Sziasztok!!!
Mézgombi:
A nyers reszelt krumpli nekem se jött be vagyis már gondolati síkon elvetettem. Amúgy Tomival Maalox(?így kell írni) szirupot ettem, de az állítólag nincs már vagyis a végén már csak tablettába volt, de ahelyett van a Talicid, de a tablettás verzió feleannyira se jó mint a másik.
Főleg így hogy gyomorgörcsöt kapok tőle
Férjednek hatalmas gratula!!!
Erről eszembe jutott, hogy múltkor amikor felhívtam a fősulis EXcsoport társaimat azon vihogtunk, hogy ők májusban államviszgáznak stb. én meg szülök. Aztán majd a nyár folyamán összeülünk és kivesézzük ki szenvedett jobban.
A betörőknek meg irgum-burgum!!!
Szegény srác!!! Ilyen pechet!!
Júúúúúj ezt megkérdezem én is itt a könyvtárba, de szerintem itt nincs ilyen módozat, mert van külön gyerekkönyvtár és asszem a nagy kt-ba csak középsulisok iratkozhatnak be.
Ennyiből volt jó az hogy Balázs munkanélküli volt nem kellett fizetnie a könyvtárba. Bár ha jól emlékszem akkor én a gyed miatt csak fél árú kategória vagyok. Különben is amúgy támogatjuk rendesen az intézményt mert mindig késve viszem vissza a könyveket.
Norwell:
Afp: amúgy az is vicces, hogy egyes dokik komolyan veszik mások meg nem. Amikor novemberben amnion voltam 5-en voltunk(Tomival csak 2-en)és abból csak 2-nek kellett a kora miatt(mondjuk ez is érdekes, hogy ha elmúlik az ember lánya X éves akkor kell, de ha csak X-1 akkor nem) a másik kettőnek azért kellett mert az Afp kicsit magasabb volt. És az egyik csajt szegényt úgy zavarta el a dokija ( már asszem 20-21 hetes volt) hogy ha nem megy el és idióta gyereket szül, stb. úgy beparáztatta, hogy mire a vizsgálatra sor került már remegett az idegességtől. Tök sajnáltam!! Aztán persze semmit nem találtak a babánál.
Gratu a 100%-os kis pasashoz!!!
Pilchard-api:
Köszi az infót!! És továbbra is megy a drukk ezerrel a csajoknak!!! ;)
Kisvirág:
Hááát igen. DE olyan jó lenne ha Tomi pocak videója mellett ott lenne, de azt a jó pár ezret másra is tudnám fordítani. DE végülis az már a 37.hét vége(hiszen pénteki napra hívott a doktornő) csak egy kicsit több mint 2 hét. És akkor nem is beszélve arról, ha előbb jön. Ennyire kiváncsi meg nem lehetek. Hiszen nem sokkal később már élőben ott előttem gyönyörködhetek benne. ;)
Tőlem már anyám hülyét kap, mert ő állandóan 2-3 gatyába van, meg pulcsiba, én meg pólóba flangászok. Állítja, hogy ha rám néz fázik, és hogy meg fogok betegedni, pedig ha pulcsit veszek akkor szakad rólam a víz. Szóval a hormonok dolgoznak oda benn rendesen.
Jurem:
Örülök, hogy megnyugtatott a doki. Szerintem ezzel sokan így vagyunk, hogy csak akkor nyugszunk meg amikor már a kezünkben a babóca(vagyis én akkor nyugodtam meg amikor mondták, hogy mindene meg van) az más kérdés, hogy ez tartott arra a pár másodpercre amíg kimondták és felfogtam. Mert aztán totál más miatt kezdtem el aggódni, hogy hogyan lesz mint lesz, jó anyucija leszek-e nem e lesz beteg. nem sorolom.
Banya:
Nekem csak annyit írt a genetikus doki a papírra, hogy 3-4% a kockázata annak, hogy beteg legyen a baba, és hogy ez nem nagyobb, mint az átlag népességre jutó fejl.rendelleneség, de azért ennek ellenére az én kérésemre kivizsgálják a babát.(mert hogy kezelések ide vagy oda, de van egy egészséges gyerekem, és hogy az leviszi a kockázati tényezőt. Bár érteni nem értem, hogy miért, mivel ez szerintem nem olyan, hogy ha múltkor nem jött senki a kanyarban akkor most se fog) De pl. olyan kifejezett geneikai UH(mint Tomival) most már nekem se lesz/volt vagyis volt UH a 12. héten tarkóredő vizsgálattal, 15 héten az amnio miatt, meg a 18 héten egy alaposabb. Aztán a 28. héten, meg majd holnap kinyomozom, hogy most a 32 héten nem kellett volna-e, mert akkor csak a 36 héten látom újra Adélt.
Nekem is 0 Rh+ a vérem.
Na most jó rövid lettem!! El se merem
küldeni ;)!!
Na még akkor írok hozzá, hogy ne törjem meg a hagyományokat!!
Szombaton gondoltam egy nagyon és neki álltam hogy kimosom a kis ruhákat, hogy azért már még se az utcsó pillanatban csináljak mindent. Tomi azt mondta inkább TV-t néz még egy kicsit és aztán megy aludni(délután) mondom rendicsek. De azért a fél fülem itt volt a nappaliban, mert ki tudja mit eszel ki. Hááát ki is eszelte. Egyszer csak marha nagy csönd... jövök be. Hát éppen ül az apja íróasztalán és megszerezve a sebhintőport azon élvezkdeik, hogy ha meg nyomja a dobozt akkor fújódik ki a hintőpor. Ahogy a mellékelt ábra mutatja, sikeres volt...
Kicsit se voltam dühi.
Amúgy ezek után, az hogy teregetés közben csak 3 szor ejtettem le az egyik kis sapkát az már csak enyhe séta galopp volt. Vagyis leejtettem kimostam, kivittem leejtettem kimostam... aztán sikerül kiteríteni, de fél óra múlva neki állt csöpögni az eső erre be kellett szedni és megint leejtettem.
Na de most ennyit a jóból, majd még jövök!!
DE Tomi tényleg ébredt!!