Új privát üzeneted érkezett!

Bufo, így vettem, az Auchanban 10 db (látod, azzal a 10-es tálcával 800 Ft). És elég szépek. Remélem, megmaradnak.

A konyha pedig tényleg egy álom, én is imádom! Annyira kényelmes főzni benne, csak még sokminden hiányzik. Nagyjából november óta (mióta beköltöztünk) semmit nem haladtunk, ez a függöny az első lépés. A konyhabútor jól lenyomott minket, egészen fél évre. Pedig még hiányzik a hűtőszekrény és a mosogatógép is, úgyhogy ott lukak vannak, de a fene sem bánja! Van legalább mire gyűjteni. Kép

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok csajok!hulla vagyok bocsi hogy tegnap nem jöttem de fél kettökor végeztünk éjjel takaritással együtt!konyhát egyedül festettem ki a férjem meg takaritotta addig a hálot!tök tetszik a konyha lánygokat festettem rá egy fonalba!majd csinálok képeket és felrakom!ma uszni voltunk kristály termálba sogornömékel meg anyosommal!hát anyos ismét hozta formáját megint hozzánk se szolt!mondtam sogornömnek legközelebb ne hozzák már mert unom!most megyek hajatvágni a férjemnek,füdök aztán alszok!szörnyü álmos vagyok!remélem mindenki jol van holnap végigolvasom ki mit irt!puszi mindenkinek!joéjszakát szép álmokat!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


sziasztok csajok!hulla vagyok bocsi hogy tegnap nem jöttem de fél kettökor végeztünk éjjel takaritással együtt!konyhát egyedül festettem ki a férjem meg takaritotta addig a hálot!tök tetszik a konyha lánygokat festettem rá egy fonalba!majd csinálok képeket és felrakom!ma uszni voltunk kristály termálba sogornömékel meg anyosommal!hát anyos ismét hozta formáját megint hozzánk se szolt!mondtam sogornömnek legközelebb ne hozzák már mert unom!most megyek hajatvágni a férjemnek,füdök aztán alszok!szörnyü álmos vagyok!remélem mindenki jol van holnap végigolvasom ki mit irt!puszi mindenkinek!joéjszakát szép álmokat!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

 
 

Virág, jó pihit, és tessék feltenni majd fotókat! Jó nagy munkába vagytok akkor. Van még, vagy végeztetek?

Valószínű, és is elteszem magam mára, fürdök, aztán lefekszem tv-zni. Holnap jövök, már a munkahelyről.

Puszi lányok!

KépKép
titi_27
 
 


Virág, Titi

Jó éjszakát!
Megyek én is lefekszem.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó éjt Bufo! Még visszanéztem, de látom, mindenki nyugovóra tér. Én még azért megnézem a Twin Peaks-t.
Jó éjt!

KépKép
titi_27
 
 


Na, reggel is én kezdek? Ez elég ritka alkalom.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt mindenkinek!na ma azt hiszem többet tudok irni nektekKépvégre,már ugy hiányoztatok!most még elrohanok barátnömhöz átviszem neki az önéletrajzom meg a szakmai papirokat hogy letudja adni a melohoz aztán jövök vissza hozzátok!addig is puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Szép jó napot mindenkinekKép

Titi!
Gyönyörű szép a konyhátok, meg a függöny is!
Valóban élvezet lehet benne főzőcskézniKép

Lányok,
én már pocakilag úgy állok, hogy még ugyan be tudom gombolni a farmert, de pl. vezetés közben ki kell gombolni, mert szorít.
Olyan hasam kerekedett, mint Bálinttal kb. 24 hetesen....mekkora lesz nyárra???
Már köldök felett lehet érezni a méhem felső részét.

Ja, és már 4! kg plussznál járok....
Bálinttal 20 hetes koromig semmit nem híztam!

Na, mindegy tényleg nem nyavalygok többet a kilók miattKép

Titi!
A Twin Peaks melyiken megy??
Régen a kedvenc sorozatom volt! De jó lenne megkukkantani valamikor.

Virág!
Én is várom a fotókat, kíváncsi vagyok a művedre! Biztos szép lettKép

Gyöngyi!
Én voltam a Klinikán, szakmailag az elsők között van!
Oda kellett mennem UH-ra, amikor Bálinttal voltam terhes. Az AFP-m volt magas, vagy alacsony, már nem emléxem.
Egyébként úgy hallottam, hogy Pap Zoltánt dícsérik nagyon.


Juci!
Hogy mennek a próbák? Rég láttalakKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Bocsi a hétvégén el voltam havazva, ezért nem jöttem.
Aztán van egy rossz hírem: Szombaton, mikor el kezdtem szedni a Duphastont, déutánra megjött. Felhívtam a dokimat mi csináljak, hisz nem most akartuk, hogy megjöjjön. Az mondta hagyjam abba egyenlőre, és a 16. napon kezdejem el újra és onnan indul a 10 nap, akkor utána meg fog jönni ( miért is ne az esküvőre) aztán a 3. napon kezdejem a Clostilbegyt. Tehát így csúszik megint a baba. Apucinak nem lesz névnapi ajándék.KépKépKép Így az áprilisnak is lőttek, marad a május. Már teljes a csalódás. Nagy pocit akartam a nyárra. Tehát nekem már tuti a 2007.

Titi: Nagyon szép a konyhád! Képzeld nekem is ugyanilyen calvados színű a konyhám sőt ugyanez a mintázata az ajtóknak is, csak nekem nincs ilyen nagy.
Tegnap Szombathelyen jártunk a Starkl virág és növénykiállításon, ott én is beszereztem néhány ültetni valót, úgyhogy lassan én is nekilátok a kertészkedésnek.

Virág: Remélem, látunk képet a lakásról. Kívácsi vagyok hogy szépültetek meg. Örülök, hogy lesz munkaheyed és biztosításod, lehet nálad is ez a probléma, mint nálam.

Többiek veletek mi a helyzet? Hogy vagytok?

Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Ancsi, de jó, ugyanilyen a konyhád színe és mintája? Kép Nekem rögtön elsőre ez tetszett meg!
A Twin Peaks amúgy a Viasaton megy vasárnap 22.00-kor! Én is nagyon szerettem. Kép

Anita, semmi baj, nyugi, biztos egy hónap alatt rendbe tudjátok tenni a dolgokat, és utána nincs megállás. Lehet, hogy marad a 2007, de akkor viszont az elsők között leszel! Kép

KépKép
titi_27
 
 


SziasztokKép

AnitaKép
Pont az esküvőn is meglesz? Jaj te szegény. Nincs elég bajod.
Ezt a fél hónapot már bírd ki valahogy aztán jöhet ezerrel a babagyártásKép Hiszek benne, hogy a gyógyszer megoldja a problémádat!

TitiKép
Nagyon tetszik a konyhád, elismerésemKép Ilyen szép konyhában nagyon finomakat kell ám főznödKép Lesz hol takarítanod a baba után, ha valami szép sárga-zöld főzeléket kap majdKép

VirágKép
Mutatsz képeket a lakásról???? Biztos nagyon szépek lettetek!


JuciKép
Megkaptam a gyogyt! Pusziiiiiiii! Nagyon hálás vagyok!

AncsiKép
Akkor lassan le kell cserélned a ruhatáratadKép Van pénze apának?

Én pont egy hét múlva megyek vissza a dokihoz a leletekért. Most várok. A hónapom olyan mint a többi, a görbém egyenes, stagnált 36,6-on....kb a 22. napon vagyok.

GyöngyiKép
Nálad mizújs?

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, Miskolcon nem tudsz ajánlani esetleg olyan üzletet, ahol lehet kismama ruhákat olcsón kapni? Egy nacit muszáj lesz vennem, szerintem már áprilisban. Attól tartok, elég nagy hasam lesz.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi!
Nagyon szép a konyhád!Meg a függöny is! Mi most tervezzük a miénket (épül az új lakásunk), sajnos nem lesz elszeparálható a konyha, hanem amerikai típusú...
Irigykedem a Twin Peaks miatt! Nekünk ugyanis nincs tévénk (helyesbítek: készülék van, csak antenna nincs!), amióta férjhez mentem, nélkülöznöm kell a kedvenc soroztaimat! Persze az is igaz, hogy így sokkal több időnk van egymásra, olvasásra, barátokra, színházra, mozira, meg időnként a férjem rávehető arra, hogy egy DVD-t vagy videót megnézzen.

Nagyon finomakat főztetek hétvégén! Én csak egyszerű paradicsomlevest és zöldbabfőzeléket kreáltam szombaton, tegnap pedig a szüleimnél ebédeltünk.Kép
Képzeljétek, apukám a Cora pontjait cumisüvegre, rágókára, műanyag ivópohárra és etetőkanálra váltotta be!!!Kép

Ruhák: én már két hete kismami nadrágban járok, a régi cuccaim ugyanis nem voltak kényelmesek, főleg amiatt, hogy sokat kell ülnöm napközben. A C&A-ben egész jó kismama ruhákat lehet kapni, viszonylag normális áron. Bár az idei hippi-divat nem igazán az én stílusom... Most fürdőruha után kajtatok, egyrészt az aquanatal miatt, másrészt pedig a nyár miatt, ugyanis vízimádó vagyok!Kép A kismama fürdőruhák elég drágák; szerintetek egy nagyobb méretű egyberészessel ki lehet "húzni" a terhesség végéig?

Cupicica
cupicica
 
 


Titi!

Lásd a fenti hozzászólásomat!Kép (Bár ez nem Miskolc...)
A Baross utcában is van két kismamabolt, meg a Kálvin téren is van egy nagyobb. Ma vagy holnap feltérképezem őket, aztán majd referálok!Kép

Cupicica
cupicica
 
 


na vagyok ismét!

csajok!persze hogy rakok fel képet nektek!annyira örülök hogy minden tök szép most itthon!este felrakom a képeket!
most visszaolvastalak titeket!

titi hagyd abba a barnito krémet mert az is olyan ártalmas mint a szoli a sok kémiai hülyeség miatt!most bird ki fehéren!amugy az egészséges szin az olyan mint a trapista olyan fehér!a konyhádat meg pakold fel egy teherautora és küld a cimemreKépKépKép

zsepy azt hittem én csesztem el a raffaelot de akkor ezek szerint nem ugyhogy megnyugodtam!

ági,rimar,jucus,mono merre vagytok?remélem veletek is minden rendbe!



koda hát neked sem lehet könnyü nem elég a pánik betegség akkor még a nap allergia is!nem irigyellek!

oné!csak nem???Képelég babagyanus vagy!mensivel mi a helyzet?nekem most kell hétvégére megjönni azt hiszem neked is ugy van mint nekem remélem nem jön meg neked!

anita sajnálom hogy csusztok!de ne aggodj nászajándékba megkapod a kisbabát!a nászéjszakán összehozzátok!ja de hülye vagyok akkor nem mert sajnos meglesz akkor( szörnyü) de utánna!

ancsi!ne aggodj az a négy kilo nem sok!lassan meg veheted az uj ruhákat hogy ne szoritsanak!

bufo!végre akkor kipihenhetted magad a hétvégén!Képférjeddel hogy álltok?jo volt a hétvége kettesbe?
amugy teljesen igazad van a bizalommal én sem tudnék megbizni benne most még korai lenne mondjuk ahogy magamat ismerem nem lenne eröm az esélyadáshoz!de te szupi csaj vagy és meg lesz az eredménye remélem minden rendbe jön!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


cupi!simán kihuzod egy nagyobb méretü fürdö rucoval!otthon nem tudom mennyire jött divatba hogy nagy has kilátszhat ha nem gáz neked akkor esetleg bikinit is felvehet olyat aminek a felsörésze olyan mint a top!

kaja:én tegnap kurkumás rakott kelt csináltam férjem meg csirkepörköltet nokedlival és csináltam hozzá ubisalit nekik!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Cupicica, köszike az infót, és várom holnap a véleményt a Baross utcai üzletről is. Még nincs itt az ideje, de azért lassacskán el kezdek nézelődni. Egyelőre csak egy kényelmesebb naci után. Ugyanis eddig elég feszülős ruhákban jártam. Kép
A múltkor valaki ajánlott egy varrónőt, aki fürdőruhákat is készít, nézd meg, hátha találsz kedvedre valót. Szerintem elég korrektek az árak. Arra gondoltam, kimennék valamikor én is hozzá.

www.tothgyorgyne.hu, a Szent Imre környékén van az elérhetősége.

Virág, hogy a barnító is káros? Arról eddig csak azt olvastam, hogy nem.

KépKép
titi_27
 
 


tele van kémiai hülyeségekkel azért kéros de még simán a szervezetnek is hát nem tudom hogy akkor jo e egy állapotos kismamának,szerintem nem jo!
tényleg hatásos a babrnulásra de a sok vacak ami benne van nem igazán megfelelö!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!
Nem tudtam eddig jönni, bocsi.Iszonyúan be vagyunk havazva munkával.Amikor én ráérnék akkor a férjem dolgozik a gépen, sokszor éjfélig, akkor meg én már szundítok.
Nem tudnátok tippeket adni, hogy hogy mehetnék táppénzre?3-ától 77 napra táppénzre kéne mennem, mit találjak ki?

Még azt akartam kérdezni a nagyobb babásoktól, hogy nektek mikor mozdult meg először a baba?Már nagyon várom.

Anita!
Gondolok rád és nagyon szorít
ok, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba.

rimar
rimar
 
 


Bufo!
Le a kalappal előtted, hogy így tudod kezelni a kapcsolatotokat!Szerintem jól gondolod, hogy az első nehezebb babás időszak alatt sokminden eldőlhet, és lehet, hogy az fog titeket igazán összecsiszolni.Remélem, így leszKép

rimar
rimar
 
 


Juci!
Hogy bírod ezt a hajtást, a sok próbát?Én már rég kipurcantam volna.Azért vigyázz magadra nagyon, mert nem lehet semmi fontosabb a babánál!Ígérd meg, hogy azonnal abbahagyod, ha már erőlködnöd kell!Csak addig csináld, amíg különösebb fizikai megerőltetéssel nem jár!Ígérd meg!Kép

Titi!
Én is használom azt a barnító krémet, és tényleg jó színem lett tőle.Én alapból hófehérke vagyok, a sok napozás nem tesz jót, ezért választottam én is ezt, persze csak módjával!
Gratulálok a konyhádhoz, gyönyörű!

rimar
rimar
 
 


rimar!lassan már neked is megfog mozdulni kb április közepétöl már mocorogni fog ugy hogy észreveszedKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 





Szia Koda,
Köszönöm ismét, nagyon drága vagy!
Kezet foghatunk akkor, mert én is napalergiás vagyok. 3 éve jött ki rajtam, de nekem az egész testemet kiütés borítja olyankor... Milyen az a Nivea krém? Én Vichy-t használok, de egész testre nem túl gazdaságos... Kép

Sziasztok lányok!
Eltüntem kicsi a hétvégén, mint mondtam a párom fiai töltötték nálunk a hétvégét! Szerencsére nagyon jól sikerült, vittük őket focimeccsre, meg kirándulni... úgyhogy program volt rendesen! És még az anyjuk is egész normális volt (6 éve először) Kép

Titi, nagyon szép a konyhád! Sajnos az enyém ennyire nem szép, de azért szeretek én is benne lenni, főzögetni. Nekünk a héten jön a konyha rendberakása, festés, pvc... Lesz megint rendetlenség!!!!

Gyöngyi, azt hiszem te kérdezted a Klinikát... Én a lánykámat ott szültem. Margitba szerettem volna, de 6 hónapos terhesen észrevették, hogy a szivével valami nincs rendben (egyik szivfél nagyobb mint a másik, aritmiás szivverés...stb) Átirányított a dokim a Klinikára. Én személy szerint Tóth-Pál Ernőnél voltam. Õ genetikus is és szülész. A problémák ellenére én azt mondom, hogy jó volt ott szülni, és a gyerek intenzív osztálya tökéletes. Hidd el, biztonságba leszel szerintem ott. Nem volt akkor (8éve) alternatív szülés, szerintem most sincs, de ők inkább a problémásabb esetekre vannak felkészülve, igy a felszereltség és a szaktudás szerintem tökéletes! Feküdtem benn terhesen is illetve szülés után is, és nincsennek rossz élményeim.
Én még egyenlőre nem nagyon tudom eldönteni, hogy hova menjek. A maszek dokim a Margitban van, és nem tudom hogy milyen a kórház. Gondolkodom, azon is, hogy esetleg én is visszamegyek a klinikára ehhez a dokihoz...

Anita, gondolj arra, hogy az lesz a nászajándékotok majd utána Kép

Juci, a pg56-ot csak interneten keresztül tudom megvenni, vagy lehet kapni gyógyszertárban is??? Neked milyen a viszonyod a volt feleséggel és a lányokkal???


Na, bepótoltam nagyjából a hétvégi elmaradásomat,
Puszi nektek!
Ági

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Ági!

Bár nem engem kérdeztélKép, a pg53-at bármelyik gyógyszertárban be tudod szerezni.

Cupicica
cupicica
 
 


Cupi,
Megyünk a várba sétálni mondjuk jövő kedden?

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Reggel megint elkellett ugranom vérvételre, mivel a hőm még mindig fenn van, és így beszéltük meg a dokival. Nem tudom mikor fog lemmenni, de reggel 37,2 volt. Nem hiszem hogy baba lenne a dologban, de olyan aranyosak vagytok, hogy bíztok benne.

Anita!
Sajnálom, hogy megjött, és emiatt elhúzódik a babaproject. De Titinek igaza van, hogy 2007-ben ti lesztek az elsők.

Titi!
Gyönyörű a konyhátok. A miénk is van ekkora, mert mikor építkeztünk az anyósom nem engedett kicsi konyhát. De mostmár örülök neki, hogy nagy lett, mivel tényleg sokat tartózkodunk ott a Rezivel.(Néha még kicsi is) Mikor kisebb volt eljátszott a járókájában, most megmár segít szétpakolni. De majd te is megtudod.

Koda!
Mér néha kezd fájni a pocakom. Szerintem a hétvégére megjön.

Virág!
Gondolom jól elfáradtatok. Nekem már múlthét kédden kellett volna megjönni.

Ági!
A SOTE I-ről vagy II_ről írsz. Én a II.-ben szültem, de most egyik ismerősöm említette az I-et, ezért kérdeztem.
A PG53-at szerintem én is beszerzem majd a következő hónapra.

Tücsi!
Merre vagy már? Nagyon eltüntél, csak nincs valami gond!

Minden kismama vigyázzon magára.
Sajnos mennem kell mert a kicsi lányom ébredezik.
Este remélem még tudok jönni, és várom a képeket Virág!
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Juci nem lesz semmi gond tényleg ne aggodj!az idegeskedésed nem tesz jot akisbabádnak!ha baja lenne azt már jelezte volna neked!de nincs semmi baja és nem is lesz meg neked se!lehet elcsesztek valamit avizsgálaton és azért kell nekik mégegy!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


csajok dobom az igért képeketKép

Konyha:

Kép

Kép

Minta:Kép

Háló:

Kép

szekrény: Kép

minta: Kép

kandalo: Kép

Nappalinkat is megmutatom igaz ott nem volt változtatás:

Kép

Kép

Ma megtetszett a kilátás felrakom azt is ha már igy belejöttem a képekbe:

Kép

ez meg én volnék:

Kép

na befejezem mostmár mert meguntokKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Zseppy!

Most úgy tűnik, mehet a jövő keddi séta, majd még beszélünk a részletekről!Kép

Virág!

Nagyon szép a lakásotok! Melyik csúcsra lehet rálátni?

Most beszéltem a terhesgondozóval, minden leletem jó, AFP is!!!Kép

Juci!
Ne idegeskedj!!! Ha igazán nagy baj lenne, valószínűleg nem maradt volna meg a baba!

Holnap nem leszek gépközelben, de szerdán jövök!

Cupicica
cupicica
 
 


Jucikám, szegénykém, csak nyugi!!! A dokid nem hívtad vissza azután, hogy felhívtad vissza a labort?
Sajnos én nem tudok segíteni, fogalmam sincs, mi lehet a gond, én csak bátorítani tudlak, hogyha tényleg probléma lenne, az szerintem már réges régen kiderült volna. Már mindjárt túl vagy az első trimeszteren, és hidd el, 2-3 hét múlva csak legyinteni fogsz, hogy: "na, ezen az idegelmen is túl vagyok"! És hány lesz még!

Nagyon szeretem az epret, és örülök, hogy végre lehet kapni, már nem is olyan borsos áron. De az igazi kincs most a savanyú alma. És rátaláltam a világ legfinomabb savanyú almájára. Azt is az Auchanban vettem, hatalmas zöld, húsos ropogós savanyú!!! Erre vágytam. Álmaim almája. De hülye vagyok lányok!

Szoli kilőve! Barnító krém... nem tudoooooooooom.

Virág, csodaszép a lakásotok! Hogy Neked milyen érzéked van a színekhez! Tök jó, és azok a lángok, hogy csináltad? Valamilyen sablonnal? Nekünk is kellene, mert ez a nappali olyan üres. A szekrénysorunk még a panelből való, elvész a nagy térben. Kép

Megyek kozmetikushoz, utána még benézek, szerintem úgy kb 8 körül.

KépKép
titi_27
 
 


Ja, még egy mondat. Virág... imádom a fát! Annyira tetszik a konyha stílusa! A férjem annyit nyaggattam, hogy még több fát a lakásba, de sajnos le lettem hurrogva, hogy az egy városi polgári lakásba nem való, max majd a - még nem létező - nyaralóba. Kép Pedig úgy ácsingózom egy kis lambériáért... de már annyira meggyőztem, hogy talán a kinti - tetőt támasztó - oszlopok be lesznek burkolva fával. Csak az a gond, hogy nagyon drága mulatság ez.

KépKép
titi_27
 
 


titi!én meg pont leakartam szedetni a lambériát mert nekem már nem tetszik!de hát férjem nem engedte mostmár belátom igy jo de lángok nélkül sivár lenne!amugy most hogy mondod tényleg olyan mint egy nyaraloKépigen sablonrol csináltam neten kerestem megfelelö lángot aztán lerajzoltam a megfelelö három méretbe és körberajzoltam a falon utánna festettem ki!

csajok fél orája nekiálltam somloi galuskát csinálni és készen van!azt hittem huzosam de nem!

recept:csináltok piskotát két özgerincbe megsütitek fele sima fele csokis/kakaos vagy két tepsibe!közbe amig sül megcsináltok egy csokis és egy vaniliás pudingot de nem fél liter tejjel hanem 7decivel hogy folyosabb legyen!utánna fözö tejszint habfixáloval habbá vertek!kész a piskota felkockázod én ugy csináltam egy tálba rétegeztem elöször fehér piskota csokipuding csoki piskota vaniliáspuding és igy tovább amig el nem fogy minden!a tetejére galuskákat cisnáltam két kanál segitségével mert nincs habzsákom!hát tök szupi mert csak ugy összedobtam azt se tudtam hogy kell csak iz alapján gondoltam mi lehet eredeti somloiba és fél ora alatt kész!mindenkinek ajánlom mert tényleg gyors és szuper!ja majdnem kihagytam a tetejére csokiszoszt öntesz tálalásnál! majd késöbb mellékelek képet is!

ui:lehet a piskotákat rummal rumaromával meglocsolni egy kis mazsolát rászorni aki szereti ugy még eredetibb!csak mi ezt a kettöt nem szeretjük

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!
Megjöttem! Eddig doliztam, majd a kutyát vittük el sétálni a jó időben. Annyit írtatok, hogy nem győzőm olvasni.
Ma egész nap hullámszerűen törtek rám a rosszullétek, nem esett jól dolgozni.
Csütörtökön megyek nőgyógyászhoz, de ez nem a saját nőgyógyászom, ez ingyen van a MÁV Rendelőben, ide jártam eddig is. A másikhoz majd késöbb megyek. Azért kell elmennem most a ehhez, mert kell jövőhétre igazolás arról, hogy terhes vagyok, mert járok továbbképzésre, és ott sok mozgás van, márpedig most nem szeretném a tapadás érdekében még a kisujjamat sem mozdítani, ilyen papírt meg ez a bácsika is tud adni. Legalább megnéz, bár ultrahang nincs, a többi dolgot meg tudja állapítani. Amúgy nagyon kedves volt eddig velem, remélem most is az lesz.

ARANYOSAK A BABÁK, SZERETNÉK ÉN IS ILYET MÁR! A FÉRJEM IS MINDEN BABÁRA EZT MONDJA!

BÁRCSAK MÁR 13 HETES LENNÉK!
musti
 
 


PÉKNÉANITA!
Első gyereket tervezitek? Nem emlékszem?
musti
 
 


ja titi!amugy elárulom hgy itt nálunk van aki még a házat is fábol csinálja nem a nyaralot hanem a rendes városi polgári házát!és vannak gyönyörüekKép
mond meg a férjednek nygodtan rakhat több fátKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!

Virág!
Nagyon szép a lakásotok és nagyon ügyes vagy,gyönyörű lett a konyha és a szobák is.Mi nyáron festettük a lakást,de én idegbeteg lettem tőle,ugyanis menetközben előjött egy csomó rejtett hiba,pl a végén álmennyezetet kellett felraknunk.

Ma voltam védőnőnél,legközelebb megadott időpontban megyek,hogy ne kelljen várnom.Ezek szerint hatásos volt a múltkori kirohanásom.De megtudtam azt is,hogy rajtam kívül még 3! kismama van a házban.Nem is rossz arány 16 családból!

Mona

Kép
KépKép
monaszisza
 
 


mona nálunk is ne tud meg mi volt!mik derültek ki hogy elözö lako mekkora ökörségeket csinált!de hát imádok alkotni igy nem idegeskedtem csak pl a tapétánál féltem hogy levállik mert két tapéta van egymáson mint kiderült!de semmi baj nem lett!

mona divat lett a terhesség körülöttem is annyi van!csak én nemKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


somlói:

Kép

Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jucikám!

Szerintem ezt akarják ellenőrizni nálatok, és nem a babával van gond! Nem is lehet, mivel NINCS ellenanyag a véredben!


""""A terhesgondozás során az anya AB0 vércsoportjának meghatározása is szükséges. Ha az állapotos asszony 0 vércsoportú, akkor az apa vércsoportját is meg kell állapítani. Ha ugyanis az apa A vagy B vércsoportba tartozik, akkor gyakorta a magzat is A vagy B vércsoportú lesz, s ez a második vagy további terhességekből születő újszülöttekben ugyancsak sárgaságot idézhet elő. Az ilyen jellegű összeférhetetlenség azonban jobb indulatú, és általában csak a születést követően okoz átmenetileg problémát. """"

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Virág!
Nagyon szép a házatok. A festés meg egyszerűen szuper. Tényleg ti csináltátok? Jaj én már előre félek, hogy nálunk mi lesz majd festésnél (kb.2 év múlva)
Jól néz kis a Somlóid, küldhetsz egy tállal nekünk.

Juci!
Igaza van a lányoknak. Ne idegeskedj, biztos csak a párod vércsoportjára is kíváncsiak, ahogy Koda is írtra.
Minden rendben lesz nyugi. És várom majd a következő finom recepteket, mert a múltkori is nagyon bevált.

Lányok, Tücsivel mi lehet. Nem tud róla valaki valamit.

Ha nem alszom el a Rezivel akkor még benézek.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Juci,
Én meg csak most tudtam jönni, mert dokinál voltunk a gyerkőccel. Szerinted 8 hetes babának már lehet adni az osci-t? De a lényeg. Ha za anti-D negatív tudtommal nem lehet a babának semmi baja. Nyugi, ha az anti-d pozitív lenne már tényleg nem itt olvasnád a leveleinket, rég bent lennél a kórházban. Ahhoz nézik ezeket az "al" ágakat is, mert ahhoz, hogyha gond esetén vért kéne kapnod azokat is kell figyeljék. Szóval Babónak nem lehet semmi baja!!! Tényleg ne izgulj! Inkább azzal ártasz Babónak, ha idegeskedsz! A sárgaság valóban igaz, szóval szerintem szóljál majd ha bent leszel a kórházban, de ez még odébb van. Én is szóltam és még mielőtt jobban besárgult volna betették a kék fény alá és egyáltalán nem sárgult be. Szóval ne izgulj egyáltalán. Látod én már a második babámat szültem és nem volt semmi gond. KépKépKép

Na, már csak holnap jövök.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


sziasztok csajok!én most lépek aludni mert nagyon görcsöl a derekam(mensi elöszele)joéjt mindenkinek szép álmokat pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!
Alucska!Kép
musti
 
 


No! Hol vagytok leányzók?

Juci!
Sikerült valamit kideríteni?

Tücsiiiiiiiiii!
Merre vagy? Ezer éve nem írtál!

Virág!
Tényleg nagyon szépek vagytok! És a kilátás!


Remélem jösztök errefele mostanábanKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok!most ébredtem!ma apuka vitte kincsemet oviba én meg kihasználtam és aludtam,de nem sikerült sokáig mert anyum keltett telon!

koda te hogy vagy?mostanába nem igen irsz magadrol!

tücsi merre van?nem ö irta hogy most nem fog jönni mert elment valahova?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!
Én is itt vagyok ám, csak nem mindig tudok jönni, még mindig nincs kolláganőm.

Musti: Nem az első babát várnám, hanem már 2. szeretnénk. Csak nem akaródzik lenni. De nagyon bízom benne, hogy jövőre az elsők között lehet babóm. A gyógyszerhez nagy reményt fűzök, remélem nem kell megint csalódnom.

Képzeljétek el, tegnapelőtt a kisfiam hozott át apósoméktól kisnyuszikat 2 db-t. Persze én sem bírtam ki, hogy ne dögönyözzem meg őket és mára az arcom- gondolom, ahogy a szőre odaért- teljesen kiütött, tiszta piros pattis a képem.
Gyorsan vettem calcium pezsgőtabit, remélem használ. Tegnap visszaküldtem a gyerkőccel a nyulakat. Olyan aranyos volt megértette, hogy anya arca csúnya lett tőlük.

Virág: nagyon szép a lakásotok, szépen megcsináltátok, bár előtte is biztosan szép volt.
Képzeld, beiratkoztam egy német tanfolyamra, kicsit felelevenítsem az elfelejtetteket, ma kezdődik. Kiváncsi vagyok mennyit tudok még, már 4 éve nem beszéltem, úgyhogy fel vagyok készülve a legrosszabbra.

Mesi! Merre vagy? És a többiek? Dolgozgattok? Nálunk csoda szép idő van, tegnap már virágokat ültettem, a hétvégén sziklakertet akarok csinálni.
A növényeket már megvettem a kiállításon. Ha kész leszek teszek fel képeket... Tudom, úgy mint magamról...Kép De a párom lánya elvitte a fényképezőt és nem tudok mit csinálni.Kép
Majd pótolom.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Juci,
Örülök, hogy megnyugodtálKépKép
Csak azért kérdezem, mert akkor én bizony feloldom vízben és adom is neki. Én úgy tudtam, hogy az anyatej minden vírus fertőzéstől megvédi és tessék. Doki nénink szerint ezt a jó kis vírust sikerült benyalnia. (mondjuk nem volt nehéz, mert nagyfiamat nem tudom lebeszélni a folytonos puszilgatásról náthásan).

Ma virágot ültetink (jabban mondva még csak magocskák...). Aztán még délután is megyünk sétálni. Ebben a szép időben jobban gyógyulnak a levegőn, ráadásul a sétálás meg az én súlyomnak tesz jótKépKép Mást most úgy sem lehet. Bár azt olvastam valahol, hogy az almaecet a tejtermelésnek is jót tesz, meg a súlyoknak is. Szerintetek?

Valahogy át kell állnom az evéssel is. Hozzá szoktam, hogy reggel nem eszek, délután meg apával ebéd, aztán vacsi. Szóval nem eszem sokat, csak nem a jó időben.

Virág,
Én is ilyen módszerrel főzök, ha valaminek nem tudom a receptjét.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok, vagyok ám, csak sajnos összeroskadok a munka alatt, úgyhogy kicsit ritkábban tudok jönni.

Végre ma hazajön a férjem!!! Kép Így persze lőnek az esti netezésemnek, de azért nagyon várom már!

Mesi, tényleg nagyon eltűntél! Minden rendben nálatok?

Juci, örülök, hogy megnyugodtál! És gratulálok a jól sikerült próbához!
Én csak gyantázásra járok kozmetikushoz, kezelésen életemben egyszer voltam az esküvő előtt, akkor is csak arctisztításon. Mondtam is a kozmetikusnak, hogy jó volna már eljönnöm egy kezelésre (pedig nem problémás a bőröm, csak néha olyan jót tesz egy kis kényeztetés) azt mondta, hogy terhesség alatt ugyebár nem tudunk semmilyen sugárzásos kezelést csinálni, vagyis csak kenceficéket tudna feltenni, meg masszírozni, de azon kívül gépeket nem használ.
Juci, képzeld, azt mondta még, hogy őt a terhessége alatt a dokija kifejezetten küldte szoliba, mert annyira sápadt volt, folyton hányt, és hogy legyen egy kis színe. Igencsak megoszlanak a vélemények a szoliról ezek szerint. A fene tudja, ha van olyan doki, aki küldi is a várandós nőt?!

Virág, tényleg nagyon szép a kilátásotok!!! Irigykedem!!!

Cupicica, ha mész ma a kismamaboltba, várom majd a beszámolód!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?