Új privát üzeneted érkezett!

Rita,
Éva kösztümben álltam... és még egy levélke sem volt rajtamKép

Szirom,
Ezzel a testhővel kapcsolatban, nem is tudom..... A dokim azt mondta, hogy a gyerekeknél a 38,3 tekinthető láznak addig ne is csillapítsak.... Közérzete milyen Miksának? Én azt nem tudom, hogy egy ilyen picinél mennyi a normál testhőmérséklet, mert alapból nekik még magasabb....

Hát tényleg nem könnyű Miksával lépést tartaniKép fut mint a csíkKép Õ a nagy felfedező, minden érdekli és nincs türelme kivárni, hogy, mondjuk felöltöztesd.... De ha Te is ilyen zizegősKép vagy akkor érthető, nem?Kép Nagyon zavar?

anikó

Anikó
pupi5

Küldtem képeket Anikónak, Ritának, Ildinek, Gabinak, Motiotnak és Besztinek. Ugye nem hagytam ki senkit? Sikítson, akit igen! És én is várom őketKép

Még annyi, hogy a mélcím az közös családi postafiók, úgyhogy ha valaki intimkedne a válaszában, az inkább a freemailemre írjon, oksa?Kép Csak emitt könnyebb volt csatolni, bár így is 3 mélt kellett küldenem, mert nem találtam a pontosvesszőtKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anikó!

Nem zavar, csak iszonyúan kimerülök agyilag egy idő után az állandó koncentrációtól. És mivel majdnem mindig ketten vagyunk, feltöltődni se nagyon bírok. Ha csak néha egy picit valaki átvenné, csak egy félórára, az nagyon sokat segítene. Anyám ilyenkor átsétált velünk a nagymamához. Az alvásidő nem sok, meg akkor nyomaszt, ha nem a dolgom teszem. Mondjuk netezekKép

Miksa közérzete különben most nem rossz, de úgy érzem, megy a hője fölfelé. Most itt ül az ölemben, mert megy az egyszervolt.hu is. Kicsit takis, és megint átlátszó cucc jön az orrából. Mindjárt lámpázunk kicsit. Szerintem becsípett egy új fertőzést.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
otthon is ennyire kell figyelned Miksára? Veszélyforrások vannak?
sajnálom, hogy ez fertőzés... zenebölcsi??? Ha nem lázas, vidd ki, szépen kitisztítja majd a jó levegőKép Jobbulást Miksának!
Bocsi, nem is írtam semmit a méretreKép Tökéletes, ahogy küldtedKép És külön köszi a képet az egyetlen pici fiacskámmalKépKépaz nagyon jó lett! Eddig, amiket én csináltam, egyik fotó sem sikerült ilyen jól BarnabásrólKép

anikó

Anikó
pupi5

Anikó! Sajnos az a kép azért egy nagyon picit homályos lett.

Hő már 37,6Kép Közben elég fürge, nem is nyűgös, de melegszik. Remélem, megáll egy rendes szinten, és nem kell neki adni semmit. A lámpázást elég jól tűrte, jó lenne, ha az segítene.

Itthon elvileg nem nagyon lennének már veszélyforrások, de Miksa mindenfélét kitalál, simán odacipeli a széket a polchoz, szekrényhez, vagy akár a kanapéra, felmászik, lepakol, olyanokat kitalál, hogy csak nézek. Egyébként nagyon kreatív, csak féltem őt. De széket, asztalt muszáj tartanunkKép ááá, úgy néz ki, mint ha mindig panaszkodnék, pedig nem akarok. De megint egyedül vagyunk, az uram a helyi egyesület ökörkörébe ment, délután meg csinálnia kell egy katalógust. Viszont hoz ebédet, nem kell főznöm.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
tényleg sokat vagytok egyedülKép
Megnéztem mégegyszer a képet, én nem látom annakKép
Szegénykének, azért kúszik felfeléKép
Ilyen szék odatolós próbálkozás nálunk is volt, de azt zord anya módjára én az elsőnél leállítottamKép Nekem sajnos nincs idegrendszerem hozzá, hogy kapdossam ha éppen le akar esni, márpedig Dorina elég leesős...Kép

Mentek a képek Mindenkinek!

anikó

Anikó
pupi5

Hahó!

Köszi Anikó, a tieidet is lementettemKép

Képzeljétek, Miksának már nem ment följebb a hője, sőt dél körül elindult lefelé, 37,4-gyel tettem le aludni, láztalanul ébredt, és estére is csak 37,2-re ment föl neki. Nem is kapott ma gyogyit, remélem, éjjel sem kell. Jó a kedve isKép Kétszer lámpáztunk, hogy az segített vagy más, az mindegy is.

Anikó! Én is leállítom Miksát, de őt hiába állítom le hatvanszor, hatavanegyedszerre is megpróbáljaKép De néhány dolgot már le sem állítok, főzéskor például ott áll a pultnál a széken. És pakol mindent, szóval mire egy krumplit meghámozok, három dolgot veszek ki a kezéből. És nem néz a lába alá, kb. hetente egyszer lelép és leesik, de mégse figyel. Ilyenektől leszek ideges, noKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom és Anikó, megkaptuk a képeket, köszönjük szépen Kép Nektek sikerült Ildinek elküdeni a képeket? Én most próbáltam újra, remélem nem kapok vissza megint hibaüzenetet...

Szirom,
örülök, hogy javul Miksa! Remélem, most már nem is lesz láz, és kilábal gyorsan ebből a náthából. Hát igen, Miksa eléggé elszaladós Kép Zsoltika ilyen helyeken, mint játszóház, játszótér még elég anyás, ragaszkodik hozzá, hogy közel legyek. Kivéve amikor kedves 6 éves kislányok pesztrájlák Kép Mint Maja Kép akkor Anyu mehet is Kép Na szóval idehaza azért ő is nagy kópé. Bár Miksánál tuti óvatosabb. Nem is szokott leesni, elesni is ritkán... Egyenlőre Kép
Nekem viszont néha nagyon kéne egy kis napközbeni nyugalom, de a legritkább esetben alszik csak el Zsoltika. Este persze kidől, de addigra én is...

Anikó,
köszi a dicséretet, de nem egyedül fogytam ám! Itt volt nekem a Csapat! Amikor nekikezdtem a fogyinak, elkezdtem ide írni, ez 2004 nyarán volt. Úristen, de régen Kép Aztán jött Ildikó, majd Dirtha, aztán Szirom... Persze mások is, de ők már nem járnak ide. Hát hihetetlen, most hogy visszagondolok, meg picit visszaolvasgattam, hogy mikre voltunk képesek Kép De az biztos, hogy ez a topic nagyon sokat segített, mert volt kontrollom a fogyás felett, úgy éreztem, hogy meg kell felelnem, no meg jól eldumcsiztunk a csajokkal. És ezt tesszük most is Kép Én nagyon örülök, hogy van ez a csapat, remélem még sokáig tartjuk a kapcsoaltot Kép

Fejfájás: igen, nagyon frontérzékeny vagyok. De most felvetődött, hogy talán a szemem romlott. Nem mintha olyan sokat olvasnék Kép Pedig nagyon szeretek, mostanában inkább csak időm nincs. De úgy vettem észre, hogy az olvasás után megfájdul. Különben a szüleim is fejfájósok. Apukám frontérzékeny, anyukám migrénes...

Rólunk: a torkom jobban van Kép De reggel vacakul voltam, így nem mentünk el Szentesre. Viszont vásárolni voltunk, vettünk Zsoltikának végre tavaszi cipőt Kép Olyan jó idő volt ma!!!

Jó éjt Lányok,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Láztalanul ébredt Miksa, tök jóKép Most nyomja befelé a kakaóját és pirítóst. De csak azt, amelyik nincs megvajazva. Kísérletezni próbáltam, az egyik kis darab felét hajszálvékonyan megvajaztam, de azonnal kiszúrta. Régen pedig szerette.

Gabi! Nekem nem jött vissza Ilditől az üzi. Nem lehet, hogy változott a címe, és neked a régi volt eltéve? Mintha rémlene valami. Én innen másoltam ki a profilból.
Érdekes, hogy Miksa is szereti a lányokat, főleg a nagyobbakat, de úgy tűnik, hogy azért van fontossági sorrend, és a a traktorok nyertekKép Tegnap itt volt megint imádata tárgya, egy 9 éves kislány, és most nem ugrott annyira rá. Tisztára odavan a traktorokért, ááá... Húsvétra akartunk neki venni 3 kerekű bicajt, de most nem tudom mi legyen, mert lehet, hogy valami traktoros fazont kéne inkább. Gondoltam én, és elkezdtem keresgélni tegnap a netenKép 30 ezer meg hasonlók, bár nem akkumulátorost alig láttam. Arra pedig semmi szükség. Az uram szerint jobb a bicaj, mert azon majd megtanul biciklizni, meg egyensúlyérzék, hasonlók, míg a traki négykerekű és csak hajtani lehet.

Fejfájás: tényleg méresd be a szemed, mert simán okozhatja. Nekem egy-egy szemüvegváltás után vannak ilyen gondjaim pár napig. Vagy esetleg valami homeós bogyó? Vérkép? Te voltál vashiányos, ugye? Attól is lehet simán.

Miksát most kiviszem délelőtt, kapirgálunk egy kicsit. Az uram dolgozikKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
örülök, hogy Miksa meggyógyultKépKépKép remélem már együtt a család!

Táblázat még seholKép Egyszerűen egy perc időm sincs... de attól még indulhat ám a fogyiKép (amint tudom készítem)
Reggel megyek dolgozni, de csak déligKép
du. jelentkezem.

Holnapi menüm:
reggeli: gyümölcs joghurttal
tízorai: hamlet kefírrel
ebéd: csirkemell (már lesütöttem) jégsaláta, ubi, pari és pici majonézes tejföl rá (tudom, hogy a majonéz nem jó, de azért még nem kell annyira drasztikusanKép)
uzsi: sajt+ alma
vacsi: virsli pici rántottával
és 4 litert fogok inni

Na, meglátjuk mi lesz....

Jó éjszakát!
anikó

Anikó
pupi5

sziasztok!

fél kézzel nyomom a billentyűzetet.
vajon miért??????KépKép
a pasik meg alszanak(az összes)
Engem meg felébresztett ez a kis nyikogógép, aztán most meg bóbiskolKép
köszi a képeket, megkaptam.
Szépek vagytok, ti is, meg a gyerekek is.
Rita, te meg nem tudom mit nyavalyogsz, rajtad se látszik sok feleslegKép
tök jól nézel kiKép
Szirom, Vácon van egy játékbolt, talán csizmás kandúr a neve, ott láttam hirdetni traktort 10 ezerértKép

Rólunk gyorsan annyit, hogy Natasa nagyon cuki, általában alszik, meg eszik(tegnap 11-szer cicizettKép).
Állandóan kakál, úgyhogy talán elég neki a tejci.
Most nyikog, úgyhogy adok neki, szegény 2 órája evett, biztos éhesKépKépKép

Anikó, kösz a cuccot, bár még nem ért ideKép
(magyar postaKép )

ildi
vas

Szirom!

Hogy van Miksa?

Gabi!

És ti?

Anikó!

Én is kezdem a fogyit.
Nekem a reggeli étkezés lesz egy kicsit szabadabb (ha szükségét érzem, de nem feltétlenül), aztán napközben rendesen tartom a dolgokat, viszont este a vacsi csak minimális lesz (pl. 1 joghurt, vagy pici virsli, stb.) mert az úgy láttam, nálam jobban bejön.
A hány kikó kell leadni mindig viszonyítási kérdéseKép. Úgy döntöttem, hogy én célként először 60 kg alá akarok menni (ami az én 162 cm-hez lehet, hogy még mindig sok). A mai mérlegelés szerint ehhez 5,1 kg kell.
Aztán majd meglátjuk!Kép
Az én mai menüm:
reggeli: pékségdologKép (UD5KépKép)
tízórai: 0 %-os joghurt (UD1)
ebéd: vegyes sali (uborka, paprika, paradicsom, mozzarella sajt) kicsi Norbis majonézzel, natúr csirkemel (UD1)l
uzsonna: alma (UD1)
vacsi: grapefruit, 0%-os joghurt (UD1). Inni ásványvíz.
Meg megpróbálok egy óra mozgást is beilleszteni.

Egyébként sajnos nálunk nem lett jobb a hleyzet. Beni még mindig köhög, de reggelre mindkét kisebb is belázasodott. A helyzet "bája", hogy mivel régen nem voltak betegek (utoljára decemberben) és a lázcsillapító 6 hónapig volt eltartható, januárban lejárt, de csak éjjel vettem észre. Éjjel 1/2 2-kor láttam, hogy Hanna lázas, de nem volt itthon semmi neki való lázcsillapító (tablettás volt, de az ugye nem jó). Városkánkban gyógyszertári ügyelet nincs, de valamikor megszüntették a szomszéd városban lévőt is (pontosabban este 10-ig van ott ügyelet, csak később kell Csepelre menni). Hát oda meg nem akartam elmenni (tudván, hogy amíg haza nem érek, valószínű Hanna utánam ordítana, és épp a párom sem volt túl jól). Úgyhogy néztem, hogy mennyi a láza (38,2) és vártam a reggel. Szerencsére neki reggelre érezhetően lejebb ment a láza, viszont reggel hozta át a párom Nátánt, hogy ő is lázas.
Hurrá, szóval hagyhatom itthon egyedül a 3 gyereket, hogy gyógyszertárba menjek (nincs senki, akire ilyenkor bízhatnám őket, így meg ugye nem jöhettek).

Ildi!

Ha alul ennyi jön ki abból, ami felül bement, akkor tuti eleget eszik!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, Miksa már jól van. Most épp azon filózgatok, hogy mi a fenét adjak rá. Ti mibe öltöztetitek őket? Tegnap még volt rajta harisnya a nadrág alatt, body, pulcsi, és egy vékonyabb téli dzseki. Sapka. De most még több fokot mondanak, bár még nem voltam kint.

Beszti! Jobbulást a tieidnek is! Gyógyszerügy tényleg nyomasztó lehetett. Tartsál otthon kúpot is, az nagyon soká eláll. Én is jártam már így a Nurofennel.

Ildi! De jó, hogy jöttél! Képet kérünkKép Úgy örülök, hogy megy a szopi klasszul!

Fogyiügyben én leszek az ünneprontó. Elkezdem, de nem ígérek semmit. Nem vagyok jó passzban. Fáradt vagyok és kicsit elegem van. Holnap estig megint egyedül vagyunk...Kép Már bőgtem is.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, megint van 2 percem.Ma elég nyügi volt eddig, most alszik, olivér ropizik, többiek meg ügyintéznekKép
Remélem,tényleg, hogy elég neki a kaja, hiszen tényleg minden pelus tele van, bár állandóan enneKép
Cicim kicsit sebes, de nem gáz.
Csak akkor fáj, amikor bekapja, aztán már nemKép

ma jön a csiga-biga védőnőKépKépKép

Anikó, közben megkaptam a csomagocskát, köszönöm szépen.
Beteg lurkóknak jobbulástKép
Kép
Kép
Most megyek, főzök egy karfiol levestKép
A mától induló fogyókúrához meg sok sikert mindenkienk!!!

(6 kiló maradt rajtam a 11-bőlKépKépKép )

Ildi
vas

No, itt vagyok.

Ildi! Csodaszépek a gyerkőkKép! A súlyod meg megy majd még lejjebb, ne aggódj!

Viszont a karfiollevessel óvatosan szerintem, mert puffaszthat, nehogy átmenjen a tejbe, és fájjon a Kisprücsök pocija! Bár mostanában azt olvasom, hogy hülyeség, hogy nem lehet enni mindent a szoptatós anyának, de az én tapasztalatom szerint Miksa egyszer az rizibizimtől fél napig sírt, és aztán rá kellett jönnöm, hogy az általam veszélytelennek tartott rántott hús után is mindig szenvedett. Szóval mégse ehettem mindent, csak fokozatosan, szépen, ahogy nőtt.

Anikó! Akartam kérdezni, hogy Barnabást viszed magaddal munkaügyben? A kis szopikirályKép

Többiek, merre vagytok?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Most hogy mondod volt itthon kúp (Germicid és Germicid C is)KépKép. Látszik mennyire nem kisbabaként gondolok már Hannára, ha a kúp eszembe se jut.
Mi a baj? Hisz olyan szép idő van!Kép

Ildi!

Szerintem pár hét múlva jóval kevesebb leszel, még mindennek vissza kell állnia...
Sebes mellre figyelj, nehogy felülfertőződjön. Mitől sebes? Natasa biztos jól szopizza?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti! Éjjel-nappal dolgozik az uram, szabadidejében gyógytornára megy, mert a lába még messze nem százas, aztán hazaér szegénykém, alig lát, kajál és mire fordulok kettőt, el is alszik. Mire felébredek, már el is ment melózni. Halálfáradt, de most összeérnek a munkák, nem tud szünetet tartani. Én is fáradt vagyok, mert egész nap ketten vagyunk a kölökkel meg a háztartással. Most mondjuk az nagyon jó, hogy ki lehet menni a kertbe és sétálni is tudunk már, fölszikkadtak az utak. De az se olyan, mint rég, a szomszéd bácsi még kórházban, a másik épp megjött a kórházból, ők szegények nem nagyon most tudnak örülni a tavasznak. Azért én igen, de szeretnék már az emberemmel együtt kapirgálni egy kicsit a kertben vagy focizni Miksával vagy akármi.

Ildi! Nekem a Garmastan nagyon jó volt mellsebre, viharos gyorsasággal helyrehozta. Sőt, más sebre is használtam már azóta (tűztövismetszés utánKép), nagyon jó.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok, itt vagyok!

ILDI!!!

Olyan helyesek a gyerekek! Látod, most már nem lehet azt írni, hogy a fiúk, hanem csak így: gyerekek: a fiúk, és a KISLÁNY!!

ÚÚÚÚÚÚgy irigyellek (nem a sebes mellbimbót, meg a nyűgös délelőttöt), hanem mindent!
A hat kiló meg nem Kép, hanem Kép! Kb egy hónapot adok a kilóidnak, és nem lesznek sehol. Ráadásul szerintem így sem vagy annyi, mint én most...Kép.
Azért kedves szavaid igen jólestek! Kép
Inkább nem készítek bizonyító erejű fotókat arról, hogy igenis nagy-nagy szükségem van fogyásra, mert a stressz árthat Natasának is Kép
De igyekszem!

Hajrá, fogyókúra! Tegnap este még befaltam egy nagyon nagy adag madártejet, ma már rendes vagyok. Nekem nem menne, hogy öt hónapig CSAK norbisan éljek, így talán kicsit lassabb, de bírom. Most szeretnék kicsit rákapcsolni, már csak egy bő hónap a húgom esküvőjéig, és jó lenne még legalább hat kilótól megválni. Talán.

Mai menü:
reggeli: 2 natur joghurt egy kanál narancslekvárral (hm-hm)
ebéd: párolt zöldség mozzarelával és salátával
most: Tejeskávé édesítővel
vacsi: remélem kibírom, hogy semmi, ha nem akkor kefír.

És valószínűleg ugyanez egész héten...

Anikó, mit dolgozol? Nem is kérdeztem. Nagyon jó a HM az Árkádban, ajánlom mindenkinek! Legalábbis a gyerekcuccok, felnőttcuccokat csak elsuhanni láttam Kép.

Szegény Szirom! De ne sírjál, itt vagyunk neked mi, bár tudom, az urad helyett sovány (ha-ha-ha) vigasz, de legalább addig, míg haza nem jön. A kertetekért meg fogadd őszinte irígységemet! Mi játszóra megyünk délután, az sem lesz rossz.

Beszti, jaj! Ezek a betegségek mindig egyszerre jönnek... Otthon mered hagyni őket egyedül? És még építkeztek is, gondolom azzal is rengeteg gond van. Téged nem irigyellek most. A házatok egyébként hogy áll, most kezditek, vagy már halad? Mikor költöztök?

Szeretnék venni magamnak tavaszi kabátot meg cipőt is, mert a régi olyan ronda, hogy az uram múlt héten már majdnem kidobta. Kép De kabátot már három éve szeretnék, és mindig előbb lesz nyár, mint ahogy sikerülne..Kép

Na megyk, dolgozgatni kéne egy kicsit, amíg alszik a kétharmad banda. Kép

Úgy örülök ennek a kis bátortalan tavasznak is!

Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi még a mejjedről: Kép
Nekem Adéllal volt a legcudarabb, egy hónapig sebes volt, de nem szabad feladni! Nekem a hónaljtartásban szoptatás hozott megváltást, ha nem tudod, elmondom majd, hogy kell.
Azon meg ne gondolkodj, elég-e a tej vagy sem, mert elég és kész! Miért ne lenne elég? Kakil, alszik, minden a legnagyobb rendben! És így is marad. Kép
Ha gondod van írj, itt nagy szakértők várják a kérdéseidet Kép.
Pussz Natasának!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szirom!

Én meg tudlak érteni. Az én párom ma Pécsre ment, este dolga van 1/2 10, mire hazaér. Holnap Veszprémbe, holnapután Egerbe, csüt-péntekn pedig Münchenbe egyedül, autóval...
Én meg itthon a három gyerekkel.
De legalább az idő nem keseríti meg a napomat.KépKép
Még nem tudom, mit mondok a hét második felébenKépKép, főleg ha esetleg esni is fog...

Rita!

Tízóraizz és valami minimálisat vacsizz is! Fontos, hogy az anyagcseréd folyamatos legyen.
Nem, nem merem otthonhagyni (bőven nem akkorák még, felelőtlenségnek tartom, de ma egyszerűen nem tudtam másképp megoldani). Nem is szoktam, ha mégis muszály, akkor a szomszéd lány, vagy aki otthon van, az vigyázz rájuk. Legtöbbször persze cipelem őket.
De ugye ez ma nem ment (iskola, munka). Beninek elmondtam, hogy tud hívni (a vezetékesre ráprogramoztam a számom), meg mondtam, ha valami nagyon nagy baj van, akkor irány a szomszédok (sajnos annyira nem vagyunk jóban azokkal, akik ilyenkor (délelőtt) is itthon vannak, hogy megkérjem őket, hogy vigyázzanak rájuk, de azért baj esetén lehet szólni nekik is).
Mese be, aztán spuri. Persze egyszer így is rátelefonáltam, hogy minden rendben-e.
Az építkezés nem nagyon visel meg, főleg azért nem, mert most állKép. Egyébként van kivitelezőnk, aki mindent intézz, nekünk csak a jó dolgokat kell csinálni (pl. burkolatválasztás), meg persze a pénz. Épp most ezért is áll (tető alatt van, már belső munkákat csinálják, amikor csinálják (legutóbb elkészítették a gipszkarton álmennyezeteket)), mert nem akarjuk, hogy a kivitelező előre dolgozzon, és mi tartozzunk neki, hanem csak akkor, ha tudunk adni neki pénzt.
Éppen ezért azt se tudom, mikor költözünk.
De nem is sürget semmi, mert most is sajátban lakunk, mégha kisebb is, mint a szükséges.
Szóval ettől még nyugodtan irigyelhetszKépKép!
A profilomban van egy blogcím, ahol kb. novemberig megvan, hogy mit csináltak. Az azóta történt dolgokat még valamikor frissítenem kell (lehet, hogy a héten megteszem).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csak tök pici seb van rajta(gombostűfejnyi), és nem is fájdalmas.
Tehát ez nem hiszem, hogy elfertőződne.Nekem Avent bimbóvédőkrémem van, tök jó, csak zsíros foltot hagy a ruhánKép

Rita, szerintem kicsit többet egyél, mint amit leírtál, tényleg, nehogy rámenjen az emésztésed, úgy ahogy Beszti is írja.
Én mindig ettem sokmindent, de csak azokat, amit szabad(sokféle kaja van, amit este is szabad enni)
Éhezni nem szabadKépKép

Szirom, kösz a karfiolos tippet, de már túlvagyok rajtaKép
Talán nem lesz semmi baj.
De már tök elfelejtetem, hogy miket szabad enni.

Köszi a dícséreteket a képekreKép

Ildi
vas

Sziasztok!

Ildi! Hát használj melltartóbetétet, akkor nem hagy foltotKép nekem egyébként is kellett, mert amíg az egyikből szoptattam, a másikból is elindult a tej. Én is tök irigy vagyok ám különbenKép

Beszti! Akkor téged nem irigyellek, tudod milyen az urad nélkül lenni. Az az igazság, hogy reggel én úgy nekikeseredtem... Általában bírom azért a dolgot, bár jobb lenne, ha enm így lenne, de néha kiborul a bili.

Anikó! Milyen volt a délelőtt? Gyere, mesélj!

Motiot! én most már nagyon hiányollak ám!

Rita! Nekem is kéne vásárolni, te hol szoktál? Tavaszi kabátom még csak-csak van, bár jó nagy, mert szülés utáni tavaszon kaptam, aztán akkor még vertem a 90-etKép De úgyis bő szabású, szóval nem baj. Cipővel viszont az a helyzet, hogy fogalmam sincs, mire lenne szükségem. Bakancsom van pillanatnyilag vékonyabb hasított bőr és vastagabb, túrabakancs formájábanKép Szoknyához eddig csizmát hordtam, de hogy most mit tudnék felvenni, azt nem tudom. Ja, és fölsők kellenének. Ezt a HM-et lehet, hogy meg kellene nézni, de azt se láttad, hogy meddig vannak a méretek? C und A-ban van 42 fölött, ott találok is mindig, de azért a minőségük nem az igazi. Például nem bírom, ha egy gatyának kinyúlik a térde, és azokkal megesett már. Marks and Spencerben is van méret, de annyi pénzünk azér nincs, hogy mindenem onnét legyen. Egy-két szép cucc belefér. Zarában viszont sajnos csak 42-esig van méret, azt mondták, ritka a 44-es, és amikor kerestem, akkor hárman kutattak utána. Kicsit ciki voltKép Ismeretlen boltokba be se merek menni, mert ha belemondják a képembe, hogy "ekkorát nem tartunk", akkor nem biztos, hogy visszafogom magamKép Van tipped?

Gabi?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!

Vagyok, vagyok... Kép De egész nap nem voltam, mert hogy dokinál voltam.

Nagy hírem van: érkezik nálunk a kistesóKépKépKép

Ma voltam a 12. heti tarkóredő-mérésen. Pindurka babával minden rendben, szép nagy gyerkőc, már most 7,55 cm A mérete szerint 1 héttel idősebb, mint az utsó mensi alapján. A doktornőmmel meg is állapítottuk, hogy ez a baba is hamarabb érkezik majd a kiírtnálKép

Amúgy a terminus eredetileg okt. 6. volt, most szeptember 28-ára módosították. Tehát Zsoltika és a kistesó között alig több mint 3 év lesz a korkülönbség!

Olyan jó volt látni az ultrahangon a picikét! És nagyon fura, hogy sima hasi uh-val is minden milyen jól látszik, még én is felismertem a testrészeket Kép Mindkét keze-lába, fejecskéje, gyomra, gerince, szíve szépen látszik, az agyféltekék is.

Ééééés: érzem ám már a mocorgását! Az uh-t egy genetikus orvos végezte, neki is mondtam, a doktornőmnek is, és először azt hittem, hogy majd kinevetnek. De nem, reális az érzés, főleg hogy a méret szerint ugye már a 14-ik hétben járok... A doktornőm szerint azért is érzem ilyen korán, mert vékony vagyok, hi-hi-hi :D

A talin nem tűnt fel egy kicsit, hogy nagy a pocim? Én biztos voltam benne, hogy látható Kép Azért is vettem sportosra a figurát, jó bő pulcsim volt, de azt rögtön le kellett vennem, mert nagyon meleg volt. A nadrágjaim közül viszont az a farmer az egyetlen, ami jó rám pillanatnyilag, meg van egy vastag szövet gatyóm, de az már nagyon meleg... Vennem kell ruhákat Kép

Most csak ennyi, a fél nap elment a dokilátogatással, egy csomót szenvedtem a lilypie-os aláírással (másik topic számára), de meglett, be is szúrom ide nektek:

Kép

Puszi mindenkinek:
Gabi

Ui.: az ovi persze így már változik nálunk... Mert hát mindenórásan sem lesz könnyű a beszoktatás, és hát nagyon egyidőben érkezne a tesó és kezdődne az ovi. A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy várunk 1 évet. Gondoltam arra, hgoy januárban menjen oviba Zsoltika, de ezt a család nagyon ellenzi. Abban igazuk is van, hogy bizony egy csomó betegséget össze fog szedni eleinte, aztán majd hozza haza nekünk, és egy pár hónapos babának ez nem tenne túl jót Persze nyílt napra bemegyünk az oviba, az óvónénikkel is beszélünk, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Ha már egyszer így jártunk...

pgaboka

GABI!!!

EEEEEz IGEN!!!!

De jó! Lassan topic-nevet kell váltanunk! Kép De, nekem feltűnt, hogy a hasad kicsit domborodik, láttam rólad képet, azon bizony még nem domborodott!
Hurrá!
Kép
Szirom, mit lépünk mi erre?Kép

Tegnap csúfosan elbuktam, jó sz*r kedvünk volt az urammal mindkettőnknek, és cukrászdai süteményt vacsoráztunk Kép Kép Kép
Éljen Norbi! Mától...
A tanácsaitokat megfogadom, meg szoktam is vacsizni túrót, salátát, csak most vezeklek Kép. De köszönöm a segítséget, rám fér!

Gabi, ez szuper, vigyázz magatokra!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Gabi!

KépKépKép
Mi itt beköltözendő bébikről beszélünk, te meg már 12 hetes vagy??Kép
Ovi: szerintem is ráértek. Egyáltalán felveszik? Nálunk nem veszik fel, ha az anyuka kisebbel van otthon, csak az utolsó évre. Mondjuk nálunk is Hanna csak 6 hetes volt, amikor Beni először oviba ment (így sem szeptemberben, csak novemberben kezdett), de ő akkor már utolsó éves volt. Szerencsére mi nem kaptunk el semmit.Kép

Szirom!

Hát a párom ma itthonmaradt... De azért annyira nem vidám a helyzet, mert 40 fok feletti lázzal ért haza tegnap (úgy vezetett a 2/3 útonKépKép)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Gratulaaaaa!!!!Kép Én láttam Gabi, de elhessegettemKép De valahogy nem a kistesóra gondoltam, hanem nem értettem, hogy most miért van ekkora pocid, mikor már nem volt, vagy nem így emlékszemKép De jó nektekKép
Én egyébként eredetileg október 5-re voltam kiírvaKép Mármint Miksával.

Rita! SütiKép
Én egyedül nem tudok lépniKép De most úgy tűnik, hogy ma délutánra hazaér, és ha minden igaz, akkor holnap itthon lesz. Nagyon jó lenne már, nem jó nélküle. Az éjjel 2-kor aludtam el, most valamiért féltem. Pedig csak ritkán szoktam, de ma éjjel minden neszt meghallottam, meg a Johnny hajnali 1 körül nagy műsort is csapott. Ilyenkor tök hangos különben a kazán is, meg a szivattyú is, meg még volt egy légy is a szobábanKép

Megyünk ma zenebölcsibeKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gabi!!!
Azt a mindenit!!!!!!!
Gratulálok!!!
és eddig titkoltad?????

bár én is a 10.héten mondtam megKép
Tök jóKép
Most van új pocakosunkKép

épp most kakáltak az ölembeKép

ildi
vas

Nekem meg pozitív lett ez az ov-tesztKép Senki ne keverje össze a Gabi-félévelKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

akkor mindent bele!!!!
lesz akció este??????KépKép
vas

Ezt itt fejezzük be, jó?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

OkéKépKép
vas

Jó zenebölcsizéstKépKépKép
vas

Leírtam az esetet a tavaszi topikba, gyorsan átmásolom, aztán megyek a dolgomraKép
PusziKép

Szóval hétvégén már olyan erős fájásaim voltak, és jöttek is 10 percenként(hiszen ezt írtam is akkor), azt hittem már mehetünk szülni
Ha valaki az első gyerekét várja tuti ilyen fájásokkal rohan a szülőszobára.
Aztán elmúltak.Így telt el a szombat, vasárnap, hétfőn is fájdogájlt
Aztán hétfőről keddre virradó éjjel fél egykor megint csak elkezdődött valami
De ezt a sok jósló után nem tudtam eldönteni, hogy miféle fájás is pontosan.
Fél órát elkínlódtam magamban, de egyre jobban fájt.
Aztán el kellett mennem nagy wc-zni(háromszor), na ekkor gondoltam, ez már valami jel
De közben is görcsöltem.Ekkor már az uram is felket, mondtam, szerintem menni kéne.És egyre erősödtek a fájások, meg sűrűsödtek, egyik pillanatról a másikra átváltottak 5-4-3-2 percesekbe.Felöltöztem, felhívtam fél 2-kor a szülésznőt, hogy megyünk, és elfolyt a magazatvíz is
Most abba már nem vagyok képbe, hoyg előtte folyt el, mielőtt felhívtam, vagy nem
Totál kiesik.
Gábor átvitte Olivért a szomszédba, levente meg nem akart menni, hát beszállt a kocsiba, mire az uram visszaért a szomszédból, majdnem elájultam.
Kikászálódtam a lépcsőig, ott leültem a hideg kőre, annyira fájt.
Mindenki beszállt a kocsiba, megérkezett az első tolófájás(kb 1 órás fájások után), na,ekkor bepánikoltam, elkezdtem rohangálni az utcán félig felhúzott cipzárral, hogy én már nem megyek sehova, megyek a szomszédba, ott orvos a csaj.
De Gábor beparancsolt a kocsiba, még egy baromi fájás.Oké, Tézényibe biztos nem érünk be, irány KIstarcsa, szélvédő lefagyva, tiszta párás belül minden, apa nem lát semmit, de 120-al száguld, stop tábla kit érdekel, behajtani tilos, mi is az???
Aztán mivel kőkemény tolófájásaim voltak, már Kistarcsát se láttam esélyesnek, irány a mentőállomás.
Odaértünk, apa kiszállt orvosakat hajkurászni, sehol senki, felhívta a 104-et, ők aztán értesítették az ottaniakat(először azt mondtaák, megnézik, van-e egyáltalán ott valaki)köszi!!!
Na, mire azok kiértek, jött egy újabb tolófájás, amivel nekem annyira nyomnom kellett, hogy kitoltam a fejét
Szóval mire kiértek találtak egy félig levetkőzött nőt egy bébifejjel a lába közt, egy másik gyerekkel a hátsó ülésen(Levente)aki közben azt dumálta, hogy"szeretlek , anya".
Szóval mire kiértek, már csak egy tolófájásom volt, amivel kijött a kis teste is
Aztán elvágták a köldökzsinórt, és be is raktak a mentőbe, vittek Kistarcsára.
A méhlepény már ott született meg a kórházba, meg a két tök minimális repedésemet is ott varrták össze.Amit szerintem tök felesleges volt, mert 2 nap múlva kiesett belőlem a két darab kb egy centis cérna.
Úgyhogy szinte nem is repedtem, egy-egy öltés volt csak.
Sajnos a szülésznő szerepét a gátvédelemnél nem tudtam átvenni, elég volt a kitolást levezetnem.Ide nekem egy szülész diplomát!!!
Két lábbal szálltam le a szülőszékről, így sétáltam be a szobába.
pár óra múlva már ültem.
Szóval kutya bajom nem volt.
Egy óriási fájdalmam volt csak, a szoptatásoknál a méhösszehúzódások.Felértek egy szülési fájdalommal.Persze a kedves nővérek nem adtak semmit, pusztuljak meg görcseim közt

Közben, mikor tolófájásaim voltak a kocsiban, meg a mentőudvaron, annyira tanácstalan voltam, ott voltam tök egyedül, magamra utalva, nyomnom kellett, és nem tudtam eldönteni, hogy visszatartsam-e vagy nyomjam.Az volt bennem, ha visszatartom, neki lesz baja, ha kinyomom egyedül, akkor meg szétrepedek kívül-belül, mint állat.
De inkább én repedjek szanaszét, mint neki legyen baja
egyszer tartottam csak vissza.
Meg amikor nyomtam kifele, végig ott volt a kezem, éreztem, ahogy csúszik kifele a kis fejecske, ahogy préselődik át.
Szóval irtózatos élmény volt
de hála isten minden jól sikerült!!!
Bőven ennyi.
Most mennem kell, mindjárt itt a gyerekorvos

ILdikó
vas

Ildi! Döbbenetes, komolyan, egyszerre gyönyörű és egyszerre rémisztő egy kicsitKép Nagyon szépen helyt álltatok mindannyian! Újra és újra gratula!
Tényleg, Leventét akartam már kérdezni, oksi vele minden? Hogy emlékszik vissza rá? Beszéltetek róla?

Rita! Jól emlékszem én, hogy te még nem küldtél képeket?Kép Lehetne?

Képzeljétek, jön föl a Duna! Már nem látszik a strand, délelőtt úgy meglepődtem rajta. De állítólag nem várnak nagyobb bajt, még a komp is jár rendesen. Ez eddig a második árhullám. Ha ilyen szépen jön le a víz több részletben, akkor nem lesz baj.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi Kép Kép Kép!

Fantasztikus!

Már olvastam a tavszi topicban, gondoltam, hogy oda már megírtad. Kép
Ott vetették fel a pszichológust: Szerintem nem kell Leventét sehova vinni, ha ilyen szuper jól reagált. Ma délután találkozom egy barátnőmmel, aki gyerekpszichológus, megkérdezzem, szerinte kell-e tennetek valamit?
De az engem is érdekel, hogy bírtad ki, hogy ne kiabálj? Vagy Leventét ez nem zaklatta fel?
Úgy szeretnék egyszer így szülni, hogy érzem, ahogy megszületik! Adélnál kérdezték, hogy meg akarom-e fogni a fejét, amikor kibújik, de nem mertem... Azért ez tényleg hatalmas élmény lehet, egyedül szülni, érezni, hogy képes vagy rá, egyedül, mint dédanyáink. Ez olyan szép!

Szirom Kép
Beszti Kép. Jobbulást az uradnak, de azért még így is jó, hogy ott van, nem? Jobban van már?

Szirom, te meg örülj neki nagyon, amikor hazajön! (Most ezt minden hátsó gondolat nélkül mondom Kép)
Jó volt a zenebölcsi?

Gabi! Igen, bevallom, én is kicsit nagynak láttam a hasad, ahhoz képest amekkora volt, és azon is csodálkoztam, hogy mereven elzárkóztál a fogyókúrától. Ilyen egy nő életében nagyon ritkán fordul elő Kép. Legalábbis az enyémben..Kép
Éljen mégegyszer a baba!

Ma Adéllal nagyot csavarogtunk, jártunk turkálóról turkálóra Kép (ez az elvem, tudjátok, amíg esély van arra, hogy egy boltból kinéznek a méretem miatt, addig csak ez jöhet szóba. Meg így nem furdal a lelkiismeret annyira.Kép) Eredmény: két szoknya, két felső 6300.- Én meg boldog vagyok, bár még boldogabb lennék, ha nadrágban sem úgy néznék ki, mint két krinolin cipőben Kép.

Na megyek, rendet rakok. Kép

Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Uhhh a képek. Nem is tudom, letöltöttem-e már, csak gyönyörködtem a tieitekben... Persze, meglesz!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Húú, Beszti! Úgy el voltam keveredve Gabi babájával, hogy nem ragáltam szegény férjed betegségére, bocsánat, bocsánatKép! Hogy van azóta? és a család többi tagja? Jobbulást!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, a kép ment!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, a pszichológust Anikó vetette fel előszörKép
De, köszi, ha megkérdezedKép
Gratula a ruhákhozKép
én is szoktam néha turizni, jókat ki lehet fogni egyszer-kétszer
Szirom, csak nem lesz semmi a Dunából taáln.
Mennyire laktok tőle?
Ha kiöntene az veszélyt jelentene nektek is?

Beszti, jobbulástKép
képzeljétek, tegnap konyhamérlegen lemértem szopi előtt, után, na és mennyit szopizott????
110-et!!!!!!
tök állat, nem???Kép
vas

Rita, kiabáltamKépKépKép
Azt mondta, neki ez nem volt rosszKép
vas

Sziasztok!
Húúú mennyi minden történt ittKép

Gabi,
de jóóóóóKépKép gratulálok! én is észrevettem a pocid és bevillant az a kép, amin a pici fiaddal vagy, tetőtől talpig látszol, nem is olyan régen tetted fel az iwiw-re... és átsuhant az agyamon, hogy azon lapos volt a hasadKép de én is elhesegettem a témátKép Most már értem, hogy miért kérdezted a haskötős bugyitKép Ildi után tovább szállhat RádKép ha még bírni fogja a gyűrődéstKép

Ildi,
Te is Riska-mamisodsz lassanKép Rengeteg a 110ml. Fantasztikus!!! Bugyit hordod?

Beszti,
gyerekek jobban vannak? Férjed, szegényKép borzasztó lehetett így vezetni... Jobbulást neki!
Te nem kaptad el? Bírtad a tegnapi fogyis napot?

Rita,
én is szeretek turiba járniKép erre felé van?
Én is elbuktam a tegnapi napotKép meg a mait féligKép de ma lesz tornaKép én emiatt a sok szoptatás miatt folyton éhes vagyokKép
Akkor most Nálad megy a fogyi-és a babyprojekt egyszerre?Kép Kiváncsi vagyok melyik sikerül hamarabb?
a krinolinosKép de abszolút nem igaz!
Kérhetnék én is mailt a képekkel?
(proflomban a cím) köszönömKép

Szirom,
én nem ugrom a kényesKép témát!!!! EZT MA MEG KELL CSÍPNIKépKép
És átalakulunk 2006 őszi-téli babák topikkáKép
A víz emelkedés kicsit gyors, nem? Óvintézkedés is van ilyenkor?
A Barnabást nem vittem melózni, anyuval elvoltak a gyerekek, napközben egész jól elvan szopi nélkül, de akkor nem nagyon alszikKép éjszaka már nem tudnék kimaradniKép
Úgy olvasom, ma már jobb a kedvedKépKép nagyon örülök!

Motiot,
már elment a vendég, nem??? Gyere, jóóóó?? Vagy most költöztök?

Anikó
pupi5

Hahó!

Az uram már a kikötői büfében vanKép

Egy percre ugrottam csak be, mer van dógom.

Duna: már az évszázad árvizénél is itt laktunk, és az kemény volt. Mi nem vagyunk nagyon közel a Dunához, pár száz méterre, és van köztünk egy gát is. Ha azon átjön a víz, akkor Budapestet is elönti, mert egyforma a védművek magassága. De azért a gáton kívüli részeket nagyon elöntötte, csónakkal jártunk a büfébeKép Házakat is, amik olyan helyen épültek. Meg egy pár napig homokzsákoltunk is a kikötőben, valameddig fogta, aztán már nem, mert nem is a mederből jött a víz, hanem hátulról az ártérről. Ezt így nehéz elmondani, hogy nem ismeritek a terepet. Viszont a szigetre se be, se ki innét, mert a kompok már nem bírnak nagy víznél kikötni, és körben sem lehet menni, mert a hídról jobbra fordulva Visegrád után van egy alacsony rész, amit mindig elönt a víz, és Leányfalunál is kijön a 11-esre, ha magas a vízállás Az azért már elég ritka, de akkor úgy volt. Épp dolgoztam este, félóránként beszéltem az illetékessel, hogy haza bírok-e még jönni, mert készültek az útlezárásra. Aztán hazajöttem, reggelre lezárták az utat és egy hétig itt voltunkKép Egyébként a homokzsákolás még jó volt, de később tehetetlenül várni, hogy még meddig jön a víz, az nagyon nyomasztó. Minden éjjel itt piáztunk a teraszon jó sokanKép Majd szkennelek képeket a vízről, ha eszembe jut (a szkenner az irodában van). Ja és még az fontos tény, hogy ugye itt van a nagy ivóvízvízbázis, szóval erre vigyáznak. Ezért vágták át a gátat is a nagy árvízkor, hogy két oldalról nyomja a fővezetéket a víz, ne egyről. Viszont így a sziget déli része teljesen víz alá került.

Anikó! Mi az, te is babázni készülsz?Kép Ezt úgy mondtadKép

Rita! KöszikeKép! Jó a kép, csak tökre látszik a rozácea a fejemen, pedig sminkeltem is. Bár a vaku még ilyenkor dob egyet rajta. Egy idő után átjön, akármilyen jó cuccokkal kenekszem.

Turi: én nem megyek, én sose találok semmit. De nem írtad, hogy turin kívül hol vásárolsz, pedig annyira kérdeztemKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Este jövök!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szirom,

ez egy kicsit izgalmas lehetett...reméljük semmi komoly gondot nem fog okozni a vízszint emelkedés... igaz egy hét szobafogság apával most jól jönneKépKép

Én is nagyon benne lennék egy újabb babában, de engem nagyon aggaszt a jövő, hogy ennyi gyereket beiskoláztatni, finanszírozni a különböző hobbykat stb. útnak indítani Õket az életbe... azt hiszem tudnom kell, hogy hol a határKép De mindenképpen Veletek (Rita isKép)fogok örülniKép

Ildi,
most tudtam jobban visszaolvasni és láttam a képeket, mennyire tündérien alszik NatasaKép A fiúk hogy állnak hozzá? Éjszaka csak Natasával alszol? A kis anyás Olivér hol alszik most? Levi és Oli is nagyon helyesek a "nyári" frizkójukkalKép

Beszti,
az nagyon jó leszKép

Anikó

Anikó
pupi5

Hahó!

Igen jó hangulatú kertrendezés, marhatrágya elszórása, fűmag elszórása, családi büfélátogatás, ez eddig mind megvoltKép Most persze alszanak, de egy kicsit még hagyom az uramat a kanapén, mert meccsre lehet igazán jót pihenni (Arsenal-Juventus)Kép

Anikó! Értem én a jövőgondokat, megfordult az én fejemben is, de végülis érthető, hogy téged jobbaszt aggaszt, mint engem, hiszen már a jelenlegi helyzetben is a sokszorosát kell teljesítenetek, mint nekünk. Nálunk plusz egy kölyökkel is csak kettő lenne az összlétszám. Az meg menne szerintem minden további nélkül. De az is tény, hogy mindig minden megoldódik...Kép

Ildi! Tényleg, az alvást is akartam én is kérdezni, hogy hogyan működtök most? És hogy az urad hogyan kezeli a kiscsajszit? Ugyanúgy, mint a fiúkat, vagy más egy kicsit? És most dolgozik vagy otthon van még?

Beszti! GyereKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Végre itt! Hihetetlen kemény napunk volt... Nagyon rossz ez így, hogy napközben nem alszik Zsoltika. Először is én sem tudok pihenni, pedig szeretnék. Másodszor meg estére tiszta nyűgi szegénykém. Valahogy muszáj lesz visszaiktatnom a délutáni alvást. Most már olyan jó idő van, hogy akár délután 6-kor is le tudunk menni még egy második sétára Kép

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulákat KépKép:

Igen-igen, titkolóztam egy kicsit. De ne haragudjatok ezért. Sajnos a másik topicunkban az elmúlt időben rengeteg vetélés volt Kép Valahogy nagyon bennem volt a félsz. Amikor Zsoltikával voltam terhes, semmi de semmi bajom nem volt, most meg parázok ezerrel. De most már nyugodtabb vagyok Kép

Beszti,
jobbulást a párodnak! Itt a lakótelepen aki csak ismerős többgyerekes anyuka van, mindnek a gyerekét felvették az oviba, akkor is, ha anyuka a kisebbel otthon volt. De mi is amellett vagyunk, hogy várunk 1 évet az ovikezdéssel.
Az nagyon jó, hogy nem kaptatok el semmit! Kép

Rita,
nekem is küldenél képeket? Köszi Kép Topic név váltás Kép Ez tetszik! Kép Tessék lépni Kép Mielőbb Kép
Hát igen, a fogyókúra most nem az én világom. Ne tudjátok meg, hogy miket eszem... És hogy mikor. Simán felkelek éjszaka, és kimegyek kajálni... Ennek ellenére eddig kb. fél kilót híztam.

Ildikó,
nem semmi a szülés, hihetetlen lehetett! Én ezt nem is tudom kifejezni... Még így leírva is döbbenetes, átélni meg... Nem is tudom. Nagyon ügyi vagy, és hogy alig repedtél, ez meg csodálatos.
Örülök, hogy a szopi is jól megy! 110 gramm: szuper! Csak így tovább! K-sok tényleg puffasztanak, de állítólag inkább a fiúk hasfájósok, a lányok nem Kép Bab, retek: ezek sem a legjobbak. De én is olvastam már, amit Szirom: nem függ az anyuka étrendjétől a gyerek hasfájása. Majd Te úgyis látod-tapasztalod, hogy mi hgoyan hat a tejre meg a lánykára Kép

Szirom,
örülök, hogy jobb a kedved, ez a családi program nagyon tetszik Kép Húha, azért ez a vízállás izgi... Mondjuk a tehetetlenség tényleg rossz lehetett. De most úgy látszik, nem lesz gond. Mi mindig a Tiszát figyeljük Szentesnél, az 1 hete írtó magasan volt... Hihetetlen amúgy, talán még emlékeztek, hogy általános isiben azt tanultuk, hogy az Alföld elsivatagosodik, aztán most meg nézzétek meg, mennyi hektár van víz alatt, inkább mocsárország leszünk lassan... Kép

Anikó,
előre is köszi a bugyit, élni fogok a lehetőséggel KépKépKép

Pocak: írtó nagy Kép Szerintem kb. mint egy 20 hetes kismama Kép Majd fotóztatok egyet, és felrakom. Na meg a talin a farmerom is béna volt kicsit, ez egy elég nagy méret (legalábbis derékban), és még erre az óriási pocimra is nagy (ezért kellett az öv), és még nagyobbnak látszik... De nem baj, 7végén beszerzek valami rendes ruhadarabot.

Turi: én szeretem Kép Csak időm nincs rá. Van egy-két jó cuccom onnan Kép

Megyek pihenni, jó éjt nektek:
Gabi

pgaboka

Szia Szirom, érezhetően jobb a kedved úgy látom! Kép

Én is boldog vagyok:
1. Nem buktam ma elKép
2. Itt száradnak mellettem a szép (számomra Kép) új ruháim.
3. Mindenki egészséges.Kép
4. Pénteken elutazunk hétvégére, mi öten+anyukám, +húgom a félig-férjével meg az öcsém a barátnőjével. Akárhogy számolom, 2.3333 felnőtt jut majd egy gyerekre, ami nagyon ideális Kép.
Bár három nappal utazás előtt ez még tavaly is így nézett ki, aztán csak a fiúk mentek, mi nők itthon hánytunk (bocsánat). De remélek!

Na, Rita, irány dolgozni!

Pussz!

Ja: azért nem írtam, hogy hol szoktam új cuccokat venni, mert nemigen veszek új cuccokat Kép Kép. Várom hogy vékony legyekKép. Illetve de, egyszer egy évben Ausztriában a HM-ben akkor viszont derekasan Kép Kép Kép.
De ezt most már úgy tűnik itthon is meg lehet tenni.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Anikó! azért nem küldtem el a képeket, mert én önző dög, csak a sajátjaimat fotóztam, meg Sziromról egyet. De elküldöm azért azokat, ha gondolod!
Azért a mi gyerekünket még ne kiabáljuk el, még csak a gondolatával kacérkodunk! Kép

Ildi, 110 tök állat! Kép De tényleg! Megy ez!!!
Akkor megkérdezem majd a barátnőmet... A férjemmel arról beszélgettünk (ha nem baj...) hogy sokkal inkább egy szülést lásson a hatéves gyerek, mint egy karambolt például, vagy a tévéműsorok nagy részét. És olyan jól csináljátok, ahogy írod, tényleg nagyon jól dolgozta fel! Gratulálok nektek ehhez is!
Natasának átadod csókjaimat?? Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Rita! Én ma nudlit ettem, de nem számítom bűnnek, mert bizisten nem foglakoztat most, nincs miatta lelkifurim, akkor meg mindegy. Új cuccokat én se nagyon vettem szinte évek óta, épp azért kérdezem, mert totálisan le vagyok maradva. Divat, üzletek, minden terén. Mondjuk olyan baromira divatkövető én sose voltam, de azért a fő vonalak nem árt, ha megvannak, a többit meg az ember magához igazítja.

Gabi! Annyira jó neked! NektekKép Én is gondolkodtam a múltkor, hogy szólnék-e a 12. hét előtt, de nem tudom. Olyan fecsegő vagyok, meg olyan boldog tudok lenniKép De tudom, hogy előtte azért előjöhetnek váratlan dolgok, és annál rosszabb nem lehet a földön, mint amikor az ember beharangozza, aztán meg baj történik. Szóval az ész a titkolózás ellen szól, de a többi meg az eufória mellettKép De azt mondd meg, hogy tudsz ilyen sokáig babásan fent maradni? Én az elején, amikor még melóztam, este 8-kor majdnem elaludtam a gép, előtt,nvolt, hogy folytak a könnyeim (az álmosságtól), aztán hazafelé (éjfélig melóztam) meg kellett állnom levegőzni, mert azt vettem észre, hogy félrehúztam a kormányt.

No, megyek, jó éjt mindenkinek!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó!Kép

Hát ez ma nem jött össze (jönni), holnap napközben nem leszek, talán este, de lehet, hogy csak csütörtökön. De akkor mindenképpen!Kép

Beszti (mindent elolvastamKép)

KépKép
KépKépKép
beszti

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?