Szia Koda,
Köszönöm ismét, nagyon drága vagy!
Kezet foghatunk akkor, mert én is napalergiás vagyok. 3 éve jött ki rajtam, de nekem az egész testemet kiütés borítja olyankor... Milyen az a Nivea krém? Én Vichy-t használok, de egész testre nem túl gazdaságos...
Sziasztok lányok!
Eltüntem kicsi a hétvégén, mint mondtam a párom fiai töltötték nálunk a hétvégét! Szerencsére nagyon jól sikerült, vittük őket focimeccsre, meg kirándulni... úgyhogy program volt rendesen! És még az anyjuk is egész normális volt (6 éve először)
Titi, nagyon szép a konyhád! Sajnos az enyém ennyire nem szép, de azért szeretek én is benne lenni, főzögetni. Nekünk a héten jön a konyha rendberakása, festés, pvc... Lesz megint rendetlenség!!!!
Gyöngyi, azt hiszem te kérdezted a Klinikát... Én a lánykámat ott szültem. Margitba szerettem volna, de 6 hónapos terhesen észrevették, hogy a szivével valami nincs rendben (egyik szivfél nagyobb mint a másik, aritmiás szivverés...stb) Átirányított a dokim a Klinikára. Én személy szerint Tóth-Pál Ernőnél voltam. Õ genetikus is és szülész. A problémák ellenére én azt mondom, hogy jó volt ott szülni, és a gyerek intenzív osztálya tökéletes. Hidd el, biztonságba leszel szerintem ott. Nem volt akkor (8éve) alternatív szülés, szerintem most sincs, de ők inkább a problémásabb esetekre vannak felkészülve, igy a felszereltség és a szaktudás szerintem tökéletes! Feküdtem benn terhesen is illetve szülés után is, és nincsennek rossz élményeim.
Én még egyenlőre nem nagyon tudom eldönteni, hogy hova menjek. A maszek dokim a Margitban van, és nem tudom hogy milyen a kórház. Gondolkodom, azon is, hogy esetleg én is visszamegyek a klinikára ehhez a dokihoz...
Anita, gondolj arra, hogy az lesz a nászajándékotok majd utána
Juci, a pg56-ot csak interneten keresztül tudom megvenni, vagy lehet kapni gyógyszertárban is??? Neked milyen a viszonyod a volt feleséggel és a lányokkal???
Na, bepótoltam nagyjából a hétvégi elmaradásomat,
Puszi nektek!
Ági