Sziasztok!!
Pilchard:
;) Csak azért lett ilyen hosszú a hsz-om mert 4 oldalnyi lemaradást kellett ledolgozni.
És nekem Balázs nem csak viccből mondja azt hogy nem menne el venni azt amit megkívántam mert pl. a Meki éjjel nappal nyitva van és még egyszer nem ment el hambiért nekem, pedig 20 percre van innen.
Norwell:
Akkor még egy hasonlóság. Amúgy mondtam neki és ő is éppen olyan extázisba került mint Mézgombi férje
Ejj!!
Mézgombi:
Jók a képek!! Amúgy osztom Exdeus véleményét. Lehet, hogy a fények miatt, vagy mert más hogy néz, de tényleg olyan mintha nem ugyan az az ember lenne.
A hagyományok se rosszak. Csak valahogy nekem a lagzikból nagyon az maradt meg, hogy mire a menyasszonytáncra kerül a sor addigra már jó sok ember igencsak bátorra itta magát és húzza vonja azt a szerencsétlen menyasszonyt. Meg hát a zenei ízlésem sem olyan, hogy lakodalmasra ropjam. Meg akkor a baráti körünk 98%-a nem bulizna.
Viszont a rock zenét a szüleink, tesóink is eltudják viselni( lásd apim volt velem koncerten is) nagynéni nagybácsit meg úgyse nagyon hívnánk meg.
Amúgy szerepjátékozás: Már kb. egy éve tervezzük egy jó barátommal(mert ő is nagy-nagy szerepjátékos), hogy majd jön és játszunk… de soha nem jön össze pedig én még nem szerepjátékoztam sosem. De majd ami késik nem múlik. Mert annyit mesél már arról, hogy miket játszottak. Addig meg marad az internetes szerepjáték, meg a szg-es.
Marcy:
Szépek vagytok a képeken.
Nem tudnád nekem átküldeni amiket letöltöttél légzőgyakorlatokat, meg tornákat mert nekem még egyedül is jobb lenne, mint sehogy. ;) Mert itt Keszthelyen ilyen dolgok nem igazán vannak, Pestre meg csak emiatt nem tudok feljárni, viszont jó volna.
Cím:
blackrose01@freemail.hu Amúgy annyiból nehezebb most, hogy amikor csak tehetem Tomizok, mert tudom, ha meg lesz Adél, akkor nem fogok tudni ennyit foglalkozni csak vele. Mert persze lesz olyan, de olyan is, hogy kettejükkel egyszerre csak. És akkor emellé jön a háztartás mert az egy dolog, hogy nem csillog-villog meg nincs patika rend, de ha kaját se rittyentek akkor éhen halunk, szóval van amit meg kell csinálni. És az ami igazán fárasztó, hogy közbe azt lesni, hogy éppen hova mászik föl, mibe mászik bele, mit pakol hova, és mit vesz a szájába. Mert veszélyérzete a nullával egyenlő. Bár lehet hogy én meg túl aggódom a dolgot, meg aztán ott van anyukám aki ha valami történik Tomival akkor jön a szemrehányással, hogy nem tudok rá vigyázni, és hogy milyen anya vagyok(holott a tesóim is csak fölnőttek pedig állítólag a garázstetőről ugráltak, mert ejtőernyősősdit játszottak) szóval lehet emiatt is van az hogy állandóan spanon van az agyam és nem tudok lazítani, ha Tomiról van szó.
Pogácsa:
Igen el van a gyerek ha játszik.És addig játszon amíg nincs babó , mert aztán már neki se lesz annyi ideje. Meeeg aztán amikor már önállósodik a kölyök akkor közbe is lép. Jaj mennyiszer reseteli a gépet. ;)
Kisvirág:
Hát persze hogy a vizsgálatok a fontosabbak. Meg az is dillemába sodor, hogy akkor már a 37 hét végén leszek szóval hogy akkor már nem-e nagy ahhoz, hogy jól lehessen látni. Meg a másik, hogy akkor megnézzük, de végülis 2 hét múlva már élőben is talán megcsodálhatjuk. Szóval nem-e lenne felesleges pénz kidobás. Mert igaz lenne itt Keszthelyen is 4D uh, de 15E csak a vizsgálat és arra jön rá az extra(kép, video, dvd)
Esküvő: Na valami ilyesmi itt is a terv. Vagyis meg van a polgári, aztán egy ebéd, vagy vacsi a családnak és aztán indíts bulizni, aztán aki jönni akar jön aki nem az nem. Mert így azért emlékezetes is tud lenni, ha úgy sikerül, meg nem is kell megalkudnunk, és a külvilágnak bulizni.
Én is csináltam Adéllal ilyet vagyis úgy a 26-27 hét táján, mert fostam, hogy nehogy faros legyen. És a pocim aljához oda tettem apa nagy fülesét és zenét kapcsoltam neki, ő is virgonckodott, és jól megrúgdalta a bordáimat, de sebaj, mert tudtam ebből hogy irányba állt.
Amúgy kitudja lehet, hogy tetszett neki. És azért vihánckodott.
Csibemanó:
Én drukkolok, hogy ne legyen semmi baj a lepénnyel, és feljebb menjen, és szerintem feljebb is megy, mert azért még csak a 24 héten vagy.
Lényeg hogy ne parázz, mert az neked, se a babának se jó.
Katus:
Nálunk nem jár ki. Hanem be kell menni a kórházba(fel a 3.ra-> amikor nem működik a lift igen csak kellemes). Aztán majd a végén vagyis szülés előtt egy pár héttel jön ki terepszemlézni. Mondjuk engem már riogatott, hogy jön mondtam tegye de a csengő azóta is rossz.(persze mert mikor Tomihoz járt rendre azért nem talált minket így ált szólt hogy mikor jön, és akkor anyuméknál keresett, vagyis a szomszédban csengetett és akkor kimentem és beengedtem)
Marcy:
Jó a tevés kép!!
Hello:
Én meg pont fordítva hallottam vagyis hogy a csúcsos nem olyan szét terülős az a fiús poci.( úgy is szokták mondani, hogy akiről amikor háttal áll nem lehet egyértelműen megmondani hogy babát vár.)
És hogy a kerek elterülő az meg a lányos pocak( akin hátul nézetből is látszik a dolog). De ez szerintem is kamu. Mert nekem Tomival is ilyen alakú pocim volt(igaz ekkora szülés előtt egy pár nappal ;) )és hát mint az ábra mutatja fiú, és most is kerek és hát a genetikai vizsgálat szerint XX az a bizonyos kromoszóma így 99 % hogy lány
. Meg az UH szerint is.
Pilchard:
Én is benne lennék egy taliba.Csak időben egyeztessünk, mert azért nekünk nem a szomszédból kell oda ruccanni. ;)És hát kocsink az nuku. Szóval nekünk a MÁV, vagy a VOLÁN is diktál.
Katus:
Nekem nem csak lebeg a fagyi a szemem előtt, hanem tegnap kikuncsorogtam hogy kapjak is. Puncs illetve madártej ízű Carte d'Or.
Nyami!!!
Edina:
Gratulálok, és a képek is csudi jók!! És szépek voltatok/vagyis tuti vagytok is. ;)
Amúgy azért én látni vélem a pocidat de csak kicsit és azt is csak most hogy láttam a pocis képet is.
Mézgombi:
Ismerős a szitu, nehézkességgel. Pl. tegnap mondtam apinak, hogy megkéne csinálni, hogy lecsatolható legyen a lábam. Vagyis lecsatolom, felhúzom rá a cipőt és aztán vissza. De azt mondta, hogy az enyimet csak amputálni lehet így maradtunk abban, hogy szenvedek. És még mennyi esetben ütközöm bele a hasamba, és nem férek el tőle Persze 2 hónap múlva meg majd hiányolni fogom.
Babaszívhang:
Én is próbáltam sztetoszkóppal anno Tomi szívét meghallgatni, de nem ment kolléganőim nem is értették miért tart egy pisilés 20 percig
Mert ugye a személyzeti WC a vizsgálóból nyílik és ott volt sztetoszkóp. De szerencsére azért ált. havonta egyszer hallottam/hallom, mert a dokim mindig meghallgatja olyan ketyerével bár a gyerekeim utálják a macerát és mindig elficeregnek előle. DE sebaj eddig egyszer volt, hogy kénytelen volt fahallgatóval csinálni, mert a másikkal nem tudta utolérni.
Doren:
Gratula hugodéknak a kiskrapekhoz!! Igazi hajas baba!!
Tominak is nagyon tetszett tegnap este amikor megmutattam. Utána csupa babás képet akart nézegetni.
Mézgombi:
Megy a szorítás az uradnak!!
Nekem gyomorégésre a Talcid jött be egy ideig aztán megfájdult tőle rendszeresen a pocim.. és hánytam-hasmnetem így a népi gyógyászathoz fordultam.. azóta elrágcsálok 3-4 szem mandulát és akkor pár órára nyugi van. DE hallottam már erre azt is, hogy reszelt nyers krumplit kell enni nem sokat csak egy evőkanálnyit de én ezzel nem élek.
Pilchard:
Megy a drukk hogy minden rendben legyen, és csak a hétvégi buli miatt legyen.
Kari:
Én jelzem észleltem, hogy már csak féladagokat bírok meg enni. Mondjuk ez az amúgy étvágytalanságommal karöltve eredményezheti, hogy csak 5 kiló plusszom van eddig. De sebaj!!!
Csimota jól van odabenn fejlődik és minap olvastam, hogy attól, hogy én nem eszem degeszre magam ő attól betudja szerezni a tápanyagát. És hát azért be kell vallani van még miből így is.
Jurem:
Végülis most Adéllal már csak arra, hogy engem meg a dokimat megnyugtassa Tominál volt nagyobb hangsúlya, hiszen egy évvel a sugár, illetve citosztatikumos kezelések után babásodtam meg. És nagy volt a riziója annak, hogy beteg lesz a baba. De mivel nem lett az így már most másodjára nem volt akkora a kockázat, de nem olyan durva beavatkozás, hogy a biztonság kedvért ne csinálták volna meg.
Amúgy azért kaptam azokat a cuki kezeléseket, mert 20 évesen nyirokmirigy rákot diagnosztizáltak nálam. Persze vissza sikerül szorítani,és tünetmentes vagyok immár majdnem 4 éve, de az ördög nem alszik. Sajnos!!(azért is karikás a szeme mármint az ördögnek)
Na de félre a tréfát, nem egy kellemes dolog, de remélhetőleg túl vagyok rajta és a gyerkőceimnek se okoz később problémát.
Már megint marha hosszú lettem!! Bocsika!!!
És Tomi is kiabál már vagy 10 perce, hogy ébredt, szóval elküldöm és irány az udvar, meg a homokozó!!
További szép napot!!