azt mondta nincs, kivétel a vörösbor Kép. Ennek ellenére egy kisebb vagyont költöttünk homeopátis szerekre...
A baba-mama kapcsolat analízist már most is el lehet kezdeni, és egészen a szülésig érdemes járni, állítólag segíti a szülést is.
monyo

Chesti Kép

Nagyon jó a kép!! Mesélj kérlek, hogy a transzfer után hogy teltek a napjaid??? Mit csináltál, mire figyeltél oda???? stb...
mot

Monyo nekünk ahogy irtam a C és E vitamin kúra duplázta a kiskatonákat.
Mot én dolgoztam Kép 4 nap fekvés, aztán itthon szg. előtt meló! Sok túró, fehérje és folyadék. Csak pozitiv gondolkodás, no para. Kép Izgulni csak eredményhirdetés napján vérvétel után Kép

chesti

Chesti Kép
Köszi a tapikat! Kép Remélem minden rendben odabent. Néha érzek szúrkálódást, feszülést. Látom jól telt a hétvégétek. Kép Édesek a kutyusok. Nekünk is van egy 9 hónapos rottweiler fiúka, olyan rossz, mint 7 örödög, de imádjuk!! Kép

Zuzmó Kép
Nagyon izgi!! De jó neked, hogy már csak 2 nap!! Nagyon drukkolok, hogy zebrás legyél!! Kép
Mi nem löttyit ittunk. Kép De szerintem ránk gondoltál. Nálunk volt mindenki meglepve, még mi is. Kép Bizony, vannak még csodaszerek!!! És ez szuper!!! Kép És lehet, hogy itt vannak már a pocilakó babák is velem! Kép Nekem még 6 nap, de én is úgy vagyok vele, hogy bármi lesz elfogadom és nem fogok kétségbe esni. Szerintem ez a jó hozzáálás! Hajrá, hajrá csak optimistán!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Elég sok dolog történt. Sokat gondoltam Rátok. ChestireKép legfőképpenKép

Luciára, hogy megngyugodott-e a lelkecskéje? Talán igen!

ZuzmóraKép, hogy minden rendben legyen!

DedinaKép Jó volt újra látni Téged!

Múlt héten szabin voltam. Meg kedden a HSG-n. Szerencsére átjárható vagyok. Most kedden megyünk vissza kontrollra meg első konzultációra.

HSG-ről: a félelem nagyobb volt a fájdalomnál. Nagyon véreztem utána, 2 napig kicsit fájdogált még a hasam, de semmi vészes.
juc81

Chesti!

De jó lehet kutyázni! Én egyenlőre csak álmodozhatom róla. Panelban kínzás lenne, meg nem biztos, hogy Zizi beleegyezne.
Próbálkoztam az msn-nel, de egyszercsak kidobott, nemtom miért, úgyhogy majd újrakezdem, de most megyek kicsit lustizni a tv elé, hátha van valami jó kis természetfilm. Jó lenne, ha végre ki sütne a nap!!!!

Kép
Kép
zuzmó

Kiscsillag árad belőled a pozitiv energia Kép de jó hallani Kép
A kutyusok még a kajla időszakban van, akkor a legcukibbak Kép

Juc de rég láttalak Kép Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk Kép Hálaég rendben minden velünk Kép Jó hír, hogy túl vagy a HSG, várjunk holnap mit mondanak nektek Kép Április talán már stimu Kép Kép

Zuzmó a kertesház öröme, tele állatokkal Kép
Ha msn-re jössz starkeszter@hotmail.com Kép

Itt vannak a borzocskák akik visszatérhettek családjukhoz Kép

Kép

chesti

Chesti Kép

Négy napig ágyikó???? Kényeztetés???
mot

Mot dokik azt mondják vérvételig pihi, van aki az egészet végig fekszi,de azt hiszem 4 vagy 5 nap tényleg totál szigorú fekvést ajánlanak.

chesti

Chesti Kép

Köszi az infót, majd a párom hazahozza a dvd-kölcsönzőt....
mot

Chesti!

Sikerült az msn regiszráció. Most mi a teendő?
És mire is jó ez? Olyan mint a chat?
Analfabéta vagyok hozzá.Kép
Segítség!!!
Később jövök, most el kell menjek egy kicsit.
PuszkaKép

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó elvileg van egy paneled ugye?
Van felül egy olyan fül, hogy Partnerek azon belül partenr felvétele. Vegyél fel: starkeszter@hotmail.com

chesti

Sziasztok csajszik!

Látom mindenki jól van. Kép Kép Én nagynénémnél voltam, hát hiába, a tenger még mindig gyönyörű.

Lányok, köszönöm szépen kedves szavaitokat, nagyjából átfutottam, nagyon jólesett. Azt gondolom, hogy akik eleve eljutnak addig, hogy lombik-inszem, azok már nem nagyon ismernek lehetetlent, és olyan tragédiát sem, amiből nem lehetne felállni. Úgyhogy támogató szavaitokat, kedvességeteket még egyszer köszönöm.

Nálunk semmi extra, ma voltam vérvételen + UH-n, a hcg szint leesett, úgyhogy beavatkozásra nincsen szükség. Az UH-n meg egy sárgatest maradvány látszott, és mindkét oldalon 15-20 5-6 mm-es tüsző. Konc kedves volt nagyon, mondta pihenjek egy picit, aztán jöjjek vissza... na és itt majdnem leesetem a székről... úgy 10 nap múlva megint meg fog jönni (az előző jóslata is bevált) és hát akkor 3. napon vérvétel, és 21. napon Decapeptyl. Mondtam jó. Szóval jóval korábban kezdünk, mint gondoltuk. Azért a hétvégén még elutazunk Genfbe. Azt hittem a tavasz a miénk lesz. Na jó, azért nem bánom ám annyira!! Kép Kép Kép Csak meglepődtem. Mondtam Koncnak, legalább ikreket szeretnénk. Mondta hogy jó, de addig hízzak egy picit.

Na ez van velünk.

Chesti, örülök, hogy jól vagy. Kép

Zuzmó, sokat gondoltam Rád!! A hangulatváltozások jót jelentenek! Kép Kép

Ria, veled mi újság? Nálatok is mindjárt kiderül. Kép Kép

Juc, aranyos, hogy gondoltál rám, köszi.

Mindenkinek mennek a drukkok, annyira nem tudom átlátni, hogy éppen kinek mire van szüksége, szerencsére zajlanak az események!!!

Kép
lucia1

Biztos hülyeséget kérdezek, mert valószínű ez alkati és probléma-körtől függő, de egy hónapos inszeminációs gyógyszeradag vajon mennyibe kerülhet kb? Tényleg csak kiváncsiság.
edua

Edua, nekem nem inszemináció volt, fagyibabás transzferhez csináltak ciklust, de a lényege ugyanaz, és ugyanúgy is csinálják. Nekem 1 ampulla Puregon elég volt, akkor is 6 petesejt lett, az 15 E Ft, de ezzel asszem eléggé egyedül vagyok. Átlag 2-3 ampulla kell. Átlag 30-50 E Ft, ahogy beszélgettem inszemesekkel, de volt egy lány, neki pl. minden alkalom 150 E volt a gyógyszerek, annyira nehéz volt stimulálni.

Kép
lucia1

Lucia Kép De jó hallani felőled, és ráadásul jó híreket Kép Rátok fért egy kis kikapcsolodás és ahogy érzem sikerült is feltöltödnöd Kép

chesti

Chestimami!

Küldtem neked msn üzenetet. Szóval a címem pedig:
etoalhungaro@hotmail.com. Sajnos a saját nevemmel nem engedett e-mail címet csinálni, nemtom miért, úgyhogy így csináltam egy cégest. Úgyis akartam a régi helyett, gondolom ezt használhatom sima e-mail címnek is, ugye?

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok Csajszik!

Végre itt vagytok! Kép

Mot,
szuper, hogy már a stimu jön! Nem csoda, ha már izgultok nagyon KépKép

Monyo drága,
ne aggódj. Az ügyi dokibácsik/nénik segítenek, és meglátod nem lesz semmi akadálya, hogy jövő ilyenkor már gőgicséljen a karotokban egy pici emberke! Kép

Zuzmó,
hűűű már csak 2 nap tesztig. Illetve már csak 1 teljes nap! Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Chesti drága,
nagyon jók a képek, és nagyon helyesek a kutyusok, és a borzikák is Kép Ti életmentők! Kép

Kiscsillag,
tényleg példamutató a hozzáállásod! Annyira jó, hogy ilyen + vagy, ezzel sok erőt adsz ám nekünk is!!
Csak így tovább, meglátod meglesz az eredménye! Kép

Lucia drága,
szuper, hogy végre itt vagy! Kép És az még jobb hír, hogy kezdődik a stimud!!!!! KépKépKépKépKép
Hajrá! Kép

Küldök mindenkinek azt, amit kell:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
HAJRÁ CSAJOK, BABÁSODJUNK! Kép
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zuzmó!

Oké felvettelek partnernak Kép Szóval ahogy engem felvettél, ugy másokat is ezzel a módszerrel. Kicsit izlelgesd milyen KépPersze hogy használhatod emilnek ezt a cimedet Kép

Zsókuci te mindig olyan jópofa giffeket raksz be, hogy csak ámuldozom Kép Honnan szerzel ilyeneket ? Kép

Lányok mindenkinek megy a babatapi adag Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

chesti

Jó reggelt Mindenkinek!

Úgye a nem fog problémát okozni a húsvét hétfő. A BMC tudja az ilyen 3 napos szüneteket kezelni? Félek egy kicsit mi van ha pont akkor..... Jövő héten kezdem a stimut amint megjön piri, és ha a tüszőrepedés pont arra a 3 napra esik???

Írjatok! Segítség!!!!
mot

Jó reggelt!

Moz múltkor Zuzmónak márc 15. volt beültetés, vagy leszivás. Amúgy a tüszőrepit szabályozzák, neked kell beadnod elötte másfélnappal a tüszőrepesztő szurit szóval nyugi. Kép

chesti

Szia Mot!

Igen nekem volt punkció március 15.-én, úgyhogy ne parázz a húsvét hétfő miatt. A petikéknek mindegy, hogy ünnep van vagy nem, érnek és kész.KépW. pedig előtte úgyis nagyjából kalibrálja az időpontot, de lehet, hogy téged is ér meglepetés, mint engem, és kiderül, hogy nem is akkor van peteérésed amikor gondoltadKép.

Kép
Kép
zuzmó

Drága vagy Chesti Kép
Hogy vagy(tok)?

És miért lett blasztocisztás transzfer Zuzmónak?? W. doki mondta?????
mot

Sziasztok
Mot
én nem tudok nyilatkozni, mert kaális vagyok, de ott azt hiszem nem jelent problémát, az ha pont egy jeles napra esik a kezelés. Légyszi majd számolj be kérlek a stimudról!!!
monyo

Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Egy kicsit (nagyon) beparáztam. Már nagyon közel van piri és egyre nagyobb az izgalom.

Zuzmo Drága és miért lett blasztocisztás???
mot

Mot
NO PARA Kép ezt magamnak is üzenem, mert én is be vagyok rezelve...Kép de többen túlélték már, úgyhogy én ebben bízom Kép
monyo

Mot!

Egyrészt azért lett blaszto, mert Kanyó doktornő szerint elég sok és jó minőségű petesejt lett ahhoz, hogy megpróbálják továbbtenyészteni őket, de az is számított, hogy eddig a sima 3 napos embriók nem hozták meg a kívánt sikert. Nekünk ez már a 4. beültetés volt.

Kép
Kép
zuzmó

Drágák vagytok!!!! Köszönöm !!! Kép Kép Kép
mot

Zuzmó! Kép Sokat gondolok Rád és szorítok!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mot

Sziasztok,

"Remek jó napom volt tegnap"
Voltam a BMC-ben. "Röpke" 1,5 órás sorbanállás után sorra kerültem a recepciónál.
Majd utána UH, rákszűrés, receptek és 10-kor sikerült is elhagynom az épületet. Mikor kimentem a sor még mindig a JÁRDÁN állt. Nagyon horror!!!!!
No, ápr.6-án indul a decapeptyl /doki mondta, hogy már lehet kapni/, majd 20-án kell visszamennem kontrollra.
Indul a para meg a besz@rás!!!!!

Amúgy én is drukkolok mindenkinek!!!!!

ZuzmóKépKépKép
Holnap lesz a NAGY NAP!
Már csak egyet kell aludni!!!!!!Kép

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki ezek jó hírek Kép Táblába be is irtam Kép

Kép

chesti

Viki! Kép

Majdnem együtt szúrunk majd!!!! Bár nekem antagonista protokoll lesz.

Már nagyon izgulok...
mot

Viki Kép

Nálatok mi a gond??? Nálunk lusta kiskatonák, és csak egy átjárható petevezeték.
mot

ChestimamiKép
Köszi, ari vagyKép
Mikor mész Sz. dokihoz? Vagy már voltál?
Lemaradtam?Kép

MotKép
Együtt szúrúnk?Kép Ez jól hangzik!
Nálunk nincsenek kiskatonák normál módon, úgyhogy a páromat műtötték tavaly, így fagyasztott állapotban vannak. Abból produkáljuk a babát, mostmár mindjárt, biztosan.KépKép
Az antagonista mennyi ideig tart? Mikor lesz kb. a beültetés?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Most adtam be a pályázatomat jövő tavaszra 2 hónapra a Firenzei Egyetemre. Teljesen meghülyültem. Kép Kép Kép Na mindegy, úgy döntöttem nem lehet úgy élni, hogy mi lesz ha terhes leszek.

Holnap elutazunk Genfbe, Zuzmó gondolok majd rád nagyon, bár már pont nem fogom megtudni! Kép Kép

Mot, Nviki, ha minden igaz, én is nemsokára csatlakozom. Addig kiélvezem, hogy lehet pl. hajat festeni, meg napozgatni, meg ilyen rém hasznos dolgokat csinálni.

Nviki, miért kellett műteni a párodat?

Kép
lucia1

Viki! Kép

Remélem jövő héten megjön piri. Menni kell W. dokihoz 1-2 nap és felírja a szurikat. Kb 2 hét és punkció, majd transzfer.

ÚRISTEN!!! Mindjárt kezdődik!!!! Kép
mot

Viki jővőhéten megyek hozzá. Hónap végére elfogyott a pénzecske és hát végülis azért megyek, hogy honoráljam a segitséget Kép

Lucia kellemes utazást Kép Érezzétek jól magatokat Kép

chesti

ZuzmóKép

Most jövök a BMC-ből. Lehet, hogy téged és a férjecskédet láttam? Kb. fél 1-kor már az utcán sétáltatok lefelé. Utánatok akartam szólni, de gyorsabbak voltatok, mint ahogy mi parkoltunk. De majd legközelebb! Úgy emlékszem farmer volt rajtad.
juc81

Szia Juc!

Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, az nem én voltam, úgyhogy talán nem baj, hogy ne kiabáltál a lány után. Bár vicces szitu lett volnaKép
Holnap reggel fogunk csak nyomulni vérvételre, aztán lelépünk a Mammutba egyet mozizni.
Szorítsatok majd nekünk!

Kép
Kép
zuzmó

Bár úgyis tudom, hogy délután már tűkön fogtok ülni, hogy mi van. Hát én is.Kép
De megígérem, hogy jövök akármi is lesz, nem hagylak titeket bizonytalanságban. Már úgy összenőttünk.
Lucia, így búcsúzásként is köszönöm, hogy így gondolsz rám, remélem jól fog telni a genfi út, legközelebb már én szorítok érted ugyanígyKépjó utat!
Többi csajszi!
Puszka, este jövök még!

Kép
Kép
zuzmó

ChestiKép
Azt hittem, hogy vizsgálatra kell menned?

MotKép
Akkor azt nagyon hamar lezavarják!!!
Hajrá!!!!!!!!!!!

LuciaKép
Örülök, hogy újra írsz!
Várjuk a csatlakozást!
/ja, azért kellett műteni, mert nem volt
kiskatona/

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

ZuzmóKépKépKép
Amúgy holnap van anyukám szülinapja!Kép
Várjuk a híreket!Kép
Addig is: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

SziasztokKép

ZuzmóKép
Mennek a drukkok holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

RiaKép
Neked is drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olvaslak mindig benneteket és mindenkiért izgulok nagyon, csak nincs miről írnom, ne haragudjatok!!!

Drukkokat, babatapikat, babanövesztőket, tüszőnövelőket küldöm ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

manda

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Long protokollnál a Decapeptyl elkezdése után mikor kell először kontrollra menni. Most teljesen beleidegesedtem, félek, hogy elszámolta magát a doki. Márc. 23-án kezdtem a Decapeptyl-t(a 21.ciklusnapon) és ápr.6-án kell mennem először. Viszont a 25. ciklusnapon már megjött a vérzésem. Ápr. 6-a már a 11. ciklusnapom lesz. Nem késő ez arra, hogy elkezdjük a stimut? Vagy így van ez a long protokollnál?
Sajnos az antagonista protokollt abba kellett hagyni egy ciszta miatt, ezért döntött a dokim a long mellett.
Ezer köszönet a válaszért!
Puszi nektek!

Nika
nika31

Sziasztok!

Chestimami,
már nem emlékszem, hogy honnan szedtem le, de találtam egyszer egy oldalt, ami tele volt ilyennel, úgyhogy onnan sokat szereztem, meg ha nagyon sok időm van, akkor más topikokba is olvasgatok, és ha látok jót, akkor elmentem KépKépKép
Remélem Te is és Picur is jól van, megy a Picurnövesztő: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Mindenkinek küldöm a babatapikat, és minden mást, ami kellhet: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Zuzmónak EXTRA ADAG DRUKK: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Szép álmokat,
puszka!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Kép

Nika a decapeptyl a ciklus 21. napján kezdik amit 2 hétig kell adni. Addig nem is kell dokihoz menni. Közben megjön a vérzés de azzal ne törödj. Szóval megnyugodhatsz minden rendben van Kép

Zuzmó nagyon nagyon szoritok értetek Kép

Viki vizsgálatokra már nem kell mennem BMC-be kiadták az utamat 8 hetesen Kép

Zzókuci drága puszi Kép Kép Kép

Ria, Kiscsillag mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ria remélem már jól vagy én most kerültem bele, bár lázam nincs csak folyik az orrom, és kapar a torkom.

chesti

ZuzmóKépKépKép
Gondolok rááááááááád!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ChestiKép
És akkor hová fogsz járni nőgyogyihoz?

Ria, KiscsillagKép
Nektek is mindjárt eljön az időtökKép
Drukkok mennek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nika,
Csak csatlakoznék az előttem szóló Chestihez.
Tuti, az első szuritól 2 hét múlva kell menned.
Ja, és az a jó ha megjött a mensid, mert ez azt jelenti, hogy valószínű nincs cisztád.
Nekem az elsőnél volt sajna, és így nem is jött meg, de aztán leszívták és folytattam tovább a protokollt.
Sok sikert Neked is!

Hali-gali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki megkérdeztél akarok e Sz.ügynöknél szülni vagy a saját nődokim.
Én a Szent Imrébe szeretnék szülni a 11.kerben, ott a nődokim is. Szóval mondtam, hogy a saját nődokim, és ennyi. Elkérték a nevét, meg hogy hol dolgozik, kiadták a záró papirjaimat, és gratuláltak Kép

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?